Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6615 . 6616 . 6617 . 6618 . 6619 . 6620 . 6621 . 6622 . 6623 . 6624 . 6625 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:15
- Nahlásit

Monty
Neblbni. Když umřeš, kdo se postará o Sofii???!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:16
- Nahlásit

Vlčáčková
mně se třá zdálo, že letím nad krajinou a ta krajina na mě působila neuvěřitelně staře, tak pradávně a divoce a zároveň eroticky přitažlivě. Uplně archetypální sen!

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:20
- Nahlásit

To byl HOROR!!!!!!!
Toto je horor

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:21
- Nahlásit

danajasa
Toto je horor

proč, dyk je to pjekný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Obrázky Baico s Fanouškem a Atusch a tak. A na konci astropozdrav z mého bydliště z téhož dne večer.
https://picasaweb.google.com/104780498030750109972 /MezinarodniVystavaPsuBrno522011BaicoFandaAtuschAS rpekMesiceVecer#
Kliknout na první obrázek, ten se zvětší. Nebo slideshow.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:26 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Monty

Cítím s tebou... Jsem si jistá, že Montík měl s tebou nádhernej život

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
Taky sem měla archetypální sen - bojovala sem s indiánama proti bílým utlačovatelům, byla sem nejdřív na straně bílejch, ale pak sem přešla, jejich náčelník mě potetoval na ksichtě takovym super ornamentem přes půl ksichtu, já se začala cvičit v boji a pak sem vedla povstání rudejch proti bílem...a to ani nedávali vinetúa, ani jinej indiánckej film.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
dyk je to pjekný toto je pěkný
Monty
pani nepite to divejte jak dopadnete nebo tak

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:29
- Nahlásit

Gerda
pjekně!

impact
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:31
- Nahlásit

Jdu se svalit.

Monty přeju, aby se ráno vzbudila a zjistila, že to byl jenom hrozně škaredej sen. Opravdu a upřímě ti to přeju...

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:34
- Nahlásit

Vlčáčková
tak jako všecko dobrý, Fanoušek krásnej, fotky na rozdíl od mých ostrý, atd... ale co ta první fotka? To je tragédie

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:34
- Nahlásit

zuzanarosakova
a nejhustější byl ten, kdy sem byla farmář, bylo to za války, přijelo gestapo, vyvraždili mi rodinu, podpálili stodolu s ukrytejma haranti a slepicema, mě zastřelili ranou do týla před koňskejma ohradama, eště sem viděla, jak hoří ta stodola a chtěla sem děsně běžet vynbdat ty haranti a slepice. Ale tekla mi kref za košili a byla sem mrtvá, tak to nešlo. Spoušť po nich zůstala. Zničený celý hospodářství.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:35
- Nahlásit

Atusch
Nekecej. Je pěkná. Akorát ty ostatní byly mázlé. Jestli si totiž myslíš, že děláš rozmazané fotky jen Ty, tak ne. Já to umím taky a na rozdíl od Tebe se svým foťákem a se zapnutým autofokusem.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:37
- Nahlásit

Gerda
Tobě se zdálo, že jsi chlap? Tak to fakt nebudeš normální.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:40
- Nahlásit

Vlčáčková
je fakt děsná, ale Fanoušek je tam pěknej
No já prostě nevím, fotky z venku ok, ale ta hala a bez toho autofokusu jako příšerný

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:40
- Nahlásit

Tak to fakt nebudeš normální.
co je normální

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:44
- Nahlásit

Atusch
mě se líbí. Jedna věc je technika a druhá záběry a ty máš dobře udělané.

danajasa
Je pravda, že TADY není normálního asi nic.

Kde je ta Monty??? Nějak zmizla. To se mi nelíbí.

danajasa
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:47
- Nahlásit

du se svalit brou

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:52
- Nahlásit

danajasa Brou.

Člen
# Zasláno: 6 Úno 2011 23:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda
a nejhustější byl ten, kdy sem byla farmář, bylo to za války...

Týýýý jo...

Já takhle košatý a akční sny moc často nemám...

Nejzvláštnější byl sen ve kterém jsem byla kočka. Myslím čtyřnohá kočka. Vnímala jsem vítr, různý pachy a zvuky..., vnímala jsem jako kočka, a přitom jsem si uvědomovala, že jsem to já, ale zrovna teď nevnímám jako já člověk, ale jako já kočka. Pak mě v tom snu nějakej člověk zved a mě to bylo docela příjemný, ale pak jsem najednou vyrostla v obrovskou kočku, kolem byli nějaký lidi a šíleně se mě báli. Mě byli v podstatě fuk, akorát mi smrděli, asi jsem neměla hlad...

A pak mám eště jeden tygří, pro mě strašně silnej sen. Byla jsem (jako člověk ) v nějakém velkém, tmavém, prázdném hangáru. Venku svítilo slunce. Najednou se ve dveřích objevila silueta tygra. Děsně jsem se lekla a hledala, kam se schovat.
Byl tam výklenek zakrytý závěsem. Vlezla jsem za závěs a vyšplhala se na nějaký bedny, který tam byly. Slyšela jsem měkké našlapování, které se pomalu blížilo ke mě.
Odhrnul se závěs a tygr byl v mé skrýši. Strašně jsem se bála a jako idiot jsem potichu řekla: "Ahoj tygře, jdeš mě sežrat?" Tygr se ke mě přiblížil tak, že jsem citila jeho dech a šimral mě fousama, chvilku se na mě koukal, pak se otočil a stejně pomalu jak přišel, tak zas odešel...

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:10
- Nahlásit

Gerda
já si sny bohužel většinou nepamatuju
ale nedávno jsem měla jeden, začínalo to v autobuse s nějakým zájezdem, bylo to ale celý podfuk, páč ten autobus se najednou vznesl a odletěl do vesmíru, ten člověk, co tam byl jako průvodce zájezdu, nás tím mezihvězdným autobusem unesl na jinou planetu, kde byli taky lidi, jen mluvili trochu jinak než my, všechno tam měli na parní pohon, takže všude v ulicích jim vedly obrovský trubky s kohoutama na tlakovou páru, a ten týpek nás tam prodal jakoby do otroctví, páč naše věci a znalosti byly na tý planetě děsně ceněný, mně se nějak podařilo zdrhnout a pak jsem je všechny zachraňovala či co, a myslím jsem chvílema byla brůs wilis... no a pak sem se probudila, tak nevím, jak to dopadlo

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Baysha
a myslím jsem chvílema byla brůs wilis...

ježkovy voči taky dobrý...

Já z těch dobrodružnejch mám jen takovej krátkej. Odehrával se někdy v 15. století. Byla jsem v něm malá holka, asi 8 let, měla jsem stejně starýho bráchu a dědečka piráta.
S bráchou jsme se rozhodli, že se schováme tajně na lodi a poplujeme s dědou. Jenže děda nás našel. Bráchovi chtěl nařezat, tak jsem se na dědečka vrhla a začala ho mlátit a kousat. On se jen pobaveně smál, každýho nás popad do jedný ruky a vynesl z lodi. Pak jsem dostala neštovice a umřela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:22
- Nahlásit

Vlčáčková
myslíte, že je to psychopatický, když se mi zdálo, že sem byla chlap? A eště zabitej?

Tyjo, to je dobrý, bejt ve snu úplně jinej živočišnej druh! Krásnej sen náhodou, fakt krásnej! A tygří je boží, asi máš někde kus miciny, něco to určo znamená!

Baysha
nečtš zrovna Stopařova průvodce? Taky seš psychopat, když si muš. Ale Brůs je hodně dobrá volba!

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:24
- Nahlásit

mně se třeba jednu dobu zdál MASH - ten seriál, ale úplně nový díly třá jsem byla doktorka, co k nim přijela a zamilovala se do B.J. - a tak...
sci-fi sny se mi zdají taky docela často, kolikrát si říkám, že bych si to měla psát a pak za těžký prachy prodat do holyvůdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:25
- Nahlásit

Pak jsem dostala neštovice a umřela.
Taky normálně prostě umřeš? Prostě si umřeš a seš mrtvá? Neni to eště víc psychopatický, než ten muš? A co děláš pak, když si mrtvá? Mě většinou končí sen a začíná jinej....

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:27
- Nahlásit

Gerda
já toho čtu... Ale Stopař se mi kupodivu nikdy nezdál...
Psychopat jsem rozhodnopádně, s tím souhlasím, a identitu ve snech měním docela často. Myslím uš sem byla i robot (jako z toho filmu Já, robot)

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:27
- Nahlásit

Baysha
)) tak to je nás magorů naštěstí víc.

Jdu hajinkiiii pipkiii, nazdar.

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:35 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Gerda
Baysha

Já si teda myslím, že je úplně normální bejt ve snu někdo jinej ať už živej nebo mrtvej. Robot, chlap nebo jiný zviřátko .

Gerda
Taky normálně prostě umřeš? Prostě si umřeš a seš mrtvá?
Jo, a ani to nijak neprožívám. Beru to na vědomí, ale že by mě to nějak vyvedlo moc z míry, to ne...

A co děláš pak, když si mrtvá? Mě většinou končí sen a začíná jinej....
Tohle si moc teď nevybavuju. Sen končí, když umřu, resp. když si uvědomím, že jsem mrtvá. Jistě vím, že spím dál a neprobudím se. Někdy se mi asi pak něco jěště zdá, ale je to zastřený...

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:37
- Nahlásit

a někdy umím ve snu lítat, to mě baví úplně nejvíc lítací sny miluju

Člen
# Zasláno: 7 Úno 2011 00:39
- Nahlásit

Gerda
Baysha

tak to je nás magorů naštěstí víc

no jéje

Dobrou noc, farmáři Gerdičko a Bajšobrůsi

<< 1 ... 6615 . 6616 . 6617 . 6618 . 6619 . 6620 . 6621 . 6622 . 6623 . 6624 . 6625 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání