| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:36
- Nahlásit
nazdar trumpety
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
co máte??? nechodíte fčas spát čico???
Buďte rádi že je aspoň teplíčko, asi už dlouho nebéé. Už by to mohlo takle vydržet a jen se postupně oteplovat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:39
- Nahlásit
Alexa
asi už dlouho nebéé.
bohužel celý týden bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:42
- Nahlásit
makrel
bohužel celý týden bude
a co je na tom špatnýho??
já vím, ale co mám dělat, když mě to sere
hele nemůžeš dělat vůbec nic,leda se modlit aby byl čokl v dospělosti bud nekonfliktní anebo doufat,že ho omrzí a zbaví se ho
Alexa
nechodíte fčas spát čico???
tim to nebé dyš fstávám denně va 3.3o !!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:46
- Nahlásit
cernej caj
Dobre rano Hodim vam sem dotaz na jeden dotaznik, ve kterym zkoumam, ktera vekova skupina posloucha/neposloucha country (uz me totiz vazne sejri, ze vsude, kde reknu ze posloucham country, tak se tazi na me dusevni zdravi
dotaznik - nikoho nenutim, ale budu vam vdecna
Nazdar Čajdo, já to vyplnim, kántry mám ráda, taky sem za exota, ale to je mi fučik, mám ráda Johnyho Cashe a Willieho Nelsona, podle mě každej pankáč vyrostl na kántry )))
Jiank dobrého jitra všem, co se již prtínají.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:47
- Nahlásit
davidkova renata
a eště můžu doufat, že hodí na hlavu hovno někmu hodně konfliktnímu a bude mít průser a vodstěhuje se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:48
- Nahlásit
makrel
a eště můžu doufat, že hodí na hlavu hovno někmu hodně konfliktnímu a bude mít průser a vodstěhuje se.
prosimtě..na to bych nespolíhala bo jak asi důležitej by ten dotyčnej musel bejt aby vadilo hovno mu na hlavu přistatý.-))))
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 09:59
- Nahlásit
makrel
by měl zajímalo, proč si dementi pořizujou zásadně pity, rotvíky, stafy atd
Zakomplexovaný ubožáci si tak posilujou sebevědomí. Vedle nás má jeden z diskriminované menšiny taky pita(spíš kříženec), zjistil, že ho to machrem neudělá, no tak chudák pes skončil na metrovém řetězu
davidkova renata
fstávám denně va 3.3o
Jééé, ty taky??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:00
- Nahlásit
Cigi
Jééé, ty taky??
i ty Brute???? to je děsný co? mi to zabíjí úspěšně
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:13
- Nahlásit
toto nekteri povAZUJI ZA ZABVNE NO NEVIM JELI TO zabavne i protoho psa tadle skluzavka ......
http://baruse87.rajce.idnes.cz/Adopce_vlku_8.1.201 1/#P1010950.jpg
tady vlcice no tvari se teda uzasne a uplne nebojacne(ironie)
http://baruse87.rajce.idnes.cz/Adopce_vlku_8.1.201 1/#P1010919.jpg
http://baruse87.rajce.idnes.cz/Adopce_vlku_8.1.201 1/#P1010923.jpg
si to cihnete cele kdo chcete je tam toho vice
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:17
- Nahlásit
kettyhm ten ocas mezi nohama a ta podrizenost mluvi za vse!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:18
- Nahlásit
kettyno nevim,no,vlk neni domestikovane zvire,bych spise rekla,ze zrovna tohle mu uskodi na psychice!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:23
- Nahlásit
ketty
O co jde konkrétně? Číhnu se až domki v práci nám nejde rajče
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
Jj brutus na entou
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:29
- Nahlásit
Cigi
davidkova renata
To mě by zabilo! Na tuty, jakože fagžejo!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:33
- Nahlásit
ketty
hele já nevim,mě osobně vůbec neláká představa jak vleču vlka na provásku a všichni vzdychaj vobdivem ,to si můžu koupit psa ne? Vlk je nádherný zvíře a přesně proto bych ho nechtěla takhle vlastnit..mít prachy a půl jeloustounu ,tak bych možná měla nějaký území,kde bych je měla,ale mě by se právě líbilo,že by byli divocí a pro mne by bylo daleko cennější kdyby i tak s nimi byl možný nějaký kontakt na určité úrovni..prostě něco jako lvice Elza ..todle mě nebere
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:38
- Nahlásit
Děcka nezapomeňte, že dneska myslíme na Keníčka, aby mu to dobře dopadlo!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:39
- Nahlásit
davidkova renatame uz vubec ne!vlk je samostatne uvazujici tvor a hlavne volny!nepotrebuju uplasene bazlive zvire na to bych se divat teda nemohla,no hlavne zlomene,pac mi to pripomina jak socializacka u psu todle.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
A co to je za vlka na tom rajčeti?
Gerda
Ano, prosím, už myslím, i když ho neznám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:41
- Nahlásit
Gerda
dej pak hned vědět!!! gdy de?
nemethova5
dyk řikám,nic pro mne
Lucie Kratochvílová
ta vlčice waya
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
měl by jít až večer, vet s tim nechce čekat moc dlouho, aby to neprasklo, to by byla jistá smrt a ještě děsně bolestivá a hnusná, tak ho šoup hned na dnešek, ale čas bude mít až večer, teprve v sedm by si měli volat, potom pojedou, vidim to tak třeba kolem desátý bychom snad mohli už vědět, třeba dřív. BOjim se toho, neni to žádná prdel.
A fotky ze zoo nevidim, asi mám bloklej přístup na rajče.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:46
- Nahlásit
Nazdar děcka. Včéra jsem se dozvěděla, že pes není smečkové zvíře a nepotřebuje bejt se svojí rodinou. Se přeci podívejte, jak psi demolujou byty, když jsou sami. Takoví psi maj bejt venku v kotci. Já samože nevím moc o čem mluvím, já mám psa bytového. Každej, kdo má psa většího než deset kilo, má psa nebytového a povinně mu postaví před panelákem kotec. Budu na to dohlížet. kdo neudělá kotec, dostane ode mě pokutu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:48
- Nahlásit
davidkova renata
ta vlčice waya
Aha..
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
oujé, myslím na Kendíka, novotvary na slezině jsou vážná věc. Má to na slezině, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:49
- Nahlásit
Gerda
teprve v sedm by si měli volat
ach jo...
asi mám bloklej přístup na rajče
to je samo kravina ))))
Maky a Trix
Každej, kdo má psa většího než deset kilo, má psa nebytového a povinně mu postaví před panelákem kotec
nemůžu mít vyjímku??? sem dšsně líná cosi stavět a taky nevim gde budu spát dyš tam dám náne postel.-(((((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:49
- Nahlásit
A nyní z veselejšího soudku:
Máme pár nápadů krs vesty a bundy. Atuš navrhuje, abychom ty softšelky koupili a ozvláštnili je právě tou výšifkou, vejdem se tedy do mnohem menšího penísku. Ušít bychom si mohli nechat větrofky, jako bundičky.
Jak se tedy k vestování stavíte? Buď ušít za větší peníz vlastní, pak vyšít, nebo koupit opravdický softšelky v ceně těch šitejch obyčejnějších a nechat vyšít (když na tonm s cenama budem líp, budeme mít prachy na výšifku větší) + když budem chtít, nechat ušít větrofky....
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:50
- Nahlásit
davidkova renata
to nepůjde. Pes nemá spát v posteli. Takže mazej stavět, než půjdeš do svého 39.zaměstnání.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:51
- Nahlásit
čus dámy, vůbec nestíhám, jenom probíhám. SMRT BAHNITEJM MRTKÁM . Stokrát radši snesu mínus dvacet než tady tohle Fšichni čokli jsou furt od bahna. Nedělám nic jiného než meju asi stopadesát pacek a podvozků, vytírám a peru tuny zabahněných hader
Gerda
Děcka nezapomeňte, že dneska myslíme na Keníčka, aby mu to dobře dopadlo!
Uš si nevzpomínám kdo je Keníček a co mu má dopadnout, ale přeju mu, aby mu to dopadlo.
ketty
Mám to nastavený stejně jako Renata. Jsou domestikovaná zvířata (psi, kočky, akvarijní rybičky...) a ty jsou určena k životě v civilizaci. Jsou divoká zvířata (lvi, vlci, lední medvědi...) a ty jsou určena k životu divokému. Nechápu proč má kdokoliv touhu chočit vlka a tahat ho s sebou na provázku po sídlišti. Nehledě na to, že každá lajka vidí, že tomu vlkovi to není ani trošičku příjemné Ale když holt bez vlka už by si Údi nikdo nevšiml... Jsem zvědavá co udělá až se okouká vlk. Pořídí medvěda? Nebo tygra?
cernej caj
Dotazník jsem ti vyplnila neboť kántry poslouchám. Ofšem nevím essi jsem typický vzorek populace neboť krom kántry poslouchám i Michala Davida a Kabáty
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:51
- Nahlásit
Gerda
Já jsem klidně pro koupit hotové a vyšít následně, jenom prostě nevim, aby mi byla... (2 platěj furt)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:52
- Nahlásit
Maky a Trix
oujé, myslím na Kendíka, novotvary na slezině jsou vážná věc. Má to na slezině, ne?
Ano, má to na slezině, vypadá to podle všech vyšetření a biochemky poměrně slušně, že by to snad nemuselo metastázovat ještě, že by to mohlo být operabilní, ale samozřejmě uvidí, až ho otevře. V této velikosti se vet opravdu vážně obává prasknutí, proto chce otvírat co nejdříve, tzn dnes večer.
Smí Maryje na výjimku taky zůstat v bytě? Ona zas nebohá včera trošku nastydla, jak byla mokrá ze sněhu a pak čekala v odkládačce krs obrany a teď jí trošku bolej zádíčka....mohla by, mohla?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:53
- Nahlásit
Biluška
Michala Davida
Kdyby to viděl děda ispidich, tak by se asi posral z teho
|