Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6597 . 6598 . 6599 . 6600 . 6601 . 6602 . 6603 . 6604 . 6605 . 6606 . 6607 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:16
- Nahlásit

čus bus rákos
uš sem taky domki a přežratá šunky vod kosti a jahot se šlehačkou ňááám
Gerda
ještě jsi zapomněla, že příště musíme mít klobou aby sme měly do čeho vybírat prachy. Jinak jsi to shrnula mooooooc pjekně
děcka, kdo chytil toho šmejda v Březové?
to dáme za úkol cryse

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:17
- Nahlásit

jo Bajkovýmu fanouškovi velikánská gratulace

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:18
- Nahlásit

Alexa
Ano, příště musíme mít klobouk a budeme vybírat, páč máme boží kantýnu. Mobilní. Může být všude.

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:22
- Nahlásit

Prosim vás zná někdo-ženu figurantku? http://www.youtube.com/watch?v=qipK-H-6hNc

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:30
- Nahlásit

danajasa
Prosim vás zná někdo-ženu figurantku?
jenom z vyprávění, ale že prej je dobrá

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

danajasa
Ano, na Chotči je žena figurantka, taková blondýna, Crysa bude vědět.

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:40
- Nahlásit

Gerda
Dekuji počkám na crysu at podá raport.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:49
- Nahlásit

Jdu prát pipinkiiii, pak se zas zkusím připojiti.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:57 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
hele, ta vlkodavka, co jsme potkaly spolu se jmenovala Rozinka?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:14
- Nahlásit

nazdar, tak co vystavující, jak ste se umístili? a co vejcuc, díky

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:24
- Nahlásit

Čusky!
Tak jsme doma. Fanynka je moc krásnej psík, už na to máme papír .-)
Ale ten pan polský rozhodčí je prej na prdelatý, takže je i možné, že toho CAJCe jsem vlastně dostala já
Děkujeme Atuš a Vlčáčkový za morální potporu, moc nám to pomohlo!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:30
- Nahlásit

Baicopani gratulujeme fanoskovy k titulu!jste sikovny fakt.

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

nemethova5
pani gratulujeme fanoskovy k titulu!jste sikovny fakt
Děkujeme! Ale byla to dřina, zese jsem byla nucena dělat to sprostý slovo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:39
- Nahlásit

Baicoja su taky sprosta kdyz se mi neco nedari!!

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

nemethova5
ja su taky sprosta kdyz se mi neco nedari!!
No ja myslela jakože běhat
Ale taky jsem Fanóšovi řekla, aby si nemyslel, že když má teď ten titul, že bude nafrněnej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:42
- Nahlásit

Baicoahaaaa!me z tebe picne teda!

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:44
- Nahlásit

nemethova5
me z tebe picne teda!
To nebudeš první, Mates mi to říká každý trénink

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

Baico
zese jsem byla nucena dělat to sprostý slovo
sem myslela, že na spaní s komisí tu máme Pawlinku

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:48
- Nahlásit

Biluška
sem myslela, že na spaní s komisí tu máme Pawlinku
No šak jo, ale běhat mi přijde daleko sprostší

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

Baico
gratuluju moc

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:09
- Nahlásit

Gerda
novinkou byly nový žiletky a šampon
ty se snad taky chystáš na výstavu, že se béš holit a koupat?
Gerda
děcka, kdo chytil toho šmejda v Březové?
Praha západ patří pod Kladno, takže to musel bejt někdo z Kladenskejch psovodů.
danajasa
podle jména pod filmem: fig.K.Koldová moc neznám. A kdybys chtěla kvalitnější figurantku blondýnku, tak v Roudnici maj svazovou figurantku Jíťu Jozovou alias Packu
Gerda
Ano, na Chotči je žena figurantka, taková blondýna
tu jsem tam nepotkala

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:10
- Nahlásit

Baico
mooooc veliký gratulace k AIDS, teda CAJC!!!! jste už oficiálně krásní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:22
- Nahlásit

děcka du jen náááhodou vokolo,ale dneska sem si přišla na svý
Anča Holubů měla cytový trojma a byly na ní asi 3 dlouhý zábjery zblíska..děcka ty vado tak ta má knír jaxviňa určo má chlupatě černý aji nošky
Baico
gratulujem ale nedivíme se))))))))))))))))
Crysa
Jíťu Jozovou alias Packu
ta jezdila v létě na choteč ne? ustála prej aji wurstenkurta
ympakte
že tu eště narušuju tudletu pohodu... naprosto s váma souhlasim a nebejt na vofčáky,du do tchajce skrs tu povahu,mám takový kretény prostě f oblibje a neni mi moc jasný proč si každej myslí,že může dělat do každýho vořecha co vidí...pokud by tchajec startil na vše co se pohne f okolí,tak to by mě sralo,ale pokud tchajec pouze nechce kučikuči ot cizejch a nebojí se to dát najevo,má moje hluboký sympatyje.Pokud by tchajec rafnul mě jakošto majitele, šel by k RD a měl by po prdeli,šmejt
a du na telku volové..

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:24
- Nahlásit

Crysa
A kdybys chtěla kvalitnější figurantku blondýnku, tak v Roudnici maj svazovou figurantku Jíťu Jozovou alias Packu
No na barvě vlasu nezáleží,já chtěla aspon jednou zajet někam a zkusit co pakůn udělá a hlavně na tom vídeju bylo vidno,že na pakoně je převelice gut.

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:29
- Nahlásit

davidkova renata
Packa ja ale tato: http://www.packateam.eu/kontakt.htm , ne ta paní z vídeja od danajasa.
A esli ustála Packa wursta, taxe ani nedivím, páč ta ustojí hodně ale jestli jezdila na Choteč Packa nemůžu potvrdit, páč to jako fakt nevím. Nepotkala jsem se tam s ní.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:29
- Nahlásit

Baico
Sem vám zapoměla pogratulírovat paní, tak teda gratulíruju

Du vyhodit z postele psy a děcka a zkusím se tam taky někam vmáčknout . To, že fšichni sledují žhavé výstřely je fajné, páč mě aspoň neprudí,ale nechápu proč je musí sledovat právě z mého pelechu

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:37
- Nahlásit

Crysa
;Kuji Du se nejak složit páč mě furt děsivě bolí naražená haksna od pérdele až do kotníku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:38
- Nahlásit

Crysa
Packa ja ale tato
ne ta paní z vídeja od danajasa.
to sem pochopila...
já jí na chotči viděla 2krát,ale kousali na ní jiný, my nacvičovali na ten mistrák tak sme byli s jirkou v lese a tak..nevim přesně esi je to ta jitka,já jí viděla zdálky,taky byla blont...možná to byla Pazderková.. 90 60 90 budte blond,děckááááá

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:42
- Nahlásit

Maky a Trix
Ta vlkodafka je Marmínka neboli i Marmelka, neboli i Marmelow nebo tak nějak....ňákej maršmelounek, no. My jí řiáme Marmínko.

Baico
Úpa největší gratulačka s ajcu pani, máte velmi nejkrásnější veverečku Fanouška! Přeceda dnes na chvíli ztratil čepici, kterak mu ji vítr ufouk, tak mu davítková řikala - no a příště sundáte gatě, ne snad??? )))

Crysa
Jo pani, ten závot dejte papírově aji Bajkovi, ať může s Bajkonůrem. Já chci jet, davítková nechce, bo je debilní, tak když nepojede davítková, tak musí jet bajková, bo já chci jet na závot a jelikoš nemůžu závodit, tak chci jet s někym, kdo závodí, páč tam jako kretén přece nepojedu sama, bez závodníka. Pojedu tam s kadeřnictvim.

danajasa
pani, v prokopáku s náma kouše velmi velkej pakůň a je to taky milouňátko, Máňa ho šla přivítat, von si k ní čuch, tak mu dala přes držku, pak si ho vočuchala a pak šla pryč a nechala ho roztouženýho a nenačuchanýho. Vrtěl za ní vocáskem a vona šla zas loudit k někomu jídlo ňáký. Je to tak hodnej pakůň, že mu minule čuby sebraly balonek a von smutně koukal a čekal, až ho někde zapomenou.

Dívali ste se na žhavý výstřely? Milákuju oba díly, topr hárly nebo hárvy je nejlepčejší!

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 21:44
- Nahlásit

Jo a taky jsem se až z méédyjí dověděla, že vobec Zlosyň na Mělnicku je jako úpa bez vlády!! Takže navrhuju nominovat Gerdu na tento post, z Davítkojc udělat zástupkyňu a bodygárda (aby tam nikdo neles až si s náma budou holky psát celý dny v žumpě) a společnými silami vytvoří žádost ba grant z ÉÚ, ve kterém bude půlka obce přilehlá cvičišti vykoupena pro potřeby místního ZKO a bé se tam pořádat prostě všechna žumpí aktivita
Přeceda a Baicová budou plně plnit funkci neustálých žadatelů za ZKO o nová vylepčení pro místní ZKO a tím i jedinou vesnickou aktivitu a vybuduje se tam z grantůch aj ubytovna s psíma přistýlkama na pokojích, bo aby se nemuselo furt jezdit dom když nám bude zima a nebo budeme už moc vypovídaný, přejedený, překouřený a ušpinění.
Toť návrch, který musí být jednomyslně schválen, zanesen do análů a realyzován!!

<< 1 ... 6597 . 6598 . 6599 . 6600 . 6601 . 6602 . 6603 . 6604 . 6605 . 6606 . 6607 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání