Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:50
- Nahlásit

Alexa
blechy nevím, ale pamatuju si že maj takový hnusný velký jako klíšťata -kloše nebo jak se to menuje bléééé
Jo jo kloše a jsou to hrozný svině. Jinej druh košů má i divoká zvěř, josu trochu menší než ty ovčí a já si je kolikrát přitáhnu z lesa místo klíšťat, případně i s klíšťaty

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:50
- Nahlásit

Alexa
a teď si představ, že půjdeš běhat s čoklema aji s kozoovcí a potkáš myslifce
ty wole
zas bych měla šanci že by ho kleplo - bych si mohla dělat čárky - zas vo jednoho míň....

radkah
nevim jestli přímo blechy, ale nějaký brebery budou mít určitě, v tý jejich šílený srsti... na koních se volně pohybovalo stádečko a z blízka už nevypadaly tak roztomile - umaštěný, špinavý, to musí bejt pro brebery ráj. A nevim jestli to někdo řeší, páč normálně se pasou sami - stranou od zvířat který si bereš domů, takže to může bejt chovatelům asi jedno, nějaká breberka sem, breberka tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:54
- Nahlásit

zuzanarosakova
Ale černomodré barvě

A jaká je ta druhá moznost?

možností je tolik, kolik je nápadů. Jakmile někdo vyjede s nápadem, co se bude líbit všem, ta to uděláme. Řekni si, jakou chceš kombinaci, třeba to bude ta vítězná. Já navrhovala tmavošedou se zelenym (hráškově) klínem, kde bude tmavošedě vyšito.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:55
- Nahlásit

bonc
Hele pani, nevím,ale známá si arpalitem otrávila kočku

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:56
- Nahlásit

Eldoguero
Pokud ti psi za zvěří nezdrhnou, tak klidně myslvce pošli do ři...t
s bíglovou je to jaksi dost tenkej led, tagže si je do řiti poslat netroufam jako je trvale "pod vlivem" (to spojení se mi hrozně líbí, kor v zákoně ), ale jeden nikdy neví.. furt je to jenom pés a má taky jenom jedny nervy tagže je radši krmim, že je v loveckym výcviku a snažim se bejt milá (se střídavou úspěšností)

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:57
- Nahlásit

Gerda

Hráškovou mám ráda! A nebyla by hezká s černou??

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:58
- Nahlásit

Eldoguero
jsem to psala, arpalit obsahuje permethrin, je pro kočky docela dost toxickej a stejně to dál prodávaj a všichni to kupujou.

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova Hnusnězeleno-hnusněšedá. Jsou tu dva lobbisti, kteří to tak chtějí.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:58 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Maky a Trix
Eldoguero
teď to čtu!!!!!!! Krucinál, a to mi to doporučovali jak u veta, tak ve vetlékárně! A čokli to můžou? Béé, je to jediný co mi zabíralo... Aspoň vim že jsou odolný To jsem teda zvědavá, co na ně na jaře naleju...
já o kočkách vim prd, přišli jsme k nim jak slepej k houslím, nikdy jsem je nechtěla, s barákem dostali i kočku - geronta, pro své stáří a nemocnost nevykastrovatelnou, která se do roka vzchopila a nadělila kocátka...

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

bonc
No jo, tak to je lepší s nima radši vycházet po dobrým, nebo teda nějakou tu loveckou zkoušku i udělat a měla by jsi mít klid.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:59
- Nahlásit

bonc
jj, pro psy je to ok, jen malá část psů je na něj citlivá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 16:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
A nebyla by hezká s černou??
určo by mohla Ale to by pak musela bejt černě i vejšifka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:00
- Nahlásit

Maky a Trix
No ona to taky nevěděla, volala mi až, když se kočka začala chovat divně, bohužel bylo už pozdě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:03 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Jinak teda já jsem si jednou přivezla kozu od kozla plnou vší (těch velkech prasečích), vzhledem k tomu, že s kozou byli v kontaktu psi i kůň,potřebovali jsme to řešit ihned, nic jinýho než frontline jsem doma neměla, tak jsem ji nastříkala a výsledek - koza přežila, vši ne
Pravda nevím,jestli by to mohlo být pro kozu nějak nebezpečný a jeslti to ofiko na vši funguje, ale nám to zafungovalo.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:09
- Nahlásit

Maky a Trix
dík, tak aspoň ty psi.. a nevíš o něčem co funguje na kočky? Frontlajn na ty naše upíry dávno nezabírá, pes klidně přinesl 30 denně

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:12
- Nahlásit

bonc
vůbec netušm, kočky nemám, zeptej se Lucinky s číslem, co chodí jen v noci.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:25 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Gerda

A co si mám představit pod tím zeleným klínem, jako kde bude?

Zeleno šedá:

Gerda
Kratochvílka
Baysha
Baico

Kdo nechce zelenou, ať napíše číslo barvy z tej stránky, co dávala Gerda http://www.samolepy.com/vzornik/jac.pdf

Ale přece nemusej bejt jenom tmavý barvy, ať je to někdy taky trochu veselý, ne...

Tmavě modro černá:

Vlčáčková
Davítková

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Pani, ty odstíny pak ani nemusíme umět sehnat, myslim, že zatim bychom si měli vybrat kombinaci barev. Dopište eště ty, co chtěj ty kombinace s modrou, ať řeknou, kolik jich je - davítková s vlčáčkovou a další.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:40
- Nahlásit

Gerda

No jasně, dyť píšu zelená - šedá Číslo odstínu jsem myslela jenom, aby se zhruba vědělo, co to je za barvu, v tomhle popis selhává. Pak se bude vybírat dál podle toho, co bude za nabídku k sehnání, až budeme mít ujasněný barvy šusťáku a barvu flísu, tak si pak budem vybírat odstíny z aktuální nabídky třá nebo švadlenka něco předhodí

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:40
- Nahlásit

Dobré odpoledne, ženy
Vy už jedete vesty?? Doufám, že sem započítaná, vestu chcu!

radkah
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:43
- Nahlásit

Jo jinak jsme si před 6léty taky tímhle sráčem otrávili kočku...chuděra...smrt hnusná a doporučili mi to ve veterinární prodejně...((

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:43
- Nahlásit

dnes na čt1 bude v reportéři něco o nějakém utrácení psů či co!!!!

Koko
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:44
- Nahlásit

Tady je tak strašlivě hnusně, pořád samé mlhy a deště, mám počasovou debrézi

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:47
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
A já bych chtěla černo zelenou, hráškově s černou vejšifkou. A nemohl by mít každej svoji origoš barvu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:52
- Nahlásit

já toho dědka zabiju fakt, nechal tentokrát otevřený dveře do baráku, vlítli sem psi a sežrali mi maso do práce, ty woe já nejdu spát abych se mohla pořádně nažrat v práci když budu cvelou noc chodit ve sračkách a zas mám hovno, to už je po tisící

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:54
- Nahlásit

zdar fšici!

Makyatriks

si tu, opakuji, si tu? mám pro tebe kšírky na fretku, opakuji, mám pro tebe kšírky na fretku!

konec hlášení

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:56
- Nahlásit

Baysha
jsem tu, opakuji, jsem tu. Jsi moc hodná. jak si je předáme?

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:58
- Nahlásit

Maky a Trix

netuším jedeš teď někdy do Práglu?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 17:59
- Nahlásit

Baysha
ne. Jedeš teď někdy do Brna?

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 18:01
- Nahlásit

Maky a Trix

ne tak ti fčil nevím, proč mi vlastně Zita ty kšandičky pro tebe dávala...

<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání