Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6588 . 6589 . 6590 . 6591 . 6592 . 6593 . 6594 . 6595 . 6596 . 6597 . 6598 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:46
- Nahlásit

danajasa
tady hodinový manžel nepremává
no a to si přectaf že tady dělá hodinovýho manžela žencká

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:47
- Nahlásit

Vlčáčková
co to sem dáváš, se mi zas zvedl adrenalin, Litvínov je plnej zmr... ještě, že tam bydlej i normální lidi a někdo toho psa nejenže našel, ale i nahlásil, tak nějak bych se nedivila, kdyby tam toho polomrtvýho chudáka nechali ležet
Dostalo mě, že otec mladíka se proti odebrání psa odvolal jako proč, aby ho mohli zase mlátit svině jsou to zasr...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:50
- Nahlásit

Eldoguero
ach jo, proč mě tohle tak nejde pres hubu, chlapy zásadně nechválím, páč jsem přesvědčená, že v podstatě není za co, práce je normálka, taky vobčas něco dělám, tak proč ne chlap, že a "to" no tak to pak má odměnu jasnou a po "tom" ať o mě nikdo níc nechce, hlavně žádný přiblblý povídání si jaký "to" bylo ideálně, bych se vždycky zvedla a šla někam do jiný místnosti
woe my sme stejný, zrovna nedávno jsem se po " tom " zvedla a brala si žtupan, dyš se mě muš zeptal kam jdu?? no já to nečekala, tak jsem něco vykoktala, tak jako, že by byl rát, dybych s ním eště jako ležela a třeba si povídala, no pro mě je to ztráta času že jo .....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:54
- Nahlásit

Vlčáčková

Tak Vám tu ještě před spaním zkazím náladu

celkem účinně se ti to podařilo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:58
- Nahlásit

Alexa
no a to si přectaf že tady dělá hodinovýho manžela žencká
no fuj žencká

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:01
- Nahlásit

kejtlin
tak jako, že by byl rát, dybych s ním eště jako ležela a třeba si povídala, no pro mě je to ztráta času že jo .....
tak tohle je fakt strašný když jsem kouřila, odcházela jsem jako hulit, ale teď ... no muš už mě zná, tak už mě neprudí, ale stejně po "tom" je ten chlap v posteli jaksi navíc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:04
- Nahlásit

Eldoguero
no minule jsem šla na záchoda koupelny a pak jsem to střihla se psama do lesa, muš mě po asi 20min sháněl, nejdřív po baráku, při tom zjistil, že psi jsou fuč, tak mi volal, že by šel klidně s náma, bude si muset zvyknout, že já si moc nepovidám, nemám potřebu
Alexa
proč jako ženská? jako pro lesby?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:07
- Nahlásit

Jdu spát. Dobrou noc.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:08
- Nahlásit

kejtlin
proč jako ženská? jako pro lesby?
blbá mocinky blbá
normálně dělá tady žencká drobný opravy a tak, jako hodinovej manžel v sukni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

Alexa
náhodou sem četla, že si mužeš objednat hodinovýho muše i nahýho, jako že bude bez voblečení makat, na a to další pak muže a nemusí bejt, něco jako gigolo pro drobné opravy, tak proč by to nemohla dělat žencká pro lesby....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:33
- Nahlásit

Du spát dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 22:35
- Nahlásit

dokouřím, vyvenčím a půjdu asi taky spát

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 00:07
- Nahlásit

kejtlin
dokouřím, vyvenčím a půjdu asi taky spát

nemám co kouřit a mám chuť...závist..

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 07:26
- Nahlásit

no lemuřice, jak to, že nemakáte?????

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 07:39
- Nahlásit

Jo, makejte lemuřice, to že jsou prázdniny neznamená, že se budete taky flákat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 07:41
- Nahlásit

uš lezu s pelechu, děda chce na nákup

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 07:44
- Nahlásit

makrel
ja makam uz davno
dneska me ceka hruza - koupit regaly na knihy v IKEA, dvere a okno a schody, sice jsem se puvodne nechtela stavby zucastnit, ale kdyz to neudelam, bude to trvat nekonecne dlouho
Vitr se trochu utisil, zrejme vali k vam

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 07:45
- Nahlásit

Biluška
jsou prázdniny
mate uz zase prazdniny? Vy se mate!

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 07:47
- Nahlásit

leyenda
my ne, jen PZ

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:14
- Nahlásit

leyenda
Jo, jenom pézetka Pro mě to znamená, že dřu dvakrát tolik, páč musím ještě uvařit pézetkům a celý den poslouchat "mamííííííí, ona o mě řekláááá....., mamííííí to není pravdááááá....mamííííí, ona si začláááááá...."

impact
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:15
- Nahlásit

Já nespim, a nepracuju. Střízlivim.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:22
- Nahlásit

Dobré ránko!
Předchvílí jsem vylezla z pelechu a teď si v klidu piju kávičku a snídám
Dneska budu mít krásný den

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:23
- Nahlásit

impact
Až vystřízlivíš, smaž si Ritu z Plzně.

Biluška
mamííííííí, ona o mě řekláááá....., mamííííí to není pravdááááá....mamííííí, ona si začláááááá...."
Jo, dnes v noci jsem měla něco podobného se psy. Tak jsem vzteklého Vlčáčka vyhodila z postele. Letěl tak půl metru a pak dělal hrozně hodného pejska.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:08
- Nahlásit

čekám na letáky,abych je mohla dneska dodělat všecky za jedinej den,abych pak měla víkend volnej jenom pro mé psi

Pavliii
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:18
- Nahlásit

Čau, ani se neptam, co je novýho, vy grafomani
Helejte, co mi přišlo na pracovního emila :

Dobrý den,
snad jste měli šťastné a veselé Vánoce a štastný start do nového roku.

Je mi líto, že takové situace mohou vůbec nastat, jak píše ČTK. Poctivě jsem sledovala otevření pražského okruhu a rovněž se domnívám,že to byla a je velká blamáž.Pod heslem ve výhledavači google "Pražský okruh" je plno hezkých článků, ale ten se mi zdá nejlepší. Doufám, že Vás tento můj e-mail neobtěžuje.

Pan Hejma ze Žlutého psa v tisku říkal, že stavba Karlova mostu je nic proti stavbě pražského okruhu.
To bych nepoměřovala. Je třeba vědět víc.

Zdraví Klárka Chodová,Praha
Slíbený odkaz:
http://www.cgdf.cz/cs/cirkus-bude.html

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:19
- Nahlásit

Pavliii

bomba!

Dobré ránko na pijánko všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:19
- Nahlásit

čus debílcí,co je novýho?
Pavliii

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:22
- Nahlásit

Biluška
Pro mě to znamená, že dřu dvakrát tolik
Ja mam prazdniny rada, uz jen kvuli tomu (ne)objizdeni skol + mimoskolnich aktivit a navic mam opravdu rada holky doma. Pripada mi, ze se normalne behem skolniho roku jen malo uzijeme, chodime pozde domu
Jo a jeste jsem ti chtela napsat k tomu sikanovani - ja mela tenhle problem s tou nejmladsi, sikanovala ji skupinka holek ve tride a nektere v tom pokracovaly i po netu.Celkem jsem to dlouho resila jen s ni, ze si toho nema vsimat atd. Ale zacala jsem si vsechno kopirovat a tisknout a nakonec jsem sla do skoly, rodice neznam a nechtela jsem riskovat, ze treba nektery z tech holek vrazim par facek pri osobni konfrontaci. A musim rict, ze to pomohlo.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:09
- Nahlásit

čus vyrtuálky
tak vím že porody se probíraly předminule, ale todle vám sem musím dát, je to naprosto úžasný
http://www.dumpert.nl/mediabase/656611/d1dfcfee/li ve_olifant_geboorte_
Pavliii
koukám že klárka expanduje

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:20
- Nahlásit

Zdravím Klálku

Fšichni piráti co umí stahovat z netu
Sem slíbila jednomu menťoškovi, že mu vypálím písničky s Dádou Patrasovou. Už dvě hodiny zkoumám jak se zapíná vypalovačka. Přišla sem na to . Včil potřebuju přijít na to jak tam dostanu ty písničky z toho netu . Kde je mám najít? Jak? Fšude mám jen "empétři ke stažení". Ale empétrojky na cédé hrát nebudou,ne? Gde najdu cédéčka ke stažení?

leyenda
Mě je blbé jít to řešit přes školu gdyž její matka je moje sousedka. Nechci úpa moc pošramotit sousedské fstahy

<< 1 ... 6588 . 6589 . 6590 . 6591 . 6592 . 6593 . 6594 . 6595 . 6596 . 6597 . 6598 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání