| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:13
- Nahlásit
Dines
fakt jen dvě díry - žádný natržení nebo tak
"fakt jen dvě díry, žádný natržení nebo tak" měla vod psa moje máma na předloktí, hnilo jí to celkem slušně ... a to nemá vůbec chlupatý ruce jako třá můj muš ... též jsme proplachovali betadynou
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:16
- Nahlásit
Tinta76
"fakt jen dvě díry, žádný natržení nebo tak" měla vod psa moje máma na předloktí, hnilo jí to celkem slušně ... a to nemá vůbec chlupatý ruce jako třá můj muš
A s tim se pak dělá co? ATB?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:18
- Nahlásit
BrendaBenji
tak fenky jsou naštěstí bez kulek
ale paní kontrolórka říkala, že jsou veliký na pohmat, když jim je hledala, jestli je jako vůbec maj, no hledala, oni se hledat nemusí prostě je mají v pohodě, dobře hmatný a dost velký (megavelký )
Gerdě je pošlu PPLkem, pocestujou tak půl rok, takže nakonec vybalí dvacetilikový dozáky ale tak mě napadá, že mě pak asi bude nenávidět no neva
jo a gratuluju k zdravému BBštěňátku to je velice důležité
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:24
- Nahlásit
Eldoguero
myslim přechod u nás v prdelákově, ale to bych rači stejnak jela přes vanďák, v německu bych se nerada poztrácela anžto umim říct německy jenom fárenzíbitenachkénigštajn
hele, tak já se na to nějak psychicky připravim a někdy zajedu na čumendu ... jinak ten pes, se kterym bych zakusila cvičák, je peruánskej naháč ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:27
- Nahlásit
Dines
A s tim se pak dělá co? ATB?
no asi je to pak jistější, mamka to zvládla bez nich, byla statečná ale má tam pěkný jizvy, Rexík má velký žuby ... ovšem kdyby byl na jejim místě kerejkoliv z našich psůch, už by byl na veterině, to je jasný
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:29
- Nahlásit
Tinta76
jé naháče nemáme, ale klíďo zkusíme
připrav se a zajeď jak budeš mít čas a chuť, na stránkách je vždycky, kdy budeme cvičit nebo ještě taky jsem já tu na foru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:36
- Nahlásit
Eldoguero
zapomeň, že mi budeš posílat puntikatý kulky!!!!!!!!!! To bysem se asi zlobila.....myslim.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:38
- Nahlásit
Tinta76
ovšem kdyby byl na jejim místě kerejkoliv z našich psůch, už by byl na veterině, to je jasný
Hele s čuby rozřízlou packou jsem tam byla, dostala jsem Betadinu, obvaz a šla jsem domů - a ta to měla dost.
Tak jsem dneska použila zbytek tý betadiny - beztak bych na veterině nic jinýho nedostala
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:42
- Nahlásit
Eldoguero
výborně!!! já bych to viděla někdy v dubnu ... a nenech se zmást, ten naháč nejni vůbec nahatej
zděs uprostřed, ten černobílej
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:44
- Nahlásit
Dines
nojo, jenže rozřízlá packa a díra v krku vod žubů je něco trošku jinýho, ale tak vona ta betadyna někdy může stačit ... držim palce
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:49
- Nahlásit
Eldoguero
gratuluju k zdravému BBštěňátku
dík pani zatím to vypadá dobře
Gerda
To bysem se asi zlobila.....myslim
Ale nezlobila, kdyby jste je viděla naživo mojčátka jen by museli přiject dřív než budou mít 20kilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:52
- Nahlásit
BrendaBenji
mojčátka
už to dávno nejsou mojčátka, už maj minimálně 5 kilo, sou to kapibary.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:58
- Nahlásit
Tinta76
ja chciii taky na navstevu do Vandaku!!!
Jezdila jsem tam jako maly decko na prazdniny, dokonce jsem tam dostala od babicky na zadek, protoze jsem se misto siesty po pradelni snure spoustela z okna do Mandavy
Lidi, su z5 z Ikey, nemaj vubec nic , teda maj tam spoustu kramu, ale zadny police
Taky s dverma jsem neuspela, mam jen vokynko a objednany schody, tak nevim, nekam zase odjedu, pac ty rekonstrukce to neni nic pro me
Us je znamej vites zavodu o zumpaburku? Nevidim zadny fotky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:01
- Nahlásit
souhlasí toto zatim?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:01
- Nahlásit
leyenda
děláte si ze mě prdel, paní??? jako chcete říct, že máte kořeny tady u nás na severu? nářez jako
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:11
- Nahlásit
Gerda
ahoj, pani sem myslím psala flís šedej, nebo ne? esi ne, toš su bubá, každopádně su pro šedej flís, děkuju
Penísky sem poslala, návrch je velmi pjekný, ty štíhlopruhy jsou heské moc. Mám jen otásku, uš sem ji vznesla i mailem - bylo by možno vymejšlet si stran opačné barevnosti? tedy celek modrý a detajly černé? Esi ne, tak na to neumřu, ale líbilo by se mi to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:13
- Nahlásit
Baysha
udělám si u vás poznámku a přehodim vás do šedýho - modrej šusťák je ale trošku jemnější než ten černej. Šak ste si na to šahal, tak víte, co řikáte, že jo?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:17
- Nahlásit
Gerda
ano, prosím pjekně jen upřesňuji - vše výše řečeno se týká pouze mne, muš zůstane při černo-černé šmrncnuté modrou, děkuji moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:23
- Nahlásit
Baysha
vše výše řečeno se týká pouze mne
)) děte už do řiti ))) a laskavě se domluvte s korinkovejma na zejtra.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:27
- Nahlásit
Gerda
ajo korinkovi - a mně bylo divný, kdo mi to volal z cizího čísla )))))))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:29
- Nahlásit
Děcka, jede vám t-mobile? Dovoláte se normálně?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:31
- Nahlásit
impact
mně jede ok - tywoe nestraš, že máme výpadek já jdu zejtra na noční a doufala sem, že budu mít klid
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:33 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Doštětkovala sem ruru do komína byla sem převelice pěkná afričanka kmen zulu,zažrala sem to svíškovou s knedlíkem včíl škrknu pod kotlem a du si naložit naraženou černou zadní tvář do vanky nesmírně se těším,pak vám napíšu jako nový člověk
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:35 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Baysha
Hej jako problém. SMSky aji internet v mobilu jde. Nejde volat, nikdo se nedovolá mě. Měla jsem problém i nahodit internet od nich. A víš co? Kámoška na druhé straně republiky má naprosto ten samej problém. A největší průser je, že nemám jak zavolat na operátora a zeptat se.
Edit: Vytočí mi to číslo a pak se to samo zavěsí. Pomooooc prosím.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:39
- Nahlásit
impact
kurňa zas někdo něco "vylepšoval" beztak
akorát mě napadá - zkoušela jsi vypnout a zapnout telefon?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:40
- Nahlásit
impact
vytočí ti to číslo a zavěsí se to? a máš kredit, nebo paušál? páč vím, že sme měli přesně takovýto průser u twistů, když jim klesl kredit pod 20 korun
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:50
- Nahlásit
Baysha
Vypnout a zapnout je snad první postup. Takej debil nejsem. Mám paušál a zaplacenej. Každopádně kámoš volal na operátora a maj takový hlášení z více míst ČR a už to řešej.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:54
- Nahlásit
Tinta76
chcete říct, že máte kořeny tady u nás na severu?
tak uplne koreny ne, moje babicka mela 2 sestry, ktere se provdaly do Vandaku, jezdila k nim v lete a brala me s sebou. Nakonec se tam i odstehovala, protoze nechala byt v Praze "mladym", vite, jak to chodilo za komunistu s bytama ....blby teda bylo, ze cca za pul roku "mlady" emigrovali do Australie, tagze se tam stehovala celkem zbytecne. jinak tahle babicka pochazela z Klenci v jiznich Cechach a ta druha z Mikuluvky u Vsetina, ja mam koreny roztahany vsude, vo dedeckach se ani nebudu zminovat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 16:59
- Nahlásit
Gerda
pani, vam musim napsat, ze nemam rada vasi riditelskou Olgu, vim, ze je to nespravedlivy, skatulkovaci a dyskrymynacni, ale nemuzu si pomoci. Fena, vypadajici jakoby ji z oka vypadla, mi neustale stoji a steka pred branou, podhrabava ruzny prunikovy cesty, aby se k nam dostala, strasne mi vadi. Uz jsem ji milijonkrat odvedla k majiteli, ale malo platny. Nevim, proc si tak zasedla na nas.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:00
- Nahlásit
impact
tož prepáč, já su vyškolená od zákazníků, nevěřila bys, kolik jich to nenapadne... a taky už jsem i s jedním deset minut hledala mezerník tak mám už bohužel sklon považovat tuto úroveň znalostí za celonárodní normu...
jo, kámoška psala na facebook, že je prej výpadek nemyslela jsem to tak, že bys to neměla zaplacený - s těma twistama nedávno byl průšvih, jak klesne kredit pod dvacet korun, tak se jim tam má před hovorem přehrát taková ta prudící hláška - jenomže se něco podělalo na ústředně, ta se je snažila přesměrovat na tu hlášku a neměla kam, tak jim ten hovor vždycky spadl... hafo dobré to bylo
|