| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 11:37
- Nahlásit
zdravím fšecky na nízkých levlech, jen prolétám v rychlosti, dokončili sme generální úklit, toš se tu asi dva dny bude dobře bydlet po obědě deme na rodinnou prochásku, stejná skvadra co minulý týden plus navíc ještě bráška Richie, uš mám nabité baterky do foťáku, to bude zase labroší šílenství! nejvíc se těším na malou Riku, je to velmi dobré štěně, lidi já asi fakt časem do toho trialáka pudu, sou božíííííí!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 11:49
- Nahlásit
Baysha
jeee sem nedelal generalni uklid sama parada taky sem ted skoncila ....a tez to myslim vydrzi velmi malo dni
Cigi
me by se sem vesel docasne pokud by mel kdo ho doveeest
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 11:56
- Nahlásit
Ahoj lidi,
já sem teda vůbec nepatřim, páč tady je to fšecko Renatky, která je ještě k tomu Davídkova, ale chtěl sem se zeptat, jestli někdo z vás nemá foťák Panasonic TZ6. Koupil jsem si totiž dvě náhradní baterie do TZ7 a tam dali ochranu proti bateriím jiných výrobců a proto to jen napíše "tuto baterii nelze použít", ale v TZ6 fungují, tak bych je někomu daroval (jsou nové - od Avacomu). Jinak TZ5 a starší mají baterii jinou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 12:37
- Nahlásit
Cigi
Hm hm.... http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=L293oTkyrHO yoJScoP5wrt==&telefon=739725131&jmeno=Josef
Navíc se ho už od začátku prosince snaží prodat a když ho nikdo nekoupí, tak útulek?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 12:52 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
sme byli veenkuu
skoda ze mi neslo vyfotit za chuze uz umi ve dvou vedle nohy a bez voditek to se pak prochazkuje jen liska je jak motorova mys jak na voditku tak bez nej on je jak drak lita sem tam
zbytek a jine zde http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/novy_rok_silve str_atd/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 12:55
- Nahlásit
Zdar dámy. Už jsem vstala a koukám, co je tu novýho.
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 13:23
- Nahlásit
impact
Já jen jestli o něm víš. Alena začala inzerovat útulek v Žamberku, já jsem hlídač a je to tam na hlavní straně. Je to hnus, já vím, taky bych ty prasácký množitele smetla z povrchu země
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 13:30 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
ketty
Krásné fotky Z ovčounů září spokojenost No vidíš a my máme ovčandu a máme opačnej problém. Na špacírech pořád chodí těsně u nohy, strany často střídá nebo, což je nejhorší, tak chodí za páníčken v těsném zákrytu a šťouchá ho čumákem při chůzi zezadu do nohou (což je při třeba deseti km na mrtvici) a když už popoběhne kousek dopředu, tak se hned vrací, dělá kolem nás kolečka nemůžem jí vysvětlit, ať se jde proběhnout
Za nabídku depozita jsi hodná, ještě nevím jak se to vyvine. A co tu tollerku z Troji?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 13:58
- Nahlásit
Cigi
diky diky jjo sou to mazlici rozlitany pokud se jim da volno a todle je jeste nic to kdyz vemu vsechny ..................
aha tak to joo ,no tak to uz zas takle mam vyhlidli v jimline psiky v troji envim nevidela sem
|
baruska
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:08
- Nahlásit
Pro Bilušku nebo kdo dokáže poradit
Potřebovala bych poradit ohledně pojistky psa, omlouvám se že s tím lezu do soukromého tématu ale nechci zakládat nové téma.
Chci se jen zeptat zda je pes po operaci ještě pojistitelný, které pojišťovny pejsky pojišťují, možná by bylo lepší napsat emila nebo zavolat ???
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:31
- Nahlásit
ketty
A vidělas dnešní venčení v Jimlíně? Mě se srdce zastavilo nad Endym
http://hollitzerka.rajce.idnes.cz/Jimlin_9.1.2011/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:35 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Cigi
nevim kterej to je ....ne nevidela ja ciham v nabidkach a fotech jimlina pejsku na fb
jo uz vidim ale ja spis koukam na ty co fakt potrebujou dom a domaci peci atak a pak na lisky velky ted bouzel nemuzu to tam mam adeptu hlavne tech kousavejch co se mi libi
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:38
- Nahlásit
ketty
tenhle , já vím ty jsi na lištičky , já zas na tyhle čertíky
http://hollitzerka.rajce.idnes.cz/Jimlin_9.1.2011/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:46
- Nahlásit
ketty
Swen by se Ti nelíbil? Ten malý, oranžový.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:01
- Nahlásit
Vlčáčková
juknu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:18
- Nahlásit
Zdááár mám velmi výbornou náladu,byli sme na novém cvičáku byli sme zařazeni mezi začátečníky pakůn exceloval páč-MEZI SLEPÝMI JEDNOOKÝ KRÁLEM Páč po pobytu mezi pípo trojkovýma malinama sem nabyla dojmu,že pakůn je debil po dnešku sem pyšná na naše dosavadní výsledky. Dále hmyzopes usoudil,že pakůn je naprosto neschopný hlídací pes a přebrala hlídání dvorku na svá tříkylová bedérka,běhá zježená jak ježek od vrat ke dveřím řve jak pardál a je děsně důležitá Dále tam byla ta tejraná fenka co si ju vzala uklízečka po tom debilu co ju málem přizabil-z té feny normálně svítilo štěstí vona by se pro ně přerazila nádhera BYL TO VELMI PŘEKRÁSNÝ DEN
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:40
- Nahlásit
čus jelyta,uš ste prolítli astrálem aspon na níským lévlu??
Číííííf
páč tady je to fšecko Renatky, která je ještě k tomu Davídkova
jsi bystrý ,takže klidně přijd kdykolif..akorát mi se*e,že já osobně bysem zrovna ted potřála baterky (dobrý jako) do kodaku
Cigi
proč sem dáváš ty fotky?! mě se zas zastavilo nad tim vobrofským černým NO
danajasa
páč-MEZI SLEPÝMI JEDNOOKÝ KRÁLEM
pani todle je vynikající metoda,na tý sem založila svoje imdž
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:42
- Nahlásit
to vám je taková krása,když se vám po chodbě plazí 2,5 metrovej had ,kámoš čistil a já hlídala ,boží stvořeníčko je to ,říkal,vem elis ,by si jí dala jako by nic
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:45
- Nahlásit
Cigi
co je to za hafíka 0012?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:51
- Nahlásit
Čus bus, venku je hnusně strašně mooooc! Přišli jsme z procházky totál obalený bahnem a ješte jsem měla uplně promočený boty a mokrý fusekleee! to teda zlatý bílý m*dky!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
to teda zlatý bílý m*dky!!! to říkám furt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:54
- Nahlásit
Sme doma z výstavy. Bonbónek dostal CACe heč heč heč . Lajenka dostala výbornou,ale neumístila se, páč měla radost. Pan rozhodčí neměl rád gdyž mají pejsci radost Škoda, že jsem nepřihlásila nějakého permanentně nasraného psa, třá Pumu
Du vyrobit něco k jídlu, děcko mi snědlo fšechny tousty i ředkvičky, sem mrtvá hlady
Cigi
Jako vůbec tě neznám, ale co kdybys táhla do prdele i s těma čoklama?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
makrel
SMRT BÍLEJM MRDKÁM! za tim si stojim páč každýmu je jasný co z nich dříf či pozdějc bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:57
- Nahlásit
Biluška
ako vůbec tě neznám, ale co kdybys táhla do prdele i s těma čoklama?
moooc blbá )))) hele a pošli tam eště března bo se raduje jaxe jí po kvartýře plazí asi kylometrovej hat ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:57
- Nahlásit
Bré deň, už sme částečně debahnovaní, ještě peru, jinak maryje i já jsme očištěny. Nebohá Atuš má auto tak dramaticky zasrané, že ho možná nikdy v životě ani nevyčistí. Bůch se prospal po cestě domů a již zřejmě zase řádí, nicméně Atuš mu ujela za kočkama ze sibiře. Pěkně sme si užili den, maryje taky trošku bránila, byla moc statečná a neuhnula matesovi, když na ní běžel, ale krásně ho ořvala a dělala na něj huhuhuhuhuhu. Bůch byl strašlivě načuřen a velice skákal a papal strejdíka a ječel a hlubokým hlasem hrozil. Veverka non bajková byla nasraná ještě mnohem víc a velice krásně útočila. Mnoho psovodů obranu neustálo a okoupalo se v ledových loužích. Přeceda to ustál, neb je důstojným a má správné těžiště. Bajko upekla báječnej ořechovej guláč a už sme domluvili spolupráci na letních setkáních, přeceda je KUCHAŘ děcka!!!!!!!! My si prostě umíme vybírat cvičáky, že to snad ani neni možný. Tento je obzvlášť vypečený, neb má i krásné odkládačky, ve kterých i princezna Bůch spinkal jako hodné štěňátko. Jaxte se tu měli pipiny?
zuzanarosakova
zítra neklikám, jdu na koncert, napíšu to Katce, mohla bys vzít oba Kokýnky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 15:59
- Nahlásit
Cigi
vidíš a my máme ovčandu a máme opačnej problém. Na špacírech pořád chodí těsně u nohy, strany často střídá nebo, což je nejhorší, tak chodí za páníčken v těsném zákrytu a šťouchá ho čumákem při chůzi zezadu do nohou (což je při třeba deseti km na mrtvici) a když už popoběhne kousek dopředu, tak se hned vrací, dělá kolem nás kolečka nemůžem jí vysvětlit, ať se jde proběhnout
je bojavá?
jako že vás furt vobíhá,to ovčouni dělaj bo si rovnaj to stádo.-))))..aportuje třá?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 16:13
- Nahlásit
Biluška
Bonbónek dostal CACe heč heč
Gratulace
Gerda
My taky nejdem klikat, musim odvézt Kokýnky k našim, protože v uterý ráno odlítám
davidkova renata
Jako ale teda smtrt taky hnědejm mrdkám bahením ! toleruju pouze teplo a sucho !
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 16:14
- Nahlásit
davidkova renata
ano ano to mas pravdu
to ovčouni dělaj bo si rovnaj to stádo.-))))..
ale mi to stado tedy me rovnaj tak kilometrovim kruhem asi sem hoooooooooooooodne veeeeeeeeeeelka kraaava
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 16:16
- Nahlásit
Čus děcka!
Teprvá jsem se vrátila ze cvičáku. Nějak jsme se s panem Matějem zakecali Fotek je dnes jem 315, už je stahuji a hodim na rajče, ale nejdřív musím ještě vytřít.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 16:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
toleruju pouze teplo a sucho !
to chápu s sohlasim! musíme se oslím můstkem dostat přes bílý a hnědý mrdky k suchu ateplu!
ketty
ale mi to stado tedy me rovnaj tak kilometrovim kruhem asi sem hoooooooooooooodne veeeeeeeeeeelka kraaava
to neřeš,hlavně že to dělaj ))))
Baico
Nějak jsme se s panem Matějem zakecali
|