Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6588 . 6589 . 6590 . 6591 . 6592 . 6593 . 6594 . 6595 . 6596 . 6597 . 6598 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 19:51
- Nahlásit

Lidi ted mi dovezli granule calibru jehnětovou a vzal si900za15kg,ale v nabídce má vo150kč víc asi se sekl páč to stojí calibra kuřecí nevím mám se prásknout?Jako že od něho beru už dlouho a má super slevy nebo dycky náký3kg navíc a tak??Tak je mi to blbé

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

Děcka, už mám odpracované a jedu domki.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:13
- Nahlásit

Bude jaro svišt to hlásí http://www.novinky.cz/koktejl/224190-americane-osl avuji-sviste-zemi-predpovedel-brzke-jaro.html

Tinta76
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:16
- Nahlásit

Pěknej večír všem přeju ... tak a zas se můžu odjebat odtial

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:19
- Nahlásit

danajasa
svišt kecá, koukni ven...

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:26
- Nahlásit

kejtlin
svišt kecá, koukni ven
Tady nic -5c a silnice černá asi lesklá očekávám kamion v obýváku(doufám že to bude pěkný svobodný kamionák)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:28
- Nahlásit

danajasa
oufám že to bude pěkný svobodný kamionák)
bych ti ho přála, jako vedlejšák by moch dělat topiče..

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:34
- Nahlásit

kejtlin
jako vedlejšák by moch dělat topiče
Eště chodit krást dřevo no ale to mám moc vysoké nároky na partnera šíš to humřu obklopená smečkou škaredých psů na samotě u lesa a jaře nezaseju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:36
- Nahlásit

danajasa
a musel by bejt nutně mladej a pohlednej dyby umněl kráct dřevo? jaký m áš eště nároky pani?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:41
- Nahlásit

Nazdar tupouncí. Tak jsme doma z venčení. Kdyby Trixe nemordoval zlatej retrívr, kterej ještě neví, kde je míra, bylo by to dobrý. Aspoń ta první část. Pak se přidali další a mezi nima jedna kříženka čsv myslím a Trix se totálně zamiloval. Relativně si držel odstup, ale pak už byl přetaženej a začal za ní lízt. No, jednou jsem byla náhodou u toho, myslela jsem, že ho švihnu vodítkem a byla tam karabina tak začal samozřejmě hystericky ječet a tak jsem se nasrala a šli jsme domu

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:45
- Nahlásit

kejtlin
mladej a pohlednej dyby umněl kráct dřevo
Tak zas všeho s mírou vobčas bych s ním ráda vyšla i na ulici aniž by po nás lítali dlažky jako Qvazimodo už je moc přes.jaký m áš eště nároky pani
Já su nenáročná jako nic nechcu všecko už mám,takže pokud ho nebudu muset živit vodvážet z hospod nutit aby se jednou za 4až6dnů umyl tak sem převelice skromná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:47
- Nahlásit

danajasa
pokud ho nebudu muset živit vodvážet z hospod nutit aby se jednou za 4až6dnů umyl tak sem převelice skromná

tak to je snad zcela normální ne? a eště by moch bejt jako bonus potentní...

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:51
- Nahlásit

kejtlin
bonus potentní
To je debilni slovo,jako já sem si ted představila jak se ptám nákýho muše-hele seš potentní,se s toho potento

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:51
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu zas máte radost, nemáte, dobře vám tak
danajasa
pani, šmarjá vy už hledáte muše tak brzo, nebo vy potřebujete něco asi vopravit co

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:53
- Nahlásit

danajasa
jenže dyš nebude potentní tak se z toho fakt poto a navíc to bude muš na hovno, no teda resp. na práci

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:55
- Nahlásit

Eldoguero
nebo vy potřebujete něco asi vopravit co
Přesně,tady hodinový manžel nepremáváAle původně k nám měl nabourat fešný kamionák na náledí a kejtlin
mi mezitím rozšířila poptávku o topiče a Qvasimoda

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:58
- Nahlásit

kejtlin
jenže dyš nebude potentní
No ale tady je ráno taková kosa,že budu muset čekat do léta než se oteplí abych viděla do čeho du.Šíš a už mlčím néni po22h,ale díky pani už vím co vlasně hledám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

danajasa
No ale tady je ráno taková kosa,že budu muset čekat do léta než se oteplí abych viděla do čeho du
pot peřinou je snat teplo nééé a kdyby to nestačilo, tak rostop kotel do ruda a to by bylo abys to nepoznala dříf

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:05
- Nahlásit

danajasa
fešný kamioňák jo, hm to se vyplatí, furt není doma, takže moc neprudí, platy maj celkem slušný, když nebude škrťa, tak dobrý ale potentní by teda bejt měl a ne jako, že potentuje kde co

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:07
- Nahlásit

kejtlin
rostop kotel do ruda
No a to už budu mrtvá páč než naštípu dřevo natahám uhlí budu hodinu skákat okolo kotlu a budu černá jak kominík a smrdět jak uzenáč tak zdrhne voknem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:10
- Nahlásit

danajasa
No a to už budu mrtvá páč než naštípu dřevo natahám uhlí budu hodinu skákat okolo kotlu a budu černá jak kominík a smrdět jak uzenáč tak zdrhne voknem

to musíš mít připravený dopředu, jenom to naláduješ do kotle a naložíš se do vany v očekávání věcí příštích...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:10
- Nahlásit

danajasa
ale ne pani, to prece musí dělat on, vy budete jen sedět s pakoněm u televize, nožky hore, posrkávat vínko a čekat až dodělá co má, umeje se a pak ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:11
- Nahlásit

kejtlin
hele a neni fakt lepší, když to udělá chlap, tak ono od čeho jinýho ve finále je, že přece si čék nebude chlapa držet na okrasu né šak vod toho máme psy, přece

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:14
- Nahlásit

Eldoguero
to jo, ale aby se zbytečně nevyčerpal dyš m á podat pak eště ten výkon a nezalek se, že to béé dělat furt, bych ho pomalu přivykala na prostředí...

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:16
- Nahlásit

Eldoguero
přece si čék nebude chlapa držet na okrasu né
No okrasa budu já přece,včíl pude mlačí o pár let tak se mrknu a udělám ze sebe vosumnáctku jako žádný vysoký cíle

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:22 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

kejtlin
zas ale měl by si "to" taky něčím zasloužit ne, musí si uvědomit, že nic není zadarmo
Právě, že pak odměna musí být o to sladší a on se pak bude příště zase snažit
Odvykačka funguje stejně, akorát, že opačně pomalu a nenápadně
danajasa
janě pani, okrasa jste vy a pakůň, nikdy ne chlap, i kdyby to snad měl bejt Bred Pitt, no dobře, tak Bred Pitt jo, ale nikdo jinej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:28
- Nahlásit

impact
Z Plzně odešla Rita 11858.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:29
- Nahlásit

Eldoguero
tak Bred Pitt jo, ale nikdo jinej
eště třeba vin diesel
tj ale aby e nevyděsil, že než příde "tó" tak musí vždycky předtim dřít, bych to dělala tak, že bych ho přivedla na myšlenku, že já sama to nezvládnu, že on silný muš to dokáže jistě líp a rychleji-myslím funkci topiče

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:32
- Nahlásit

Tak Vám tu ještě před spaním zkazím náladu: http://www.facebook.com/editaccount.php?notificati ons&md=MTc0NzcyMTc1Nw==&mid=95a766G682c1e1dG52301G 33#!/note.php?note_id=189669254396211&id=143059222 2

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 21:40
- Nahlásit

kejtlin
eště třeba vin diesel
jo jo jo pani, na toho jsem zapoměla, šmarjá stokrát před spaním řeknu jeho jméno, abych to odčinila
tj ale aby e nevyděsil, že než příde "tó" tak musí vždycky předtim dřít, bych to dělala tak, že bych ho přivedla na myšlenku, že já sama to nezvládnu, že on silný muš to dokáže jistě líp a rychleji-myslím funkci topiče
tak to jo, jasně, že nesmí mít pocit, že si "to" musí oddřít, ale zase úplně jen tak taky ne, zahrát na chlapský ego, jak píšeš, to je přesně vono
ach jo, proč mě tohle tak nejde pres hubu, chlapy zásadně nechválím, páč jsem přesvědčená, že v podstatě není za co, práce je normálka, taky vobčas něco dělám, tak proč ne chlap, že a "to" no tak to pak má odměnu jasnou a po "tom" ať o mě nikdo níc nechce, hlavně žádný přiblblý povídání si jaký "to" bylo ideálně, bych se vždycky zvedla a šla někam do jiný místnosti (nebo i reality, to podle kvality )

<< 1 ... 6588 . 6589 . 6590 . 6591 . 6592 . 6593 . 6594 . 6595 . 6596 . 6597 . 6598 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání