| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 23:41
- Nahlásit
ketty
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 23:42
- Nahlásit
Tak se mi konečně podařilo nahrát pár fotek na FB, kamarádka se prý "nudila" a vytvořila mi tyhle super fotky
detail na bílé holčičky Ambra a Kaly (to už snad ani není pravda)
Kanárek je tam speciálně pro Gerdu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 23:43
- Nahlásit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 23:48 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
impact
Krásný miminko
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 23:56
- Nahlásit
ahojte vespolek, nechce se mi spát, jdu vás pozdravit.
Eldoguero
Jé vy máte miminko od Natálky z Ritakimu, teda miminko už asi né
impact
To je tvoje? Furt jich nemáš dost? :-P
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 23:58
- Nahlásit
Dáška
To je můj thajský ridžbek.
Eldoguero
Nejkuásnější pani.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 00:07
- Nahlásit
Cigi
já jsem až od Frýdlantu v Č. a momentálně jediný auto má přítel a ten je v práci, tak nevím...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 00:11
- Nahlásit
Dáška
Jé vy máte miminko od Natálky z Ritakimu, teda miminko už asi né
no jo kanárka máme přímo od ní a argentina Kaly je dcera jejich Brona znáte se?
impact
až po těch mejch
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 00:28
- Nahlásit
Eldoguero
Joo, už pár let Můj chlap měl jejich Buchťu pučenou na obrany a moooc dobře jim to šlo
impact
Jéé tak gratuluju k dalšímu děcku chudák máfo, to si nemyslel, že tak dopadne, co? harémista
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 00:40
- Nahlásit
Dáška
no jo Buchťa je dobrá, náš Happunka je z úplně jiného těsta
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 08:09
- Nahlásit
impact
pjekný fotky, pjekný miminko. Zrovna jsem se včera večer chtěla tady zeptat, co je s tebou, jestli tě miminko už nesežralo. To byla telepatie, co?
Ale je fakt krásná.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 09:50
- Nahlásit
Eldoguero
Dáška
Tahle je právě pro něj. Až vyroste, tak bude velká.
Lola1
Je úžasná.
Akorát jak má moc chytrej a přemýšlivej výraz, tak to furt svádí člověka si myslet, že všemu rozumí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 09:56
- Nahlásit
impact
Akorát jak má moc chytrej a přemýšlivej výraz, tak to furt svádí člověka si myslet, že všemu rozumí.
Prosím tě, čumí jak sova z nudlí Hezkej a přemýšlivej výraz má akorát Mambička, páč to je chytrá holčička
All
Tak ta nová čubule nakonec dostala jméno Black Sabbat, což jí fakt sedí . Tomu, že by byla ztracená už moc nevěřím, spíš se přikláním k názoru, že byla dost drsně týraná a pak buď utekla, nebo byla vyhozena . A je to štěně ještě, nejspíš nemá ani rok.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:05
- Nahlásit
Biluškacus ty mas noveho hafa????a jakeho??
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:32
- Nahlásit
Kdyby tady procházela Gerda !!!!!!!!
Může začít hledat domov pro maličkého Mařínka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:37
- Nahlásit
nemethova5
Mám dva nový. Jednoho vořešáka nám darovala obec na Silvestra, druhou vořešici na Nový rok Toto hezky začíná . Oběma hledám nový domov, nechat si je fakt nechci.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 11:14
- Nahlásit
tak jsem sama doma,si to nadvýsost užívám,psiska ted dlabou granule a já poslouchám písničky a je mi dobře,ale jenom do 19 hodin,to zas dorazí jenda z práce ,no ale nad tím ted nepřemyšlím,ted si užívám krásnej den )))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 11:23
- Nahlásit
Jdem ven fotit. Konečně svítí sluníčko.
Sice mám skřlípej nerv mezi lopatkama, ale co už.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 11:35
- Nahlásit
čau kreténi, pásovec se hojí, ale jinak je to na hovno-čekají mě 2 noční
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 11:45
- Nahlásit
kejtlin
ahooooooooooooooooj no pekne super ..ty nocni nic moooc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:07
- Nahlásit
ale pořád mě bolí hlava, píchá v uších a bolí mě vlasy. Doufám, že aspoň mušovi je líp a dorazí za mnou do hokny se podívat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:11
- Nahlásit
Zdar lidi, koukám, že zde nic nového,koukejte psát, ať mám co číst
Hlásím, že letos zatím netradičně nemáme žádného postsilvestrovského pesana. Tak to bude příjemná změna oproti jiným rokům, kdy jsem volala jeden den na obec, starosta volal druhý den do útulku (přestože jsem mu výslovně řekla, že nemám psa kde mít, ať si pro něj útulek přijede hned), skvělý a úžasný provozovatel útulku se uráčil přijet až za další čtyři dny(no má to daleko asi 12 km), takže mi měli psa doma tejden Celej tejden byl hodnej zlatej a naprosto v pohodě, ale když dorazil ten debil z útulku a pes ho uviděl, tak mě hajzl jeden rafnul do prstu, když jsem mu nasazovala košík. Nedávala jsem dost pozor, jak byl fakt hodnej a nestihla jsem všas zareagovat. No chudáka psa ten debil táhnul nakonec na tyči, přestože jsem mu řekla, že ho vytáhnu, jen ať jde ven na silnici a chvíli počká. Řekl mi, že na to nemá celej den...
Navíc mi ani nedal vědět, že proběhla karanténa v pohodě, když viděl, že mě ten jantar kousnul. Když jsem tam volala, tak byl hrozně příjemnej a dotčenej a nasranej co vůbec votravuju s ňákým čoklem (toť citace provozovatele útulku) ¨
Podobbný to je s tímto útulkem vždycky a bez výjimky, fakt hrůza děs a už vůbec se nechci zmiňovat o péči a vůbec všem okolo přímo u nich a dalších pochybných aktivitách atd. atd.
Takže jsem fakt ráda, že letos tady nepobíhal žádnej pes a doufám, že jsem to teď nezakřikla...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:13
- Nahlásit
kejtlin
Pani přeju brzké uzdravení, přiložte si nějakého léčivého pséka bych vám pani půjčila našeho Arga, ten léčivý je, akorát krom léčivých schopností má ještě schopnost žrát lidi no takže asi nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:17 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eldoguero
psiska se mnou spí pořád
edit: jen když mám pásovce v akutním stádiu tak ne,mám strach aby to ode mě nechytili
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:23
- Nahlásit
kejtlin
jasně, tak to zas chápu, taky bych neriskovala, já vyháním psy, i když mám chřipku radši
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:25 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
dobrý den děfčata, jag se máte, my byli dopoledne v lese a potkali jsme tam 5 měsíční štěně NO, byl úžasnej a klásnej (už jsme ho párkrát potkali, protože bydlí kousek od nás) ten řádil, Soph si s ním hrála, Monty ho tam kočíroval, prohože hafuš byl hodně temperamentní
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:33
- Nahlásit
Jsem dnes vypustila psi na dvůr, vůbec se jim nechce na zahradu ani na louku do toho hlubokýho a děsně mokrýho sněhu, lemrám. Na procházku u nás není kam jít do lesa to máme sice kousek, ale šla bych po pás ve sněhu tak korzujeme v odstatě jen kolem baráku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:39 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
my ještě dneska půjdeme odpoledne, jestli někoho známého potkáme... u nás je to ještě v poho, jen doufám, že bude zas co nevidět mrznout, protože já břečky necííííííííííí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:45
- Nahlásit
Hlásej teď oblevu taky z toho nejsem moc odvázaná, když mrzne, je sníh pěkně pevnej a dá se chodit normálně po něm a čék se boří max tak deset čísel, ale teď je to hrozný a nebaví to moc ani psy.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:49
- Nahlásit
Eldoguero
tady to taje všecko,takže jsou proudy na silnicích,jak to taje
lidi,normál jsem dostala pro hafíky,4dny prošlou akanu,pro velký plemena dospělou,si říkám,jo vezmu si jí,4 dny je ok,no tak jsem jsem rozbalila 18kg balení anormál voněla,nic jí nebylo,ale psisk maj všecky po tom děsně zapáchající hovna,takže jsem jí dala dál
|