| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:29
- Nahlásit
Biluška
nedokážu spočítat své psy
no nevim,třá ste jen negrramotná..skuste tu flašku dorazit,třá uš astrál lety vobnovil ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:30
- Nahlásit
Gerda
Šak sou fšici rodina - až na to malý černý, ta žížala je trialový labřátko z Německa, je tomu tři a půl měsíce, žere to skoro dvakrát tolik co dospělej labroš a nechce to přibrat. Teda voni trialáci sou obecně hubený, ale Rika je extrém. Ale je božííííííí!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:31
- Nahlásit
Biluška
ty vole teď se bojím si dát vajno, abych uměla toho jednoho psa spočítat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:32
- Nahlásit
Baysha
Rika je extrém. Ale je božííííííí!!!
mě příde že je velmi oškivá....no ale aspoň je černá...takový chůdě, určitě to bylo drahý a teď je z toho takovejhle tenkáč - deset deka za tisíc korun. Jako tuňák na těch japonckejch rybích trzích...nebo sleď nebo co to je.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:36 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
je velmi krásná náhodou
má super přední i zadní úhlení, dobrou liniji hřbetu, dokonce aji předhrudí to má - teda spíš předhrudíčko, ale má vona tak usilovně rostě, že se nestihne vobalit - ale už teď je rychlá jak sviňa, předběhne osmiměsíční puberťáky a skáče metr do výšky, je to chvostoskok
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:39
- Nahlásit
Baysha
je to taková zaúhlená žížala. Tenká samozřejmě. Třá na ní teťkanc dostanou slevu, jako zpětně....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Alexa
teda na týdle fotce to vypadá jak když má ten čokl zadní nohy dřevěný
No taky neni můj, že
Dnešní plavání padlo, jdu si uklidit auto.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:40
- Nahlásit
Baysha
mě se líbí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:41
- Nahlásit
Gerda
zaúhlená žížala je to rozhodnopádně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:41
- Nahlásit
makrel
šak jooooo, si dělám srandu ty blázne jeden starý ))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:43
- Nahlásit
makrel
Gerda
jako trošku nabrat by mohla, žebra jí fakt lezou - ale přes usilovné prokrmování se nedaří...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:46
- Nahlásit
mám vše hotový i s mým okoupáním, měli ste fšichni krásnej den zatímco já dřepjela v hokně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:47
- Nahlásit
Baysha
to je jako stejné vemeno na té fotce, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:47
- Nahlásit
Baysha
jako trošku nabrat by mohla, žebra jí fakt lezou - ale přes usilovné prokrmování se nedaří...
Hele tohle řikáme skoro denně naší kamarádce ze sídlu, ona má mixlou ovčandu nejspíš asi s chrtem nebo co, ale to zvíře je tak hubený, vypadá jak tejraný, jak je potkaj cizí, řeknou - nebohej pes, ani nažrat mu nedaj -, ale Popina žere, ne teda nijak hodně, fakt je možná ta pověstná anorektička a ne a ne nabrat. Vypadá chuděra jak odebraná. Šak je to aji u některých děcek - žere to jak prokopnuté a furt je to jen samá noha, samá ruka, tělo jako provázek, šak mamka je toho důkazem, je to jistě dobře úhlená trijálkyně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
no nevim,třá ste jen negrramotná.
Oni se hemží, mrchy
Fšem moc děkuju za gratulace.
Byl to velmi dramatický souboj. Bony totiž umí nádherně stát v postoji. Ale jenom gdyž se na ni nikdo nekouká . Rozhodčí mají takový blbý zvyk, že se koukaj . Bonýta se klepala (fsteky, že na ni ten hnusný chlap čumí), sedala si, lehala, podávala fšechny čtyři packy (v životě jsem ji to neučila ), dělala fšechno možný jenom aby nemusela stát Chtěla jsem ji ztraverzovat, ale kolem bylo moc lidí Tak sem na ni jenom fstekle syčela "počkejtyčůzojakjátězmlátímjencoodsaďvylezemkurvas tůj
anevrťsepořád"
Rozhodčí se velmi smál. Nechápu čemu
Pak nás poslal oběhnout kolečko a Bonice na koberci našla jakousi megagranuli, kterou tam někdo před námi potratil. SAmozřejmě ji bleskurychle nasála a začala přežvykovat. To už mi fakt tekly nervy Přes celou halu jsem zařvala "okamžitětovyplivninebosiměnepřej". Nevyplivla Zajela jsem jí rukou až do žaludku, vytáhla ho ven spolu s dvanácterníkem a částí tenkého střeva, vylovila z něho tu granuli a zase jí dovolila vrátit si ty vnitřnosti zpátky. Ten blbeček v kvádru co na nás čuměl se už smál zcela nepokrytě Obávám se, že ten titul jsme dostali spíše za kulturní vložku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:50
- Nahlásit
makrel
Stejné vemeno jako co? Všecko sou to labroši, ta žížala je pracovní línije - řečená trial. Fčera sem tu dávala fotky ku srovnání trialových a výstavních labrošů, vypadá to fakt jako úplně jiný pes...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:52
- Nahlásit
Biluška
Obávám se, že ten titul jsme dostali spíše za kulturní vložku
a gdo se to doví?? neni důležitý jak uš,hlavně dyš uš..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:52
- Nahlásit
Bayshahm,ale jako dost velky rozdil teda,jako koukam s ejak blazen,no kdyz muzou byt i ovcaci exterieraci a pracaci tak proc ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:55
- Nahlásit
Biluška
sem přehlídla informaci, že máte titul! Takže gratulíre velice mnoho k titulaci!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Baysha
koukám jako blázen sem vůbec netušila, že existuje víc druhů labrošů
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 19:59
- Nahlásit
Biluška
Obávám se, že ten titul jsme dostali spíše za kulturní vložku
No tak to budu muset něco nacvičit s Fandou na únor na Brno Ten neumí stát vůbec
Jinak samo moc gratulujeme pani
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:03
- Nahlásit
Baysha
já tež čumím, znám jen ty tlusťochy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:04
- Nahlásit
když jste u těch výstav, doufám že se v hpjném počtu budete hlásit na květnovou Prahu, já jedu se Sisinou v neděli, pojedu se kouknout i v sobotu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:05
- Nahlásit
Biluška
Také gratulujem k titulu za kultůrní vložku
Alexa
Já teda rozhodně nikoho hlásit nebudu, ale podívat se tam určitě jít chci
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:07 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
gratulačka veliká, pani, sranda musí bejt
kejtlin
makrel
trialáků je v republice momentálně tak deset, možná patnáct kusů, takže je pochopitelné, že je neznáte víc je jich v Německu, Anglii, něco i v Maďarsku... i tohle štěndo je dovezené z Němec, u nás je jen jedna chovná fena, měla loni pět štěňat, myslím šly některé zase ven za hranice...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:09
- Nahlásit
Alexa
když jste u těch výstav, doufám že se v hpjném počtu budete hlásit na květnovou Prahu
Jo s námi můžeš počítat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:10
- Nahlásit
Alexa
když jste u těch výstav, doufám že se v hpjném počtu budete hlásit na květnovou Prahu, já jedu se Sisinou v neděli, pojedu se kouknout i v sobotu
Zvažuju spíš, že bych tam jela agilitit. Uvidíme
Jdu se svalit, dobrou s kobrou.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:11
- Nahlásit
teď sem koukala na výstavu a byl tam úžasnej velkej červenej pudl. Kde je Dines???? Jsem netušila že už sou i králováci červený?????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:15
- Nahlásit
Alexa
Jsem netušila že už sou i králováci červený?????
Já to náhodou vím Jsou pěkní, co?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 20:23
- Nahlásit
Baico
Já to náhodou vím Jsou pěkní, co?
já sem právě červenýho chtěla, ještě když nebyli povolený, ale docela mě pár lidí odradilo, že věkem vyscětlaj do aprikota, ale když je takhle tmavej tak je úžasnej
|