Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6615 . 6616 . 6617 . 6618 . 6619 . 6620 . 6621 . 6622 . 6623 . 6624 . 6625 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:47
- Nahlásit

Baysha

a někdy umím ve snu lítat, to mě baví úplně nejvíc lítací sny miluju

joooooo, já takýýýýý, a bez křidýlek, jen se vznesu a už lítám , má oblíbená zábava od dětství.
Teda teď už moc nelítám, aspoň ne moc daleko. Před pár lety jsem měla ošklivý noční můry, kterejch jsem se nemohla dlouhou dobu zbavit.
Měla jsem pocit, že je možný, že se na mě něco nalepilo, když jsem se byla proletět. Tak teď si pořádám spíš jen takový krátký výlety, ne moc daleko... pro sichr.

PS: četla jsi Tuláka po hvězdách?

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:52
- Nahlásit

já mívám lítací sny většinou takový, že mě někdo pronásleduje a já jim tím lítáním unikám - tak si to ani tolik nevychutnám
Tuláka po hvězdách neznám...

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 01:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Monty

Milá Monty, dočítala jsem teď stránky. Před rokem mi zemřela nejbližší osoba. Vím, jak se cítíš a jak strašně to bolí...
Neumím ti poradit a vystihnout co chci říct líp, než jak to už udělala Gerda. Proto sem její příspěvek jěště jednou vložím... Drž se a opatruj, a prosím tě, jak už tu bylo řečeno, nechtěj se v tom utopit...

já nevím co dál????

Dál nic...uděláš mu pohřeb, rozloučíš se s ním, budeš hodně plakat, ve chvílích, kdy ti bude nejvíc smutno, budeš mít u sebe Sofinu, ta musí chodit ven, má právo na paničku, co se jí věnuje, paničku, co si s ní pohraje, pocvičí, má právo na paničku, co jí dá první poslední, a vždycky si vzpomeneš na Montíka, vždycky budeš děsně brečet, budeš brečet a vzpomínat tak dlouho, až jednou už brečet nebudeš, jednou se u tý vzpomínky usměješ, pak už přijdou vzpomínky veselé, pak přijdou na řadu ty nejstrašnější zlomyslnosti, co jste spolu zažili, vždycky si na něj vzpomeneš a budeš si ho navždy pamatovat, ale ve tvým smutku ti musí pomoct starost o Sofinu, dej jí péči, dej jí hodně, pomůže ti s tím, uvidíš. Vybreč se, usni, ale neožírej se, to se jen zhorší. Pohřběte Montíka co nejdřív. Neměj ho doma. Zůstane s tebou i tak, jen to nebude fyzicky.

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 01:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Baysha
já mívám lítací sny většinou takový, že mě někdo pronásleduje a já jim tím lítáním unikám

Nojo, akční hrdinové to maj těžký . To já se jenom rozeběhnu a letím a koukám na krajinu pod sebou...

Tulák po hvězdách - Jack London, skvělá kniha, aspoň pro mě...

Recenze není moc výstižná... Ten vězeň právě utíká z vězení tak, že odletí, jako my ve snech, a zažívá různý věci...

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 02:30 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Vlčáčková
No, tak to se modli, aby Ti to nespustilo nemoc, o které třeba ještě teď ani nevíš. Některé se mohou spustit i při použití jedný debilní cigáry tohohle svinstva. A máš doživotně vystaráno. Přičemž doživotně není nemusí být až tak vzdálené. Tahle sračka Ti dokáže vyvolat psychické nemoci, které Tě odrovnají. A to nemluvím o stavu v jakém byli ti hošánci, kteří si nic nepamatovali (absolutně nic!). A přitom ten jeden byl syn inženýrů, fakt byl velmi inteligentní (původně) a hodně moc věcí uměl. Ovšen jen z té doby, kdy chodil do školy a tatínek na něj nejspíš dohlížel. Nového již nepojmul nic. Prostě nic. O zvířata se taky postarat nedokázali. A byli agresivní jak sviňa. O to agresivnější, že si nic nepamatovali, takže byli automaticky nasraní, že jim někdo něco provedl. Byli to lidské trosky, které přes den uměli vystupovat celkem věrohodně, reagovali nejen na teplo a světlo, ale uměli i celkem smysluplně promluvit. Takže na nich mnoho lidí nic nepoznalo. Ale kdo je znal blíž, protože se s nimi víc setkával (já a jiní "bližší" lidi), tak viděli, že jsou úplně v prdeli. Sami si samozřejmě neuvědomovali nic.
No, nebudu to dál rozebírat. Protože mě to fakt irituje. Ono totiž soužití s vyhulenými kretény v jednom bytě po dobu 8 měsíců fakt zanechá stopy na psychice. Když si na to vzpomenu, začne se mi "vlnit" žaludek. Bylo to děsný, to mi věř.

I když to nebylo určeno mě, musím souhlasit s Gerdou. Popis těch lidí neodpovídá huličům. Podle těch agresivních úletů bych to tipla spíš na pervitin, kterej se dá kouřit taky, nejen šňupat nebo si píchat. Anebo crack, ale ten u nás zas tak moc obvyklej není. Tráva ale takhle fakt rozhodně nefunguje.

Nejsem žádnej propagátor marihuany, sama si ji dám skutečně svátečně (tj 1-2x do roka), protože mi málokdy sedne, to už si dám radši panáka...
Pokud si někdo dá rekreačně jointa místo dvojky vína a není to náplň jeho života, je to v pohodě.
Když se někdo opírá o kouř, je to stejně v hajzlu jako když se drží flašky nebo...

Zapomětlivost, náladovost, dezorientace, otupělost, stíha, to všechno bych u lidí, kteří skutečně ujeli na THC čekala, ale zvýšená agresivita u toho opravdu není.

Gerda
Baysha

Kokain je lákavá a asi příjemná droga. Zcela jistě ne však bezpečná, fakt ani omylem... Mám hodně blbý zkušenosti z blízkýho okolí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 06:17
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice lemuřácký a feťácký taky .
Monty nemusí, ta má dneska vyjímku.

Monty
Ber to tak, že měl s tebou krásný život. A celý. Kolik psů má takové štěstí? Umřel rychle, netrápil se, to by určitě ocenil taky. Chápu, že teď máš pocit, že život skončil, ale on půjde dál, neboj. Psi prostě nežijí tak dlouho jako lidi, je to smutné, ale je to fakt

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 07:17
- Nahlásit

Krucinál co je todle zase za den?! Votevřu net a 1. co vidim je že umřel Vondruška od cimrmanů, votevřu to tady - CO SE STALO MONTYMU???

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 07:40
- Nahlásit

čaute jsem nasraná, lehce ubrečená a asi půjdu vyliskat Gabku od Montyho, jestli s tím hned nepřestane.
boncledviny

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:01
- Nahlásit

Nazdárek, zase to hnusný pondělí v hnusný práci blicísmajl!!!

Montíka je mi moc líto, Monty drž se.

Tak a teď Vás jdu teda dočíst, no.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:01
- Nahlásit

Dobré deň!
Doufám, že Monty je už o něco líp.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:03
- Nahlásit

Cau, veselost a ftipky me hned presly, jak jsem si docetla, co jste za vcerejsek nadrasaly
A nak me nenapada co k tomu dodat, vsechno uz jste napsaly
Snad jen jediny - serte na drogy, to je fakt strasny svinstvo
Monty
drz se holka, mas Sofinku

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:20 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit

Jo a vlastně GERDĚ a BAICO PŘEJEME HÉÉÉPY SVÁTEK VOPRAVDICKEJ

Tady máte něco na zup

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:21
- Nahlásit

Holky, proč to nebyl jen sen????

impact
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:26
- Nahlásit

Monty
Nebyl, viď?
Tak mám v živé paměti to probuzení. První myšlenka byla na to, proč je mi tak hrozně špatně (=chlast a migréna) a druhá myšlenka .....
Ach jo..

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:26 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Monty
Holky, proč to nebyl jen sen????
Na todle ti nikdo nedokáže odpovědět
BrendaBenji
Děkuju.

Nebudete mi to věřit, přišla mi sms z neznámého čísla s přáním k svátku a podepsaní byly děda a babča. Problém je, že babča (opravdu jsme tak babi doma říkali) je mrtvá 13 let a děda 8. Ještě teď me mrazí.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:31
- Nahlásit

Monty
breč, křič, pust tu bolest ven. Vem Sofku a běžte někam do lesa, daleko od lidí a tam to ze sebe vyřvi. Bohužel každej asi víme jak ti je, brečim teď s tebou za oba čoklíny který už nemam. Asi tě to moc nepovzbudí, ale část bolesti zůstane na pořád - jako připomínka že tu byl Někdo, kdo už tu není. Ale časem o něm dokážeš mluvit bez slz, a za čas se i smát při vzpomínce na jeho vylomeniny. Betrošek odešel na ledviny před čtyřma rokama, taky v 11-ti, pamatuju si každej den z těch posledních strašnejch 14-ti dní kdy už jsme věděli že je konec.... Jemu jsem nemohla dát šťastnejch celejch těch 11 let jako měl Montík, 1. půlku života si prožil velmi nehezky, pozůstatky si nesl až do konce života, ale dneska s odstupem 4 let už můžu říct, že víc jsem pro něj skutečně udělat nemohla, než mu dát co nejlepších těch 6 společnejch let života co nám osud dopřál. Co nejdřív Montíka pohřby, to je to úplně nejhorší, pak už bude jenom líp - pomaličku, ale bude. A nesnaž se sama sebe týrat tim, že se v tom schválně budeš co nejvíc koupat!! Ten pocit že tu jeho smrt alespoň "vykoupíš" svojí bolestí... na to se vyser!!!!! Nestyď se sama před sebou za každou vteřinu, po kterou ho vypustíš z mysli! Netýrej sama sebe opakovanym braním do rukou jeho věcí s myšlenkou - naposled, naposled! Teď, když to bolí nejvíc, víc už ani nemůže, je někam zakliď a nech je tam, dokud nebude líp.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:39
- Nahlásit

čus všem a hlavně verčám

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:41
- Nahlásit

Monty
Hipík a Tonička a Rozinka ti to hezky napsali, tak nějak to bude. Upřímnou soustrast. Pozdravuj Sofii.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:46
- Nahlásit

Monty
Netýrej sama sebe opakovanym braním do rukou jeho věcí s myšlenkou - naposled, naposled!
Velká pravda, když nás v létě velmi náhle a nečekaně opustil Danda, tak jsem vzala všechny jeho věci a odvezla je do útulku. Kdyby zůstali doma, jen bych se týrala a tahle ještě posloužili.

Monty
Člen
- Nahlásit

bylo to hrozné, jak jsem se vzbudila a on se na mě nepodíval, nezavrtěl ocáskem, že jdeme ven

nemethova5
Člen
- Nahlásit

Montyhele hlavne se moc netyrej psychicky pac to bude jeste horsi a mas povinnost se postarat o sophi,ta te nejvic potrebuje ted.holky ti to napsali pekne a myslim,ze montik si u tebe prozil hodne bajecnej zivot!
jinak vsem vercam preji krasny svatek a prijemne straveny den.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:48
- Nahlásit

Monty
jo. nebo si pořiď ještě něco dalšího a nebudeš mít čas na smutnění.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:52 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Monty
bylo to hrozné, jak jsem se vzbudila a on se na mě nepodíval, nezavrtěl ocáskem, že jdeme ven
Musíš se v tom přestat nípat, Sofí snad na tebe ocáskem nevrtí a nechce chodit ven? Máš mladé zvíře, které tě potřebuje. Pro Montíka jsi udělala všechno, co jsi mohla, a tím, že jsi ho nechala důstojně odejít bez zbytečného trápení jen ukazuje,že jsi velmi statečná a měla jsi moooc ráda.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:54
- Nahlásit

makrel
já bych chtěla pro Sophinku, ať není sama ale tatík mi to asi nedovolí

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 08:56
- Nahlásit

Monty
tak za chvíli na tom začneme pracovat

impact
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:05
- Nahlásit

Monty
ale tatík mi to asi nedovolí
No, pokud chce vidět žumpí vzpouru na živo, tak to může zkusit.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:07 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

impact
No, pokud chce vidět žumpí vzpouru na živo, tak to může zkusit.
jsem si představila, jak se přivalíme k nim domů, akždý s nějakým čkolem na darování a dáme tatíkovi vvybrat, že buď jednoho, nebo mu tam necháme všechny

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:10
- Nahlásit

Monty
přesně jak píše Baico
Musíš se v tom přestat nípat,

neopakuj si pořád to UŽ NIKDY. To je na tom úplně to nejhorší, fakt neni nutný si to pořád dokola připomínat. Je to zbytečný týrání sama sebe - vim přesně jaký to je, člověk má nějakou zvrhlou potřebu si v tý ráně pořád co nejvíc rejpat, aby to pořádně bolelo, aby byl odešlý "řádně" obrečen, aby ta bolest byla adekvátní lásce k němu...je to úplně k hovnu! Moc by mi i letos na jaře pomohlo, kdyby mi někdo řekl: "krávo jedna, přestaň se v tom máchat, tim vůbec ničemu nepomůžeš!!! Naopak, jediný co můžeš udělat je využít prázdé místo pro někoho potřebného"

impact
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:14
- Nahlásit

makrel
Tak nějak bych to viděla. A mezi náma, já tu Ostravu nemám tak daleko. A když se sejdu já s Biluš, tak to tatík netuchá, co ho čeká.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:14
- Nahlásit

jo a jináč vše nejlepčejší všem Verčám, jmenovitě Gerdě a Baico a i všem dalším o kterejch netušim že jsou Veroniky

a danajsu zabím za zkopčení textu od Neffa, neni nic lepšího než si takhle při pondělku pořádně zabulet

<< 1 ... 6615 . 6616 . 6617 . 6618 . 6619 . 6620 . 6621 . 6622 . 6623 . 6624 . 6625 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání