Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6606 . 6607 . 6608 . 6609 . 6610 . 6611 . 6612 . 6613 . 6614 . 6615 . 6616 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:20
- Nahlásit

makrel
no kdyš si byla namol, takse tě bál, ne? logycky

nebyla právě, šli jsme teprvá na disco, na mol jsem byla až cestou zpět

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:28
- Nahlásit

Čus lidijové!!
Tak jsme domki. A stal se zázrak, neb i dnes jsme toho CAJCe dostali. Faru byl naprosto neskutečný. Nakráčel do kruhu stylem, jsem tu a obdivujte mě

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

Baico
ste boží! A Fanynka je nejkrásnější ze všech bílejch veverušek! Mocinky vám grautlujem, ještě jednoho cajce a máš junior šampijóna.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:31
- Nahlásit

Baico

gratulujůůůů asi to máš zejtra xvátku :-D

kinta
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:32
- Nahlásit

Baico

Paní, gratulíruju Vám!! Vidíte, nakonec se Vám to bjehání vyplatilo.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:39
- Nahlásit

Gerda
ste boží!
Hele, se psem, který se sám předvádí je to radost. Jsem fakt netušila, že mám doma vlastně modéélku
Crysa
gratulujůůůů
Děkujeme
kinta
Vidíte, nakonec se Vám to bjehání vyplatilo
To jo, ale nikdy to neřeknu nahlas před Matesem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:41
- Nahlásit

Baicopani opet velikanska gratulace!!!!mate proste sikulku!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:45
- Nahlásit

nemethova5
mate proste sikulku!
Ne mám doma modéélku

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:46
- Nahlásit

Tak jsem zjistila, že do Liberce dojedu aj bez zimní gumy, teda podle nalezené (doufám aktuální) mapy povinné zimní výbavy, tak asi pojedu během 14 dní v tejdnu zalýžovat

Teď jdu zavraždit jednu lískooříškovou čekuládu a lehnout k telce, páč budu offlájn ..

Mějte se krásně a hezký večer

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:47
- Nahlásit

Crysa
Mějte se krásně a hezký večer
Dobrou!

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:48
- Nahlásit

Baico
Gratuluji k dvojitému zajcovi.Dále omlouvám přišla mi vzácná návštěva,příbuzná zootechnička optala sem se jí jak se pozná dyž si kráva přetrhne sval(neb mám zato,že jak mě ta prdél bolí aj z celou nohoou tak se vod kraf neliším tak to výde na stejno)enémže krávě to velice opuchne a já nemůžu zjistit esli mám tu prdél tak tlustou nebo je to otok tak budu čekat esli zmodrám,páč to bolí od.čt.a děsně.Néni tu eště Maky trixová eště bych mohla srovnat s prasečí prdelí-jo má vůbec prase prdel??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:50
- Nahlásit

danajasa
nějak jsem nepochopila, na co se mě ptáš.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:52
- Nahlásit

Baico
gratulace obrofská

Crysa
ale Plha!!! o tom se zde již půůl hodiny bavíme!!

jakto že to nevíš???????
http://infografika.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/map a_zimni_vybava.html

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:53
- Nahlásit

Maky a Trix
Jak se pozná přetržený sval?A podotázka má prase prdél?Jako asi to bude šunka,ale mě příde,že mu záda končí nohama.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:56
- Nahlásit

danajasa
jasně, že má prdel hýžďový svaly jsou přesně šunka.
A přetrženej sval udělá bouli a výron krve.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

Alexa
http://infografika.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/ma p a_zimni_vybava.html
tam, jsem to ve finále našla, jako jediný a vyběhlo mi to ve vyhledavači jako reklama dole!! Jinde je "kus D1 a některé horské úseky" - jako kdybych asi měla doma křišťálovou koli a viděla který..

jakto že to nevíš???????
páč mě to nikdy nezajímalo, měla jsme domluvenou lýžovačku aj s odvozem a prd.. tak letos prvně vyrazím vlastním vozem dál jako kolem komína a v rámci stř. kraje v zimní době :-D

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:58
- Nahlásit

Maky a Trix,
A přetrženej sval udělá bouli a výron krve
to by mě zajímalo jak to na prdeli uvidí

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:58
- Nahlásit

Alexa
asi v zrcadle. minimálně tu modřinu.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:02
- Nahlásit

danajasa
segra měla nějakou naprasklou pánef (né pečící), taky z pádu a přišla na to až na RTG o půl roku dýl když jí brněla noha tak, že jí ztuhla na plynovym pedálu tak jí řekli že tam má nějakou zhojenou fraktůru.. asi to nebé prdel ta prdel.. bych si to nechala vyfotit dokajď jsou dochtoři ve špitále. Max. béš mít fotku a klid.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:03
- Nahlásit

Maky a Trix
No tak počkám až mi zmodrá šunka.Jak mám poznat špeky v tuku a v nich nákou bouli.To je zajímavý dyby to byl pes tak už su na veterině,ale moje šunkaa počká,zas to nebude tak běsné.Kuji.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:05
- Nahlásit

Crysa
ale Plha!!! o tom se zde již půůl hodiny bavíme!!

mooooooc blbááááááá,vypni se)))))))))))))
bych si to nechala vyfotit dokajď jsou dochtoři ve špitále. Max. béš mít fotku a klid.
nevim esi je nutný mít fotku svý prdele.ale dyš mysliš
Baico
tak pani aspon že je heskej.-)))))))))))))) snat to matku trošku usmíří))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

danajasa
a co si zas dělala? Hele naše teta poznala frakturu stehenního krčku tak, že se už nezvedla z hajzlu a jela rovnou z toalety sanitkou na operaci a operovali jí endoprotézu v lokálce. Doktoři si prej při tý operaci vyprávěli o jídle, o vaření a teta je celou dobu slyšela, i jak mlátili majzlikama do toho kloubu, kterej jí pak dali umělej. Furt si něco děláš. Kdybys měla prdlej sval, stejnak se to na žádnym rentgéně nepozná, ne?

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

Crysa
bych si to nechala vyfotit dokajď jsou dochtoři ve špitále
Du tam ve středu,tak to vemu jedním vrzem,esli mě nepošlou tam kde to bolí

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:08
- Nahlásit

danajasa
tak odeslání do Pejhřimova by bylo horší :-D

a už asi budu fakt odpojena. Brou.

radkah
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:08
- Nahlásit

čau lidi, tak psi z vesnice už zjistili, že Ajda hárá....před vraty sedí jeden už druhý den...občas si odskočí a kolem 21hodiny začíná svou milostnou píseň. Sousedé říkali, že se do psů na vesnici střílelo pepřem a stejně tam tvrdli...byla jsem pohoršená, ale pokud nedá do pondělka pokoj, jdu do toho vostrejma. Přivedla jsem mu pepku, ale tu nechce...dneska strčil hlavu pod vrata a asi nemohl ven, tak jsem ho našla, jak ho líbá prase...třeba se už nevobjeví, nebo se mu to zalíbí a bude chodit za prasákem

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:10
- Nahlásit

Nazdár zářifky a natržený řiťky
Co se řeší, krom toho jesli má prase prdel?
Baico
Veliká gratulace k těm dvěma ajcům, cajcům nebo zajcům nebo co jste to tam vlastně dostali Je to prostě Krásnofanda.

Když dnes bylo zase tak krásně, rozhodli jsme se s Eliškou, že prostě zima už nebude. Již jsme obě nemohly vydržet neustálý bordel a bodláky v chlupech a udělali jsme dnes již jarní sestřih.
Hele

Ještě detail

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

radkah
jsem mu pepku, ale tu nechce..
hm,takže je eště při smyslech)))))))))))))
tak jsem ho našla, jak ho líbá prase...
doufám,že vo tom monty napíše nějakou jímavou povítku)))

danajasa
Člen
- Nahlásit

Gerda
Furt si něco děláš
Co já nanás se vrhl hodný labrouš(paní křičela nebojte on je hodný) akorát sem zrovna běžkovala tak20km/h tak sem sebou jebla na obrubník cykolstezky pod sněhem byl maskovanej enemže nohy v lyžách zůstaly ve stopě a ta prdel usedla o kus vedle páč se svezla po hůlce bambusové a já nésu hadí děfče

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
snat to matku trošku usmíří
Asik jo, dneska si sama vyžádala, že chce vidět posudky a diplomy

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:16
- Nahlásit

BrendaBenji
Jaro pěkný, ale tu Elišk ste nemuseli tak hodně...ostříhat...nebo....a vůbec, ukážem jí Syrečkovi, že eslivá jako bude zlobit, půjde ostříhat jako ubohá Eliška ))))

danajasa
No tak co by ne, klidně můžeš mít přetrženou řiť. Jdi s tím k lékaři a domáhej se všech vyšetření, páčkdyž už tam budeš, ať to vemou všecko najednou i s roční preventívní prohlítkou.

Baico
dneska si sama vyžádala, že chce vidět posudky a diplomy
To je jasný, mamka už pod náporem tvých psích úspěchů měkne a brzy se jima oběma bude chlubit.

<< 1 ... 6606 . 6607 . 6608 . 6609 . 6610 . 6611 . 6612 . 6613 . 6614 . 6615 . 6616 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání