| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:08 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
decka poradte mi, tady se vzdycky dockam dobre rady.
Potrebuju nejak zabezpecit balgon. Az bude tepleji rada bych ho nechavala otevreny i kdyz budu pryc, aby mohli kocky na nej, jenze bydlim ve zvysenem prizemi a neprijde mi rozumne jen tak nechavat otevreno. Mam zasitovano, ale sit prestrihne kdekdo. co myslite, ze bude nejlevnejsi reseni? Zamrizovat balkon? Kolik to asi stoji? lodzie ma 6 m na dylku, takze uplne mala neni. Nebo dat udelat dvirka do balkonovych dveri at si muzou kocky lezt semo tamo. Ale dvere jsou plastove a to se musi menit cela jedna plocha, aby to slo, takze taky uplne zadara to nebude.
Nevite o nekom kdo levne mrizuje balkony?)
Jeste by slo zasklit ale to je taky drahe
edit - kolik stoji zasklenni lodzie?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:19
- Nahlásit
lucYnka XIII
Karisítě jsou 2 x 3 metry. Tloušťka je 0,5 cm nejmíň a očka velká 10 x 10 cm. Ale to by Ti kočky zdrhly. Pokud to nechceš, koupila bych dvě a dala přes sebe. Svaříš to pomocí nějakého kámoše. A vystaráno. Jedna tahle karisíť stojí do 300 Kč. Nevím, zda se dá sehnat něco levnějšího. Mříže to rozhodně nebudou.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:24
- Nahlásit
Vlčáčková
Já myslím, že lucynkasčíslem teď neřeší, aby nezdrhly kočky (to už má ošéfovaný), ale jde jí o to, aby se jí nikdo nedostal do bytu, jelikoš bydlí ve zvýšeným přízemí.
Já bych hlasovala pro kočičí dvířka do balkonovejch dveří. Myslím, že to bude nejlevnější varianta.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:25
- Nahlásit
Vlčáčková
co jsou karisite?
ja tam mam normalni kocici site, kocky nezdrhnou, ale zlodej se dostane dovnitr snadno a me jde prave o toho zlodeje, aby nevlezl dovnitr.
tohle tam mam
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:26
- Nahlásit
kinta
ale jde jí o to, aby se jí nikdo nedostal do bytu, jelikoš bydlí ve zvýšeným přízemí.
jj presne o to jde, ze kdyz necham pres den otevreno na balkon a vratim se, abych nemela vybileny byt
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
My bydlíme v prvním patře a balkon jsem nechávala otevřenej běžně. Přijde mi nepravděpodobný, aby někdo na frekventovaným sídlišti ve dne šplhal na balkon. Ale záleží, kde bydlíš.
Jinak, teď už balkon otevřenej nenechávám, jelikož jsem jednou přišla a v obýváku u dveří vypálená díra do koberce, jak někdo shora odhodil vajgla a ten vletěl k nám. Když jsem si představila, že by se zachytil v zácloně, tak mě omejvali. Naštěstí se nic nestalo.
Taky mám na balkonovejch dveřích háček, když chci jen pootevřít. To by možná taky šlo, kočky v klidu projdou a z venku nebude tolik vidět, že je otevřeno.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
lucYnka XIII
kinta
Jo tááák. Jsem tak nadšená z karisítí, že je vnucuju všude.
Tak průchod kočkám se dá dělat nejenom do dveří, ale taky oken a do zdi, ne? Jdi cestou nejmenšího odporu. Jestli je to cihlák, tak snadněji vybereš pár cihel, než nakrájíš plast ve dveřích.
A při opuštění objektu se dají ty cihly lépe vrátit zpět.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:36
- Nahlásit
Vlčáčková
Jestli je to cihlák
je to panel na to uz jsem taky myslela, ale delat diru do panelu bude fuska
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:37
- Nahlásit
kinta
Přijde mi nepravděpodobný, aby někdo na frekventovaným sídlišti ve dne šplhal na balkon. Ale záleží, kde bydlíš.
no ja si taky rikam, jenze tady jsou ty panelaky kolmo na silnici a pred oknem jsou stromy, je to dost zastrcene takze nejaka sance tu je, ze sem nekdo vleze
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:38
- Nahlásit
Dobré otpoledne děcka, už sme debahnění a domki, už aji nažraní sme, měli sme mockaj bezvadňáckej den, aji otpolko, přet chvílí sme se přigestili. Bonc už chytla žumpoporuchu a zabloudila chuděra cestou na barrandof, přestože původně jela správně, pak nečekaně odbočila jinam krs svůj neopodstatněný pocit. Příííšerně sme se umazali, pejscijové taky a autíčka taky.
Vítám konečně hancuuuuuuuuuuuuuuuuuw z pygmejova! A už se na ní těšíme, musí si vybrat vestu kombinaci barevnou a zapsat se do výletu na mělnickej závot a pak - pozor děcka, začneme řešit ádršpach. Ten zas bude mít befelem Crysa, taky i Aleksa a Davítková a taky Bajko, Makytriks, kejtlin, hancaw, Pavlii, a další, co to maj nějak blísčejc, páč já nevim, kde to je, tak ten, kdo bydlí blísko, jet musí.
Co se Mělníka týká, bude duben, to je ještě v noci zima, nechci do sudu, ten bude chladnej, chci chatku s příslušníkem, budeme bydlet s Aleksandrou, Davítkovou a Atuší v jedné chaloupce. Budeme si povídat a mít pyžámka s medvídcima a delfíncíma. Jen nevim, jak tam naskládáme všechny čokly - Aleksu, Balunku blbou a oškivou, Bůcha!!! Syrečka, Sisinu, Nanynku a Máninku. Sme otpoledne řikali, že až bude mít davítková dalšího psa, bude to taky vlčák a bude se menovat Mikina. A bude to Nikina a Mikina. A teď vám řeknu příbjěch:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
kinta
Přijde mi nepravděpodobný, aby někdo na frekventovaným sídlišti ve dne šplhal na balkon. Ale záleží, kde bydlíš.
Tak továs dámy mohu uklidnit, že naprosto klidně vám vleze zloděj do bytu balgonem, i když ste doma, na sídlu to nikdo neřeší, je to strašně anonymní, nikoho nikdo nezajímá, tzn tady u nás se vykrádaj byty i s lidma v nich. A oni o tom kolikrát ani nevědí. Kámoš zloději držel dokonce dveře od domu, když jim vynášel telku z bytu. Prostě jsou zloději tak drzí, že naprosto v poho přijdou, vezmou, odejdou a nevíš nic. Zvýšený přízemí bych mřížovala, nicméně u nás vykradli i zamřížovanej byt...nikoho nic nezajímalo, oni si v klidu šroubovali mříž....a teď ten příbjěch:
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:42
- Nahlásit
Gerda
hele a nevis kolik to mrizovani stoji?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
tady jsou ty panelaky kolmo na silnici a pred oknem jsou stromy
Hm, tak to nic moc.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:43
- Nahlásit
Gerda
Kámoš zloději držel dokonce dveře od domu, když jim vynášel telku z bytu.
tak to je drsny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:45
- Nahlásit
Kámoš a jeho přítelka jsou velmi psomilní, Mařena je milákuje, ráda k nim chodí na návštěvu, vždycky jim něco sní. A tenhle kámoš někdy nemůže v noci spát, tak si chodí jezdit autem. A dnes v noci potkal na cestě velikýho vlčáka. Tak ho tak jako řešil, jestli je tam sám, nebo jestli ho někdo venčí, pes vypadal unaveně a jakoby "nemocně" prostě byl divnej, polehával na silnici, to neni moc normální. TAk si kámoš zaparkoval, psa si nalákal, zkusil mu přečíst číslo na obojku, ale bylo to obahněný a furt volal špatně, tak ho vzal domu )) Přítelka chuděra se vzbudila vedvě ráno s tim, že na ní čumělo veliký znakatý hovado. Dali mu najíst, napít, sežral jim prej šunku, všechnu, umyly obojek, zavolali a přectafte si, byl to pes, co ještě se svym bráchou hlídá u nás parkoviště nějakejch kamionů..nebo autobazar... na libuši. A ten pes se menuje Bret. A brácha Pitt )) Jsou dohromady Bret Pitt. Jsou děsně hodný a utíkaj často a pak choděj po sídlišti a hrajou si se psama, nebo vyžíraj popelnice. Pani vyskočila, sebrala Breda a šli kontrolovat Pitta, jestli aspoň on ještě hlídá objekt ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
hele a nevis kolik to mrizovani stoji?
To nevim, ale v řádech desetitisíců to je. Jen bych si zkusila tipnout - 30 000. Za to si to umim na týhle ploše představit. By to chtělo nějakýho šikovnýho zámečníka, aby tu mříž vyrobil na míru a byl levnější než firma....
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:48
- Nahlásit
Gerda
To nevim, ale v řádech desetitisíců to je.
to je na me strasne moc momentalne asi zkusim ty kocici dvirka, tema zlodej dovnitr nevleze a bude to snad levnejsi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:48
- Nahlásit
Přišel kámoš udělat daňové přiznání a vykládá mi, jak ze signální pistole skoro trefil sám sebe tak, že střelil nad sebe a skoro ho trefila nábojnice. Takže se odmlčuji.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
hlasuju pro kočičí dvířka, nevím o tom teda nic, ale zkusila bych se zeptat asi u sklenáře, jak je to možný udělat. Vysadit sklo, vyříznout otfor, zabudovat dvířka a zase nasadit sklo. Toť můj lajcký pohlet.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:53
- Nahlásit
Jinak ty Gerdiny příbjechy o vykradačích jsou hustý. Dyby lezl zloděj k nám, tak ho Brunhilda eště přivítá a přinese mu ježečka jako první lup.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:58
- Nahlásit
kinta
hlasuju pro kočičí dvířka, nevím o tom teda nic, ale zkusila bych se zeptat asi u sklenáře, jak je to možný udělat. Vysadit sklo, vyříznout otfor, zabudovat dvířka a zase nasadit sklo. Toť můj lajcký pohlet.
to bude asi nejrozumnejsi reseni. Ja jsem ted tak zadluzena, ze bych na mriz dala max. tak 5000 a to jeste horko tezko.
s dvirky je ten problem, ze jsou tu plastove okna a mestskej byt, nejsou moje, nemuzu je znicit, ale pry existuje firma co jednu tu tabulku vysadi a do jine tabulky namontujev dvirka aniz by znicila zaruku. Jenze tim, ze je to plastove to bude taky drahe gr...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:59
- Nahlásit
Gerda
Jsou dohromady Bret Pitt.
popravde kdybych tohodle Breda Pitta potkala na vychazce se Skubym asi bych se bala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:05
- Nahlásit
Alexa
jak je to daleko vodtama??????
pár minut autem nebo 15-20minut pěšky (cca).
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:10
- Nahlásit
lucYnka XIII
URL
Tak tady píšou přesně to, co jsem si představovala. Jenom jestli pani nemáte dvojitý sklo.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:13
- Nahlásit
Nazdar trupky, dostala jsem ránu ze zásuvky... mám ohořelou ruku a brní mě jazyk... už se vám to někdy stalo?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:15
- Nahlásit
Maky a Trix
Né, to se mi teda nikdy nestalo, ale třá teť budete mít ňáký natpřirozený schopnostě.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:16
- Nahlásit
kinta
mam plastovy vakuovany okna
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:16
- Nahlásit
kinta
jo. Hele, když jsi z Brna, proč s námi nejdeš venčit? Máš psa, který nevyhovuje mým kritériím?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:19
- Nahlásit
Maky a Trix
Nazdar trupky, dostala jsem ránu ze zásuvky... mám ohořelou ruku a brní mě jazyk... už se vám to někdy stalo?
smankote a mas zjezeny vlasy a svitis?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 18:19 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Maky a Trix
Jaký jsou kritéria? Mám magora. Jaká panička, takej pes.
Ale venčit bych někdy šla. Teď už snad budu normálně fungovat v práci a nebudu Brunhildu tak zanedbávat.
|