Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6228 . 6229 . 6230 . 6231 . 6232 . 6233 . 6234 . 6235 . 6236 . 6237 . 6238 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:11
- Nahlásit

Gerda
příspěvek pána, co zjevně nemá rád oholené ženy, cituji
pán má raději asi chlupaté "srnky"

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:12
- Nahlásit

Atusch
Rajče mě taky neba. A co se týče mailů, tak si můžeš udělat štítky a ty pak přiřadit k mailům. Když si pak klikneš na štítek, vyjede Ti všechny maily s ním. Štítků může být hodně.

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:17
- Nahlásit

Vlčáčková
štítky mám u mailů, které tam mám přendané z jiných adres jakože sloučené. Používám spíš různé ty hvězdičky a tak, je to na jedno kliknutí
Psala jsi na ten support nebo jak tomu říkají, že máš s tím problémy?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:17
- Nahlásit

Atusch
Jednou jsem tam něco napsala. Ale nula nula nic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:19
- Nahlásit

ketty
pěkný

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:19
- Nahlásit

Vlčáčková
hmm tak nezbejvá než vyčkat jak se s tím poperou... achjo

radkah
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:20
- Nahlásit

KETTY-takhle se Pepka směje na všechny psí návštěvy. Včera jsem jí nadopovala bylinama na stres pro koně...nějaký ty bachovy esence...a hlavně dorazila kámoška s yorkšírkou a teriérem, tak aby nebyl masakr. Tak Pepka se snažila od 20hod do půlnoci yorkšírku vojet a v půl jedný se servaly poprvý....v pět byla poslední bitka, pak jsme všichni usnuli, tak nevím jestli dál něco probíhalo...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:23
- Nahlásit

Atusch
Ty ale už se s tím perou pár měsíců, nezdá se Ti?

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:32
- Nahlásit

radkah
tyyyyyyyyyyyyy voeeeeeeeee no peknee ste meli veselo.... todle nebylo na navstevu ale na ceeru byla mala a otravna a on odpocival na pneumatice takze nechtel byt rusen on jako jinak psi celkem bere vsechny i ty na navsteve ...a obrany no tak to ktery pes se netvari zabijackyy
kejtlin
vid mazanek ja to zacla fotit ty jeho ksichtiky kdyz si kazdej myslel jakej je to blbounek ze si vse necha libit omyl je ejn socilizovany a slusne vychovany ..ovsem kdyz se naseere nebo zacina byt oznamito jasne prave jak sem tuhle popisovala ze dav zacal prchat pomalu a sunout s epri obranach kdyz se delal zakrok s davem tak kazdej jen jee badik pohoda no videli neco co jeste nikdy od toho okamziku mel respekt hned lidi sou trubky mysli si ze kdyz pes se chova normalne k ,lidem je to mazlik nerve se se psi ze je to blbec ....misto aby si rekli ze je pejsek hezky vychovany prinejmensim ...neb takle se myslim chova vyrovnany pejsek je nunu ale kdyz se neco deje nebo je potreba...vytasi tesaky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:38
- Nahlásit

davídková renata
Tohodle z www.caniscentrum.com jsi viděla?:

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:39
- Nahlásit

radkah
bych jí místo esence dala koš a při opakování útoku pekelně přes držku )))

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:53
- Nahlásit

Vlčáčková
mě to nefunguje asi tak 10 dní jinak jsem si nemohla absolutně stěžovat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:53
- Nahlásit

nazdar decka, furt mi nedosel dopis od ceske televize ze mam neco platit. fakt nemusim nez mi ho poslou?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:57
- Nahlásit

danajasa
Já s tímhle vůbec nemám zkušenosti,nikdy jsem tím nekrmila, ale je fakt, že poměr kvalita - cena nemusí vždycky úplně sedět. Zkus to uvidíš, při nejhorším přijdeš o 700

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:57
- Nahlásit

kejtlin
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy voeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haryho mi nekdo ukradl ...... musim si vybrat nekoho jinehoooooo ...ale je krasne ze nasel novi domov to zas joooo ..to urco zpusobilo to vyveseni fotek a ma chvala mi ho nekdo sproste vyfouk

kejtlin
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 22:59
- Nahlásit

ketty
fakt? ale to je dobře, že má domov

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:04
- Nahlásit

kejtlin
jojo ted mi to napsala holcina z toho utulku kdyz chvalila fota deduli tak jasne ze ma aspon hezky darek do noveho roku ale faakt se mi moc libil tak jeste je tam dogag a jini ale toto byla laska na prvni pohled

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:09
- Nahlásit

Mě se líbí ta malina vedle, ale takovou štreku pro něj fakt nepojedu

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:15
- Nahlásit

Eldoguero
JO pravdu díž vemu pytel a max podaruju potřebné dyž to bude brrrr.Včíl jsem něco hledala a hele co sem se dočetla u el.obojku-lidi bacha jo-Poskytnutá záruka platí na obojek jako výrobek a v žádném případě se nevztahuje na výsledky při výchově a výcviku psa!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:21
- Nahlásit

Vlčáčková
jsem jane K poslal fota deduli je nadsena

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:22
- Nahlásit

Atusch Blog tam máš? Tam mám zásadní problém! Nejde mi měnit pozadí, písmo ani barvy. Prostě nic.

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:25
- Nahlásit

moudro dne: Když se chlap vyspí s více ženami, tak je borec.
Když to udělá žena, tak je kurva.
Proč to tak je?
Protože když jeden klíč otevře více zámků, tak je to univerzální super klíč.
Když jeden zámek otevře více klíčů, je to na piču zámek.
zkopceno z FB

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:25
- Nahlásit

Vlčáčková
Blog ne-e tak daleko jsem ještě nedošla

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:29
- Nahlásit

Tý vole, se mi to celý smazalo se na to vy...
danajasa
Hele, prostě to zkusíš, třá to nebude úplně ono, ale psovi to nebude nijak zvlášť vadit a bude to žrát, tak to zkrmíš. Já takhle vystřídala iks granulí u argentin, ale u nás to většinou měl vždycky kdo sežrat, většinou pažraví ovčáci pokud to bylo fakt hrozný a nežral to ani lišák (to se mi stalo u marketovky co jsem dostali na krmení něm. dogy od jeho původních páníčků asi fakt kvalitka ) tak jsme podarovali útulek, takže ono se to nějak zužitkuje vždycky

případě se nevztahuje na výsledky při výchově a výcviku psa!!!
to je výborný tah od výrobce ale na druhou stranu lidi jsou fakt někdy úplně debilní

Cigi
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:30
- Nahlásit

Eldoguero
Zítra vezou (Keslovka) z Jimlína k Fifi do Hradce Foxe, tak by Ti mohli malinu přiblížit, jestli jsi někde poblíž

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:32
- Nahlásit

Atusch
Mám tam ten astronomickej blog a chtěla jsem dělat nějaké změny a prd. Už jsem začala studovat Joomlu, seru na ně. Protože já potřebuju dělat, co já potřebuju, a ne, že se mi něco mění nebo nefunguje.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:33
- Nahlásit

ketty

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:33
- Nahlásit

Eldoguero
jsem rada ze sem te pobavila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:39
- Nahlásit

Tak jsem se rozhodla, že půjdu na plastickou operaci. Sere mě podbradek, se mi nějak moc tvoří. Kdo se má na to koukat, fakt z toho mám komplex!

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 23:40
- Nahlásit

Vlčáčková
jj asi bude lepší udělat blog jinde, ale tu galerku bych na tom googlu chtela

No nic jdu spát, jinak zase zaspím a Gerda s Davídkovou se mě zítra nedočkaj

<< 1 ... 6228 . 6229 . 6230 . 6231 . 6232 . 6233 . 6234 . 6235 . 6236 . 6237 . 6238 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání