Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6606 . 6607 . 6608 . 6609 . 6610 . 6611 . 6612 . 6613 . 6614 . 6615 . 6616 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:31
- Nahlásit

Gerda

Absolutně nesdílím Tvůj názor na netragičnost marihuany. Bydlela jsem 8 měsíců v pronájmu s huliči a někdy, až budete chtít slyšet opravdu syrový horor o vyhulenejch mozcích a celkovém tristním stavu kuřáků jointů, tak Vám to sem napíšu.
Já si naopak myslím, že tohle může být ten pravý důvod stavu toho psa. Například u nás se na psa dupalo, když něco provedl. Jenže to byl dospělý pitbul, dobře stavěný, a byli jsme tam tací, kteří jsme psa bránili.

Co s tou tramvají, proboha? Jak k tomu přišel? To se tam dostal náhodně nebo něco řešil nebo co?

Chudák Montíček. Je mi ho moc líto.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
zuzanarosakova
Vlčáčková
víc budu vědět zítra, až s ní budu mluvit, oni sami nevědí, co se stalo, tak o tom vůbec nechci spekulovat, je to dost tragický samo o sobě. Ale žádnej houmles to nebyl.

Vlčáčková
Absolutně nesdílím Tvůj názor na netragičnost marihuany.
velká spousta mých známých trávu hulí, nicméně jsou to sami o sobě dost inteligentní lidi, hulí jako dospělí, ne jako debilní děti. Tzn hulí ne proto, že je to frajeřina, takže hulí s mírou a vědí, proč hulí. Jeden kámoš hulí proto, že je skutečně hyperaktivní a tohle ho zpomaluje tak, aby mohl normálně fungovat. Kdyby byl kokot, bude brát herák, ten taky zpomaluje. Ale asi by po něm moc nefungoval. Nevim, já nehulim, zkusila sem to 3x, pokaždý fiasko a příšernej hlad, větší už si nemohu dovolit, takže nehulim. Pokud by to ale dělalo to, co to dělá normálně všem lidem, budu hulit taky.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:41
- Nahlásit

Vlčáčková
Absolutně nesdílím Tvůj názor na netragičnost marihuany
Já si naopak myslím, že tohle může být ten pravý důvod stavu toho psa

hele, já třeba taky celkem hulim a dost chlastám a psy teda nemasakruju já myslim, že důvod je spíš to, že je to prostě odpad společnosti, několik generací zkažený geny, nepovedený a nepotřebný lidi, který by měli utratit. To, že do toho ještě hulí, je fakt jen detail..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:44
- Nahlásit

Gerda
Ale žádnej houmles to nebyl

a to někde řikali, že byl houmles? Oni zveřejnili i jméno, právě aby vůbec přišli na nějakej motiv jestli teda, protože maj podezření, že to právě udělal nákej šílenec bez duvodu. což je dost hrozný, jestli se někdo takovej potuluje Prahou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
Gerda
a chytli ho aspon toho magora nebo jeste nekde beha?

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:47 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Baico
tady fotečky URL

omluva za kvalitu fotek, ale fakt mi to nezaostřovalo, což vidím až teď na PC. Když to začlo ostřit poté co mi to Vlčáčková opravila, už moc fotek nebylo. Fakt s tím neumím.

Vlčáček

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:49
- Nahlásit

Gerda

jsou to sami o sobě dost inteligentní lidi, hulí jako dospělí, ne jako debilní děti
Nemám strach. Na úroveň debilních dětí se časem dostanou. Pozn.: těm mým známým bylo kolem 40 let.

Jeden kámoš hulí proto, že je skutečně hyperaktivní a tohle ho zpomaluje tak, aby mohl normálně fungovat.
Tak tomu vážně nerozumím. Pokud potřebuje léčbu, měl by jít k doktorovi a ne to řešit velmi rizikovým počínáním.

já nehulim, zkusila sem to 3x
No, tak to se modli, aby Ti to nespustilo nemoc, o které třeba ještě teď ani nevíš. Některé se mohou spustit i při použití jedný debilní cigáry tohohle svinstva. A máš doživotně vystaráno. Přičemž doživotně není nemusí být až tak vzdálené. Tahle sračka Ti dokáže vyvolat psychické nemoci, které Tě odrovnají. A to nemluvím o stavu v jakém byli ti hošánci, kteří si nic nepamatovali (absolutně nic!). A přitom ten jeden byl syn inženýrů, fakt byl velmi inteligentní (původně) a hodně moc věcí uměl. Ovšen jen z té doby, kdy chodil do školy a tatínek na něj nejspíš dohlížel. Nového již nepojmul nic. Prostě nic. O zvířata se taky postarat nedokázali. A byli agresivní jak sviňa. O to agresivnější, že si nic nepamatovali, takže byli automaticky nasraní, že jim někdo něco provedl. Byli to lidské trosky, které přes den uměli vystupovat celkem věrohodně, reagovali nejen na teplo a světlo, ale uměli i celkem smysluplně promluvit. Takže na nich mnoho lidí nic nepoznalo. Ale kdo je znal blíž, protože se s nimi víc setkával (já a jiní "bližší" lidi), tak viděli, že jsou úplně v prdeli. Sami si samozřejmě neuvědomovali nic.
No, nebudu to dál rozebírat. Protože mě to fakt irituje. Ono totiž soužití s vyhulenými kretény v jednom bytě po dobu 8 měsíců fakt zanechá stopy na psychice. Když si na to vzpomenu, začne se mi "vlnit" žaludek. Bylo to děsný, to mi věř.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
To, že do toho ještě hulí, je fakt jen detail..
právě si myslim, že ty mozový výmazy dělá spíš chlast než tráva, osobně trávu řadim až za cigára a alkohol, resp za alkohol a cigára. Takže to, že dvacetiletej mamrd utejral čokla, bych viděla spíš na kombinaci debility, chlastu a nulový výchovy.

to někde řikali, že byl houmles? Oni zveřejnili i jméno, právě aby vůbec přišli na nějakej motiv jestli teda, protože maj podezření, že to právě udělal nákej šílenec bez duvodu. což je dost hrozný, jestli se někdo takovej potuluje Prahou
čoveče n nějakejch diskusích pod tím článkem zmiňovlai, že byl oblečenej jako vágus a houmles...docela to chápu, min po včerejšku, když sme po obranách stáli u termosek, špinavý jako dobytci nejtěžšího kalibru, a opravdu sme jako bezďáci, kterejm vypálili továrnu, vypadali. A krz ten motiv se neví vůbec nic, jako jeslti se prahou prjíždí debil, co jen tak střílí lidi, snad ho picne někdo už brzo taky.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:52
- Nahlásit

Vlčáčková
No, tak to se modli, aby Ti to nespustilo nemoc, o které třeba ještě teď ani nevíš. Některé se mohou spustit i při použití jedný debilní cigáry tohohle svinstva. A máš doživotně vystaráno.
A jaký nemoci, prosím?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:53 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Vlčáčková
Na úroveň debilních dětí se časem dostanou
nedostanou ))

Pokud potřebuje léčbu, měl by jít k doktorovi a ne to řešit velmi rizikovým počínáním.
zrovna prášky, tablety, co ovlivňujou činnost mozku, jsou mnohem rizikovější než blbé konopí zkoušené mnoha a mnoha generacemi....hyperaktivita neni nemoc. Pokud mu doktor napíše zklidňováky, bude to do těla větší svinstvo než blbá tráva.¨

PS: nevěřím tomu, že ty tvé lidské trosky hulily trávu. Pokud herák, tak věřim, ale potrávě fakt ne. Modlit se nebudu, přijde mi, že přeháníš a to tak, že velmi. Promiň, ale tohle ti nevěřím.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:55
- Nahlásit

Gerda
Na hyperaktivitu se mimo jiné předepisují také léky na stejné bázi, jako je pervitin.

Do drog trochu dělám a rozhodně to nevidím tak tragicky, jako Vlčáčková. Ale jistě je třeba zohlednit to, že žila mezi nějakými šílenými huliči, takže je na takové věci alergická. Což na druhou stranu ale zkresluje její pohled na danou problematiku.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:56
- Nahlásit

Vlčáčková

co si ještě pamatuju ze školy, tak chlast je mnohem nebezpečnější jak tráva, ale hlavně u obojího záleží, jak to konzumuješ - z hlediska následků je podstatný rozdíl sklenička vína dvakrát tejdně nebo dva litry slivovice či okeny denně

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:58
- Nahlásit

Atusch
omluva za kvalitu fotek
To neva, ale třeba tadle je velmi povedená. Děkujeme!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:59
- Nahlásit

impact
do drog nedělám, nemám s nima, krom těch legálních žádné zkušenosti, ale třeba nepovažuju za nic tragickýho ani kokain, pokud je dobrej, čistej, člověk si na něm moc nefrnkne, zvládne ho uživatelsky rekreačně, tak furt to podle mého názoru udělá v hlavě míň masakru než posranejch chlast. Chlast vidim jako jednu z nejhorších a nejdestruktivnějších drog. Zohledňuji, že Vlčáčková může mít extrémní zážitky s feťáky, ale jednak nevěřím, že s huliči trávy a dvanak bůh ví, jestli to nebyli práškaři nebo čichači.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:01
- Nahlásit

Vlčáčková

ovšem souhlasim, že hulení může psům ubližovat, když se hulí doma. Moje ségra chodila nějak čas s Jiřím X Doležalem z Reflexu a on hulil denně doma 5 jointů, každej jeho pes umřel tak v 5-6 na raka...

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:02 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
jo, to jsem taky četla, že koks je velice bezpečná droga, nevzniká na něj prakticky vůbec fyzická závislost (na rozdíl od chlastu i blbejch cigár), akurát jak je po něm člověk hyper, tak to organismus vyčerpává...

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:02
- Nahlásit

Baico
tadle je velmi povedená.
Je velmi krásný pes

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:02
- Nahlásit

Atusch
jééé Fanynka je nádhernej! A ty pudle černý a taky šelmyje a kardyjak je tam! Do prahy se už podivat pudu

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:05
- Nahlásit

Baysha
no právě, mi přijde, že ty legální drogy jsou ze všech nejhorší, chlast je hustodroga a cigára se intenzitou závislosti daj srovnat s tou na heráku...pervitín je pro děcka, to snad ani normální člověk brát nezačne, to si fakt dávaj jen pubertální debílci, když si to čék může dovolit, dá si kokain. Nějakej kvalitní. A furt pro sebe dělá menší zlo, než když se vyleje litrem pálenky. Třá tý, co sme v sobotu pily s tou smutnou kámoškou. Bléééééééééééé

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:05
- Nahlásit

Gerda
No, to podle mě mluvíš o dvou různých věcech. On ani ten chlast nemá destruktivní následky. Za předpokladu, že se užívá s mírou. Stejně jako u ostatních drog je to veselý sluha, ale velmi zlý pán. A pokud budeš konzumovat kokain dejme tomu tři, čtyři noci v týdnu, po dobu půl roku, tak z tebe bude mnohem větší kretén, než když si ty večery dáš lahvinku vína. Bohužel, tak závislost na tvrdých nelegálních drogách je mnohem rychlejší než na alkoholu. A vzhledem k nelegálnosti tvrdých drog to pak jde ruku v ruce s extrémní kriminalitou.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:08
- Nahlásit

Baysha
jo, to jsem taky četla, že koks je velice bezpečná droga,
Koks rozhodně není bezpečná droga.

Gerda
pervitín je pro děcka, to snad ani normální člověk brát nezačne, to si fakt dávaj jen pubertální debílci
No, tak to byste se pani velmi divila..
A nutno dodat, že v dnešní předrogované době se ceny pervitinu a kokainu velmi blíží k sobě. Problém je, že kokain frčí opravdu jen v řádu několika desítek minut, kdežto dobrý pervitin sviští klidně i několik dní. Což je extrém, ale stát se může.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:08
- Nahlásit

Gerda
zuzanarosakova
No jo, holky. Když si nedáte říct, tak Vás přesvědčovat nebudu.
Zuzano, a nač myslíš, že umírají kuřáci marihuany? Taky na rakovinu, která se objeví dřív a je tak nějak bujnější, než podobná z cigár. Jediné, co huliče tak nějak "zachraňuje" od ještě rychlejší smrti, je to, že nejsou schopni vyhulit těch jointů tolik co cigár. Protože po "pár" kouskách úplně odpadnou. U nás to fungovalo tak, že nebyly prachy, bodejď by jo, když to svinstvo něco stojí, a tak nebyl zaplacen nájem. Moje připomínka ohledně nájmu zůstala nezodpovězená, tak koukám líp a vidím, jak si hošánek s očima v sloup hoví v rauši a ani neví, že jsem přišla takhle odpoledne z práce. natož aby tušil, že se ho ptám na to, kdy nás jako vyrazej pro 2 měsíce nezaplacený nájem! No a cigárka pěkně hořící propálená do čalouněného nábytku. Se divím, že jsme tam neuhořeli, vzájemně se napozabíjeli nebo tak něco.
Moje zážitky, Gerdo, nejsou extrémní. Jsou prostě normální. Takhle to může vypadat u huličů a co mám zprávy odjinud, tak i vypadá.
A buď si jistá, že Tvůj známý časem taky zblbne.
Jinak souhlas s tím, že chlast je úplně stejnej sajrajt, jen legální. Nicméně legalita jedné drogy není důvodem k omlouvání a lakování na růžovo drogy jiné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:09
- Nahlásit

impact
Za předpokladu, že se užívá s mírou.
Sem předpokládala míru u toho koksu a bezmírovitost u toho chlastu i z důvodu dostupnosti a ceny. Jak řikam, znám jen chlast a cigára, eště sem ani kokain nezkoušela, ani nic jinýho krom trávy a to mě nenadchlo. Takže na starý kolena už to asi zkoušet nebudu, leda až budu mít pocit, že bez toho do hrobu nemohu, dám si kokain ))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:09
- Nahlásit

impact
Pokud vím, tak zrovna kokain prakticky nevyvolává fyzickou závislost, ale "jen" psychickou. Teda osobní zkušenost s ním nemám

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:11
- Nahlásit

Holky, co mám teď dělat, já ho chci zpátky!!!! Kdo bude teď hlídat Sophi??? Kdo??? Proč???? Proč je život taková kurva??? Někteří se o své pejsky nestarají a dožijí se déle než můj miláček Monty a já bych pro něj dýchala a nedožil se ani jedenácti let

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:11
- Nahlásit

Jestli chcete, přizvu vám do debaty mladší sestřičku, ta se ze závislosti na perníku vzpamatovává už pár měsíců a nechtěla bych bejt v její kůži. tak vám může přispívat do debaty.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:12
- Nahlásit

Vlčáčková
a tak ona tráva se dá používat i jinými způsoby, než hulením, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:13
- Nahlásit

Vlčáčková
nelakuju je narůžovo, ty je lakuješ příliš načerno, konkrétně trávu. Tak, jak u vás popisuješ, sem to u huličů neviděla nikdy. A buď si jistá tím, že absolutně nemůžeš tušit, co se s tím známým stane

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:13
- Nahlásit

Monty
je mi to moc líto chudáček Monty

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:15
- Nahlásit

Maky a Trix
dyť řikam - zasranej perník, frčej na něm jen děti, sou debilní, je to hodně hnusná droga.

Monty
Montíku zlatej, nikdo ti na to neumí odpovědět, je to smutný, strašně smutný, jediný, co může pomoct, je čas, spousta času, aby se ten největší smutek odplavil sám a zbyly jen veselý vzpomínky.

<< 1 ... 6606 . 6607 . 6608 . 6609 . 6610 . 6611 . 6612 . 6613 . 6614 . 6615 . 6616 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání