| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:21
- Nahlásit
Dobré jitro mastodontííííííí, jak se máte? Já už sem zas v háku a dnes ráno mi přišla od tety z plzence fotka z děctví, kterak sme se sestřenkou u nich na zahradě - lidi, řeknu vám, že tak vošklivý děcko jako sem já byla, ste eště neviděli. Byla sem mimořádně plešatá a měla sem příšerný bombarďáky.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:27
- Nahlásit
Biluška
nevim ani co je empetrojka, my stahujeme fsecky pisnicky z iTunes, stoji to cca 9 eu za album, ale zas mas cisty svjedomi, ze nejsi virtupirat
Mě je blbé jít to řešit přes školu gdyž její matka je moje sousedka
jestli je sousedka zaroven kamaradka, tak by ti v tomhle mela pomoct, jestli ne a tvoji holku to fakt trapi, tak bych si servitky nebrala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:28
- Nahlásit
leyenda
jestli je sousedka zaroven kamaradka, tak by ti v tomhle mela pomoct, jestli ne a tvoji holku to fakt trapi, tak bych si servitky nebrala
souhlasim velice.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Gerda
lidi, řeknu vám, že tak vošklivý děcko jako sem já byla, ste eště neviděli. Byla sem mimořádně plešatá a měla sem příšerný bombarďáky.
Úplně tě vidim
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Sem slíbila jednomu menťoškovi, že mu vypálím písničky s Dádou Patrasovou.
dej mu prázdný CDčko, to nepozná a pak dělej udivenou, že je to asi v blbym formátu že mu to nejde spustit a neustále mu tvrď, že je tam Dáda i s žížalou Jůlyjí. Hlavní je udělat tomu super věrohodnej přebal!!
Gerda
a měla sem příšerný bombarďáky
to jsme snad v tý době měly všechny, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
A na dnešní ráno moje nejmilejší píseň, mějte taky hezkej den:
http://www.youtube.com/watch?v=t1WAMNIunKc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Gerda
tak vošklivý děcko jako sem já byla, ste eště neviděli
ja asi jo..., Aninka byla strasne moc vosklivy decko, tak vosklivy, ze sem se s ni stydela chodit na prochazku, stravila prvni roky zivota jen na zahrade jako nesocyalizovanej pejsek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:33
- Nahlásit
leyenda
Je pouze sousedka, kamarádka nikolif
nevim ani co je empetrojka, my stahujeme fsecky pisnicky z iTunes, stoji to cca 9 eu za album, ale zas mas cisty svjedomi, ze nejsi virtupirat
9 euro na to, abych to darovala klijentovi je docela dost, klidně budu vyrtupirát
Crysa
dej mu prázdný CDčko, to nepozná a pak dělej udivenou, že je to asi v blbym formátu že mu to nejde spustit a neustále mu tvrď, že je tam Dáda i s žížalou Jůlyjí.
Si nepomůžu, páč pak mě bude nutit, abysem to vypálila znova, aby Jůlije hrála
Hlavní je udělat tomu super věrohodnej přebal!!
Ježiš ještě tohle....tam teda nějakou žížalu namaluju Gdyby nebyla zima tak bysem mohla nějakou vyhrabat na zahradě a připlácnout mu ji tam
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:33
- Nahlásit
Brý den celý den
Biluška
stáhni empétrojky a vypal to jako audio CD
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
leyenda
Aninka byla strasne moc vosklivy decko, tak vosklivy, ze sem se s ni stydela chodit na prochazku, stravila prvni roky zivota jen na zahrade jako nesocyalizovanej pejsek
))))) Najdu doma ty miminčí, se posmějete - holá hlava, jen dvě oči uvnitř holého, ničím neohraničeného obličeje. Naskenuju tuhle, ať se bavíte.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:35
- Nahlásit
Gerda
tady máš optimističtější meloodyji s až skoro vtíravým textem
http://www.youtube.com/watch?v=ySZaTnisytk&feature =player_embedded
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:39 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Biluška
9 euro na to, abych to darovala klijentovi je docela dost,
tak aspoň šedesát korun do něj vraž http://www.dvd-pohadky.cz/dada-patrasova.html
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:39
- Nahlásit
Crysa
http://www.youtube.com/watch?v=6bLOjmY--TA
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
kdybych umela naskenovat fotky a nejake nasla, mohly bysme usporadat Specyjalni zavot vo nejhnusnejsi decko a mohla bys k tomu nechat usit zumpoburky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
Tinta76
stáhni empétrojky a vypal to jako audio CD
Jak se to dělá?
Nejdou nějak vypálit písničky z joutrupky? Páč to jediné gde umím hledat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:44
- Nahlásit
Biluška
Jak se to dělá?
normálně - stáhneš a vypálíš
Nejdou nějak vypálit písničky z joutrupky? Páč to jediné gde umím hledat
toviže to de, ale je to vo dost složitější
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:44
- Nahlásit
Crysa
) ty si debíííííl )))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:45
- Nahlásit
Zdar lidi, co zas děláte porád?
leyenda
Tak pani, vítr k nám už zvesela dorazil, zřejmě bude za chvílu konec světa Ráno to ještě šlo, byla jsem sice lehce omrznutá, ale psi v pohodě a v lese bez problémů, ovšem teď je to trochu uragán a navíc do toho začalo sněžit
Včera lidi co si brali štěňátko, jsou od Roudnice n. L. a říkali, že u nich už není vůbec žádný sních asi je fšechen tedy u nás, ale proč, když nemám lyže
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
Gerda
ty si debíííííl )))))
to je hůůůůl, to je kůůůůl.. schválně esli na ní do večera zapomeneš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
leyenda
Specyjalni zavot vo nejhnusnejsi decko a mohla bys k tomu nechat usit zumpoburky
Vypni seeeeeee )) žumpoburky ))))))))
Děcka, bude závot vo nejhnusnější děcko, přes víkend vyhledejte fotky své, nebo fotky svých dětí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:47
- Nahlásit
Crysa
schválně esli na ní do večera zapomeneš
už nikdy na ní nezapomenu ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:49
- Nahlásit
Gerda
tady jeste jedna vtirava
http://www.youtube.com/watch?v=56tsL_HJwaM
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
Gerda
Děcka, bude závot vo nejhnusnější děcko, přes víkend vyhledejte fotky své, nebo fotky svých dětí.
Ok, děti mám krásné a už od malička byli krásné, otázka je po kom, páč až vám ukážu svoje fotky tak padnete do mdlop
Tinta76
toviže to de, ale je to vo dost složitější
Můžeš mi udělat úplně jednoduchý, polopatistický návod, prosím? Takový, aby ho pochopila i blondýna, ano?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
Tinta76
a ono se mě to jako někde zeptá, jestli to chci jako zvukovéCD? mám hodně uložených CD v MP3 a potřebovala bych to normálně, do starého přehrávače.nemusí být na to spešl program?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:53
- Nahlásit
Gerda
přes víkend vyhledejte fotky své, nebo fotky svých dětí.
ja svoji decko fotku mam povesenou v mym pokoji , nebyla jsem uplne hnusny decko, Karolinka rekla, ze jsem vypadala jako malej hodnej debyl, muzu ji pouzit? Udelame naky podkategoryje, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
leyenda
To je ovšem samozřejmě veliká klasika, hned, jak to skončí, pustim si Vlasy Sanšááááááájn
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
taky ještě jednu přihodím, je česká, opět, ale už troch náročnější text než ta co jsem jí linkla předtím
http://www.youtube.com/watch?v=FbKc1ZJzxX4
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
Alexa
ale todle vám sem musím dát, je to naprosto úžasný
vona ho jako voživila jo?
a jak vykročilo pravou nohou do života )))))))))))))))
Gerda
Byla sem mimořádně plešatá a měla sem příšerný bombarďáky.
čili furt stejný..
du něco dělat,nepyšte,fotky dát nemůžu bo moje děcko bylo celkem dost heský ,a to nejsem žádná nesoudná matka..tagže závot ani žumpaburku nevyhraju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
fotky dát nemůžu bo moje děcko bylo celkem dost heský,a to nejsem žádná nesoudná matka..tagže závot ani žumpaburku nevyhraju
neboj, dej fotky svoje, to bys šanci měla. )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
čau šici, uš nigdy nejedu do krámu v pátek!!!!!
|