| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 23:37
- Nahlásit
Alexa
ano, pani, bude to snad hezka nedele, ale v pondeli se bude dal prestavovat, takze mi vubec nemate co zavidet - a cely tyden tu foukalo kolem 100km, v narazech i vic
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 23:57
- Nahlásit
impact
Jinak su opilé a spokojené.
no konečně
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 00:00
- Nahlásit
Za minutku bude mít moje Bekynečka 14. narozeniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 00:00
- Nahlásit
Vlčáčková
ta gratuluju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 00:07
- Nahlásit
makrel
Dík. Už dostala sprďáka. Mrcha.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 00:08
- Nahlásit
Vlčáčková
jako k narozkám, jo? chudinka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 00:16 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
makrel
Jako za to, že netáhne čůrat ven a když se milostivě zvedne, tak si stoupne mezi dveře z obýváku do zimy a tam se protahuje a oklepává a zívá a stepuje a ... a pak už jsem byla zmrzlá jak hovno a tak jsem jí sprdla.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 07:33
- Nahlásit
Ani mi není blbě. Vstávejte, néééé? Dneska je u nás úúúplně jasno, takže to vidím na megaprocházku.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 08:50 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
leyenda
pojedu se psem a deckama na prochazku k mori
Vemetemě virtuálně s sebou? Bobrman z Nuslí by jel taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 08:54
- Nahlásit
leyenda
nesnasim lidi, co se vrhaj na kazdyho psa kucikucikovat,
stejne jako ty, co hladej cizi deti po hlave, cpou cizejm konim chleba a tak podobne
Taky je nesnáším, ale moji psi (koně a kozu nevyjímaje) si prostě nedovolí dát jim své nesympatije najevo, páč s tím pak mám děsnýho papírování Ty lidi si zmlátím sama
Mimochodem, od známé kůň ukousl na podzim děcku prst . Byl venku v ohradě, kol ohrady vedla nějaká cyklostezka, nebo polní cesta, nebo cosi takového. Jela tam nějaká pakovikuňa se svým mládětem, asi ročním. Pakovikuňa zastavila a nabyla dojmu, že by pro mládě bylo velmi přínosné gdyby koníčkovi podalo nějaké papů. Na ohradníku sice visela cedule jako kráva "nekrmte koně", ale tady de přece o výchovu dítěte, tak co jí do toho mají co kecat nějací koňové, ne? TAgže zvedla děcko nad ohradník, děcko poslušně podalo jakousi mrkef, ofšem jelikož mělo teprvá rok tak ji podalo nesprávně a skončilo bez prstu a s dalším nějak krutě pohmožděným s potrhanýma šlachama
Ta pakovikuňa se včil s majitelkou toho koně soudí a pochopitelně to vypadá, že asi vyhraje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 08:57
- Nahlásit
Dobré ráno troubínci, šickiii, co jedete s lejendičkou k mořeti, a šichni ostatní. Je tu ošklivě, zataženo, určitě bude pršet. Na přivolání jara jsem si povlíkla radosnté žlutooranžové květinkové povlečení. Teď se dívám na dokument o stalinovi.
Aleksa
No jistě že musej bejt pyžamka s medvítkama a taky můžou bejt delfínky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 08:59
- Nahlásit
fstávat a makat. a neříkejte, žeje neděle. já žádnou nedělu nemám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:09 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
makrel
taky nemám neděli, zato mám nějakou chřipečku či co
Edit: a bahno, hlavně mám to hnusný bahno fšude
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:16
- Nahlásit
Biluška
smrt hnědejm mrtkám!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:24
- Nahlásit
Souhlas - smrt hnědejm mrtkááám!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:29
- Nahlásit
Smrt FŠEM hnědejm mrtkám a NA FURT
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:34
- Nahlásit
čau,tak jdem zas lítat a válet se v bahně a sindy zas v hovnech jako včera a všude
jsem ani nejela tramvají raději
ale je tu krásně teplo,ani od včerejša netopím
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:43
- Nahlásit
Čau žumpo! hlásím návrat z dálavy jsem zdravá a již relativně při smyslech zažila jsem nejstrašlivější let všech dob! Seděla jsem obklopena malými uřvanými haranty a to prosím celých 10 hod letu! nechápu matky co cestujou s několika měsíčním miminem přes oceán ! Vždyť je to o zdraví! a nejen moje duševní...... Jinak to bylo super mám spoustu fotek i vedií s lemury páč jsou děsně zvědaví a chodí se koukat na lidi
JAK JE MOŽNÝ ŽE JSTE MI NENAPSALI ŽE JE TU TAK HNUSNĚ!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:44
- Nahlásit
hancaw
Vítám vás doma paní. Honem pošlete fotky lemurů, to sou moje oblíbený zvířátka Máte i krále Jelimána?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 09:54
- Nahlásit
hancaw
jo,paní vítame vás a pošlete fotky, ať zdejší lemuřice vědí, jak vlastně vypadají
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 10:32
- Nahlásit
Zdravím, dámy, a hancuw nejvíc!
Tady je krásně. Netopím, páč zase už nemusím, je teplo i doma, když to venku vylezlo nad nulu. Asi jsem včera od Fandy chytla nějaký plicní moc či co.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
Vlčáčková
Taky netopím. Od včerejšího večera a pořád je tu fajn. Měla jsem i otevřeno všechno dokořán do průvanu, abych vyhnala zimní smrad a vlhko. Zatopím až odpo, až se vrátíme z procházky, ptž smradi budou špinaví, okoupaní a byla by jim zimenka.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
impact
Přesně tak, taky se chystám zatopit, až se Slunce schová za mraky. Zatím topí to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:05 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Velevážené dámy,
musím se vám pochlubit jak jsme ekspandovali Už jsme zviditelnění i u koňů Fotka našeho Břetislava-Bramboříka-Božetěcha-Bivoje-Balbína-Bar ona vyšla v časopise Koně a hříbata. Doufám, že si ho fšichni okamžitě zakoupíte, zarámujete a zaarchivujete Pro ty lakomé ho jdu naskenovat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:23
- Nahlásit
Biluška
Vlčáčková
Huž by tak to teplo mohlo zůstat..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:30
- Nahlásit
Biluška
Proboha, kolik těch koňů máš???
impact
Jo, mohlo.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:39 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Biluška
kterej z nich to je?
uš jsem si uložila fotku a zvjetšila a uš vím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:40
- Nahlásit
Vlčáčková
jednoho,ale má hodně jmen
All
jsem chtěla přihlásit saň na výstavu do Katowic. 50 euro za prvního psa, 40 za dalšího Tak to ať jdou do prdele, nevyhodím dva tácy za blbou přihlášku na výstavu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:42
- Nahlásit
Lola1
Ten úplně dole v rohu, jak má zelenou ohlávku a je tam podepsaná Alena Kotková, Liptaň (to je pézetko, aby si třá něgdo z kolemjdoucích nemyslel, že se stydím za své jméno )
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 11:46 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Biluška
sa pani divte, ze vam to otiskli, kdyz dcerenka tvrdi, ze je to nejlepsi casopis na svete
edit - ale pekny kun to je to zas jo
|