| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 09:43
- Nahlásit
nazdar bazar, horecka uz mi trosku klesla, aspon ted ji nemam, ale boli me cely clovek. A nemam chut k jidlu, coz je to uplne nejhorsi znameni u me. Ja mam chut jidlu uplne vzdy.
Uz se vratila Zuzka s kurzu? Co tam povidali?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 09:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
nazdar, lity lity, držím palec, ať je ti brzo líp... todle stadium bolavýho zubu po celým těle je nejhorší
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 09:52
- Nahlásit
nazdar venku u nás zuří jaro
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 09:59
- Nahlásit
Dobré ráno pipinkííííí, neměla sem večer nápojku, měla sem karamátku, co měla nějakou chandru, tak sme řešily chandru a pily sme alkohol. Boha, po roce sem pila alkohol a je to stejný jak před rokem, je mi blbě. Naštěstí sem k tomu do nás lila i dost vody, tak to neni takovej masakr, horší je, že kámoška je velkokuřačka, eště větší než já, tak to byly spíš kuřácký závody a to je zlé. Myslim ale nakonec, že jí to zvedlo náladu a odjížděla mnohem veselejší, tak to je zas dobré. A přectafte si - mařka z ní měla radost a furt se s ní ňuchala, a to už jí několik let neviděla, páč žili a pracovali v irsku.
Za další - držim Bajkovi palce na CAJCe, ať ho Fanynka vyhraje, je mimořádně překrásnej. Dala bych mu aji to BOBA s J, nevim, jak se to píše.
Za další - krs bránění, dnes tam nebude asi moc psů, ne? Přijede Ghianika s Mistrovou? Ať černoušcííí viděj tak úspěšnýho psa...jo a řikala holčina od záchranářů, že továrna se bude dávat na zámek, že má jinýho majitele a bude se tam stavět.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:08 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čuuus atrakce,je hááásky
gerda
jo a řikala holčina od záchranářů, že továrna se bude dávat na zámek, že má jinýho majitele a bude se tam stavět
jen esi nekecala bo asi byli nasraní že sme se nehli posledně
uš ti peču nějakou bochte ,můžeš jí vrhat na cíl jako bajko bestak nebé k žrádlu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
je háásky, ale bahno já chcu hááásky a sucho, ať už nad nulou či pod nulou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
Baysha
já chcu hááásky a sucho
no to já samo taky ale nat nulou na tom trvám!!! šak je vychr a slunko,zejtra bé líp bo se to vyfouká a vysuší ,dnes bé masakr,to jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:13
- Nahlásit
davidkova renata
Vůbec není hásky, je bahno škaredý,hnusný,klouzavý,bahnitý fšude
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:18
- Nahlásit
Biluška
souhlasím s tebou vždy a fšude
fšici
lidi, nemáte náhodou někdo tip, kde by se daly sehnat srnčí spárky?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:23
- Nahlásit
Gerda
Za další - krs bránění, dnes tam nebude asi moc psů, ne?
si myslim že ne, bé Renáta s Nánou, Alexa s Alexou a Bárou, určitě z bráničů já s hafama, nepřijede pokud vím tak Fanda (tu psal někdo že má něco rozbitýho), Vystavovací Baicová nebé, co jsem tu vypozorovala tak nebé asi ani Atusch kousat?? velká výprava ze Štětí co byla minule tak nepřijede.. Nevím esli dorazí Jana s Jardou?
takže bude možná převaha figurantů? :-D
davidkova renata
a řikala holčina od záchranářů, že továrna se bude dávat na zámek, že má jinýho majitele a bude se tam stavět
jen esi nekecala bo asi byli nasraní že sme se nehli posledně
no doufejme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:35
- Nahlásit
Biluška
nechci bejt přicmrndávač, ale taky souhlasím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:02
- Nahlásit
makrel
nechci bejt přicmrndávač
ale seš
Crysa
bude možná převaha figurantů
Baysha
nemáte náhodou někdo tip, kde by se daly sehnat srnčí spárky?
skus říct biluši at ti nějaký upytlačí ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:06
- Nahlásit
Baysha
kde by se daly sehnat srnčí spárky?
zkusila bych to někde u místního myslifce a nebo http://www.myslivost.cz/Rozcestnik/Myslivecke-firm y/Interlov-Praha-s-r-o-.aspx tady, ale nemaj funkční webovky :-/ to jsem zas něde narazila u kamarádů že se bavili že tam přes to nakupovali kref a ty různý nožičky a kůžičky a tak..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renata
skus říct biluši at ti nějaký upytlačí
no a proč myslíš že mě zrovna po jejím příspěfku napadlo se tu na ně zeptat
Crysa
myslifce bohužel žádnýho neznám dík moc za ty stránky, kouknu na to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:12
- Nahlásit
Baysha
myslifce bohužel žádnýho neznám
voptej s eldoráda,mac1 anebo lucie s artem..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:30
- Nahlásit
Baysha
hele co sem ještě vygůůglila
http://www.retriever-training.cz/jak-cvicime/zacat ecnici/
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 11:39
- Nahlásit
Crysa
jo, můj výcvikář taky používá spárky, Bajšu hrozně bavěj, tak sem právě chtěla vlastní - až zase půjdu na cvičák, voptám se ho, odkud je má, jen mě mezitím napadlo voptat se aji tady...
škoda že ten cvičák, cos vygůglila, je tak daleko, bo ty ceny jsou mega gůt, tady se platí 200 za hodinu nebo 300 za dvě hodiny týdně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 12:12
- Nahlásit
Baysha
lidi, nemáte náhodou někdo tip, kde by se daly sehnat srnčí spárky?
zrovna předvčírem jsem rvala Lilátku z tlamy srnčí nohu a říkala sem jí "fujbekokamžitětovyplivnibůhvígdesetováleloanacoto zdechlo"
Ti nějakou najdu, to nevidím jako problém. Chceš přímo jen nohy, nebo můžou být i hlavy, páteře,žaludky a tak?
Nebo chceš celýho divočáka? Vím gde leží zdechlej . Už je tam teda asi měsíc, tak už bude trošku jetej....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
Nazdar bazar lidičky sem nemohla spáti krs tu naraženou pérdel z běžek o obrubník,ráno sem se zbrufenovala(přiměřeně)pakůn bránil bez vodítka plival na povel byl ochoten se následne zařazovat kunohe,takže sem se neadřela,ale po ceště domu už sem měla bodání od zadní tváře až do kotníku a včíl mi cukaj svaly v hnátě jakdyž bych dostávala elektrošoky a pychá to CO TO JE???(tak nějak my to dělalo dyš sem si půčila od kámošky hubnoucí pás co dává elektrošoky malý,ale já neci aby mi hubla noha)
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 13:33
- Nahlásit
Baysha
hele a to jsou nejake specialne upravvene, aby se nekazily? Jestli ne zajdi si do nejake restavrace kde podavaj zverinu a domluv se at ti je nechaj.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 13:36
- Nahlásit
zuzanarosakova
kde seees? podej hlaseni co jste probirali.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 14:58
- Nahlásit
tak jsme příjemně unavený,bahno je všude,všude to klouže,psiska tedy nevadí jim to ,dostali dlabanec a zejtra znovu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 15:17
- Nahlásit
Se ještě jednou omluvuju Vlčáčkové & spol, ale musela jsem odjet. Mladá byla unavená a velmi hodně nepříjemná. Si u kruhu lehla a usnula a když do ní někdo, ať už pes či člověk, drbnul, tak dala velmi výrazně najevo, ať si laskavě drbe do někoho jinýho. Fakt mě ten pes baví. Potkali jsme chovatelku a Gara ji poznala. Nepoznala však chovatelku svojí babičky a byla na ni převelice očklivá. Ale já jí říkala, že si ji má přivolat a ne ji táhnout přiškrcenou na drc do náručí.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 15:49
- Nahlásit
čus!
impact
tak co, dals celou tu flašku šáňa včera?
lucynkastimčíslem
na tom přípravným kurzu jsem popsala 20 stránek velkýho bloku, je to hrozný peklo, nikdy se to nemůžu naučit, radši se zabiju hned.
čus, jdu kalit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 15:52 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
lucYnka XIII
¨
ti to ofotim, ale něco si musíš doplnit z knihy, jsem to nestíhala vůbec. ten profesor dycky řekl: můžu pokračovat? a já: Nééé! a on pokračoval dělali jsme buňku a pak systematickou biologii začali, no ale stejně si to budu muset doplnit o hodně věcí, protože to fakt prolítnul zevrubně dost.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 15:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
ti to ofotim, ale něco si musíš doplnit z knihy, jsem to nestíhala vůbec
no ty fole to nedam. Budu moc vdecna za ofoceni. Z jake knihy? Doporucoval nejakou konkretni?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 16:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
Doporucoval nejakou konkretni?
jo, nechal tam nějakou kolovat, ale jak jsem furt musela zapisuvat, tak jsem jí nemohla ani prolistovat, tak jsem jí jen vyfotila mobilem, sem hodim fotku během zejtřka, nebo ti to pošlu na mail. přišlo mi, že jel hodně podle těch modelovejch otázek, třá řikal věci, který jsem si nezapsla, páč mi přišly okrajový a pak jsem tam k někomu nakoukla do těch modelovejch otázek a bylo to tam. Ale nemůžem vědět, jaký budou otázky letoš že jo no děs běs, jdu se vožrat radši
paka se ňák domluvíme, jak ti to předám a vemu si tu knížku, zatim čus bus
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
no kdyš tam lezeš ožralá, tak se nedif, že nestíháš
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 16:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Jsme spjet z dlouhé vychásky s Korinkovými, jsme obě úplně zabahněné a mrkvé.
Biluška
jsem si myslela, že mi určitě něco upytlačíš nohy úplně stačí, zbytek si nech
lucYnka XIII
ty spárky nijak upravený nejsou, jenom usušený... hospoda je dobrej tip, to mě nenapadlo - i když se obávám, že vesměs dostávají zvěřinu už rozbouranou, tak za zeptání nic nedám, děkuju
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 16:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
Neeeeee.
|