Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6597 . 6598 . 6599 . 6600 . 6601 . 6602 . 6603 . 6604 . 6605 . 6606 . 6607 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 16:48
- Nahlásit

čus bahnitý jelyta,uš su domki ale trvalo mi skoro hodinu neš sem skultůrnila psa a sebe..jako vot bahna myslim

jooo a velké zlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zavřeli nám bránící továrničku ,soukromej majtek,fstup zakázán a navíc zatarasen A taky máme rasystycké psy neb dnes kousali do černouškůch ti byli fajn,ale nic nevydržej bo po dvouch čoklech uš chtěl tajm sice se vymlouval na astma,ale zmáááme to..nechápu jak je možný že zlatovláska kerá kalí vot narození zřejmě a hulila eště f prenatálu votfiguruje libovolnej počet čoklů a furt vypadá stejně

du se svalyt,BAJKOFKA má prej jakéhosi AJCE nebo CAJCE či tak..!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

POZOR, POZOR! HLÁŠENÍ Z VÝSTAVY ČOKLŮCH

Atusch a Baico jsou nejspíš ještě na cestě, takže podají raport později. impact je nevím, kde. Páč ta se nám obloukem vyhnula a nepřišla za námi, i když jsme čekaly, že dovalí. Takže ričbečího malýho vraha jsme neviděly.

Hledala jsem při příchodu kombinaci dvou osob ženského pohlaví, jednoho německého a druhého kanadského ovčáka. Našla jsem a ptala jsem se slečny, jestli je její pes Bůch. A slečna na mě třeštila augle a neřekla že je ani že není, protože to nějak nechápala. Bylo tedy jasné, že to Bůch není, a tak jsem šla hledat dál. Nakonec jsem poznala podle fotek Fanouška. No, né, jasně že kecám. Poznala jsem Baicovou, protože Fanóš tam byl prakticky každej pes...

Fanóšovi se Vlčáček několikrát snažil ukousnout nos. I přes košík, který měl pro sichr na čenichu. Fanoušek to nebral na vědomí, dělal, že si nevšiml a chtěl se i nadále vcelku nevtíravě kamarádit ... vždy však se stejným výsledkem. Tedy vlastně ne, pak už Vlčáček jen cenil přes košík, což prakticky nebylo vidět, takže to Fandu asi malinkato mátlo.

Fanoušek taky něco vyhrál, nevím, co. Měl tam dvě sestřičky u pána, který přivezl Baicovou. Baico Fanóše pusinkovala a Fanoušek pusinkoval Atusch. Mě pak osliznul ucho a přilehlé okolí a z druhé strany půlku xichtu.

Atusch dělala fotky, na kterých je mraky bílejch ovčáků. Určitě je sem vrzne večer. V jednu chvíli rozhodčí vyhnal Baico s Fandou z kruhu, což od něho bylo velmi netaktní. Takhle se chovat k dámě, fuj! Atusch si vypnula automatický fokus a divila se, že jí foťák nezaostřuej. Tak jsem jí to zase zapla, abyste se mohly kochat fotkama.

Jinak venku bylo jaro a docela teplo. Než jsem si popovídala u velššpringršpanělů s vedoucím sekce, kterému vždy vnucuji WSS z útulků, tak se mi Atusch ztratila, impact ujela a Baico sbalila. Tak jsme šli s Vlčáčkem také domů. Vlčáček byl šťastný, že to mučení psy skončilo. Měl zkažený celý den a hrozně se radoval, když konečně viděl auto. Dámy se shodly, že by mohli kamarádit s Marií, protože se oba tváří na kamarády hnusně.

Toť asi vše. Udělala jsem nějaký portrétek žampiónkovi Fanoušovi, ale dám to sem až zítra, protože si musím nejdříve půjčit PCMCI..kartu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:11
- Nahlásit

Sem doma, srnu jsem neupytlačila . Eště to zkusím večer s akitama, to sou lepší lofci než šelmyje . Dneska jsme upytlačili akorát jeden kravinec (Lolitka), jedno hnojiště (Tex) a větev z nějakého křoví ( Brambořík). V zásadě neúspěšný den

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:11
- Nahlásit

Vlčáčková
impact je nevím, kde. Páč ta se nám obloukem vyhnula a nepřišla za námi, i když jsme čekaly, že dovalí.
Jsem vám psala SMS na to číslo, ze kterýho jste volaly. Že nedorazím.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:19
- Nahlásit

impact
Jo, jo, SMS mám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:25
- Nahlásit

Vlčáčková
hele a jakou cenu vyhrál Vlčáček???? a neřikej že žádnou!

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:27
- Nahlásit

Vlčáčková
Jako ona už pak byla nechutně nepříjemná. A při představě, že ji otlapkává další hromada lidí, jsem to radši zabalila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:30
- Nahlásit

impact
Jako ona už pak byla nechutně nepříjemná
Pěknej prezent ti z ní roste Ale my se s ti s Makrel vůbec nesmějem

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:37 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
No, ale mě se to líbí. Proto jsem si thajca pořizovala. Maj do ní všichni houno co strkat a sahat. Na paní chovatelku nepříjemná nebyla. Na ni byla velice milá, protože ona ví, jak se k thajcům chovat.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:43
- Nahlásit

davidkova renata
Jo. Vyhrál cenu o nejotravnějšího a nejotrávenějšího pejska výstavy.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

impact
protože ona ví, jak se k thajcům chovat.
A jak?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:46
- Nahlásit

Biluška
Pěknej prezent ti z ní roste Ale my se s ti s Makrel vůbec nesmějem vůbec ne

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:52
- Nahlásit

Vlčáčková
Rozhodně ne tak, že je to ňuňučtěňátko, který musí honem a za každou cenu pohladit nebo ještě líp narvat si ho do náručí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:56
- Nahlásit

impact
No, ale mě se to líbí.
No mě by se to teda nelíbilo, ale to je nakonec každého věc. Jenom teda doufám, že budeš z těch majitelů co si svého nepříjemného psa zabezpečí a nikoliv z těch, co obsadí místo někde u uličky kudy musí projít každý cestou do kruhu, na záchod, do kanceláře a ven, čokl každému chňape po nohách a po psech a majitel trousí hnusné poznámky Páč takové většinou fyzicky inzultuju

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:57
- Nahlásit

impact
Rozhodně ne tak, že je to ňuňučtěňátko, který musí honem a za každou cenu pohladit nebo ještě líp narvat si ho do náručí

k nam chodi do psi skolky stene modreho thajce a tomu vubec nevadi, kdyz ho kucam a nunam, naopak se mu to libi a me taky

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:58 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Biluška
no já bych spíš měla strach, aby se pak nechala od někoho pohlídat nebo ošetřit, kdyby to bylo nutné.
edit: ale vlastně já thajce nemám, takže mlčím

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 17:59
- Nahlásit

makrel
Tak to už poněkud zacházíš do extrémů.

Biluška
budeš z těch majitelů co si svého nepříjemného psa zabezpečí a nikoliv z těch, co obsadí místo někde u uličky kudy musí projít každý cestou do kruhu, na záchod, do kanceláře a ven, čokl každému chňape po nohách a po psech a majitel trousí hnusné poznámky
No to dá rozum. Jak jinak bych se měla asi chovat?

lucYnka XIII
Kája se nechá taky, ale ne od cizích. Notabene když se jí napřed nezeptají na svolení. A dobře jim tak.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:02
- Nahlásit

impact
no pár jsem jich takových zažila. ale samozřejmě to bylo o majitelích.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

impact
Rozhodně ne tak, že je to ňuňučtěňátko
My teda máme ňuňučtěňátečka rádi. Taky je hned ňuchňáme. Jsem si poňuchňala dneska hodně čoklů - nejvíc šeltičky a velšandí španělky. A úplně nejvíc Fanouška, ovčáčí čtěňátečko, co se ňuňá rádo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:06
- Nahlásit

impact
Neříkej jí Kája, to jméno nosí smůlu

Jak jinak bych se měla asi chovat?
Znám jich spoustu takových co si parchanta vystrčí do té uličky (páč jinde není údajně místo) a jsou nasraní na všechny kolem, že jim po čoklovi šlapou a vůbec se opovažují kolem chodit
Mě osobně by vůbec obtěžovalo mít takového psa a muset ho pořád hlídat Proto žádnému svému nedovoluju, aby byl na lidi hnusný. Třá Pumice je dost akresifní, ale jenom když si někdo opravdu hodně dovoluje. Hrabe nám do věcí, nebo bere Pumu do náruče. Kdyby mi vrčela na lidi jenom proto, že do ní šťouchají tak bych ji ztraverzovala do kulata

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

makrel
Samozřejmě se předpokládá, že Gara může být úplně zlá a nejzlejší a já ju v tom budu extrémně podporovat, protože se nikdy nestane, že by ji musel hlídat nebo ošetřovat někdo krom mě..

Mám cukání se zeptat: makrel mrdá ti?

Vlčáčková
Nu, a to je přesně to, proč jsem taky odešla. Páč ještě jeden ňuňu člověk a byl bez nosu.

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

Zdár dámy mám tu demo na super horor lidožravý ftčáčata ůtočí http://www.youtube.com/watch?v=ZJVlBrpXq5M

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:09
- Nahlásit

impact
ježiš tak sorry, jen mi přišlo, že si na tom tak trošku zakládáš, že je už teď protivná.no. a mrdá mi z práce.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:09
- Nahlásit

impact
Kája se nechá taky, ale ne od cizích. Notabene když se jí napřed nezeptají na svolení. A dobře jim tak.
tahle se jmenuje Coco a necha se a libi se ji to. Kdyz k nam prisla poprve tak se nechala nosit v naruci a vubec me neznala. Ale mozna je to tim, ze je jeste malounka, ale kucat se necha a ma to rada

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:11
- Nahlásit

Biluška
Hele za předpokladu, že si leží na svojí dece stočená do klubíčka a začne do ní někdo strkat, tak má prostě smolíka.

Btw. poněkud mě vytáčí to, co se mi tady snažíš podsunout. Myslím, že jsi moc dobře viděla, co jsem jí na výstavy koupila. A pokud nechce, aby ju někdo naprosto cizí umuckával, tak ji k tomu nutit nebudu.

impact
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:17
- Nahlásit

makrel
Kristepane, dělám si z toho prdel, né? Copak tady někdo mlátí psy železnou traverzou? Jste jak vadný s Biluškou.
A nezakládám si na tom. Respektuju to, že si nepřeje, aby ji cizí lidi omuckávali.

Samozřejmě jí nedovolím, aby po někom nesmyslně vyjížděla, ale vrazím těm lidem játrovou sušenku a řeknu jim, že si ji maj přivolat, posadit a pohladit. A ne že na ni z ničeho nic shora spadnou.

lucYnka XIII
To je Coco Sofasurfer. Není mladá, má jen o asi tejden či osum dní míň.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

impact
no jo, nějak asi nerozumím srandě dneska

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:19
- Nahlásit

impact
Páč ještě jeden ňuňu člověk a byl bez nosu.
Já teda bez nosu být nechci. Ani bez ruky. Tak se radši předem ptám, jestli si můžu pohladit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

impact
Hele za předpokladu, že si leží na svojí dece stočená do klubíčka a začne do ní někdo strkat, tak má prostě smolíka.
Podle mě to naprosto v pořádku není. Páč pokud s ní chceš jezdit na takovéhle akce tak se ty i pes musíte smířit s tím, že tam prostě bývá málo místa. Je to fakt tvoje věc, já jsem akorát napsala, že mě osobně by obtěžovalo mít psa, kterého musím furt hlídat

Myslím, že jsi moc dobře viděla, co jsem jí na výstavy koupila.
Pokud byla v tom domečku tak jak mohla tak dala velmi výrazně najevo, ať si laskavě drbe do někoho jinýho.

Na mě to působí stejným dojmem jako na Makrel - že se ti líbí jak je protivná. Nejen teď, ale i jak jsi dřív hrdě psala, že ti rozdrbla nohavici když jsi jí šlápla na packu a tak...
No tvoje věc, ty s ní budeš dalších patnáct let

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

tak douklizenej celej byt od bahna a tak celkově od všeho,vypráno,ale nevitírala jsem,bo až pozdě večer z obchůzky na konečné čurání

<< 1 ... 6597 . 6598 . 6599 . 6600 . 6601 . 6602 . 6603 . 6604 . 6605 . 6606 . 6607 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání