Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:45
- Nahlásit

No jo vestička, tak to chápu, ale já ji nechci, páč tam nebudou puntíkovaný kulky našeho Dozáka

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:47
- Nahlásit

laguna
Ovčák je děsně nudnej jako motiv.
ano, to je )) Potom ten fík nemusí mít rukáv a může být jen tak napaden agresivním psem z butky. A ostatní ve frontě se mohou bát, pudla na konci jen obrátíme, jakože prchá. Anebo může žrát frontu z druhý strany. A k tomu by moch bejt nápis - žumpa svít girls

laguna
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:53 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Gerda
no jasně člověk na zemi agresoři do něj koušou a ovčák peláší pryč

edit. a nebo člověk utíká do budky a všichni za ním

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:56
- Nahlásit

ahoj fšem, jen v rychlosti, barevně hlasuju pro olivově zelenou + cihlově oranžovou, ale i se zelená + šedá se vyrovnám
výšivku schvaluji předběžně jakoukoliv

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 12:58
- Nahlásit

Baysha
olivově zelenou + cihlově oranžovou,
to je jak technický služby

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:02
- Nahlásit

kachna_
nééé, technický služby maj neonový barvy, todle by vypadalo pjekně přeci

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:04
- Nahlásit

Baico

Tak to mi bude malý, essi to budeš prubat ty

Takže, hlasuju pro barvu - žlutozelená + tmavě šedá + flís černej nebo světle šedej

Výšifka, hlasuju pro to, co napsala Alexa, ruka z kadiboudy drží hustopsa útočícího na zástup, kerej by moch bejt jak byl minule.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
hele a neměla bys nějakej vzorník těch baref??? tagle si pod šedou můžu přectavit cokolif. Tady sem našla nějakej vzorník http://www.ral.cz/ral.php?akce=opensekce&idsekce=4

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Podle čeho soudíš? Myslím, že určitě ne.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
dyť se to bude šít na míru ni??? Bajkonůrce se ušije akorát jeden kus na vozkoušení jak to bude vypadat

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:09
- Nahlásit

http://www.batohy-online.cz/batoh-salomon-tracks-2 5-asphaltturf-green/

Sem myslela tudle zelenou, mám ten baťoh, ale ve skutečnosti je ta zelená jasnější tadle na obrásku je moc vyblitá, ale nevim essi to neni blbym monitorem v práci... To jenom, abyste viděly, kerou zelenou myslim

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
takováhle zelená by se mi líbila:

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:11
- Nahlásit

Alexa
hele neni RAL náhodou škála na kov? Od těch výšifkářů nějakej vzorník nití mám, ale ne vzorník barev materiálů. Ono totiž materiály půjdem hodně po cenách, takže bychom se měli barevně držet možná při zemi. Když budou barvy látky ulítlý, težko už na nich bude vidět vejšifka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:12
- Nahlásit

Baysha
takováhle zelená by se mi líbila
mě taky, v kombinaci s tmavě šedou v podkladu. Tohle jako klín, ve kterym by byla tmavě šedá vejšifka.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:15
- Nahlásit

Baysha

Jooo, to je vona ta je moc heská, mě by se líbila s tou tmavě šedou v kombinaci a flís světle šedej nebo černej, oranžovou už bych tam nedávala, nechala bych to dekentní

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:16
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ok, ukecaly jste mě, takže zelená s šedou, třá nějak jako todle?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:17
- Nahlásit

Gerda
Já chci noční modrou nebo nebeskou modrou a černou.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:17
- Nahlásit

Baysha

Noooo, takhle zhruba, šedá by mohla bejt trošku ještě tmavší, esi neva A flís teda spíš černej, co?

Atusch
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:24
- Nahlásit

Zdravím dámy, co to tady koumáte? Oblečky? A vykoumaly jste něco? Nebo se nemůžete dohodnout?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:25
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
hele Akkyháky má tudle zelenou, jako moc se mi nelíbí, ale říkala že na ní není vidět špína

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:27
- Nahlásit

Alexa

Mrknu se doma, rajče mi v práci nejde..

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baysha
Lucie Kratochvílová
Gerda
teda nechci vám do toho kecat, ale umíte si úpřectavit jak takle světlá vesta bude vypadat po třá včerejší vycházce??????

Edit: co to blábolim, jasně že vám do toho budu kecat, myslím že je to moc světlý

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:30
- Nahlásit

Alexa

Mě je jedno, že se zaseru, když si jí pak vyperu

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:40
- Nahlásit

Čau švadleny! Ráda bych řekla že sem vás dočetla, ale to se nedá. Přehlídnout se nedala vesta, tu bych chtěla abych se mohla ještě lépěji ověšovat tunama žrádla, ale litr za kapsář je mi trochu moc Je vám ale jasný jakýmu čoklovi by to na tý vestě nejvíc slušelo že jo? Takovej pěknej trikolorní fižirantní pejsek, usměvavej, každej tvůrce reklamy na žrádlo ho miluje...

V sobotu jsem po delší době potkala zelený - a tentokrát sme neudělali zrovna nejlepší dojem Sem je neviděla, byli schovaný šmejdi za zatáčkou, takže sem si nezavola čokle - a najednou kuk pár metrů před náma dva zelený panáčci. Kreténi nezvyklý aby jim někdo po pasvinách lozil samozřejmě okamžitě spustili řev. Magorku stačí okřiknout, ale ovce se dost vyžívá ve svém nově nabytém hlasu
Se mě zeptali esli sem jako byla až nahoře u krmeliště, tak sem ji řekla že sem šla vokolo (jinudy se v těch místech teď prostě projít nedá), no a voni na to že to je teda dobrý, že teď už tam jdou zbytečně, že to už se srny nepřijdou nažrat. Tak sem se jim kráva blbá vomluvila, že jako sem netušila že tam teď jdou krmit. Mi řekli že tam nepřijdou třá tejden, jak sou plachý. Tak sem se jim opět vomluvila, že tam teda vůbec vokolo nebudu chodit. Cestou mi to vrtalo v hlavě, řikala sem si jak je to blbý že se teď srny nepřijdou kvůli mě nažrat a pak si řikam - voni sou ty zelený fakt postižený, voni tahaj ty flinty i když dou krmit - no a pak mi došlo že nic nenesli, že měli JENOM TY FLINTY Tak sem se zpětně rozčílila, že to se teda fakt nevomlouvam, že sem tam prošla a srny se teď nepřijdou nechat vodstřelit!! Ňák tu logiku furt nechápu, voni je krměj aby přežily aby je mohli zastřelit...

davídková renata
Ten co tančí s vlky.... můj sen. Úžasný. Nádherný. Jen se na ten film nemůžu moc často koukat, vždycky řvu, páč je to taky hrozně krutě pravdivý..... ty kretény co pak po něm střílej bych vykastrovala, vykuchala a nechala pomalu chcípnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:44
- Nahlásit

svjetle zelenou né!!!
cíííí spíš co náčelník Vlčáčková!
bonc
Ňák tu logiku furt nechápu, voni je krměj aby přežily aby je mohli zastřelit...
todleto sem taky nigdy nepochápla,ale je to tak..
Ten co tančí s vlky.... můj sen
njn,Kevinoj to tam mooocinky slušelo

du ven jelyta

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:47
- Nahlásit

davidkova renata
Kevinoj to tam mooocinky slušelo
noo to taky!!

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:53 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Ještě mi teda přijde divný to s tou srnčí plachostí... Křižuju naše pastviny s čoklama denodenně, jít do míst kde se zvířata nepohybujou neni možný protože se pohybujou prostě všude - lezou až do vesnice vobludy. Jako kdyby se dalo jít na místa kde nejsou tam sem tam hnedle vokamžitě a to né zrovna kvůli srnečkám. Tagže pokud by neměli tejden vstoupit do míst gde sem prošla se psama, tak už by musely bejt dávno v emigraci. Což se zatim jaksi nestalo

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 13:55
- Nahlásit

bonc
u nás jedna srna - kráva, bydlí asi 100 m od chatky. Teda pravda, od letní chaty. Pak ještě jedno stádo bydlí asi 200m od džejzetdý.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:13
- Nahlásit

davidkova renata
cíííí spíš co náčelník Vlčáčková!
Že jóóó, náčelníku!!! Tak si necháme udělat extranáčelnickýmodročernývestičky.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:20
- Nahlásit

http://www.penshop.cz/DetailPage.asp?DPG=7556

nebo

http://www.penshop.cz/DetailPage.asp?DPG=7570

maximálně tyhle dvě nebo podobný, nesnáším modrou s příměsí fijalový, to nosit nebudu.

Tmavá je moc depresivní a nevýrazná ((((((( A nemam jí ráda, to už můžou bejt rovnou celý černý..

<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání