Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6615 . 6616 . 6617 . 6618 . 6619 . 6620 . 6621 . 6622 . 6623 . 6624 . 6625 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:10
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
a chceš teda domeček na ukrytí, nebo přímo fakt domek, aby v něm mohla spát i stát? Já volila spát i stát a možnost natáhnutí všech noh, když leží na boku.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:27
- Nahlásit

Gerda
Já volila spát i stát a možnost natáhnutí všech noh, když leží na boku

moji v tom XLku stát nemůžou..na boku natáhnout haxny můžou. možná ho dnes vezmu s sebou a naklikám do něj Rambíka

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
možná ho dnes vezmu s sebou a naklikám do něj Rambíka
no ty bláho, to udělej určitě!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:40
- Nahlásit

tak jsem vyvozila slepicím kurník, že tam dám nový hobliny, máme na žumpě už asi 3 roky, jsou čistý, jen nejsou už bílý, dostala jsem celej obří žok od kamaráda a prostě takovou spotřebu nemám, byly zmrzlý ještě o víkend, mě nedošlo, že když je ted´ hezky tak v noci mrzlo, s bídou jsem tam naškrábala pytel, ono to teda stačí ale nadřela jsem se jak krava a zalezlo mi za nehty

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:01
- Nahlásit

Gerda
a chceš teda domeček na ukrytí, nebo přímo fakt domek, aby v něm mohla spát i stát? Já volila spát i stát a možnost natáhnutí všech noh, když leží na boku.

spíš domeček na ukrytí, něco jako kukaň, ale aby si mohla i protáhnout nohy... Když Rozi vzpřímeně stojí, má i s hlavou cca 53 cm. Stačilo něco asi 60cm vysokýho, cca 75 dlouhýho a 50cm širokýho.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:02
- Nahlásit

danajasa
ale nevím esli to pomůže, páč u všech psů jsem měla radostný ale nepřesný aporty a každýho dolaďovala jinak (jeden nepouštěl, druhý překusoval, Asca byla pomalá, Ferda nenosil vůbec).
Jak přiběhne, tak zkus natahnout ruce před sebe a rovnou ho bafnout za činku a tahem za činku ho doposadit před sebe jak je to správně a až teprve pochválit. Až bude tohle dobrý, necháš tam ty ruce jen jako vymezovák směru, v kterym má dosednout a na zkoušce si nenááápadně (v době, kdy rozhodčí hledí na čistotu úchopu a ryhlost obratu a běhu) přesuneš ruce před stehna. Pokud budete hodně šikovný, ruce odbouráš úplně. POkud začte v některý fázi zase křivě předsedat, tak mu na křivý předsednutí řekneš takový to znusený "Néé!!", bafeš zas za činku a doladíš a vrátíš se o krok z5.
Pak to jde i na šňůře, i přes cukačku na krku, že ho rovnáš přes obojek a cukačkou mu zajistíš činku v hubě..
Co taky není od věci, tak si dát sobě do huby piškotu a za puštění aportu mu jí plivnout. Stejně dělat i předsedačky jako takový.
Dá se i v bytě trénovat, položit činku před nohy a naučit ho činku podávat do rukou, v klidu, bez těch emocí kdy aport letí a pes běží. Je-li to samec, jak známo, více věcí najednou prostě nepoberou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:13
- Nahlásit

Crysa
aby jí zas neplival aporty, když ho bude odměnovat pamlskem

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:14
- Nahlásit

Gerda

Až teď mě napadlo, že by to možná šlo vyřešit tak, že koupím normální proutěnej pelíšek, místního kováře poprosím, aby mi ohnul drát do půlkruhu, nějak ho přiheftnu k tomu proutí a vyrobím nad pelíšek stříšku z látky, která ale bude zvednutá jenom vepředu, po stranách a vzadu bude spadávat a bude přichycena k pelechu. ... Něco jako nebesa

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:19 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

zuzanarosakova
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ses tuuu uz tak parada za chvili budou fotecky soukam to na rajce sem zvedava co na ne povis nektere se poovedli moc treaba ty kde me u sekvence na samospoust zavaluji kokynci neb maj ze em radost skoda ze to nebylo nastaveny na vic fotek ta sekvence ale i tak dobre noo ....dlouho sem nelezela v jehlici to byla canisterapie kurna
kejtlin
ahojiiiky
ostanim taky posilam pozdrav a prani zbytku haazkeho dneee

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:20
- Nahlásit

Jééé budeš mít vlastní výrobu, tak to je jasný, že je to lepší, páč si to uděláš, přesně jak budeš chtít!

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:22
- Nahlásit

kejtlin
po odebrání činky mu flusne piškota přecí. Ne že mu plivne žrádlo na hlavu když drží aport.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:23
- Nahlásit

Gerda
Peníze švadle jsem poslala právě teď. ještě se změřim přes kozy apřes prdel, abych věděla ten nejširší bod, nejsem si jistá, kterej z nich to je

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:23
- Nahlásit

Crysa
znám psy co pustili aport páníkovi k nohám a čekali na pamlsek

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:24 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

tohle měli dneska v Tescu ve výprodeji za 89Kč

jen je to přes půl obejváku já to koupila na akce jako stín přes klece.

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:24
- Nahlásit

Gerda
tak to je jasný, že je to lepší, páč si to uděláš, přesně jak budeš chtít

tak, je otázka jak to chci a představuju si, a jak to ve skutečnosti dopadne... , ale protože chci fakt jen kukaň na doma, bude možná lepší jít touhle cestou..

