Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:59
- Nahlásit

Anebo výšifky dvě - vepředu na kapse malá kadibutka a vzadu, co chcete. Trvám na kadibutce, je zásadní ))))))

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:59
- Nahlásit

jak v dokumentu vlci za dverma
nebo v Tom co tančí s vlky..myslim Kostnera aby bylo jasno!..to je přesně to po čem bych toužila!

davidkova renata
ojo tak tak by to melo byt dobrovolne pratelstvi a duvera pomalu ziskana ne hodit vlka do davu a zvykni si a jeste an voditku bez moznosti se schovat...

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:00
- Nahlásit

Gerda
Anebo výšifky dvě - vepředu na kapse malá kadibutka a vzadu, co chcete. Trvám na kadibutce, je zásadní ))))))

no dyť jo kanibutku ti nigdo neber, vymejšlíme alternativy pro vyceněnýho čokla s kadibutkou
2 výšifky by byly drahý, páč to sou 2 programy

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Ale ne ty pruhy do gumy, kterou nepovolíš a je to tak celé na hovno
jednoduchý pravidlo.Na záchodě kalhotky dolů vestu nahoru, toby mohlo pomoct

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:06
- Nahlásit

Alexa
vymejšlíme alternativy pro vyceněnýho čokla s kadibutkou
nesmí to bejt moc složitý, aby to nebyl na první pohled divnej chumel, ale ano, líbí se mi nápad ruka z budky, drží psa, co skáče na prvního v řadě čekajících, potažmo ne v řadě, ale může to bejt fík, samojedinej před butkou. Klidně to může bejt nočko s nápisem žumpa grupa deviants.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:08
- Nahlásit

Gerdanooo dobry,pak tu dej obrazek,jak by to mohlo vypadat.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:08
- Nahlásit

ruka z budky, drží psa, co skáče na prvního v řadě čekajících

to se mi líbí

Klidně to může bejt nočko s nápisem žumpa grupa deviants.

to taky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:14
- Nahlásit

Já chci taky vestu. Jak vypadá? Kolik stojí? Dá se poslat počtou?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:15
- Nahlásit

Gerda
žumpa grupa deviants

Lucie Kratochvílová
já nikam nelítám a za nic nemůžu,sama sis skazila čévéčko povelama tak to na mne neházej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:18
- Nahlásit

Hm, sem upa zapomněla, že jí dávám povely Akorát teda nevim, co se dá dělat s tim změněnym ymprítynkem??? Mám eště šanci na normální čévéčko?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:21
- Nahlásit

pawLINka
eště nevypadá, teprve bude vypadat, bude se šít. Chceme se vejít do litru, ale pozor, je to závazné, budu vybírat nevratné zálohyn a materiál, tzn pokud se to nakoupí a někdo se pak rozhodne, že vestu nechce, zálohu nevracim, bo už se za ní nakoupil matroš.

Takže:

gejendapaj žumpovesty šusťákové, není softshelové, podšité lehkým flískem, bez kapuce (pokud bude megazájem o kapuce, samozřejmě to pořešíme), s límcem, co se dá ohýbat - jarněpodzimní vestička. Šije se a vyšívá následně.

Na výšifku budeme chtít žumpa-motif, nebo pes-motif? Jednotná výšifka zaručí nižší cenu, ale je možný, když se lidi domluvěj spolu, že budou mít plemeno, co kouše do strejdíka, mít motivy dva. My, co nekoušem, budeme chtít kadibutku. Tady nejde vo vaše čokly, de vo žumpu.

Vychytávkama budou:
....to musíme doplnit zejména!!!!!! Pište mi to na mejl, tady se to děsně ztratí. Já to pak shrnu, dám to sem, každej koukne, jestli jeho vychytávka byla zaznamenána, a řekne OK.

Jak ste na tom s barvama? Chceme jednobarevný? Nebo kombinaci? Pokud kombinaci, jaké barvy? Mě se líbí kombinace, co máme na mikinách.

Seznam závazných lidí:

Baico
Lola
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch

Požadavky:
Tak kapsy se snad dají našít výš, než ke konci, ne? A hlavně kapsy by neměly být otevřené do boku, ale pěkně nahoru a nejlépe se zipem a taky nějaká vnitřní kapsa by neuškodila a pod zadek by to mělo být tak aspoň 15 cm.
na vestě chci určitě kapcu na balonek a vzadu 2 obr kapcy na aport, peška, motivační vobeojek atd.... a vepředu klidně vevnitř zapínací kapcu na mobil jo a určitě někde po straně poutko a šiklo by se i poutko vpravu nahoře u kapcy
igelitová kapsa na smrádky.
A musí tam eště bejt nápis gejendapaj, protože to je důležitý.

Inspirativně zaslala Crysa:

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:22
- Nahlásit

Gerda Já bych teda chtěla ten zástup. A ten nápis s devianty se mi teda dost líbí.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Zdar lidi, co řešíte, zas mi budete tvrdit, že nic, co

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
líbí se mi nápad ruka z budky, drží psa, co skáče na prvního v řadě čekajících, potažmo ne v řadě, ale může to bejt fík, samojedinej před butkou. Klidně to může bejt nočko s nápisem žumpa grupa deviants
To se mi taky moc líbí. A když bude ta výšivka bílá, tak budu velmi spokojená

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:23
- Nahlásit

Gerda
žumpa grupa deviants

název je skvělejl, asi začnu šetřit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:24
- Nahlásit

Gerda
JO a barvu by to mělo mít černou nebo tmavě modrou. Případně maskáč, ale na ten se asi těžko vyšije kadibouda.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:25
- Nahlásit

Co tu zas šijete?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
co řešíte, zas mi budete tvrdit, že nic, co
Ne, řešíme výcvikové vesty pro velkokynológy
Gerda
Nutně, ale opravdu nutně budu tu vestu potřebovat na podzim, protože v ní hodlám nastoupit s veverkou na ZVV 3

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:27 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Mucholabka Vestičku.

all
Ještě bych tam v té řadě chtěla mít svýho Vlčáčka. Páč, co si budeme povídat, je to ze všech zdejších psíků největší trhač, vrčič a kousač do nosu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:28
- Nahlásit

Gerda
No jo, dyž mně by se to líbilo s vobrázkem kadiboudy a útočícího psa, ale bez toho nápisu. To by šlo nebo by to byl problém? Jako nechci nic komplikovat, jen se ptám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:29
- Nahlásit

Tak mi právě vyvezli jímku - žumpu, cca 10 m3 za 2 000!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:30
- Nahlásit

pawLINka
Proč bez nápisu? Náhodou je pěknej. A navíc se dá vytvořit zkratkové slovo: ŽUGRD. Stále se všechno zkratkuje a nálepkuje různými zkratkami, tak proč né žumpa?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:31
- Nahlásit

Ukáska je krásná, mě by se ale líbila taková ta šusťáková zelenožlutá v kombinaci s tmavě šedou - flís barvy černé nebo světlé šedé?

Vnitřní kapsa na zip - na mobil, klíče, penízky (složené papírovky a pár drobňásků pro případ nouze, aby čék nemusel tahat peněženku)

Kapsy otvorem nahoru, udělala bych je všechny na zip, kdyžtak budou nezapnuté pro rychlé vytahování věcí. Bez zipu mi přijdou nepraktické.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:35
- Nahlásit

Věci, na kterých jsme se dohodli:

Nápis velký - ŽUMPA GRUPA DEVIANTS...možná grupa s dvěma p, ať je to mezinárodní

obrázek ve složení - butka, ruka trčí z butky, drží vzepjatýho psa, fík s rukávem, zbytek fronty dle dohody, nesmí být složitý vizuál.

Vlčáčková
JO a barvu by to mělo mít černou nebo tmavě modrou. Případně maskáč, ale na ten se asi těžko vyšije kadibouda.
maskáč nesouhlasim.

Barvu navrhuju kombinaci - tmavě šedá a zelená, v klínu zeleném pak tmavě šedá výšifka - je to jen návrh, navrhujte a na nejvíc odsouhlaseném návrhu si to potvrdíme.

Baico
Nutně, ale opravdu nutně budu tu vestu potřebovat na podzim, protože v ní hodlám nastoupit s veverkou na ZVV 3
budou na duben, určitě.

Jo a důležitá věc - KDY TO PAK ROZJEDEM, TZN KDY BUDETE MOC DÁVAT NEVRATNÉ ZÁLOHY, CCA 500 NA MATROŠ? Bude to jen podle nás, kdy budeme schopný ty peňule každej dát, ušetřit je, tak, aby nám extra nechyběly. Za mě konkrétně je v poho dát zálohu na matroš únor/březen, doplatek v následujícím měsíci.

V případě dražších vychytávek - jste schopni/ochotni/chtitvi částku 1000 přesáhnout? Mě se do toho moc nechce....Je nutné počítat s tím, že každá velikostní kategorie musí mít svého zástupce na zkoušku střihu, budete mi muset poslat svoje míry - ale opravdický, žádný naměřený baj vočko.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:41
- Nahlásit

Gerda
budou na duben, určitě.
hele to by mohli bejt na jarní závot tartofskej u nás bude koncem dubna, podle rozhodčích

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:42
- Nahlásit

Gerda
budou na duben, určitě.
super
Barvu navrhuju
Hele my barvoslepý a bez jakékoliv citu pro kombinování barev se přizpůsobíme většině.
jste schopni/ochotni/chtitvi částku 1000 přesáhnout?
Hele já za tu od Ščučky dala 1250 a přes tuhle částku bych fakt nešla.
že každá velikostní kategorie musí mít svého zástupce na zkoušku střihu,
Na velikost pro velryby se hlásím já, zcela dobrovolně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:42
- Nahlásit

Gerda
Sím. Šedá je hnusná a zelená taky. Obě dohromady děs běs. V obou vypadám blbě. Chceš mě zničit?
Grupu bych nechala tak. Stejně je to blbě napsané, tak bych to nekomplikovala.

laguna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:43
- Nahlásit

vesty
nechci vám do toho kecat ale co takhle rukáv(ten kousací) jak se do něj zakusuje nákej děsně malej pes a chce ho odtáhnout a nejde mu tak se mu do ocásku zakousne jinej pes a snaží se ho odtáhnout (pohádka jak dědek tahal řepu).
Ovčák je děsně nudnej jako motiv.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:44
- Nahlásit

laguna
nechci vám do toho kecat ale co takhle rukáv(ten kousací) jak se do něj zakusuje nákej děsně malej pes a chce ho odtáhnout a nejde mu tak se mu do ocásku zakousne jinej pes a snaží se ho odtáhnout (pohádka jak dědek tahal řepu).
No, sámo, VLČÁČEK!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:44
- Nahlásit

Alexa
určitě být můžou, jde o to, jestli jsme všichni schopni do dubna odevzdat ten litr. Ač se to nezdá jako velkej penís, mohlo by to někomu vážně hodně chybět, třeba bude schopnej vyšetřit měsíčně po dvouch stofkách nebo tak. Pokud těch 14 lidí souhlasí, že se mohou vzdát tisícofky bez omezení, můžeme domluvit co nejdřív podrobnostě, udělat si finál rozpočet, nakreslit nákres (švadla) a rozfrčet. Od 21/1 začnem dělat obrázek.
Kdo by chtěl se účastnit další, musím od něj mít výslovně - ANO CHCI SE DO VESTĚNÍ PŘIPOJIT. Pak ho zapíšu na seznam.

<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání