| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:20
- Nahlásit
čus kreténi,proč drásáte stejně jako loni?! co sme si slíbili??!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:28
- Nahlásit
Baysha
jednoho urco joo mozna i dva nemelo by se na nic ale urco te to nezabije
davidkova renata
ja nahodou enska psat nestiham neb stacila usnout u pohadky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Tak sem trošku ležela, válim se na gauči, u telky, ale už se budim a asi půjdu žrát, svíčkajdu...Maryje je důležitá a chodí a kontroluje, kdo půjde do lednice, aby něco vyloudila. Už měla grancle politý výpečkem z kachny a troškou uzenýho vejvaru s odměrkou Mobility. Prochajda bezva, zítra by mohl Bůch být na dvou třetinách svého výkonu, páč dnes dostal zahulíno fest. Maryje veřejně děkuje tetě Alekse za kosti, hned jednu domki na balgoně dostala, ale jak to bouchlo, vzala si kost domu. A to zas ví, že kosti domu tahat nemá. Tak si musela vybrat - buď kost venku, nebo doma, ale bez kosti. Tak si vybrala doma, ale bez kosti. Bude ji mít na večer, určo mi s ní ta mrcha proklouzne pod postel a tam s ní bude harašit. Je mi strašná zima, mám furt pončocháče a na tom dvoje fusky a tepláky a je mi kláda jako blázen starý. Vyfoukali sme se dnes teda pěkně. Dokonce sme chytli i kus slunka na kopci kol poledního. Mocinky pěkne denek to byl!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:31
- Nahlásit
ketty
A jak se má tvé kindervejce? Je ti dobře? Neni ti blbě? a už je to na tobě vidět? A necháš si říct, jesi to bude děcko-pes, nebo děcko-fenka?
davidkova renata
vemeš s sebou zítra nějaký jídlo? Vypečeš? Já ne, musíme se pak stavit někde pro tu vodu, beru kafe - rozpustňáka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:38
- Nahlásit
Gerda
? Vypečeš
jídlo????? šiš s tim sem nepičítala..co fčil??
A jak se má tvé kindervejce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:43
- Nahlásit
tak už sem napakaná domkiBránění bylo fajn, opět se mi potvrdilo jaká je Alexa mrcha, když nemůže na fíka
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:48
- Nahlásit
čau paka. Jsem zklamaná. Věnovala jsem spoustu času tomu, aby se pan Tryks nebál ohňostrojů. Všechno zbytečně. Jakmile bouchne jedna, dvě za čas, tak je to ok. Jakmile jsme venku, je to ok. Jakmile je ale doma a někdo ještě spotřebovává zapomenuté kousky ze včera, už se zase klepe. Sice vnímá a poslechne na všechny povely, ale sere mě to kvůli němu. Chtěla jsem, aby to měl v klidu. Příští rok budeme opravdu na chatě mimo lidi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:52
- Nahlásit
Maky a Trix
Příští rok budeme opravdu na chatě mimo lidi.
tak taky to de,ale nevyřeší to podstatu,ale chápu to..
je mi divný že venku OK a doma ne,čekala bych opak spíš
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:54 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
já taky. Vůbec to nechápu. Venku mu prostě řeknu, že je to v poho, a on na to nereaguje. Ale doma je strašně ve štrézu. Pro mě bylo podstatný, aby když to venku slyší, aby nedostal hysterák a nevzal roha. A aby třeba zvládnul nějaký nárazový zvuky. S tím problém nemáme. Ale jak je toho hodně hodně moc a je u toho doma, tak to prostě nedává.
edit: a já už ani nevim, jak to udělat, aby se nebál. Těžko můžu nakoupit tašku rachejtlí a nutit muže, aby je odpaloval pod barákem. navíc se mi ani nedaří ho nijak uklidnit. Vůbec žádným způsobem, prostě ani už nevim, co zkusit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:56
- Nahlásit
čuste žumpizny. Sme byli venku. Fantastická procházka. Lilátko napadla zlá kočka, prskala na ni ze stromu a Lilátko bylo psychicky velmi špatné. Muselo si spravit náladu tím, že honilo havrany a nenechalo je sednout na zem.Z toho zase byli špatní havrani. Vysvětlila jsem na tom pézetkám potravní řetězec. Pézetka byli špatné z toho, že jim kazím prázdniny přednáškou
Zbytek na rajčeti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:02
- Nahlásit
davidkova renata
co fčil??
šmarjááá vypeč něco, ne? Nebo si můžem koupit kulatý sušenky u pumpy - hele nezapomeň nanynkovi postrojek vzíti! A víš, co vem? Kartáč na dlouhým držátku, jako je do vany na drbání zat, budeme to zkoušet jako automaticý vypínač nanynek )))
Maky a Trix
šak je to divné - a krom toho, že se klepe, dělá ještě něco? Když ho prostě jenom necháš bejt a nebudeš se toho vůbec všímat, bude se klepat furt? Určo to neni tim, že na to svojí nervozitou ho v tom podporuješ? Třeba že si ho moc všímáš a zkoušíš, po čem se tak přestane klepat...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:04
- Nahlásit
Gerda
jseš tady? kde se zítra sejdeme? A vymyslela jsem to tak, že 8:45 někde naberu tebe kde si řekneš, a v 9:15 naberem davidkovou renatu a v 10 nebo trocha po 10 jsme ve Zlosyni a tam to doufám najdete a budete mě navigovat když jste tam byly.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:04
- Nahlásit
tady před chvilkou dohasla popelnice co někdo asi zapálil,na papír
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:05
- Nahlásit
Gerda
Nedělá nic. Jen se klepe a zrychleně dejchá. Ze začátku se snažil bejt co nejblíž u mě, ale když jsme zkoušeli si ho nevšímat, tak zdrhnul do koupelny a klepe se tam v rohu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:07
- Nahlásit
Čs bus!
Koláč na zítra je pečenej a dnešní fotky už se nahrávají na rajče. Bude to déle trvat, neb jej jich přes 300
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:07
- Nahlásit
Atusch
8:45 thomayerova nemocnice, je to hned u sjezdu ze spojky, budeme tam s mařkem na parkovišti, co je blíž u spjky - oni tam jsou dvě vedle sebe, ale to blíž k sídlišti bývá plnější, to spodní/blíž ke spojce bývá lépe použitelné. Máš kanystr? Jestli jo, vem doň vodu prosím, já už se nedostala nakoupit a vodu na kávu nemám. Jinak kanystr já mám a naplnit ho můžu, ale v tom případě bych si poprosila odvoz až od domu, neb má 5 či 10 litrů. Jinak si dost fandíš s tou naší navigací ve zlosejně. Umíme jen k Ajzhajmr centru.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:09
- Nahlásit
Atusch
o 10 jsme ve Zlosyni a tam to doufám najdete a budete mě navigovat když jste tam byly.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:10
- Nahlásit
Maky a Trix
Ze začátku se snažil bejt co nejblíž u mě, ale když jsme zkoušeli si ho nevšímat, tak zdrhnul do koupelny a klepe se tam v rohu
Jasný, v tom případě je fakt mnohem lepší se mu věnovat, aby si s tim nešel trpět někam sám. Ach jo, zapomněla sem na teriéra v ňom.
Baico
Bude to déle trvat, neb jej jich přes 300
ALE MARYJE URČITĚ NENÍ ANI NA JEDNÉ, ŽE????? Už mě to ale vopravdu trápí, jak je ta Máňina furt mimo záběr. Přitom je tak pěkným psíčkem....Hlavně že tam je vošklivá, ušatá a smradlavá Nanynka.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
jdu na venčení a pak za jedním pánem
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Lidi jsem zoufalá Zase mám o psa víc. Nemyslím toho Žofryho, kterého přivezli včera. Právě teď přinesla starostka něco ala střední knírač, celočerná, fenečka, mlaďoška Jdu projet inzerci essi není jenom Silvestrovský ztracenec. Vymyslete jí nějaké krásné jméno odpovídající našemu společenskému postavení, mě už dochází fantazie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:11
- Nahlásit
Alexa
Aleksandro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:12
- Nahlásit
Gerda
ALE MARYJE URČITĚ NENÍ ANI NA JEDNÉ, ŽE?????
Pani nebujte, zítra to napravím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:13
- Nahlásit
Muš mě nakazil na dálku, píchá mě v uších a mám horečku, pálí mě v krku a bolí hlava i " vlasy" je to velmi hnusné
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:14
- Nahlásit
Gerda
A jak se má tvé kindervejce? Je ti dobře? Neni ti blbě? a už je to na tobě vidět? A necháš si říct, jesi to bude děcko-pes, nebo děcko-fenka?
ma se dobre vino s kolou mu asi chutnalo teda mela sem decentne umerne stavu je mi fajn diky za optani ne neni jen mam prsa jak doli bastr tudiz jeste kazdy rika ze sem nak zhubla tak vzdy prohlasim ze je to asi tim tehotenstvim nevim zatim to vedet nechci mozna se necham uplne prekvapit az ve finale
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:15
- Nahlásit
Gerda
já jsem i jí někdy vyfotila, ne?
teďka mu na chvilku pomohla moje večeře. tou se ládoval tak statečně, že se zapomněl i třást. asi mu budu na silvestra vařit těstoviny s tuňákem
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:20
- Nahlásit
Alexa
notak nepodceňuj je, nechci bloudit po malý Zlosejni dvě hodiny!!! Věřím jim! A když nic jiného snad mají na paní Bajkovou foun
Gerda
no kanystr by nebyl problém, problém vidím v tom, že tu není žádný do kterého by se dala dát pitná voda tak aby pitná zůstala i pak. Kanystr od vody do ostřikovače atd nebude asi ono. Když nic tak koupíme někde barel s obyč vodou, to se kdyžtak přežije. Nebo jestli máš tak ho asi vezmi. My tu mívali akorát 100l nebo kolik to mělo obsah co se vozil babce na chatu a ten teda neberu!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:25
- Nahlásit
Atusch
nechci bloudit po malý Zlosejni dvě hodiny!!
to myslím nehrozí, páč budete bloudit než jí najdete
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:28
- Nahlásit
kejtlin
sisi normalne ste propojeni .......nake mocne sili okolo vas
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:29
- Nahlásit
Maky a Trix
a heled,nepomohlo by třebas jako ho zabavit hračkou,mě se včera elis bála,doma jak to začlo,tak jsem jí dala takovou tu kouli a dlabala z toho granule a ok
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 18:30 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
brezen2008
ee. On si hraček ani nevšimne.
edit: včera mi plival i jídlo, docela se divím, že dneska si vzal
|