Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6318 . 6319 . 6320 . 6321 . 6322 . 6323 . 6324 . 6325 . 6326 . 6327 . 6328 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:23
- Nahlásit

davidkova renata
vsaaak jooo oni sou zlaticka je fakt v civilizaci kruh zmensi sou chytri....ale jak ej poole louka musim byt na kopci a jen sleduji kde litaj na privolani prijdou tak zadny problem a neska se teda hnedle i na poprvi hezky zaradili u nohy sem cumela jako a mela radost takle ve dvou a bez voditek nechodim casto vzdy mam voditka dnes sem mela jen na lisku neb toho nikdy nejde dostat domu jak to zjisti tak beha dokolecka a ma ze me prdel ze ho nemuzu chytit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:28
- Nahlásit

brezen2008
Malý pejsánek. Trošku ustrašený. Když se bojí, tak je schopen i kousnout, takže se na něj musí opatrně. Je to oblíbenec jedné venčitelky, jmenuje se Swen.

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:30
- Nahlásit

Jo a taky musim říct, že se končně Matějovi splnil sen, neb jsem přišla na obranu taky nastratá. Lidská blbost je prostě nekonečná a mě to stále překvapuje a následně nasírá.

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:34
- Nahlásit

Biluška
No uznej ale, že ten Sklář s toho alba by byl dvojka s Lilátkem jak vyšitej
Ale, vlastně ty odkazy raději neotvírej, ať ze mě nemáš štréz

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:37
- Nahlásit

davidkova renata
moooc blbá)))) hele a pošli tam eště března bo se raduje jaxe jí po kvartýře plazí asi kylometrovej hat))))
není problém. Akorát,že Březen nemůže jít do prdele, páč je v ní Cigi s čoklama . Takže Cigi s čoklama z prdele ven, včil tam pude Březen s hatem Napíšu vám pořadník a budete se tam střídat

Ty hnědý mrtky jsou ještě milionkrát horší než bílý mrtky Chci buď sucho, teplo a patnáct stupňů ve stínu, nebo mráz a sníh. Tenhle způsob počasí zdá se mi poněkud nevhodným

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:40
- Nahlásit

Biluška
Chci buď sucho, teplo a patnáct stupňů ve stínu, nebo mráz a sníh. Tenhle způsob počasí zdá se mi poněkud nevhodným
Takže já to chci stejně jako Biluška.

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:44 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

davidkova renata
Právě, že je bojácná, tedy alespoň myslím. Brali jsme jí z útulku v Tachově, kde byla vychrtlá zalezlá stále v boudě, měla 25 kg, dle veta tak šest let. Od prvního okamžiku u nás se pověsila na přítele, je to jeho pupeční šňůra, nikdo jinej ji nezajímá. Jako hlavní stan si vybrala pelech v kanclu a běda, kdo tam strčí nos, tak jí má na vestě, ale nekouše, jen postaví do pozoru, slabší povahy berou nohy na ramena stylem na zpátečku. Hlídá si misku, ale jen v kanclu, doma /v bytě) můžou ty dvě malý rebeky klidně zabořit nos do její miskya ona v klidu čeká ve frontě u své misky. Když jdeme ven brzo ráno, ještě za tmy, kdy ještě je ticho, tak běhá vepředu spokojeně rejdí, ale další špacíry přes den už jsou jak jsem psala. Už jí máme tři roky, ale je to spíš horší než lepší. Střelby, rachejtlí se bojí strašně, ale nepanikaří, aby bezhlavě zdrhla někam do pryč, ale buď nabere směr k domovu a nedá se přivolat a nebo dělá ta kolečka kolem páníčka v rychlejších frekvencích a má takovej hroznej nepřítomnej pohled Neaportuje vůbec, zkoušeli jsme tisíckát, ale kouká na třeba balonek jako na absolutní neznámou. S hračkama si vůůůbec nehraje, občas, ale jen opravdu občas se nechá vyprovokovat naší ořešandou k dovádění jinak nic.-(

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:44
- Nahlásit

davidkova renata
ho příště vyfotím jo a jmenuje se - edvard i když je to holčička

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:45
- Nahlásit

Cigi
Ale, vlastně ty odkazy raději neotvírej, ať ze mě nemáš štréz
Neotvírám. Zažiju každý den tolik emocí, že nemám vůbec žádnou potřebu dojímat se fotkama čoklů v útulcích. Mě se srdce zastavuje nad úplně jinejma věcma . Třá nad účtem za elektřinu a tak

No uznej ale, že ten Sklář s toho alba by byl dvojka s Lilátkem jak vyšitej
Nevím kdo je Sklář, nevím proč by měl dělat dvojku,nebo cokoliv jiného s Lilátkem. Pokud je Sklář povolání tak tam má být malý s . Pokud je to mužské příjmení tak vážně nechápu co je mu do mýho Lilátka. Pokud to snad má být pes tak má chudák pěkně blbé jméno

ketty
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:46
- Nahlásit

Vlčáčková
swenik je hezkej celkem hele a tri nohy nebo 4 ja nemuzu 4najit

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:51
- Nahlásit

davidkova renata
proč sem dáváš ty fotky?! mě se zas zastavilo nad tim vobrofským černým NO
No toho našli zraněnýho někde u trati, říkají mu Traťovák, má tetování, ale nečitelné

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:54
- Nahlásit

Biluška
Pokud to snad má být pes tak má chudák pěkně blbé jméno

No to jméno vyfásnul, ptž měl málem ufiklou hlavu o sklo
...Njn, já vím, tak já už jdu vystřídat Března

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:54
- Nahlásit

Biluška
Gratulíruju moc paní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:56
- Nahlásit

ketty Má snad 4 nohy. Myslím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 16:57
- Nahlásit

Cigi
hele to je poměrně podobná s Mařkou mojí, zejména krs ten aport a hraní. Co se mě osvědčilo, i když to pořád eště není úplně to vončo - učit psa trošku samostatnosti (s timhle máme hooodně velikej problém), moc se s nim nesrat, ale ne tak, aby se sesunul v nervech, prostě dodat mu svojí jistotou a jakousi nekompromisností (nevim, jak to napsat, aby to znělo tak, jak to myslim...) taky tu špetku jistoty. A co nám ultramoc pomohlo, je davítkový Nána. Ta je prostě šťastná, velice optimistická povaha, prostě sem jí Mařenu strčila, ať si laskavě udělá kámošku. A psovi toleruju tohle vláknutí jen ve fázi únavy či strachu z dělbuchů, jinak ji před sebou tak trošku "kopu" - jako jo, kopu jí nohou, ale abys neměla pocit, že do ní řežu pohorkou jak do pytle. Ne, prostě jí předťukávám před sebou, nebo někam do strany, aby prostě šla ode mě. A na cvičáku jí krásně zavírám do odkládačky, aspoň na chvíli, někdy i s jiným psem, to zejména ze začátku, aby tam nebyla opuštěná a sama. Anebo když se střílí, tak se psem, co prokazatelně nemá reakci. Třá s malym Fandou, nebo standardně s Nanynkou. Jsem ráda za to, že čubu neustále vláčim někde po nějakých akcích, oťukává se různýma místama, lidma a psama, vždy se to snažim udělat tak, aby se jí to líbilo, a aby v tom bylo něco poučnýho - pro ní. A jelikož je taky v nervu z dělbuhců a bouřky, jezdíme po obranách a po těhlech zvucích cíleně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:09
- Nahlásit

Cigi
no celkem to posala gerda slušně,akorát že pokud byl odhad veta gůt,tak jí bude kolem 9 let,což teda na ovčandu už je důchodověj věk,tady bych už asi žádný velký převratný akce moc nedělala,ale s tou závislostí a samostatností na tom se dá trošku zapracovat.Osobně bych to lapidárně definovala se se psem moc nesrat. Nelitovat,nenalítnout jí na ty její úpěnlivý a přesvědčivý vymáhací akce,to voni uměj svině,trvat si na svým a nepovolit.Musíš znát míru,mít cit pro momentální situaci abys to nepřehnala.Nehraje si asi proto,že spousta takovejch psů to prostě neumí..vůbec nevědí co s tím..jak řikám,neni nejmladší,tak bych asi nepostupovala tak jako s mladým psem,ale zkuste s ní zacházet trochu jako "se psem" jestli rozumíš..

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:11
- Nahlásit

Gerda
Tak to máš bezva, že Ti někdo poradí a pomůže. my už na to šli po dobrém i po zlém. Když jí zavřem do výběhu, tak to má doslova amok, to už jsme ho udělali z karisítí, protože z pletiva udělala do dvou minut trhací kalendář. Na kari síť nemá, tak tam začne lítat jak psychopat dokolečka, nechali jsme jí tam a odjeli, v místnosti pro psy zpřevracela co mohla a pak s ní dva dny není řeč, stále se jen choulí v kanclu na svém pelechu a nechce jít ani venčit, protože más trach, že jde do výběhu
Ostatní naši psi, když tam byli s ní (ve výběhu), ti ji absolutně nezajímali, jen po nich jak skákala na pletivo šlapala a skákala, no prostě cvok. Snažíme se být v klidu, jak říkáš, když se jí nelíbí nějakej podnět, třeba jako střelba, tak děláme jakoby nic, neuklidňujeme, když zaleze strach třeba do koupelny, tak za ní nechodíme dělat ťu, ťu. Fakt už nevíme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:12
- Nahlásit

gde je kejtlin??????
koukni semka
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3964-q-stale-hleda me-hnedeho-krizence---Tisice---ODMENA!!!

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:15
- Nahlásit

davidkova renata
Jj, rozumím, na ten způsob "tvrdosti" jsme najeli už dřív, řekli jsme si přesně, že to je pes....ale prostě nic. Taky třeba, když jedem ke tchýni na návštěvu, tak oni mají v paneláku na chodbách lino. No to jsme nechápali. Lehla si do takového pololehu, rozklepala se, normálně vibrovala až nadskakovala a nehli jsme s ní přitom doma na plovoučce a dlažbě pohoda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:16
- Nahlásit

davidkova renata
gde je kejtlin??????

tady, budeme koukat na procházkách a dám vědět do Mlíkošů na cvičák, kdyby se tam objevil

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:20
- Nahlásit

Tak myslím, že jsme se dneska s Renatou ocitli tam, kam patříme a to za mříže

Jinak zbytek dnešních fotek je zde

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:25
- Nahlásit

Cigi
ta moje na tom může být věkem podobně, myslím, že letos jí bude deset, ale je to přece jen proti ovčandě menší pejsek, takže to zas taková trága neni. Ale v projevech je to velmi podobný, pročež my už konečně snad našli metodu k nacvičneí aportu a právě se vrháme na závodnickou kariéru )) Máme to i podobně v tom, že jakmile je Máňa někde, kde se jí nelíbí, nebo se tam bojí, už tam příště vůbec nechce a dělá "neštěstíčko" nebo něco podobnýho, aby tam už nemusela. Asi bych se jí snažila podpořit v jistotě, bejt jí velkou oporou, ale zase po ní vyžadovat trošku samostatnosti (učit jí to).

Jo děcka, pozorteeeee, roste nám doma pudlař - máma koukala v telce na záběry z výstavy a hádejte, co jí zaujalo nejvíc? Hnědej pudllll )))) Načesanej a naondulovanej, hnědák tmavej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:26
- Nahlásit

Cigi
no von je to ale běh na dlouhou trat,bohužel..navíc osobně si myslim,že dost věcí zlepšit a změnit jde ,ale přes některý vlak nejede..možná se někdy můžou zmírnit,ale úpa odstranit si myslim něco občas nejde..neřikám,že je to váš případ,to jako fakt nevim.Záleží taky jaký pocity u toho máte vy když začne takhle blbnout...někdy jí asi povolíte viz lino..jako vono je snadný napsat měli ste udělat todle či vonodle,ale mě je jasný že v reálu to tak snadný není,to chápu..asi by byl lepší přítel na tohle,asi mu věří dle popisu.musí to bejt někdo komu věří a kdo je dost osobnost aby z něj vyzařovala jistota pro to zvíře,aby vědělo,že on ví co dělá,aby to dělal zcela automaticky,přirozeně ,bez váhání..
...anebo se na to prostě vyserte

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:34
- Nahlásit

Jooo tak tady se tvářej mocinky pěkně všichni tři ))

http://zkozlosyn.rajce.idnes.cz/9.1._2011/#IMG_199 4.jpg

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:35
- Nahlásit

davidkova renata
...anebo se na to prostě vyserte

No už jsme asi tak nějak v tomhle stadiu Já si jen stále přeju, aby byla prostě spokojenější, uvolněněnější. Pocity jaké máme, když začne blbnout? Vztek? Lítost? No něco mezi
Už jsme jí zkoušeli i dávat antidepresiva, ten nový vychvalovaný Zylkene, no absolutně žádný efekt, jen dva a půl tácu v kanále. Tak dík za rady, jen jsem se asi z toho potřebovala vykecat

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:35
- Nahlásit

Gerda
Jooo tak tady se tvářej mocinky pěkně všichni tři
No to teda jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:37
- Nahlásit

Tadle je taky příííšerná ))

http://zkozlosyn.rajce.idnes.cz/9.1._2011/#IMG_199 4.jpg

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Led 2011 17:39
- Nahlásit

a todle zas vypadá jako dyš to kouše slušně.-)))
Cigi
jen dva a půl tácu v kanále
ty voe tak drahý????????????????????????to bych jí rači vzala traverzou po hlavě))))
aby byla prostě spokojenější, uvolněněnější
njn,to je právě to,že psu ve stresu se žije podstatně nepohodlnějc,no

Gerda
Člen
- Nahlásit

Bajkoooo ta je strašnááááá

http://zkozlosyn.rajce.idnes.cz/9.1._2011/#IMG_207 6.jpg

kejtlin
Člen
- Nahlásit

moc pěkný fotky...

<< 1 ... 6318 . 6319 . 6320 . 6321 . 6322 . 6323 . 6324 . 6325 . 6326 . 6327 . 6328 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání