| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:47
- Nahlásit
holky mě se chce umřít!!!!!! Zemřela jsem s ním celá já !!!!!!!!!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:48
- Nahlásit
vy ste šikulky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:48
- Nahlásit
Maky a Trix
prosím tě, kolik tak bude těch věcí?
Cca pět pytlů hadrůch, zítra ještě nějaký grancle od adidasky, potom nějký matrce, který uvidím zítra, nějaký čisťáky od davítkové... sama vlakem to nedáš ani omylem.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:49
- Nahlásit
Gerda
ale ne, nechce se mě tahat kolo vlakmo... tak to holt pořeším položenejma sedačkama a budu doufat, že se mi tam vleze všechno aj s kolem a se psem
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:49 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Vlčáčková
Nejde to
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Protože zkraje obrázku není http:, ale https: ...
Gerda
To jo, toluen žere mozek zevnitř. To je to nejšílenější, co může být.
Monty
holky mě se chce umřít!!!!!! Zemřela jsem s ním celá já !!!!!!!!!
Děvče, děvče.. Vím, jak ti je, taky to mám pořád ještě čerstvý.. Co na to říct? Viď, že nebudeš plakat, až přijde ten den, co rozbije tvůj sen na tisíc kousků.. Tak vydrž, zvedni hlavu a zatni pěsti. Vždyť říká se "střepy nosej štěstí"...
Ale to jsou jen prázdný slova. Nic ti nemůže pomoct od té hrozné bolesti. Jen čas.. Časem a za hodně dlouho to bude třeba o fous lepší.. Hlavně nezapomeň, že tam máš Sofinku a ona tě teď bude potřebovat víc, než kdy dřív...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Vlčáčková
tak trošku jinak... nevím, co je špatně na tom tvým picassu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:52
- Nahlásit
Gerda
rozhodla se, že prostě chce brát a chce
tak to měla i ta Katka, jak o ní byl film od Třeštíkový. Pak už přestat chtěla, ale nešlo to. Jinak já nechápu, jak si někdo může vzít perník, jsou po tom nechutný dojezdy, bych se posrala strachy. Jinak tráva fakt může odtartovat třá schyzofrenii, ale ne jako, že jí vytvoří, ale urychlí ten rozjezd (že by se to člověku stejnak dřív nebo pozdějc rozjelo)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:53
- Nahlásit
Monty
Všechno, co ti k tvý bolesti napíšem, jsou jenom kecy v kleci, zkušenost a bolest je nepřenosná, i když tisíckrát budeš vědět, že smrt k životu patří a vše zhojí jen čas, první pocity a smutek jsou až k nevydržení. Drž se Montíku, sme s tebou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jinak já nechápu, jak si někdo může vzít perník, jsou po tom nechutný dojezdy, bych se posrala strachy.
Záleží na kvalitě a taky na tom, jak moc jsi schopna si to připustit. Ale viceméně souhlasím.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:56
- Nahlásit
Monty
nech si zítra kdyžtak předepsat něco na nervy na ty první dny, než se s tím trochu srovnáš. A mysli na Sophinku hlavně..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:57
- Nahlásit
zuzanarosakova
tráva fakt může odtartovat třá schyzofrenii, ale ne jako, že jí vytvoří, ale urychlí ten rozjezd (že by se to člověku stejnak dřív nebo pozdějc rozjelo)
Vůbec o tom nepochybuju, stejně tak, pokud máš dispozici k mrtvici, ti ji může způsobit prudkej přechod z tepla do zimy, či iný rozčarování, je spousta věcí, který se ti rozjet můžou, souhlasim, že i s trávou to můžeš jakožto s rizikovou činností urychlit mnohem víc, jen bez nějakých vědeckých podkladů jí já osobn nepokládám za takové zlo jako jiné, legální drogy. Nechtěla jsem tím říct, že hulení trávy je zdravá činnost a že vřele doporučuju. Jen ji za žádné velké zlo ani start k jiným drogám nepokládám.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:58
- Nahlásit
Gerda
paní mluvíte mi z duše
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 22:59
- Nahlásit
Gerda
Gerdičko, já nevím co dál???? Byla oto moje zlatíčko je a bude. Měla jsem ho ani ne od puberty, Monty byl moje dítě, daly bych mu svoje ledviny kdybych mohla!!!!!!!!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:00
- Nahlásit
impact
Záleží na kvalitě a taky na tom, jak moc jsi schopna si to připustit. Ale viceméně souhlasím.
jedna z věcí, kterých se bojim nejvíc jsou temná zákoutí mojí vlastní psychiky...jednou jsem si měsíc zapisovala sny, rozebírala je, četla k tomu různý materiály a začaly se mi zdát tak nehorázný haluze, že jsem toho ihned nechala! Co by moje nevědomí dokázalo vypábit pod vlivem perníku? Děkuju nechci, tfuj! Hodně si hlídám i tu trávu, protože vim jakýho jsem schopná nehoráznýho stihu!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
o Sophinku jsem se postarala a postarám se na to jediné síly vezmu,, ale už nikdy můj úsměv nebude to co s Montíšečkem býval.
Teď si namlouvám, že jsem vrah a sebrala jsem mu život!!!!!!!!!!!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:02
- Nahlásit
Gerda
Jen ji za žádné velké zlo ani start k jiným drogám nepokládám.
souhlas
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:02
- Nahlásit
Taky nevím, co se mito teď děje s Picassem a Googlem. Fakt ale je, že jsem rozhodnutá pro vlastní stránky s vlastní doménou na hostingu u české firmy, "adoptivního" syna jednoho známého, který mi dá slevu, sice tvrdil že zdarma, ale až uvidí, co tam všechno chci narvat.... bude po zadarmo , když tam budu mít psí webík s nabídkou psů. Takže na databázi makám.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:03
- Nahlásit
Monty
vím, že není nic, čím bych ti teď mohla pomoct... ale myslím na tebe i na Sophii, držte se...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
Tak ona je pervitin spíše životabudič. Ty halucinace se pod jeho vlivem moc nedějí.. I když.. Taková červená felicie na střeše třináctipatráku...
V tomhle mi konopí přijde nebezpečnější. A halucinogeny úplně. S opiátama. Fuj, na to bych nikdy nesáhla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:04
- Nahlásit
Monty
Neblbni!!!!!
Co si jako myslíš, že jsi udělala špatně?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:05
- Nahlásit
Monty
Jsem čekala, kdy to z tebe vypadne.. A i když je mi jasné, že mi to neuvěříš a neuvěříš to nikomu, kdo ti to teď řekne.. Tak to fakt není pravda.
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Monty
ale sama víš, že to tak není! Vyplač se, to jo, ale nekoupej se v tom a nepřidávej si ještě takovýma uvahama. Myslim to uplně vážně s těma práškama..
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Monty
já nevím co dál????
Dál nic...uděláš mu pohřeb, rozloučíš se s ním, budeš hodně plakat, ve chvílích, kdy ti bude nejvíc smutno, budeš mít u sebe Sofinu, ta musí chodit ven, má právo na paničku, co se jí věnuje, paničku, co si s ní pohraje, pocvičí, má právo na paničku, co jí dá první poslední, a vždycky si vzpomeneš na Montíka, vždycky budeš děsně brečet, budeš brečet a vzpomínat tak dlouho, až jednou už brečet nebudeš, jednou se u tý vzpomínky usměješ, pak už přijdou vzpomínky veselé, pak přijdou na řadu ty nejstrašnější zlomyslnosti, co jste spolu zažili, vždycky si na něj vzpomeneš a budeš si ho navždy pamatovat, ale ve tvým smutku ti musí pomoct starost o Sofinu, dej jí péči, dej jí hodně, pomůže ti s tím, uvidíš. Vybreč se, usni, ale neožírej se, to se jen zhorší. Pohřběte Montíka co nejdřív. Neměj ho doma. Zůstane s tebou i tak, jen to nebude fyzicky.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:07
- Nahlásit
Holky já chci fakut ztemřít, Montíček byl pro mě vším, piju vodku a brečím, prpoč chtěl osud a život aby mi ho vzal?????
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:09
- Nahlásit
impact
Taková červená felicie na střeše třináctipatráku...
nebo zubní protéza ve skleničce, kde by měly být buráky...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:10
- Nahlásit
Monty
piju vodku a brečím, prpoč chtěl osud a život aby mi ho vzal?????
co vaši? Jsou doma? Hlídaj tě??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:11
- Nahlásit
Monty
nepij vodku, utopíš se v mnohem horší depce. Měla sis vzít prášek na spaní. Anebo se ožer tak, že usneš. Ale to zas nebudeš moct být ráno fit na procházku se Sofinou....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:12
- Nahlásit
Taková červená felicie na střeše třináctipatráku...
nebo zubní protéza ve skleničce, kde by měly být buráky... nebo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:13
- Nahlásit
zuzanarosakova
jednou jsem si měsíc zapisovala sny, rozebírala je, četla k tomu různý materiály a začaly se mi zdát tak nehorázný haluze, že jsem toho ihned nechala!
A co teprvá můj sen dneska!!! Nejdřív mě v noci vzbudila Bekynka štěkáním do ucha. Že chce ven vyčůůůůůůrat. Pustila jsem jí. Za necelé dvě hoďky štěkala Astřička, že chce vyčůůůůůrat. Pustila jsem jí. Za necelé dvě hoďky zase do ucha Bekynka, že chce vyčůůůůůrat. A pak jsem zabrala a mé podvědomí mi vrzlo sen, že se mi strááášně chtělo vyčůůůůůůrat v nějakém městě, kde byl záchod v jakési budově zámku či hradu. A dámský záchod byl až nahoře a muselo se tam po takových můstkách bez zábradlí a po schůdkách zavěšených, takže se hýbaly. A to vše, prosím, jsem musela absolvovat já, když mám závratě jak sviňa!!! To byl HOROR!!!!!!! Jsem se vzbudila politá potem a málem počůraná. Z toho.
|