Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6318 . 6319 . 6320 . 6321 . 6322 . 6323 . 6324 . 6325 . 6326 . 6327 . 6328 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:19
- Nahlásit

Takže:

gejendapaj žumpovesty šusťákové, není softshelové, podšité lehkým flískem, bez kapuce (pokud bude megazájem o kapuce, samozřejmě to pořešíme), s límcem, co se dá ohýbat - jarněpodzimní vestička. Šije se a vyšívá následně.

Na výšifku budeme chtít žumpa-motif, nebo pes-motif? Jednotná výšifka zaručí nižší cenu, ale je možný, když se lidi domluvěj spolu, že budou mít plemeno, co kouše do strejdíka, mít motivy dva. My, co nekoušem, budeme chtít kadibutku. Tady nejde vo vaše čokly, de vo žumpu.

Vychytávkama budou:
....to musíme doplnit zejména!!!!!! Pište mi to na mejl, tady se to děsně ztratí. Já to pak shrnu, dám to sem, každej koukne, jestli jeho vychytávka byla zaznamenána, a řekne OK.

Jak ste na tom s barvama? Chceme jednobarevný? Nebo kombinaci? Pokud kombinaci, jaké barvy? Mě se líbí kombinace, co máme na mikinách.

Seznam závazných lidí:

Baico
Lola
Davítková
Aleksa
Baysha
Adidaska
Crysa
Pavlii
Lucka Kratochvílka 2x
a přidávám i hancuw, určitě bude chtít taky
a přidávám i lejendičku, bude chtít taky, když to bude naše značka
Gerda
Atusch

Bajko - až uvidíš Jirku vašeho, pokud tu miku bude chtít, pošle mi 460 Kč po tobě.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:19
- Nahlásit

Baicopani rekla jste to upa presne a proto rikam ze divoky zvire ma byt v divocine a ne tahany na spagatku a honeni si tim vlastniho ega a prseni se pred ostatnima,jj,je to debilismus poradnyho kalibru!!to je mi jasny ze se upa socializovat neda,asi z toho chtel udelat uda čevečko,nebo nevim,nechapu to proste!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:21
- Nahlásit

Gerdahele a na kolik vas vyjde ta vesta,ze bych si objednala taky???dik za info a chtela bych zakouslyho psa do fika jako vysityho.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:27
- Nahlásit

nemethova5
to je mi jasny ze se upa socializovat neda
No myslim, že pro tou chuděru by ještě bylo celkem snesitelný, kdyby byla jen na Vlčárech a tam měla kontakt s lidma, ale tohle je prostě týrání.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:27
- Nahlásit

Gerda

Výšivku bych dala hlavu německýho ovčáka v kroužku třá, to se na výcvikovou vestu hodí nejvíc, s jinym psem se ani cvičit nedá Ale s kadibudkou bych se asi taky smířila, když jinak nedáte ))

Vychytávky žádný neznám, žádnou výcvikovou vestu sem v životě neviděla ani z rychlíku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:30
- Nahlásit

Baicono tohle radsi nebudu komentovat,neb bych byla desne sprosta!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:31
- Nahlásit

nemethova5
pani, musíme se vejít do litru i s výšifkou, jinak nemá moc cenu něco šít.

Lucie Kratochvílová
Výšivku bych dala hlavu německýho ovčáka v kroužku třá
myslim že vás s NO bude víc, možná tedy uděláme motivy dva, ale mělo by to bejt nějaký ujednocující, halvní je, aby tam byla žumpa. A buď bude žumpa zmíněna jen nápisem, s dvěma různými druhy obrázků, nebo bude hlavní výšifkou žumpí vzor. A tím je kadibutka, na to nezapomínejte.

KDO CHCE MÍT NA VESTĚ NO KTERÝ KOUŠE? UPOZORŇUJU, ŽE TO MÁ KAŽDEJ. Budem jak reklama na gappay.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:33
- Nahlásit

Gerdaaha,aha,no ja bych radsi toho vovcouna,udelat to trosku jinak aby jsme nebyli jak ta reklama na gappay,jinak dobry.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:34 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Gerda

A co kdyby ta hlava NO v kroušku byla nad kadibudkou? A vedle nápis? Neumim si to ale představit...

Nebo NO v posteli

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:34
- Nahlásit

Zdar dámy.

Jsem vzhůru a začínám makat na účtu.
Tady, koukám, zase akorát pomlouváte RD. Fuj, styďte se!
Vlčici jsem taky viděla na Snu a taky tam byla připosraná. Jsem si jí chtěla pohladit, ale když jsem viděla ten děs v očích, tak jsem si o to ani neřekla. Nakonec celá ta suita kolem RD mi byla tak nekonečně nesympatická, až jsem se tomu sama divila, protože jsem proti němu a nim do té doby nic neměla. RD působil jako paša, ale velmi nejistý. Fakt mě to udivovalo, znechucovalo. Nevím. Byl to jen můj dojem.

Někomu jsem vyplnila dotazník.

A ty vestičky - jak budou dlouhé? Budou hodně pod zadek???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:35 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jinym psem se ani cvičit nedá

no hele taxi tam dej čévéčko s nápisem..ten ti nedá nic zadarmo..a máš vychytáfku hnet)))
twe f posteli dobrý!!!! .-)))))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:36
- Nahlásit

To je dobrá poznámka Vlčáčková, chci, aby byla dost pod zadek! Něco jako má Baico, jak sem dávala včera ty fotky )))))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:39
- Nahlásit

davidkova renata

Brita už neni čévéčko! Na zádech má černou vlnovku a v posteli se plazí jak hat!!!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To víš. Já a můj močák máme zcela jasné zájmy - co se týče bund a vestiček.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:41
- Nahlásit

Vlčáčková

Hm, já nemám močák, ale velkou prdel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:41
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Brita už neni čévéčko! Na zádech má černou vlnovku a v posteli se plazí jak hat!!!
šiš a co s tim budeš dělat?? že jí něgdo zákeřně změnil ymprýtink na užofku?!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:43
- Nahlásit

davidkova renata

Za to můžou ty vaše astrální lety, kdo ví kde všude šaháte do čaker

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:43
- Nahlásit

Vlčáčková
Lucie Kratochvílová
A ty vestičky - jak budou dlouhé? Budou hodně pod zadek???
na střihu se musíme domluvit, určitě to nebude jako minišaty, ale by čék normálně došách do kapes.

Nechci mít na vestě nočko...dyš nemám nočko...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:47
- Nahlásit

Gerda

Tak navrhni teda ty dvě varianty, jednu s kadibudkou a jednu s NO? Ty budeš mít jenom kadiboudu a všichni ostatno NO v posteli ))))) No a nebo to může bejt stejný jako na mikče s tím, že bych to asi nevztahovala ke konkrétní žumpaakci jako ty ostatní věci, pře ta vesta jakoby všechny zastřešuje nebo jak to říct

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Hm, já nemám močák, ale velkou prdel
No nekecej. Já myslela, že močák má každej!

Gerda
Tak kapsy se snad dají našít výš, než ke konci, ne? A hlavně kapsy by neměly být otevřené do boku, ale pěkně nahoru a nejlépe se zipem a taky nějaká vnitřní kapsa by neuškodila a pod zadek by to mělo být tak aspoň 15 cm.

Jo a teda jaká je cena? A pokud na to schrastím, tak já bych tedy chtěla tu kadibudku s tím zástupem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:49
- Nahlásit

Add vlčice sohlas se svobodnym vlkem viz Tencotančísvlky, ale nééé vodění na vodítu hlavně že se tam všichni můžou pos... z těch vlků v rakousku či kam to za nima jezděj, že jsou krásný když jsou víceméně svobodní a tady ho nutěj žít podle nich.

Add výšifka co zakouslej čokl vedle kadibutky na vestě chci určitě kapcu na balonek a vzadu 2 obr kapcy na aport, peška, motivační vobeojek atd.... a vepředu klidně vevnitř zapínací kapcu na mobil jo a určitě někde po straně poutko a šiklo by se i poutko vpravu nahoře u kapcy

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:50
- Nahlásit

Vlčáčková
hlavněm usí bejt užitečná na cvičení, to je jasný, kapsy budou a chceme se vejít i s výšifkou do 1000 Kč.

Lucie Kratochvílová
Ty budeš mít jenom kadiboudu a všichni ostatno NO v posteli )))))
motiv musí bejt hlavně takovej, aby to bylo na první pohled žumpa. Tzn zástup by tam měl bejt, máme ho všude.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:51 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Vlčáčková MĚLA BÝT Gerda a spol.
Jo a vestička by dole neměla být do gumy. Měla by být rovná odshora až dolů, ne takovej ten balon dole chycenej do gumy, takže to leze nahoru a člověk v tom vypadá jako Michelin. To je nepraktické.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:53
- Nahlásit

Gerda
Tzn zástup by tam měl bejt, máme ho všude.
hele a co čokl s vyceněnejma zubama nataženej na vodítku za tím zástupem????
Vlčáčková
Jo a vestička by dole neměla být do gumy. Měla by být rovná odshora až dolů, ne takovej ten balon dole chycenej do gumy, takže to leze nahoru a člověk v tom vypadá jako Michelin. To je nepraktické.
na gumu nééé, ale dobrý by by byla taková ta stahovací šňůrka

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:53
- Nahlásit

Alexa No jistě, šňůrku beru. Ale ne ty pruhy do gumy, kterou nepovolíš a je to tak celé na hovno.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:56
- Nahlásit

hele a co čokl s vyceněnejma zubama nataženej na vodítku za tím zástupem????

Jo jo jo jo jo jo jo jo pořádnýho hustopsa na konci zástupu a ve předu normoš kadibouda jooooooo to je dobrý! Z toho je jasný, že to je výcvik

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:56
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jojo je hezka ale blbe se na ni kouka viim ....stastny vlk vypada jinak....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:57
- Nahlásit

Gerdaa co vysitou ruku ven z kadibudky a do ni zakouslyho ovcouna a zbytek fika v kadiboude,no a pak ten zastup,to by nebylo spatny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:58
- Nahlásit

Vlčáčková
Alexa
šňůrka bude uprostřed, aby se dala přeštípnout vestička jako přesýpací hodiny

Alexa
Lucie Kratochvílová
na konci zástupu je pudl, ale pudl může místo kadibudky držet vyceněnýho....rusáka...))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 11:58
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jo jo jo jo jo jo jo jo pořádnýho hustopsa na konci zástupu a ve předu normoš kadibouda jooooooo to je dobrý! Z toho je jasný, že to je výcvik
no a první v tý frontě by moch bejt bambi s rukávem ni???

<< 1 ... 6318 . 6319 . 6320 . 6321 . 6322 . 6323 . 6324 . 6325 . 6326 . 6327 . 6328 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání