Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:22
- Nahlásit

večer budou lívanečky a zapečený brambory

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:23
- Nahlásit

a proč nechcete černou barvu,to moc bordelu vidět nebude

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:24
- Nahlásit

brezen2008 Já jí chci. A taky ty lívanečky a zapečený brambory. Co mám pro to udělat, abych to dostala?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:25
- Nahlásit

čau paka, ste toho zas nadrásaly mezitím co jsem se prtínala s mušem

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:25
- Nahlásit

kejtlin
co jsem se prtínala s mušem
Jo tak se tomu teď říká

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:27
- Nahlásit

Baico
Jo tak se tomu teď říká

myslím loučila.....

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:29
- Nahlásit

kejtlin
myslím loučila.....
No tak dobře,no

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:30
- Nahlásit

to je paráda, to slunko, modrá vobloha, bílý hajzly tajou před vočima..... a já vylezu z hokny až za tmy

přesto že sem nachcípanej ospalej téměřmrtvej čék tak bych tančila, kdybych měla naději že zas ty sfině bílý nenapadaj. No předctavte si tu nádheru, kdyby uš bylo aš do jara pořád tagle....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:32
- Nahlásit

bonc
kdyby uš bylo aš do jara pořád tagle....

Ale já necí bahno To je eště věčí hnus neš ty vaše bílý mrdky! Ty sou zlatý vo proti tomudle

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:34
- Nahlásit

Souhlasím. Nemám žádný jarní boty, páč se mi rozbily a na nový nejsou prachy. Takže já jsem proti tání. Navíc chodíme domu se psem špinaví a mokří. To se mě nelíbí. Chci prosím krásnej bílej snížek, teploty lehce pod nulou

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:35
- Nahlásit

bonc
Ještě mi teda přijde divný to s tou srnčí plachostí... Křižuju naše pastviny s čoklama denodenně, jít do míst kde se zvířata nepohybujou neni možný protože se pohybujou prostě všude - lezou až do vesnice vobludy. Jako kdyby se dalo jít na místa kde nejsou tam sem tam hnedle vokamžitě a to né zrovna kvůli srnečkám. Tagže pokud by neměli tejden vstoupit do míst gde sem prošla se psama, tak už by musely bejt dávno v emigraci. Což se zatim jaksi nestalo
Taky sou mi divný plachý srny paní . U nás to s tou plachostí vypadá asi následovně: Srny sou naprosto fšude. Když nezavřu zadní branku tak mi vlezou až na zahradu gde klidně požírají cokolif co najdou zatímco saň za oknem má hysterický i epileptický záchvat naráz (podotýkám, že okna máme dřevěná, velice chatrná a slyšet ti psi rozhodně jsou ). Venku chodíme tím stylem, že šelmyje Bon-Bon v jednom kuse štěká. Je taková dost komunikativní . Srnám je to putna, stojí uprostřed cesty a čumí na nás. Zastavím saň, jdu dopředu, zatleskám a zadupu. Saň štěká. Srny znechuceně popojdou cca padesát metrů od cesty. Tam dál stojí a čumí na nás Tomu fakt říkám plachost
S divočákama je to podobné,akorát že dupou ti divočáci, nikoliv já a z cesty uhýbám já a psi, nikolif divočáci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:37
- Nahlásit

Vlčáčková
dojed do prahy
jo a ještě budou zapečený těstoviny s mletým masem a se sýrem

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:38
- Nahlásit

Ale nemá bejt světle zelená, má bejt v základu tmavě šedá a k tomu zelenej klínek s logem, to yl návrch, to neni daný, že se to musí dělat přece vy paka nemožný!

Už sem byla ve spořce poslat všechny ty svoje peníze na různé účty různých institucí, měli obědovou pauzu, takže abych zabila čas, než otevřou, musela sem si koupit podkolenky bezvadňácký a podprdu. Ach bože, teď už nemám doopravdy žádné peníze a může za to spořitelna a její obědová pauza!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:43
- Nahlásit

Myslela sem si na
2504G a 2801G
http://www.samolepy.com/vzornik/jac.pdf

Vlčáčková
Člen
- Nahlásit

Biluška
S plachými srnami u nás u Brna je to tak, že chodí vožírat sousedům pole a když jsem ještě v přístavbě neměla okna a dveře, tak tam plachý srnec přes noc bydlel s námi. Ráno ho zedníci vyháněli.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Neřešte už ty hadry porád taky
Biluška
Co se dějě se zvěří,nějaký ftipálek tvrdí, že je plachá či co
Je tu někdě ketty?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:47
- Nahlásit

brezen2008 V Praze jsem byla v sobotu a maso nepotřebuju, stačí mi ty brambory.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:48
- Nahlásit

Eldoguero
Co se dějě se zvěří,nějaký ftipálek tvrdí, že je plachá či co
Jo. Myslifci u Bonců. Na týhle stránce nahoře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:50
- Nahlásit

Mimochodem, dámy, byla sem dneska očkovat děcko. Věděli ste, že děcka se taky musí očkovat? Nejenom čokli? Mě to teda docela zaskočilo

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:51
- Nahlásit

Gerda
2504G a 2801G
nebyla by lepší 2505 nebo 2506

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:53
- Nahlásit

Alexa
myslim, že nakonec budem omezeni tím, co půjde sehnat ))) jako shodněme se jen na kombinaci barev, odstíny si pak můžem zkusi řešit v rámci výběru.

Biluška
Věděli ste, že děcka se taky musí očkovat?
Ano a má přijít nějakej zákon, co postihne rodiče, kteří děcko odmítnou dát očkovat. Mě by asi postich, bo bych odmítla očkování na křipku v každym přípatku aji pro haranta.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:55 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Věděli ste, že děcka se taky musí očkovat? Nejenom čokli? Mě to teda docela zaskočilo
Debile

Btw: Tomáš se mi po tom Jackovi nehorázně posral. Musí ho hlídat sracího kámoška. Jsem ji musela kvůli tomu vzbudit v 5 ráno, abych ji o to poprosila. Debil pes! Až do 5 se s ním musí otravovat, chudinka.

Zbytek smečky to, myslím, strávil dobře.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:57
- Nahlásit

Biluška
asi tak ňějak Srny choděj v noci okounět k sousedům na zahradu, k nám nechoděj snad jenom kvůli opevnění alá Bory (ovec dokáže zdrhnout průchodem pro kočku). Chudery čokly se pak vůbec nevyspí, když musej lítat v noci na zahradu na ně přes plot ječet Nějak to srnám v nočních hodech na sousedovic stromech nepřekáží

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:58
- Nahlásit

bonc
Tak jako jestli ti někdo tvrdil, že protože jsi prošla se psema kolem jeslí, tak se zvěř nepřijde nažrat, tak je idiot, páč to je zcela logicky totální hovadina. Jinak myslivci nesmí střílet u krmných zažízení zvěř a to ani škodnou. Ovšem pokud jdou do revíru, vždycky si sebou někdo flintu vezme, právě kvůli škodné, lišky se střílí celoročně. Navíc ono se nechodí krmit denně. Běžně se chodí tak jednou za dva týdny, ale záleží na počasi, když je krutá zima, hodně sněhu, tak i třeba dvakrát do týdne. U velkých krmelců bývá obilí a seno často zamčené přímo u jeslí, aby se nikdo nemusel s ním právě v závějích tahat, takže v podstatě klidně mohli jít právě krmit.
Jinak srnčí zvěř teď nemá dobu lovu, protože srny mohou být březí a srnci se loví až od půlky května.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 14:58
- Nahlásit

Na Tříkrálovém žebrání f sobotu jsem vyžebrala 9450,- Kč. Byla jsem 3. nejlepší z Charity. Héééč.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 15:04
- Nahlásit

pawLINka
Na Tříkrálovém žebrání f sobotu jsem vyžebrala 9450,- Kč
No tak hurá, máme zálohu na vestičky.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 15:04
- Nahlásit

Eldoguero
Jinak myslivci nesmí střílet u krmných zažízení zvěř a to ani škodnou.
Jinak srnčí zvěř teď nemá dobu lovu, protože srny mohou být březí a srnci se loví až od půlky května.

tak to by těm debilům zelenejm měl někdo říct. U nás mimo les probíhá krmení tak, že si nechaj v těch závějích prohnout jednu cestu k posedu, před posed nechaj dovézt balíky sena a zrní. No a jak jsem teď zjistila, tak pak už jenom pěkně šupky dupky po odhráblym na posed.... je fakt že balík sena na louce není krmný zařízení ať mi netvrděj že nešli střílet, páč neměli nic jinýho jak flinty. Ani blbej dalekohled. Co by tam jako jinak šli dělat, ještě s hláškou - tak to tam jdeme zbytečně (jako kdyby třá chtěli zkontrolovat jestli je tam ještě dost sena apod.)

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 15:08
- Nahlásit

Eldoguero
Tak jako jestli ti někdo tvrdil, že protože jsi prošla se psema kolem jeslí, tak se zvěř nepřijde nažrat, tak je idiot, páč to je zcela logicky totální hovadina.
jo a dostala jsem vynadáno, že jsem prošla okolo zmiňovaného balíku sena, a zvěř se nepřijde nažrat tejden. Jenže když čék neví, tak jim to holt v první chvíli věří, než mu to celý dojde a začne mu to šrotovat....

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 15:13
- Nahlásit

Vlčáčková
No tak hurá, máme zálohu na vestičky.
Ale houno, pani. Musela jsem fšechno odevzdat. Snažila jsem se to ukecat, jakože pojedeme fifty - fifty, ale nic. Neoblomní byli.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2011 15:17
- Nahlásit

bonc
Tak to je u vás zřejmě banda extra blbců, příště je pošli do pr... a zeptej se jich co jdou dělat. Nikdo, krom vlastníka pozemku nemá právo tě z louky, lesa atd. vyhánět, muselo by být zažádáno o výjimku, třá z důvodu kladení mláďat. Tak to by se pak dalo na určitou omezenou dobu vyhlásit, že majitelé psů nesmí psy pouštět v těch a těch lokalitách na volno, ale mělo by to jít přes obecní úřad. Za normálních okolností tě nikdo nesmí vykázat z louky ani ti říkat kudy chodit máš a kudy ne. Normálně se na ně vykašli, oni hřeší na to, že lidi si myslí, že maj pravdu, ale oni jí dost často nemaj.
Jinak dalekohled nepotřebujou, to je jen další krám na krku, navíc dost těžkej, mají optiku na flintě, pokud teda namají brokovnici. Optikou si můžou přečíst zvěř, stejně jako dalekohledem.
A jako pokud se u vás loví tak jak by nemělo, lze si stěžovat na příslušným úřadě na životním prostředím, odbor myslivosti a rybářství, ale musíš mít něco konkrétního.

<< 1 ... 6327 . 6328 . 6329 . 6330 . 6331 . 6332 . 6333 . 6334 . 6335 . 6336 . 6337 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání