| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:15
- Nahlásit
bonc
neopakuj si pořád to UŽ NIKDY. To je na tom úplně to nejhorší, fakt neni nutný si to pořád dokola připomínat. Je to zbytečný týrání sama sebe - vim přesně jaký to je, člověk má nějakou zvrhlou potřebu si v tý ráně pořád co nejvíc rejpat, aby to pořádně bolelo, aby byl odešlý "řádně" obrečen, aby ta bolest byla adekvátní lásce k němu...je to úplně k hovnu! Moc by mi i letos na jaře pomohlo, kdyby mi někdo řekl: "krávo jedna, přestaň se v tom máchat, tim vůbec ničemu nepomůžeš!!! Naopak, jediný co můžeš udělat je využít prázdé místo pro někoho potřebného"
přesně já jsem taky měla takové sklony, ale zjistila jsem, že je to horší. ideální je to úplně vypustit z hlavy a soustředit se na něco jiného.a cíleně to z té hlavy dávat pryč.protože se nic nezmění, když se z toho člověk zhroutí, akorát to odnesou ti, kteří jsou s ním teď. Není to lehké, ale když se člověk snaží, tak to jde. takže budeme hledat nového psíka pro monty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:17
- Nahlásit
impact
A mezi náma, já tu Ostravu nemám tak daleko. nestraš a vezmeš bojovného ryčbeka?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:18
- Nahlásit
makrel
Vezmu. Ať natrhne tatíkovy prdel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:19
- Nahlásit
čus..
co je to za hnusný pindělí?
veroniky fšecky
toš všecinko nej...
Monty
beztak neni co dodat,je mi to moc líto,pani ,nejvíc se asi ztotožnuju už tradičně s bonc a tim co napsala..
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:26
- Nahlásit
Milé Veroniky
Pjekně si užijte svátek, přeji fše nej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:30
- Nahlásit
ahoj všem
Monty
at´ napíše každej cokoliv je to na hovno a dlouho na hovno bude, ale i ta největší bolest časem pomine, i když se ti ted´ zdá, že je to absolutní kravina. Dala jsi mu hrozně moc za celej jeho život a je pro vás oba lepší, že odešel rychle, jasně, je to rána, že ses na to nemohla připravit, ale věř, že vím co je mít umírající ho psa doma měsíc a do posledního dne doufat, ptž byl chvílema lepší, tak zase naděje a pak ještě větší smutek. Máš Sofinku, tak se držte navzájem holky.
Baico
Gerda
vše nej k vašim svátkům
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:35
- Nahlásit
Veronikám vše nej, nejposlušnější psíky (to neplati pro baico, ta už má zkoušek dost), vždy stále dobrou náladu a tak
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:47
- Nahlásit
Velký blahopřáníčko Veronikám!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
Monty
Dobrý ráno, doufám, že jsi se z toho trošku vyspala. Udělej si nějakou radost a hlavně se v tom nepiplej. Tohle prostě v životě tak je. Můžeme být rádi, že naši pejsci nás nepřežijí. Je to tak pro ně rozhodně lepší.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:54 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Baico, Gerda, Ghianika a případné další Veroniky - Heský sfáteeeekkk
Monty
bude to strašný ještě dlouho, bude to bolet, ale jen to znamená, že je pořád s tebou. Dělej to, co by chtěl, abys dělala s ním. pro něj. Ještě to mám taky jako spousta lidí tady v čerstvý paměti, v srpnu můj "prvorozený" Falco (prošel se mnou prvníma prácema, vážnejma vztahama, byl se mnou u všeho od 18 let..), v říjnu můj blázínek na svobodě Cíďa.. odešli mi dva, ti, bez kterých jsem si život nedokázala představit, ale teď se snažím žít tak, jak by mě rádi viděli oni. Chybí, samozřejmě.. to už budou chybět na vždy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:05
- Nahlásit
Nazdar pipky, díky všem, jste velmi milé, ještě je Veronika Janika, tak tu zahrnujem taky.
Abyste věděli, proč se nám v sobotu vyhnul pán s borderama, tady máte ukázku naší kantýny:
Montíku, dneska slunko svítí pro tebe a Sofinku, a Montíkovi na vzpomínku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:08
- Nahlásit
Gerda
tady máte ukázku naší kantýny:
twe taghle zdálky to vypadá eště hůř )))))))))))))))) a ty cvrnklý gatě tam..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:11
- Nahlásit
Všem Verunkám všechno nej......
něco k zakousnutí
Monty
drž se
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
Vlčáček je tuze ošklivý nasratý pés!!!
a Fanda je pan elegán, velmi vážený a krásný
ještě je Veronika Janika
pak se f tom má jeden vyznat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
ještě by to chtělo takovej ten sud s vohněm a bylo by to úpa nej
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:14
- Nahlásit
Gerda
Abyste věděli, proč se nám v sobotu vyhnul pán s borderama, tady máte ukázku naší kantýny:
Moooc pěkný
davidkova renata
Pani mám pro vás ten trimovák
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Ďábel ze Sibiře, opravdický armádní Atík:
Flying Balunka:
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renataty voleee tam je bahna jak u nas!!!vsak taky dnes peru vsecko!!!ze vcerejska!
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Alexa
ještě by to chtělo takovej ten sud s vohněm a bylo by to úpa nej
no vidíííš, vylepčení na příště škoda žes na to nepřišla toho 1.1.2011 na tom tréninku, jsme na fabrice nemusely ten poslední měsíc mrznout
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:17
- Nahlásit
bonc
a Fanda je pan elegán, velmi vážený a krásný
Hele já fakt nevím, kde se to v něm vzalo. Tový trdlo to je a o víkendu todle Asi mu taky někdo zpřeházel čakry
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:17
- Nahlásit
Dneska mi přišlo majlem moudro:
"Skvělého chlapa najdeš za každým rohem", řekl Bůh.
Pak se zamyslel a udělal zemi kulatou.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
Gerda
Hele to si Zalovláska strachy z Atíka pěkně cvrnknul do gatí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:19
- Nahlásit
Baico
Bajkýsková, prosimtě, vyskytl se u vás ještě ten Jiřík váš s tou mikinou? Chtěla bych vědět, jestli mu je a jestli si ji vezme, páč bych za ní ráda prachy, rovnou by mohl dát dvě kila tobě za kartáč a dvě kila přecedoj za prase a pro šest pětek si přijedu Příště jedem k vám s rusandou, Atuš si jí pučí. Atika vezmem, až bude tepleji a bude si tam moct vyhřejvat cemra na louce.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Crysa
Skvělého chlapa najdeš za každým rohem", řekl Bůh.
Pak se zamyslel a udělal zemi kulatou
Velmi trefné
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Gerda
Bajkýsková, prosimtě, vyskytl se u vás ještě ten Jiřík váš s tou mikinou?
No on je silničář, tak nebyl. Ale teď mu napíšu a dám vědět. Bylo to 460, že?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:26
- Nahlásit
Baico
Ano, díky, jsi velmi laskavá. Za to tě nesežere Rastík.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:27
- Nahlásit
Gerda
Hele tak teď jsme s ním mluvila. V nedělu by mě l dorazit i s pěnězma
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:28
- Nahlásit
Gerda
Za to tě nesežere Rastík.
Rastík mě nesežere nikdy, protže mě má rád Chodil ke mě do kurzu a od tý doby mě miluje stejně jako Fanda s Bajkonůrem milujou předsedu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:30
- Nahlásit
holky co to mám za šéfku, nechce mě pustit dříve domů to není člověk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Baico