| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:04
- Nahlásit
Všecko si hnedle píšu, když mě budete štvát, vaše míry zveřejním.
Chybí mi rozměry:
Pavliii
Kratochvílka
Atuš
Paw
Jimmi
Kejtlin
Vlčáčková
Nemetka
Davítková
Aleksa
Lola
Bajko
a info o platbě:
Bajko
Lola
Davítková
Aleksa
Atuš
Paw
Jimmi
Vlčáčková
Co s tím uděláte děfčata?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:07
- Nahlásit
Gerda
ee, já teď nevim. Domlouvali sme se že to kdyžtak dočasně za mě zaplatí, kdybych zrovna měla velmi velkou nouzi a westa se fakt do rozpočtu nehodila, ale lednová superkrize kdy mi byl litr za vestu hodně uš je naštěstí za mnou tagže bysem nerada někomu něco dlužila... mam teda ty prachy poslat tobě nebo kratochvílce??
Crysa
Naměřím šňurkou a pošlu šňurku ve vobálce, páč nevím kam jsem zašila jediný měřidlo - vytahovací matr z dílny
koukam že absence měřidel v domácnosti je další žumpí jef
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:08 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
bonc
mam teda ty prachy poslat tobě nebo kratochvílce??
pošli je švadle, Kratochvílce řeknu, že s tebou nemá počítat. Značim si tě do odeslanejch.
edit: napiš hlavně do poznámky, že to od Bonc. Budeme pak dělat seznam plateb podle nicků. Je dobré vědět, od koho peníze sou. Nick pak souhlasí v tabulce s platbami a rozměry a přáními barev a vychytávek.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:13
- Nahlásit
bonc
Jestli chceš, tak to klidně zaplať, ale máš štěstí, že sem si to přečetla dříf, než sem to poslala )))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:16
- Nahlásit
Gerda
jo jo, to už jsem zvládla při mikině pošlu teda zejtra švadle.
ráda bysem eště podotkla, že se mi vůůůbec nelíbí Žumpí bloudivá nemoc!! Bysem prosila ňákej osvědčenej lék na ní, jinak bych si snad konečně musela koupit tu mrchu navigaci
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jestli chceš, tak to klidně zaplať,
tyhle slova nikdy nespojuju do jedný věty, pokud jde o mojí osobu
v pohodě, děkuju
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:19
- Nahlásit
bonc
Jaká bloudivá nemoc?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:19
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=-IZ8jBmJyWw
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:27
- Nahlásit
Gerda
to je hustopíseň
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:28
- Nahlásit
Crysa
proč se směješ, Radku?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:43
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Jaká bloudivá nemoc?
mno, řekněme že cesta z bodu A do bodu B krz prágl, která měla trvat 20min, se protáhla asi na hodinu aniž bych cíle B dosáhla Na Gerdy dotaz kde teda sem sem byla schopná odpovídat jenom: já nevim, já sem někde úplně v prdeli
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:50
- Nahlásit
bonc
Kde jsi viděla fotku???????? Pošli odkaz, potřebuju nutně vidět, kam se šel fotit.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:51
- Nahlásit
Vlčáčková
tady byla v žumpě, něgde o milijon stran zpátky, jak měl Fanouš fota z výstavy
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:52
- Nahlásit
Vlčáčková
je to u Atuschky na rajčeti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:55
- Nahlásit
Maky a Trix
pozdravuje tě pan argošek, potěšilo ho, že jezdíš do prahy....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:59
- Nahlásit
Gerda
taky jedna píseň
http://www.youtube.com/watch?v=P5uZuPTBoRY&feature =fvwrel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:01
- Nahlásit
Jimmi
naval míry a info o záloze děfče zlatavé
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:03 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Gerda
Milá Gerdičko, přeji vše nejlepší k svátku
Punky raegge party
Prosím tě, chtěla jsem se tě zeptat, tys Mařeně koupila domeček, viď? Nějaký iglú nebo tak něco? Jakej a kde?
Rozinka by si něco takovýho moc přála...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:03
- Nahlásit
Gerda
ó, děkuji. Bál se, že zakrním v Brně? nebo na Vysočině?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:06 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Oooo pani děkuji vám z celého srdce!
Ano, Mařka má domečky dokonce dva, jeden je od dogearu a má ho doma jako boudu, ten je velkej a těžkej, druhej je od psích hrátek, je ještě větší a je skládací a vejde se aji do batohu a bude ho mít na cesty. Rozinka je stejně velká jako Máňa? Jestli jo, pak ti doporučuji, pokud bys zvolila domek od psích hrátek, ten skládací do batůžku, velikost L max. Mám Xl a je to velký jako kráva na dvě mařenky určitě.
edit:
je to tenhle domek:
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/3-1-A GILITY-SPORT-A-CESTOVANI/50-2-CESTOVANI/5/394-Spor tovni-vterinovy-stan-domecek-XLarge
Druhej je mohutnější a bytelnější, s kovovou kontrukcí:
http://www.exo-eko.cz/Latkove-prepravky-a-stany-pr o-psy/Transportni-nylonovy-box
Jsem s domkama spokojená, Mařce chvilku trvalo, než se na ně naučila, ale v cizím prostředí je bere jako útočiště a chodí tam ráda. Nic neničí, tak nám nevadí ani ten domeček tenký, ona v něm prostě je
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:09
- Nahlásit
Gerda
míry odeslány mailem, zděšením zdrhám se psy do polí
|
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:09
- Nahlásit
Gerda
jsem tam eště něco přidala
|
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:13
- Nahlásit
Gerda
Rozinka je stejně velká jako Máňa? Jestli jo, pak ti doporučuji, pokud bys zvolila domek od psích hrátek, ten skládací do batůžku, velikost L max. Mám Xl a je to velký jako kráva na dvě mařenky určitě.
Děkuju !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:26
- Nahlásit
díky za píseň Pokud Rozina neničí, pak ten batůžkovej je fakt dobrej, brala bych ho s sebou tam, kde nechci, aby pes lozil po celý místnosti, nebo kde je spousta lidí, co mi na psa mohou šlapat. Mařenu jsem do domku naklikala, bylo to děsně rychlý a v pohodě.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:28
- Nahlásit
Gerda
Brý odpoledníčko,zapvé pani děkuju za upozornění psích autoplacht z lidlu už ju mám je převelice dobrá.Dále sem se dopídila na ůrazofku mám převelice zdemolován nerf ovšem né v prdeli jak sem se původně domnívala,ale kříži.Dále pakůn dostal nový jazyk
|
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Gerda
Pokud Rozina neničí, pak ten batůžkovej je fakt dobrej
Už neničí, první dny mi akorát spapala všechny podprsenky, kalhotky, ponožky, trika a džíny, které jsem neuklidila, jak byla vystreslá, že ji opouštím, ale to už je v pohodě , teda až na díru v šatníku .
Róza si totiž vždy vleze komplet pod peřinu, polštář, deku, aby byla sakumprásk schovaná a taky jako jediná nemá svůj vlastní pelíšek. Myslela jsem, že budou spolu v tom Žofčiným, který je obrovský nebo obsadí Hipíkův, který tam stejně nechodí, ale ona se prostě potřebuje zakuklit.
Navíc mi hrozně pomáhá s ostatníma psama, Žofku utěšuje i spraží, když je třeba, Toničku ošetřuje a Kousík, když nejsem k mání, jde se pomazlit k Rozince, tak chci koze Róze udělat radost
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:41
- Nahlásit
danajasa
Dále sem se dopídila na ůrazofku mám převelice zdemolován nerf ovšem né v prdeli jak sem se původně domnívala,ale kříži
a co se s tim dělá????????
chci koze Róze udělat radost
aha..takže na doma...to mylsim, že by jí mohlo v pohodě stačit iglů, nemusíš kupovat celý domek, byť jde složit, on je vážně docela velkej a v trošku nepraktickym obdélníku, je hodně dlouhej a poměrně úzkej. Co holky řikaly, v Sapě na libuši u čongů mají bezvadňácký pelechy různých typů za ceny velmi lidové, třeba malý pelechy tam kámoška koupila za 60 Kč. Jako iglůčka. Domek ti v tomto případě nedoporučuju.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:46
- Nahlásit
Gerda
a co se s tim dělá
Budu zobat náký svalonervo povolovač namám řídit tak su klidná Jo ještě potřebuju od žumpy odbrnou radu-takhle mi ten blb nosí aport http://www.youtube.com/watch?v=H-qO5tLxok0 Takže mám ho srovnat bud kopnutím do řiti to ovšem uskočí a nebo když coufnu tak se sice srovná ovšem pak furt čeká to couvání,chtěla sem se sním vo aport potahat aby dosedal blíž a rovně a to na mě zas nadšene skáče hergot jak mám ten konečný předsed doladit????,
|
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:06
- Nahlásit
Gerda
Sapě na libuši u čongů mají bezvadňácký pelechy různých typů za ceny velmi lidové
Díky za tip , já co jsem se koukala na netu, tak ty iglú nebo kukaně byly dost malý - 45 x 45cm, v klubíčku by se tam sice vešla, ale nemohla by se ani protáhnout... Jak budu mít nějaký zařízení v Praze, sjedu na Libuš, třeba tam něco bude..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 16:08
- Nahlásit
danajasa
jak mám ten konečný předsed doladit????,
radit nemůžu ani náhodou, tak bych jen řekla svůj názor, jak si to myslim, když sem to teď řešila s mařkou. Učila bych tu konečnou fázi znova, jen s drženim činky před tebou, natěsno, se sezením rovně a bez překusování. Jen bych ho nechala držet činku blízko u mě, potom bez odhazování ho jí nechala poponýst směrem ke mě, jen v klidný chůzi, pá kroků, či jen jeden. A až při spolehlivym předsedání bych odhazovala...nevim, třeba je to kravina, jen to zkoušim, jak bych to dělala.
|