Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6588 . 6589 . 6590 . 6591 . 6592 . 6593 . 6594 . 6595 . 6596 . 6597 . 6598 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:30
- Nahlásit

Biluška
zkusím muše essi by to nevypálil a pošlu poštou, essi to stačí v pondělí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:32
- Nahlásit

Tinta76
no cvičák ti psa neudělá, já cvičím hodně i doma a na cvičák jezdím i mimo výcvikový dny

Tinta76
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:33
- Nahlásit

kejtlin
tak já vim, že ne, ale jak píšu, nikdy jsem se psem necvičila, tak vlastně nevim, jak na to ... knížky mám načtený, ale praxe je jaksi trošku jiná, no

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:34
- Nahlásit

Tinta76
naučíš se ty a pokud pes nemá problém s tebu fungovat, ublížit by mu to nemělo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:35
- Nahlásit

Tinta76
záleží na tom, jak tě to bude bavit, jak to bude bavit psa a jak často byste cvičili, na cvičáku ti ukážou jak na to a co bude fungovat u tvého psa zjistíš sama

Tinta76
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:39
- Nahlásit

Crysa
pokud pes nemá problém s tebu fungovat, ublížit by mu to nemělo.
to je to, co nevim. je to rodičů pes, my teď bydlíme s rodičema v baráku, takže ho občas berem ven s sebou ... ale je vidět, že je na našich tak trošku závislej ... aby ho se mnou vůbec bavilo někam jezdit, něco dělat ... já fakt nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:40
- Nahlásit

Crysa
tak jí ve finále naporcovali teleskopickym vobuškem
a že to nejsou policajti, že ne? ))))))))) Už ví o závodě o Matýskovo modré vajíčko?

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:46
- Nahlásit

Gerda
a že to nejsou policajti, že ne? )))))))))
vůůůůbeeeec
Ten co byl v prokopáku s Yetti a Mates, no..

Už ví o závodě o Matýskovo modré vajíčko?
Jááá mu to teda říkat nebudu, esli to ví, tak ne ode mě a nic ráno při střídání neříkal
ale ani bych se nedivila, kdyby po tý razii proti borovici modrý vejce už měl

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:47
- Nahlásit

du makat vy strýtový atrakce. nepyšte!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:48
- Nahlásit

Crysa
jsou to blázni, bít stomek obuškem ))))))

ani bych se nedivila, kdyby po tý razii proti borovici modrý vejce už měl
je to borovička čak noris )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Crysa
Borovice je mrtvá, na kusy v konťáku, ale stihli zkurvit ještě ten rejč, prej zlomili násadu, pak se borovici pokoušeli umlátit tou násadou a to nepomohlo, tak jí ve finále naporcovali teleskopickym vobuškem
a pak dej něco vyřídit chlapům, chudák borovice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

Crysa
Borovice je mrtvá, na kusy v konťáku, ale stihli zkurvit ještě ten rejč, prej zlomili násadu, pak se borovici pokoušeli umlátit tou násadou a to nepomohlo, tak jí ve finále naporcovali teleskopickym vobuškem

vypni se sama))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tinta76
já myslim abys šla)) hele pokud se ti to nebé zdát a budou tam debilové(může bejt)si dost chytrá abys vypadala sama,to nemám strach.jinak to vidim jako další lévl ve vaší kinekologyckej karyjéře,je nutný se někam posouvat,cvičáky jsou bezva když narazíš na ten správnej a správný lidičky,naučíš se se psem víc komunikovat,posune tě to dopředu,neboj))

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:00
- Nahlásit

Tinta76
já fakt nevim
A tak co? Tak to prostě zkus, buď vás to bavit bude nebo ne. na cvičáku je důležitý podchytit si kantýnskou či kantýnského, přecedu a mít s sebou vždy dostatek jídla a pití. A dyš si s sebou vemeš i psa, nic nezkazíš. A dyš vás to nechytne, ani žádný sranda cviky, aspoň se tam najíš, pokecáš, povenčíš a pohoda. Cvičáky sou bezva, minimálně ty, na který jezdíme my. Dycky jíme, pejskové se koušou, pak zas jíme, taky kouříme cigára, povidáme si, pochodujeme, pak třeba zase stojíme, krmíme piškotama všechno, co se přiblíží, ono se to pak furt blíží, muckáme štěnce, psové se třá něco taky naučej..a tak.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:00
- Nahlásit

Přestávám krmit Acanou, je to hnus, psi po ní neskutečně smrdí a ten odér co vydávájí hovna se naprosto nedá popsat
Dokrmím cca 4 porce co mám venkovním a končím s ní, teda krmili jsme s ní asi před 7-8 lety a já byla max spokojená, teď je to hnus

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:02
- Nahlásit

Eldoguero
kolikátý kulky už půjdou z domu?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:06
- Nahlásit

Gerda
Pani, dvoje kulky půjdou až v březnu po dovolených na horách fenka je stále jen rozjednaná, jinak zatím nic nového, kdy si přijedete pro kulky?
Mimochodem pani, kontrolorka vrhu říkala, že ještě nezažila, aby štěňata měla takhle veliký kulky jsou to megasamci, takoví nadsamci

Tinta76
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:08
- Nahlásit

davidkova renata
šiš pani, vy umíte tak krásně zacházet s medem krom toho, že jsem debyl, tak sem vopatlaná až za ušima ...
já se spiš bojim toho, aby na mě čokl nedlabal, když po něm budu furt něco chtít ... jako chtěla jsem dalšího psa nějakýho akčního, se kterym bych mohla něco dělat (i blbý házení míčku, to vůbec neznáme) a kterýho bych mohla cvičit (nebo spiš na kterym bych se mohla učit cvičit), ale tak spad mi do klína tento ... je ho škoda, když nic nedělá, myslím, že má potenciál, ale taky je trošku asociál ... tak snad to dožene, týjo, mohla bych se pak účastnit žumpazávodů mohla?

Tinta76
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:12
- Nahlásit

Gerda
tyvoe, to zní jako pohátka ale za čim tam vlastně budu na cvičák chodit, když se nerada shromažduju, nekouřim a kantýnský žrádlo asi nebé nic pro mě?

asi ten kurs zkusim, ale je to litr, to je dost ... nebo vlastně je to dost nebo málo, já netuchám - litr za deset lekcí ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:12
- Nahlásit

Eldoguero
Mimochodem pani, kontrolorka vrhu říkala, že ještě nezažila, aby štěňata měla takhle veliký kulky
sme jim je přivolali ))) To je ale strašně vtipný, máte vopravdický kulky )))))) Už máte nainzerováno tam, kde vám psala Crysa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Tinta76
za čim tam vlastně budu na cvičák chodit, když se nerada shromažduju, nekouřim a kantýnský žrádlo asi nebé nic pro mě?
tak začneš brát apoň nějaký drogy a budeš tam jezdit za dýlerem...nechceš kulky vot eldorádo? S těma bys na cvičák musela, páč by tě jinak zadupali do země, jak by chvíli něco nedělaly....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:14
- Nahlásit

Dítě mi zešílelo, pokouším se mu vysvětlit, že spát je dobré, ale ono se mnou stále polemizuje a velice nahlas mi vysvětluje, že spaní není dobrá aktivita pro malou jedenáctou dogu
JInými slovy stojí v postýlce, rýpe se v nose (dobyteček), v kuse cosi říká (nikdo, krom psů jí nerozumí), ale občas mezi slovy zaslechnu - Prdel! doprdelé! a tak
Zřejmě mi tím chce naznačit, co si o mých pravidlech myslí
Nezačíná nějak brzy

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Eldoguero
spaní není dobrá aktivita pro malou jedenáctou dogu
)) Vikina je výborná )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:17
- Nahlásit

Tinta76
asi ten kurs zkusim, ale je to litr, to je dost ... nebo vlastně je to dost nebo málo, já netuchám - litr za deset lekcí ...
podle toho co ti tam předvedou, jinak to třá dokončíš bez psa (řekneš že třeba trpí chronickejma sračkama nebo něco) a jen budeš koukat jak se ostatní učej a vezmeš si z toho něco pro sebe, že se sama naučíš a nebo zjistíš, jak přesně to dělat nechceš.
Ale klidně bych vyrazila někam na čumendu na poslušnosti bez pesa, třeba nějakou přednášku, je jich spousta a na většinu z nich je vypsáno pár míst pro lidi co si berou psa a více míst pro lidi na čumendu.
Myslím že třeba Rychety teď něco pořádaj z jara (vygůůgli)

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:20 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Tinta76
Záleží hodně na lokalitě, u nás jsou na cvičácích běžné ceny za deset lekcí kolem 500, ale už třeba v Liberci je 1000 normální cena a jsou i dražší a to výrazně a lidi jim tam chodí.
Takže v zásadě je to průměr, spíš bude záležet co všechno je v lekcích obsaženo, jakým způsobem to bude podáváno a jestli bude možný alespoň trochu individuální přístup, který je hlavně u začátečníků nutný.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:23
- Nahlásit

Gerda
)) Vikina je výborná )))
Je to blázen, dopoledne se se mnou hádala, když seděla na nočníku. Říkám jí - je tam ee ano? Ona - jo, jo - a kývá hlavou. Jdu se podívat a nic, říkám - není ee - ona zvedla důležitě prst a měla asi půl minutový monolog na neznámé téma, které ukončila ukázáním na nočník, pak se zvedla a odešla týrat psy za mohutného Augooooo, Augoooooo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:24
- Nahlásit

Eldoguero
občas mezi slovy zaslechnu - Prdel! doprdelé! a tak

a co jako?? je to malokinekolok(zatim) až uslyšíš kurvanesermě dyš pudeš vokolo,béš vjedět,že uš je dál
a grattulujem ke koulím.-))))))))))))))))))))
Tinta76
šiš pani, vy umíte tak krásně zacházet s medem
to je moje specyjalita,dyk víte.-)))) vy zas umíte hesky mluvit k počítačovejm dementům nejhrupčího zrna))
týjo, mohla bych se pak účastnit žumpazávodů mohla?
to můžete uš ted dyš dorazíte)))))) sme vodevřený svjetu totiš!
já se spiš bojim toho, aby na mě čokl nedlabal, když po něm budu furt něco
no to se právě naučíte ho "přinutit" dlabat na vás určo bude,šmejt jeden,to voni dělaj,ale právě se naučíte jak na obra..to je myslím otáska dobrá.-))))
prostě táhněte na ten pojebanej cvičák a podejte hlášení!
vo vaší nechuti se družit vim,ale pokud tam budou stejně postižený lidi psama ,nemuselo by to bejt tak trojmatycký
talíř za kurs je asi v normě..

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
Ty vado, člověk aby se jí chvíli bál, viď )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:26
- Nahlásit

Kristova noho, teď našla zimní bundu a pojídá zip, jdu jí to sebrat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:33
- Nahlásit

uš máme nějaký dyscyplýny na závot o matýskovo modré vajíčko,

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2011 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
a co jako?? je to malokinekolok(zatim) až uslyšíš kurvanesermě dyš pudeš vokolo,béš vjedět,že uš je dál
máte pravdu pani, akorát babička na ní občas divně kouká a prej, cože to říká, to zní jako prdel. Já na to pochopitelně, néééé, to tak jen zní, já nevím co říká, ale začíná jí být rozumnět, takže mlžit asi dlouho nebudu
grattulujem ke koulím.-))))))))))))))))))))
dík pani
jo a ukazovala nám fotky svých středoasijatů, jsou nádherný, až budu mít veliký dvoumetrový a velmi bytelný plot, též si jednoho na okrasu pořídím
Gerda
Ty vado, člověk aby se jí chvíli bál, viď )))
bojím se jí skoro pořád, včera mě při přebalování například kopla tak trefně přesně do trojúhelníku až jsem šla do kolen, muš by mohl povídat, když s ní blbne, s téměř 100% pravidelností to končí slzamy - jeho
páč ho různě mlátí, kouše, kope a nejčastěji ho bije různými předměty

<< 1 ... 6588 . 6589 . 6590 . 6591 . 6592 . 6593 . 6594 . 6595 . 6596 . 6597 . 6598 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání