| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:53
- Nahlásit
Gerda
muzu se zeptat, co sijete? nemam nervy to tu docitat kdovi jak zpetne... dekuju
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:53
- Nahlásit
Gerda
větrofku nechci
Keníčkovi samo držím, palce a ještě budu večer, podávej info.
Lucie Kratochvílová
davidkova renata
docela bych měla strach pustit psa na tu klouzačku v zoo, ale asi maj dost praců na veta. Vlčice je mi líto, je krásná, ale to vodítko mi k ní prostě nesedí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:54
- Nahlásit
Gerda
Bože. ste se s davítkovou snad domluvily, ne? Prostě žádnej pes do bytu. jediný štěstí mám já a Biluše se šelmyjema. Pak tvoje maminka, až dostane červenýho toy pudla. měla sis pořídit bytovýho psa, s těma je lehčí pořízení.
Btw, slečna, co mi tvrdí tyto věci si chce pořídit čévéčko,protože chce jet asi za pět let na měsíc do Rumunska, tak aby jí jako bránilo před toulavejma psama.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jenom prostě nevim, aby mi byla...
neboj símťa, ty mikči byly v poho, aji ti to bylo trošek velké, tak co plašíš ))
Budeme tedy shánět již hotové vesty a až se Míša na konci ledna vrátí ze zílendu, navrhne nám vejšifku.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Každej, kdo má psa většího než deset kilo, má psa nebytového a povinně mu postaví před panelákem kotec.
Zcela souhlasím. Ale mám problém Musí to být před panelákem? . Nemohlo by to být třá před stodolou? Nebo pod jabloní? Essi fakt trváš na tom paneláku tak musím postavit napřed ten panelák
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
davidkova renatajo no to joo zrovna zvire mit na vytahovani....jako hele mam vi nee taky mi to nesedi
jojo presne jak v dokumentu vlci za dverma chodi jim k baraku ale protoze chtej jinak maj ix hektaru a svou smecku tak se mi to libi taky kdyz sou v rezervaci sami sebou presto ale ochoceni to jooo souhlasim stebou
Lucie Kratochvílová
aha mazec pes jede na klouzacce v zoo a dalsi fota vlcice......uudoj
abys taky neco malo teeda videla v praci ...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:55
- Nahlásit
Maky a Trix
jako já taky nebudu nic stavět a to ze stejných důvodů jako renata.postele se nevzdám!
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Biluška
to není špatnej nápad, mohla bys zvýšit počet obyvatel v tej vaší díře... ale ne, ty je klidně můžeš zavřít do stodoly
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Tak klidně koupíme už hotový vesty a jen je necháme vyšít. Ta výšivka je totiž to, co je dělá originální.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:57
- Nahlásit
Gerda
Budeme tedy shánět již hotové vesty
hele ale hotovou s vychytávkama neseženeš, maj maximálně 2 kapcy vepředu, tagže by nebyla velkokynekolokycká
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:58
- Nahlásit
Maky a Trix
a to říkali u modrých?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 10:59
- Nahlásit
makrel
ee... to tvrdí jedna holčina, co si chce pořídit čsv. Sice na něj nemá čas, ale chce jet asi za pět let do rumunska, tak aby jí bránilo před cizíma toulavýma psama. Akorát teda zatím nemá kde mít ten kotec, tak to trochu odkládá.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:01
- Nahlásit
Maky a Trixpani to byla ale velice chytra slecna,cha,cha pry pred toulavyma psama,boze jak jsou ty lidi debilni a to t aslecna nevi,ze si mela radsi poridit kavkazaka pred smeckou toulavych psu,se jeste ted smeju,jinak kotec pred panelakem nestavim,bo by me u nas lidi v baraku ztriskali za to,ze nase psi tyram v kotci,takze z toho nic nebude!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:01
- Nahlásit
nemethova5
to neva, dostaneš pokutu, takhle trápt nebytový psy doma. Styď se!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:03 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
ketty
Kuju za obrásek teda, no, ale nejni moc heskej Jako je krásná, ale...
Maky a Trix
Kde bereš takový historky???
Edit: aha
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:04
- Nahlásit
davidkova renataa ja to mam nastaveny jak ty,nic pro me svobodny divoky zvire je svobodny divoky zvire nechapu desenskeho proc chce za kazdou cenu socializovat vlka,nooo a kdyz je pan desenskej tak chytrej,tak by mel vedet,ze čevečka se uz socializuji stenata ve ctyrech tydnech,takze vlci podle me jeste driv!!!!!ne dospely zvirata!
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak různě. Potkávám asi divný lidi.
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Sice na něj nemá čas, ale chce jet asi za pět let do rumunska, tak aby jí bránilo před cizíma toulavýma psama.
To ať klidně jede. Pokud jí psa nesežerou Rumuni hned za hranicema tak jí ho zaručeně sežere první smečka toulavých psů . Jsou totiž mnohem větší než čévéčka (většinou velikosti a podoby kavkazanů. A to myslím ty opravdické, prapůvodní kavkazany, ne ty zdechlinky velikosti většího ovčáka co se potácejí po našich výstavách ). A hlavně se pohybují ve smečkách. Takže jedno jediné čévéčko proti nim stejně nebude mít žádnou šanci. Se zase jednou pořádně nažerou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
cernej caj
šijem žumpavěci ))) ted výcvikové vesty neb bez vesty nemáš šanci vy hrát závot či udělat skoušku.-))))
se přidej,ale žádej info vot gerdy,já vim hovno..akorát chci nejlevnější variantu!!!!
Alexa
docela bych měla strach pustit psa na tu klouzačku v zoo
jako todle vůbec nekomentuju ,nechápu smysl co z toho jako ten pes má..aletřá jim koupí kolotoč a budou tam ty čokli blbnout celé tédeň aš jim bé tak blbje že nebudou mít ani tušku.-))))
ketty
jak v dokumentu vlci za dverma
nebo v Tom co tančí s vlky ..myslim Kostnera aby bylo jasno!..to je přesně to po čem bych toužila!
Maky a Trix
hele taghle..di s tou teoryjí do řiti ))))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:05
- Nahlásit
Maky a Trixhele staci,ze nekdo na me postval cajty,ze si moji psicci hrajou pred barakem na place a jsou bez nahubku a bez voditka,jsem se jako panum policajtum tezce vysmala,takze nic platit nebudu,pac platim za prepych,ze mam psi v byte,neblbni,amin by z kotce udelal kulnicku na drivi,to vubec neni kotcovy zvire a hajan ani nemluvim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:06
- Nahlásit
Alexa
Baico
Lucie Kratochvílová
Takže kdybych to shrnula, cena nám až takovej problém nedělá, prostě chceme vlastní ušitou a vychytávkovou vestičku, i když se v domluvené ceně nedostanem na kvalitu softshelových vest. Ale zas můžu zajistit, aby ty větší vestičky byly naměřený přesně na konkrétního člověka. A pak to necháme vyšít, platí? Je nás 14, Atuš je taky skupina.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:07
- Nahlásit
davidkova renata
mě je to fuk. Ty svýho psa akorát trápíš. Jednou ti zničí gauč a uvidíš.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:07
- Nahlásit
nemethova5
!!!!!ne dospely zvirata!
má jí od 4 nebo 5 dnů ale...
Maky a Trix
chce jet asi za pět let do rumunska, tak aby jí bránilo před cizíma toulavýma psama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:09
- Nahlásit
Gerda
Platí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:09
- Nahlásit
davidkova renatano tak to teda,kdyby ji nejak socializoval,kdyz ji ma tak od mimina,tak je divny,ze se plouzi jak stin,jak by ju nekde vyhrabl z divociny,divny pani divny...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:12
- Nahlásit
davidkova renata
tak to neni nic pro me, ja cvicim akorat spravnou polohu v noci v posteli, at me taky nechaj vyspat a diky za info
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:14
- Nahlásit
cernej caj
ja cvicim akorat spravnou polohu v noci v posteli
neni problém,uděláme příště pýža.-)))) stejnak mám dochází inspirace ))))
nemethova5
hele já tomu nerozumim a ani nechci..jen vim,že jí tahal a tahá úpa všude vod mala,jakože fakt..mě je to fuk,já bych to nedělala
Maky a Trix
Jednou ti zničí gauč a uvidíš.
f tom přípatku se na něj du eště natáhnout neš...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:15
- Nahlásit
nemethova5
kdyz ji ma tak od mimina,tak je divny,ze se plouzi jak stin,jak by ju nekde vyhrabl z divociny,divny pani divny...
No jestliá to nebude tím, že se opravdovskej vlk asi jako úplaně socializovat nedá.
Tohle je prostě kretenismus nejvyššího kalibru a honění si vlastního ega na úkor zvířete, který mělo bohužel tu smůlu, že se Údovi dostalo do rukou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:15
- Nahlásit
davidkova renataneni problém,uděláme příště pýža.-))))
tak priste uz by to bylo zajimavy aj pro me jen doufam, ze to tu neprospim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2011 11:16
- Nahlásit
cernej caj
jen doufam, ze to tu neprospim
tě vzbudíme neboj )))))
|