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:27
- Nahlásit

Crysa

Díky , to je dobrý! Ta konstrukce by se určitě hodila a nohy bych zapíchala do proutí... Zkusím pohledat, kdes prosím tě vylovila ten obrázek, jestli tam třeba nebude název pod jakým hledat...

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
a je to tuuuu je jich vic nez sem cekala ja myslela tak 30 nanejvis a ejhle
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/kokyyy_rambii. ...........rambinkove_kokynkove_2_D_a_dnes_sme_mel i_haazky_slunko/

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:30
- Nahlásit

kejtlin
to dělala moje máňa, pozor na to, blbě se to odučuje.

bude možná lepší jít touhle cestou..
no ono to bdue hlavně levnější. Eště zadám holkám, co do sapy choděj, aby koukly po těhlech rozměrech kukaní, kdyby tam něco bylo za málo peněz, aby ti to rovnou vzaly.

Baico
bezvadňácký, znamenám si.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:37
- Nahlásit

kdes prosím tě vylovila ten obrázek, jestli tam třeba nebude název pod jakým hledat
http://www.sportovni-potreby.cz/produkt/stanovy-pr istresek-trimm-sunshield/
ve vyhledavači jsem to našla pod "stanový přístřešek"

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:40 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Crysa
jen je to přes půl obejváku

jo... tak to byl takový bezvýznamný detail ... Při pohledu na tu konstrukci mě ale napadlo, že bych mohla použít na stříšku třeba kostru starýho deštníku, takže stejně díky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:42
- Nahlásit

zdar,tak dneska bylo krásně,alá viděla slunce jenom za sklem,ale to neva,zejtra ho uvidím normálně na vzduchu i se psema

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:42 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlin
tak on ale vypadá že zájem o kořist a nošení má, a pokud prvně nepřiletí pamlsek tak blbě, aby ho sezobl dřív než předal činku (tzn. plivnut mezi voči při donášení), tak nevidím důvod proč by měl začít plivat pes čink k nohám. Pokud pes přiletí s činkou, hned si ho za činku odlovím (ta je v tahu) a tahem za činku si psa upravím do požadovaný pozice, slovní pochvala, pak teprve dám povel k pouštění a až na konec odměním z huby pamlskem, tak není kdy by tu činku měl pustit, Buď s ní běží ke mě, nebo jí zvedá a pak už je činka stále v tahu a nebo po povelu puštěná.

PS: a kdybych viděla, že piškot v hubě mojí dělá problém, tak ho sežeru přes psovo očima a je po problému

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:42
- Nahlásit

nazdar bazar,
uz mam animal planet muzu koukat na porady o zviratkach. Porad tam davali upoutavku na naky porad o pani co zachranuje v amarice pejsky s utulku, kde maj bejt utraceni a vozi je novym majitelum, dvakrate jsem se skorem rozbrecela, ale uz jsem otrla a uz nebreci. davaj tam moc hezky veci, trebs predstavovali americkyho kokra, pak ukazovali pejsky s ruznymi dovednosti a bylo tam o Psi nadeji, ktera pomaha pejskum, to me dojalo bo mi mame Kocici nadeji Je to moc dobrej program. Jsem si vod UPC objednala 111 programu jen kvuli tomuhle jednomu

Uz je mi malinko lip, nesuzuje me uz ctyricitka, ale este me vse boli a nohu mam rudou jak rak. Do konce tejdne nejdu do prace, tak to muzu poradne vylezet.

Kocickam se libi teplo a furt chtej lozit na balkon a ja jsem moc mekosrcata a nechci jim zavrit dvere tak mi je zima. Kdyz si zavru dvere do sve loznicky, aby mi tu netahlo tak mi do nich kopou, jsou to svine mnoukave. Musim zjistit kolik stoji ty dvirka. Stejne mam docela strach, kdyz budou chodit na balkon semo tamo, aby jim tam treba nedal nekdo neco otraveneho, preci jen je to prizemi a kdyz nekdo chodi pod balkonem tak spodni skvirou jim neco strcit muze

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:43
- Nahlásit

brezen2008
tak dneska bylo krásně,alá viděla slunce jenom za sklem
tak to vidim každej den. Ach jo.

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

Crysa
ve vyhledavači jsem to našla pod "stanový přístřešek"

Díky moc , ale ono je to pro mý potřeby fakt obrovský..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

ketty
kde to jako je?? tam není nikde bahno!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
nekdo chodi pod balkonem tak spodni skvirou jim neco strcit muze
tu spodní škvíru si zadělej 100%, přilepila bych tam několik ytongů a ono se ti to i malilinkato zateplí, když ti nepotáhne od spoda balgonem.

ketty
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:48
- Nahlásit

brezen2008
to vis prominentni misto musis si umet vybrat a hlavne kdyz kokynky zaprasim musim je umejt takze je lepsi jim vysvetlit at se chovaj jako founove a vyhybaji se mocalum a podobne

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:48 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda
Eště zadám holkám, co do sapy choděj, aby koukly po těhlech rozměrech kukaní, kdyby tam něco bylo za málo peněz, aby ti to rovnou vzaly.

Díky , to by bylo úplně nejlepší, bo já nejsem až tak moc zdatný kutil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 17:49
- Nahlásit

toš sem zvenku dom, jaro letos připadlo na dnešek

<< 1 ... 6615 . 6616 . 6617 . 6618 . 6619 . 6620 . 6621 . 6622 . 6623 . 6624 . 6625 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání