| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:22
- Nahlásit
impact
To je Coco Sofasurfer. Není mladá, má jen o asi tejden či osum dní míň
no pokud vim je ji kolem 8 tydnu, starsi doktorka do skolky moc nechce. Tvoji je kolik?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:23
- Nahlásit
impact
Pani slibte mi,že mě virtuálně neztraverzujete jo prosím.Ale u nás co má toho černýho thajce nestandarta s pálenýma nohama do hněda,tak tam dyž sem došla bylo mi kladeno důrazně at si ho nevšímám bo mě sežere,dybych ho výmečně zaujala a došel si čuchnout ignorovat bo mě sežere,páč fakt po chvilce došel štouch mě nosem a jak sem se pooomáluu votočila že nabídnu ruku k nuchnutí začal temě hrozivě bublat dyž sem zas dělala že su rostlej strom tak vrtěl a náznakově vítal enemže to už sem si málem cvrkla do trioly při představě že má držku jak krokodýl a rozhodne se sám esli mě teda bude milostivě nežrat no pak se nechal pohladit ale bublal tak sem se rači nepokoušela o nějaké zblížení
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
Biluška
Naprosto normálně. Jeli jsme jen na čumendu, tak jsem chajdu netáhla.
A víc se o tom s tebou nebudu bavit. Jak říkáš, já si s ní budu žít dalších patnáct let. Vím, co jsem si koupila a ona je typická thajka. A jsem hrdá na to, že je typická thajka.
A pokud stejně jako makrel předpokládáš, že bude vraždit všechno, co potká, tak jste se ve mě kurevsky spletly.
lucYnka XIII
Jediná modrá Coco je ze Sofá a je narozená 8. 11. Vsaď se.
Vlčáčková
Tak se radši předem ptám, jestli si můžu pohladit.
Mě to třeba přijde normální.. Ale holt někomu ne a pak se diví, že má jehličky v nose.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:30
- Nahlásit
Mrkněte na dnešní venčení v Jimlíně: http://utulekjimlin.rajce.idnes.cz/05.02.2011/
Rotvička nebo Maxíček, to jsou kousky!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:32
- Nahlásit
danajasa
No, vidíš to. A to jsou typičtí thajci. A já krz to nebudu rozhodně Káju lámat. Zabezpečit ano, ale nutit k něčemu ne.
Fuj, jsem se nasral.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Vlčáčková
Si byla dlouho venku, co? Tak syp zase zpátky
impact
Se nebav no, tvoje věc
|
Vlčáčková
Člen |
- Nahlásit
Souhlasím s Biluškou. Taky jsem nikdy nechtěla psa, u kterého bych musela být stále ve střehu. A proto mám koho? NO, Vlčáčka!!! Tam jsem ve střehu furt.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:33
- Nahlásit
impact
Jediná modrá Coco je ze Sofá a je narozená 8. 11. Vsaď se.
tak to by mozna odpovidalo, bylo ji kolem osmi tejdnu kdyz zacla chodit a ted uz byla asi na treti hodine.
Ale je moc hodnoucka, uz poprve kdyz prisla tak jsem ji vzala do naruci a prosli jsme si spolu celou ordinaci. Ma uzasnou srst, vypada jak nahacek s malinkymi stetinkami.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:33 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
impact
A pokud stejně jako makrel předpokládáš, že bude vraždit všechno, co potká, tak jste se ve mě kurevsky spletly. já to nepředpokládám, jen že k tomu může mít sklony. a už mě to nebaví, pojďme se bavit o něčem jiném
Fuj, jsem se nasral. si dej do hrdla lžičku a dopij tu flašku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:34
- Nahlásit
Biluška
Si byla dlouho venku, co? Tak syp zase zpátky
Ani nevím, že jsem byla venku.
Dyť jsou to hezký fotky!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jj, Sofíci byli skoro všichni takový. Ale já jsem radši za chlupatější. Vzhledem k tomu, že jsme venku v každým počasí, tak ju aspoň nebudu muset komplet celou voblíkat.
makrel
to nepředpokládám, jen že k tomu může mít sklony.
Ne může mít, ale bude mít. Páč je to thajec.
Předpokládám, že k cizímu KAO by ses taky tak nehrnula.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:39
- Nahlásit
impact
Vzhledem k tomu, že jsme venku v každým počasí, tak ju aspoň nebudu muset komplet celou voblíkat
jj vzdycky prijde v slusive bundicce
Vlčáčková
Rotvice je boziii
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
Vlčáčková
A koukala jsi v Jimlíně na Smetáčka, normálně Maki asi odložila Trixíka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
makrel
pojďme se bavit o něčem jiném
Správně. Pojďme pomlouvat někoho jiného. Pomlouvat te´d impact čokla je stejně na prd, když do toho impact pořád krafe.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:42
- Nahlásit
Vlčáčková
Pomlouvat te´d impact čokla je stejně na prd, když do toho impact pořád krafe.
tak není tu např.gerda, Adydaska nebo Davítková
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:45
- Nahlásit
Děfčata, eště sem vás nedočetla, su teprve na straně 6833, ale můžu vám říct, že s ympaktem souhlasim, pokud do mého do klubka stočeného psa bude někde někdo šťouchat, tak tento ho prostě kousne a já jí fakt trestat nebudu. Krs to sme právě zakoupili skládací domek, tož čokl můj bude v chumlu vždy v domku, ale nemám pocit, že by mělo být psí útrpností, aby si nechal po sobě šlapat a šťóchat do sebe. Ani mojeho psa cizej hladit nemůže, ona sama nenapadne, ale jak se nad ní někdo cizej skloní s touhou hladit, tak pokud působí nejistě, můj pes po něm půjde. A mě tohle zrovna teda neva. Mám to stejně jako ympakt - pokud si chce psa někdo pohladit, má se zeptat, dám mu do ruky piškot a psa si přivolá. Ale nebude na něj chmatat každej jeliman. A kopat doň v uličce už vůbec ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
makrel
tak není tu např.gerda,
Uš je tu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:47
- Nahlásit
Gerda
dyť do mojeho taky, ale jsem tam od toho já, abych to řešila nebo psa zajistila, aby k němu nikdo nelezl.tak aby můj pes po nikom vyjíždět ani vrčel nemusel. a du se chystat ven, takže už vám neodepíšu. a ne ane a ne!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:47
- Nahlásit
Gerdagerdi moc diky!a dik za mail.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:51
- Nahlásit
Cigi
No, tak jimlínský Trixík je moc pěkňoučký. Já jsem zamilovaná do Aranky s pruhovaným xichtem. A taky ta Fifinka je parádní, asi x šeltičky, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:52
- Nahlásit
makrel
tak není tu např.gerda, Adydaska nebo Davítková
My o čertu a čert za dveřmi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:54
- Nahlásit
Vlčáčková
za 10 minut můžete začít pomlouvat mě
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:55 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Vlčáčková
Já říkávám "my o hovně a hovno na patě".
Gerda
Samozřejmě základ je toho psa zabezpečit. Ale jsem jaxi chybně předpokládala, že se u mě nepředpokládá, že toho psa nechám všechny sežrat a když si z toho v žumpě udělám lekraci, tak to bude bráno jako lekrace. Chyba.
lucYnka XIII
Oni choděj aj v botičkách. By mě mrsklo, než bych ji dycky nastrojila a odstrojila.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:57
- Nahlásit
impact
si holt natrefila na blbou konstalaci, teda u mě.i ryby mají své dny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 18:57
- Nahlásit
Tak a teď dnešek. Takže jak sem včera pila alkohol, tak mi pak bylo blě a blablabla, zaspala sem blablabla, pak sme jeli na bránění, továrna vyhořená a zabezpečená, aby se tam nedalo vejít, má to nový majitel a máme po řiti, ale Zlatovláska už má v pácu jinou fabriku, takže závot o SlePičku bude tam, sešlo se opravdu hodně lidůch, aji přeceda přijel a Grimečkovi s plesnivkou a chlapec s bandožlutym velkopsem. Fíkoval Jiřík a Mates a angličani koukali a natáčeli si to. Mezitim sme si s Aleksou postavili kantýnu u vchodu a rozprostřeli termosky a jídlo. Pak furt někdo chodil něco jíst a pít. Pak se převlíkl jeden černoušek a krs astma neměl vůbec kondici. Pak sme různě jedli a smáli se a kouřili a pili a krafali a do toho se kousdalo a lidi chodili s nákupama a pak už byla strašně rozhopsaná louka a bahno úplně všude, Jiřík chtěl furt zapínat přesky na kabátku, hlavně ty spodní na mrtvém místě, pak ho kousla oškivá a blbá Balunka přes vytloukací košík, takže byla moc pochválená, pak ho Nanda kousla do kolene, páč se jí nechtělo vyskočit na ringorameno, pak už sme vypadali jako bezdomofcí u té naší kantýny a pán s borderkama se nám z dálky vyhnul, asi si opravdu myslel, že sme bezďáci a mohli bychom ho v tom počtu přepadnout. Jiřík na něm chtěl jít vysomrovat peníze, že mu řekne - pane, koukejte, dům mi vyhořel, mám šest žen a osm psů, co mám dělat, dejte mi nějaké peníze. Ale nešel. A pán nás obešel - čistý pán s čistými borderkami. Pak sme jeli domki, vše je špinavé, Maryje i Gerdička se museli debahnit, vyprat a pak sem musela jít nakoupit. Koupila sem si v lídlu další ochrannou deku do auta. Za 190 Kč. A pak ňáký jogurty, prostě klasika, to, co dycky, ve stejnym pořadí, novinkou byly nový žiletky a šampon.
Jak se máte kokůtcííííí
Fanynka má Cajce ale to snad bylo jasný, mě to teda nepřekvapuje.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:00
- Nahlásit
Gerda
Jiřík na něm chtěl jít vysomrovat peníze, že mu řekne - pane, koukejte, dům mi vyhořel, mám šest žen a osm psů, co mám dělat, dejte mi nějaké peníze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:00
- Nahlásit
děcka, kdo chytil toho šmejda v Březové?
http://www.novinky.cz/krimi/224414-ridic-najel-u-p rahy-do-skupiny-lidi-utekem-se-nezachranil-chytil- ho-policejni-pes.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:08
- Nahlásit
impact
Já říkávám "my o hovně a hovno na patě".
Taky dobrý. Ale slovo "hovno" přede mnou nevyslovuj, protože jich mám plnou zahradu, plný příjezd k baráku, plnou terasu a taky plný písek, ze kterého jsem chtěla stavět. Ten písek navíc - to jsou cizí hovna, ne naše. Jsem nasraná, protože ti blbí lidi musí nechat venčit své čokli do mého písku, který navíc ani není úplně u cesty???
|
impact
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:09
- Nahlásit
Vlčáčková
A já nemám ani jednoooooo.
Než jsem dojela z Brna, tak to tu pěkně roztálo, tak jsem vzala lopatu a koště a mám uklizíno, heeeeeč.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 19:12
- Nahlásit
Vlčáčková
zapíchni do písku cedulku "uklízejte po svých psech, taky vám nesereme v obýváku" . Popř. hlídej kdo tam chodí a howna mu nos domů, to se mi osvědčilo ze všeho nejvíc
|