| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:04
- Nahlásit
Baysha
No jako je fakt, že když jsem si instalovala doma wifinu po telefonu s operátorem, přes dslman, a ten vůl mi začal jak debilovi vysvětlovat, kam mám napsat http dvojtečka lomítko, ale jakože fakt kam. Prej ""v levým horním rohu máte takový řádek, kde je http dvojtečka lomeno, lomeno, tak to umažete, vidíte to, co myslím?"", tak to mě málem vomejvali. Blbá občas jsem, ale ne tak moc.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
impact
tywoe toto taky dycky říkám páč jak to neřeknu, tak 90% lidí tu adresu napíše hádej kam - do Seznamu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:07
- Nahlásit
Baysha
Tak jsem desetiprocentní menšina.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:08
- Nahlásit
impact
jo a nejlepší expert byl jeden, asi na čtvrtej pokus sme teda našli adresní řádek, tak říkám "napište 10." a slyším dlouhý ťukání na klávesnici... von tam normálně psal "deset, tečka, "
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:11
- Nahlásit
Baysha
Jááááj, bych nemohla dělat operátora.
Ale funguje to i opačně. Někdy narazím na takový krávy, že radši zavěsím a volám znova. Nejlepší byla ta hláška, essi chci počkat na operátora, se kterým jsem hovořila naposled. Fakt ne. Chci okamžitě jinýho.
Třá když jsem si zařizovala ten ADSL internet, tak jsem si ho našla na internetu za korunu. Jenže jsem nemohla volat a sedět u PC, páč nemáme v práci signál. Tak jsem vylezla ven a první operátorka za pět tisíc snad. Druhá za tři a půl či kolik. A až poslední chlap mi ho dal za tu korunu. Ty dvě se v tom vůbec nevyznaly.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:14
- Nahlásit
impact
já už naštěstí operátora nedělám, jsem až v druhé liniji - ale taky už mi z toho pěkně hrabe...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:17
- Nahlásit
Baysha
Jak v druhé linii? Vy tam množíte?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:18 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
impact
néééé, v druhé liniji jako že zákazníci nevolají přímo nám, volají na infolajnu a ti pak teprve votravujou nás
s tím ADSLkem - esi to nebyly některé z těch kravek z infolajny, co ke mně volají na konzultace tam je to občas taky výběr z hroznů... jeden kluk mě dostal, prej "prosím tě, poradíš mi, já vůbec nevím, co s tím, zákazník přešel z twistu na paušál a teď mu nejde dobíjet"
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:25
- Nahlásit
Čus bus, co novyho? Už se platěj vesty? Kdo nosí burku? nic nestiham nic nevim
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:26
- Nahlásit
Baysha
zákazník přešel z twistu na paušál a teď mu nejde dobíjet
Tak to je konec totok.
Ale nejlepší byl Karel. Nevím, jak se jmenoval příjmením, ale toho jsem normálně po haluzi trefila párkrát po sobě a ten tomu fakt rozuměl.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:31
- Nahlásit
No a teď mi počítač hlásí "Adresa IP koliduje s jiným systémem v síti"... Už mě serou, týmobajlisti.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:38
- Nahlásit
Su zpět
Gerda
zapomeň, že mi budeš posílat puntikatý kulky!!!!!!!!!! To bysem se asi zlobila.....myslim.
A gdyš sou teď ještě bílý
Tinta76
ok klíďo v dubnu
nenahatý naháč je tedy vlastně chlupáč, že jo
chlupanýto peruánce jsem ještě neviděla, ráda se podívám
BrendaBenji
To bysem se asi zlobila.....myslim
Ale nezlobila, kdyby jste je viděla naživo mojčátka jen by museli přiject dřív než budou mít 20kilo
když on je problém v tom, že těch 20 kilo budou mít asi za chvíli a jediný hodný kulky si odvezli včera, zbytek jsou satanovi psi teda krom té nestandardní fenky, ta je zlatíčko
gratuluju k zdravému BBštěňátku
dík pani zatím to vypadá dobře ¨
to je dobře paní, to bude určo úplně v pohodě celou dobu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:41
- Nahlásit
impact
Pani já od T-mobilu odešla po té co mi podruhý odpojili telefon s tím, že jsem v prodlení a já měla normálně zaplaceno
Celkově telefonní společnosti nic moc teda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:45
- Nahlásit
Eldoguero
Pani já od T-mobilu odešla po té co mi podruhý odpojili telefon s tím, že jsem v prodlení a já měla normálně zaplaceno
Tak mě u Vodafonu řekli, že mi nezapojej roaming bez jistiny, protože nemám dobrou platební morálku! To jsem u nich byla tejden po tom co mě asi měsíc furt volali a přemlouvali mě ať odejdu od o2 a jdu k nim
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:45
- Nahlásit
Eldoguero
Hele já jsem u nich už tak sedm let a bez problémů. Teda, neberu tady ten výpadek jako nějakej problém..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:47
- Nahlásit
Eldoguero
impact
U nás t-mobile nemá signál. Jsem je měla, gdyž jsme se přistěhovali sem a zjistila jsem, že volat můžu pouze z koruny jabloně za hezkého počasí tak jsme fofrem zdrhli k outů. Loni mi volal nějaký chlapec a chtěl mi střelit týmobajlový tarif. Se ho ptám, essi si je vědom toho, že tady nemají signál. On znejistěl a začal blekotat o tom, že jako už mají pokrytí skoro fšude....mezitím ťukal do klávesnice a pak nejistě pravil. "U vás signál máme paní, akorát mezi Třemešnou a Bučávkou ještě není pokrytí". Vysvětlila jsem mu, že Liptaň leží přesně na půl cesty mezi Třemešnou a Bučávkou. Dost ho to znechutilo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
Děsný, jak říkám telefonní společnosti celkově žádná sláva
impact
Já u nich byla asi 3 roky a furt něco, víceméně drobnosti, ale když mě odpojili nysrala jsem se
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
čau, co je novýho?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:02
- Nahlásit
kejtlin
nefunguje t-mobile
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:04
- Nahlásit
Je tu nějakej zkušenej alkoholik? Adydaska? Když načnu šampus, pak ho pořádně utěsním a dám do lednice, nebude zítra mrkev? Mám na něj děsnou chuť, ale s tím jeden a půl litrem si máti trochu ujela.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:05
- Nahlásit
Hmmm, tak právě na Frekvenci 1 říkali, že výpadek se týkal asi deseti tisíc mobilních telefonů.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:07
- Nahlásit
Eldoguero
nefunguje t-mobile
nezaznamenala jsem, mám vodafone
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:09
- Nahlásit
impact
Nic se mu nestane myslim, ale nevim, já vypiju dycky celou flašku
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:10
- Nahlásit
děckááá, nemáte něgdo v galerii žumpí logo co se našívalo na ty mikiny trika a tak?
Mohl by to sem někdo prosíím nalinkovat? Kuji
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:12
- Nahlásit
http://zena.centrum.cz/moda-a-krasa/2011/2/4/clank y/85-zen-nesnasi-svuj-zadek-jak-jste-na-tom-vy/
tam ještě frkli tu fotku héérečky z toho nejnemožnějšího úhlu ta mě zas zvedla sebevědomí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:17
- Nahlásit
Crysa
sem dvojitá nektarinka f přezrálejšim stavu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:19
- Nahlásit
Crysa
Su v deprézi moje není tam typ pivovarský valach, cítím se silně dotčena
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:20
- Nahlásit
Jimmi
jako že už se ti loupe a nahnívá?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:22
- Nahlásit
Eldoguero
tak to béš mít taky ten model Dženyfr Lopézový z tý fotky, ne?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 18:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tam je JEDEN A PŮL LITRU. To nedám ani kdybych se posrala.
|