| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:19
- Nahlásit
du spát, abych mohla zítra makat. hlídejte ympakta ať nepodvádí a vypije to všecko
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:21
- Nahlásit
impact
Hmm, to je ještě mladej kluk, skoro puberťák ))) To by chtělo to hloubš vyzkoumat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:22
- Nahlásit
Crysa
hele teď sem koukala na fejsu u Ghianiky na fotku mimina Barušky, že jí to tam mooooooc slušánkuje
Biluška
simtě pudle se taky koupaj nejlépe v předvečer výstavy
Crysa
zítra budeme mít možná na náfštěvě dva vopravdový černoušky
ty woe aby se jich ale ti naše čokle nelekli a hele gdyž zalezou do sklepa tak jak je uvidím?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:24
- Nahlásit
impact
Arman kulhá taky. Paradoxně když je v klidu doma. Probudí se a na nohu vůbec nedošlápne. Už to trvá snad měsíc, možná i dýl. Ale když se něčím vzruší (třá tím, že se jde ven) tak mi skáče až na hlavu, lítá jak šus a kulhání je zapomenuto. Ve chvíli kdy mě nasere a zařvu na něho tak najednou zase velmi kulhá Občas na pravou a občas na levou přední, podle toho jak si zrovna vzpomene asi Ale už mi s tím jde na nervy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:26
- Nahlásit
Alexa
simtě pudle se taky koupaj nejlépe v předvečer výstavy
To je ofšem krajně nespravedlivý Proč se všechny moje plemena musí koupat tak týden předem a pak se můžu akorát zoufale koukat jak se zase prasí?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:27
- Nahlásit
Zdar dámy jsem novej čék,sice mě bolí stará prdél,ale prostě vana je vana.Ináč nahoře ty svatby se psama dobrá vemu si pakoně,páč mám taky křivej zub,ale esli budu muset jet kvůlivá oddání do indie,tak na to se...páč tolik peněz nemámAlexa
gdyž zalezou do sklepa tak jak je uvidím
Řeknete vtip a dyž se usmějou bude světlo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:28
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
No, právě.. Jak dojede vetka naočkovat malou, tak to s ní proberu.
Biluška
On to má po námaze. Když jsme dýl venku. A myslím si teda, že je to zápěstí na levé přední Pořád nastejno...
Vlčáčková
Vidím to na rezavýho rýčbejka, velikost zatím po kolena, uši nahóru, a malá prdelatá a kozatá panička. A černá šusťáková bunda, palestina kolem krku (podle tepla) a na levé koze malý oranžový logo firmy F.R.K.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:32
- Nahlásit
taky všem vystavujícím přeju mnojo úspěchů, potkáte tam mého dědu, poněvač jede taky s mým strýcem a jejich flatem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:39
- Nahlásit
čus,jenda kupodivu došel včera brzo domu,psiska příjemně utahaný a já mám do neděle večír volno
včera dávali dostih a tak jsem si krásně zavzpomínala na tenhle krásnej film
krásnej víkend všem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:40
- Nahlásit
Nedáme si telefony - my, kteří možná budeme zítra na BVV?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:40
- Nahlásit
kejtlin
potkáte tam mého dědu
Co naznačuješ? Mám ho nechat sežrat rýčbejkem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:41
- Nahlásit
Crysa
tak budou prý i figurovat když bude zájem, jak ten kámoš že klidně dá kousnout, tak ti cizokrajní figurantové
šiš my nějak ekspandujem nezdá se vám?? gde se todle zastaví...
danajasa
Řeknete vtip a dyž se usmějou bude světlo.
vypni se uš konečně )))))))))))))))))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:43
- Nahlásit
impact
Mám ho nechat sežrat rýčbejkem?
no tet se celekm sklidnil, ale dyš uš to nabízíš....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 20:44
- Nahlásit
tady jeden vtip :
http://www.youtube.com/watch?v=CKJ9NvDuynk
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:04
- Nahlásit
vypni se uš konečně
davidkova renata
Rozkaz-salutovací smajl
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Nevím, essi budu řešit mobilaaaa. Ale možná h máš ode mě v nějakým mejlu, ne? Mám ho v podpise. Však mě najdeš u rýčbejků.
kejtlin
Poznávací znamení? Mám zrouna prázdnej mražák. Akorát bych ho musela nalákat na seks. Bo vlakem ho nepotáhnu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:08
- Nahlásit
Du se svalyt k tomu Otíkovi. Tak dobrou s kobrou a zítra jim to v tém Brně natřete
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:19
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=Yui6rbBwJzA&feature =related
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 21:57
- Nahlásit
Lidé, voni mi Otíka nezprasili ani jednou reklamou. Luksusní!
Měli ste to taky tak?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 22:14
- Nahlásit
kinta
Já mám Laru Croft páč tam hraje komorníka RÍÍÍMRRRR (s červeného trpaslíka miluju červeného prcajzlíka)
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 22:24 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
danajasa
páč tam hraje komorníka RÍÍÍMRRRR(s červeného trpaslíka miluju červeného prcajzlíka)
Jé, to já taky , Rimmer (nebo jak se píše) je dokonalej.
Hodně mu byl podobnej můj bejvalej kolega z práce, hroznej blbec, kterýho se všichni báli. Jen já jsem se tlemila, když jsem ho viděla, protože jsem si v duchu přehrávala různý scény z trpasíka . Dost jsem ho s tím vyváděla z míry.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 22:31
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
No ale tady je rozvážný chápající komorník,ale je dobrej no.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 23:39
- Nahlásit
Vlčáčková
pošli mail, bych ti poslala to číslo. Jinak Bůch je dobrý poznávací znamení moc vlkošedů ovčounů tam stejnak moc nebude
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 23:45
- Nahlásit
No přece: tyrana.zviraty(zav)gmail.com
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 06:53
- Nahlásit
čuate strýtový atrakce, uš se jedete vystavovat a zviditelňovat? a co Ympaktík, vychlastal to? du makat a kdo nevysatvuje a nechlastá, tak by měl taky, v rámci žumpí solidarity.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 07:21
- Nahlásit
makrel
Nevychlastal. Ympaktík už je půl hodiny vzhůru a topí, aby tu zbytek smečky nezmrznul, než večer dorazím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 07:40
- Nahlásit
impact
tak si užij výstavu a ať ryčbek nikoho nesežere
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 08:36
- Nahlásit
čau,tady je krásné teplo 4C nad nulou,.suché ulice a silnice,po sněhu ani památky,ale jedu na protažení nohou psů a tam bude určo snehu hodně,i když je to odemně asi 4km
zejtra sem sama doma,tak si to budu zas krásně užívat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 08:52
- Nahlásit
makrel
No dyť já taky makám . Krom toho venku nějak záhadně přes noc slezl sních a máme co? Máme hnědý mrtky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 09:09
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Tak sem se rozhodla, že su velkokynekolog, a vobjednala sem si další dummíky, píšťalku a dokonce aji pachy zvěře. Esi to ta čůza nebude nosit, tak ju ztraverzuju
Nemáte někdo ještě nějaký osvědčený tip, jak napachovat aport? Zjistila sem fčil na cvičáku, že Bajša má eminentní zájem o cvičitelovy pešky, které jsou jeté tak, že je cejtím aji já na dva metry - pro ty se může přetrhnout. Naše dummíky ji samozřejmě neberou vůbec, i když sem je zkoušela máznout paštikou... eště na ně zkusím navlíknout mušovy špinavé ponožky, to by mohlo zafungovat A uvidíme, co ty zvěřinový pachy, až mi dorazej...
|