Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6237 . 6238 . 6239 . 6240 . 6241 . 6242 . 6243 . 6244 . 6245 . 6246 . 6247 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:50
- Nahlásit

laguna
a mohla bys mi dát přesnou adresu? dík

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:51
- Nahlásit

Alexa
je to v pr..li pani, na emila se neozvali, zkusím je bombardovat ještě jednou, event. pak zkusit tu regionální, taky mě se...

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:54
- Nahlásit

Gerda
Nemohla. Ti zavolám.

ketty
Tak jí okamžitě vnuť Sabatku. Se psama je zcela nekonfliktní. S kočkou nevím, žádnou nemáme. Zkusím najít nějakou pouliční a zjistím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:54
- Nahlásit

brezen2008
Já bych Facebook zakázal, lidé tam tráví zbytečně mnoho času, který by mohli věnovat například studiu Bible nebo četbě nádherných časopisů jako je Strážná věž nebo Probuďte se!
to si děláš pr... ne
gde to je du tam a řeknu jim, že vyznávám satana a sešlu na ně nevim co ale něco určitě může bejt někdo takhle blbej

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:00
- Nahlásit

Eldoguero
brezen2008
bych jim napsala, že bych zakázala bibli a Strážnou věž, páč tím lidi stráví strašně moc času, který by mohli věnovat facebooku

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:02
- Nahlásit

brezen2008
Eldoguero
Baysha

Stačí napsat "My katolíci", oni je těžce nesnášejí, když mě nějací svědkové osloví, vždycky se sladkým úsměvem odpovím "Promiňte, jsem katolička" a mám pokoj.

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:03
- Nahlásit

Inženýr Králík
vypadá jako Vrána a je to Králík.

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:04
- Nahlásit

kinta
tywoe to je dobrá finta, díky!

k nám jednu dobu chodili dom a naši je nemohli vyhodit, páč to byli známí - nicméně táta s nimi tak zuřivě diskutoval, až je od víry odvrátil

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:04
- Nahlásit

Sophyje lítááááááááá

fotky z dnešních dvou procházek
http://montysofi.rajce.idnes.cz/2.1.2011/

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:06
- Nahlásit

Baysha
táta s nimi tak zuřivě diskutoval, až je od víry odvrátil

Udělal dobrej skutek!

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:06
- Nahlásit

Biluška
nezucastnena osoba teda jen prostrednik do ted bylaco mela predat fota zajemkyni neb na ni nemam meil
matochacek: larysekpitbul: ty jo ta fenule je užasná
matochacek: larysekpitbul: normál nemít stop stav tak ji chci
matochacek: larysekpitbul: lehce nadhodim doma téma třetí pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:11
- Nahlásit

ketty
Výborně
Matocháčka neznám, ale věřím ti, že je to dobrý člověk. Kdy a kam mu mám Sabinku dovízt?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:14
- Nahlásit

Biluška
Máš zase sovu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:16
- Nahlásit

březen2008
nebo Probuďte se! No, tak tenhle už se probudil ... Po pořádný ráně do hlavy. Tak z toho kecá.

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:17
- Nahlásit

Biluška
atochackova jojo je to fajn holcina
doma uz ma toto 2 psiska a 1 papoušek ara co si myslí že je pes dela myslim agi a s borderou i chodi na vystavy nejsem si jista ale casto na vystavach je
.................................................. ...................................
kdy kam nevim pokud jako si bude jista ze si ji bude moct vzit ci ta jeji kamaradka co ma knirace velkeho a ma rada strapate psiska klido muzes dovezt ke me ten pristi tyden

laguna
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:25
- Nahlásit

brezen2008
tady máš jejich stránky (jediný co tam je je adresa a otevíračka)
URL

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:28
- Nahlásit

ketty
1 papoušek ara co si myslí že je pes dela myslim agi
agi-ara???

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:29
- Nahlásit

tak teď študuju nový info ČKS a psi bez pp kerý chtěj jít na zkoušku pod svazem musí být očipováni. Po očipování pošlou údaje na svaz a budou zapsáni do registru psů bez pp, ale zaplatí za to 3kila. Na základě toho dostane od svazu průkaz psa bez pp. Výhoda je že všichni rozhodčí budou mít čtečku

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:30
- Nahlásit

Laguna
Máš to zpátky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:33
- Nahlásit

laguna
Davídková na Vás může být pyšná.
Jsme na Vás na všecky mocinky pišná! jsou tu samí krásní bystří ftipní ynteligentní lidé ,proto taky chodí tolik lidí vokolo aby viděli jak to má vypadat
biluška
twe dyxou rostomilí vobá!!!
A uš ste Probuzený jelyta??

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:34 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Baysha
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ara fakt agi nedela ten pes ale tak treba matochackova zacne jako sou sikovny umej hodne veci jezdit na kolobrnde atak proc en agi kdyz si mysli ze je pes
pro upresneni s hafi dela toto sportovní kynologie, výstavy a částečně agi
s papouskem nevim ten asi steka

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:39
- Nahlásit

ketty
já jsem to pochopila, jen mě ta představa pobavila

Baico
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Pani stále to nenateklo a ani to moc nebolí. Přemýšlím, co je špatně

ketty
Člen
- Nahlásit

UZ JE TO TADY VYBOUCHLI PRSTY A JESTE DOMA BOOZE BLBEE DITE CO TO TAHA DOMU ...

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:41
- Nahlásit

Baysha
:d:d JO TAAK JO ME TAKY UZ VIDIM JAK BEZI TUNEL KLADINU ATD:d A SLALOM:d:d DVOUMETROVA ARA:d hele ale byla by to sranda ji to navrhnu a jeste bych ji naucila na rukav a revir by to prolitla utocnika klovla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:44
- Nahlásit

Baico
. Přemýšlím, co je špatně
bože ten můj pes je ale úplně k hownu,asi to je jiný dyš tě kousne kanystr..
ale myslim,,že jak se to okamžitě vydezinfikovalo a stáhlo tak by to mohlo bejt tim..už sem byla raflá dostkrát a žádná hitparáda to neni,ale nikdy nebyl čas to hned vyčistit nebo tak..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:46
- Nahlásit

Alexa
tak teď študuju nový info ČKS a psi bez pp kerý chtěj jít na zkoušku pod svazem musí být očipováni. Po očipování pošlou údaje na svaz a budou zapsáni do registru psů bez pp, ale zaplatí za to 3kila. Na základě toho dostane od svazu průkaz psa bez pp. Výhoda je že všichni rozhodčí budou mít čtečku
Taky jsem to četla a nevím moc co si o tom mám myslet... Jako dobrý, že budou ti psi registrovaní, ale na druhou stranu, spousta lidí se na zk. kvůli čipování vykašle, pokud už psa načipovanýho nemaj, navíc problém s neregistrovnejma psema, u kterých je problém prokázat majitele se tímto nevyřeší, páč problémoví majitele jak známo nechodí na zkoušky.
Dobrý je, že budou mít ti rozhodčí čtečky, to mi co máme psy jen čipovaný oceníme, páč nemusíme furt shánět něgde čtečku

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
asi to je jiný dyš tě kousne kanystr
Asi jo pani, protože jinak to neni možný. Je teda fakt, že se okamžitě zaseptonexovalo a šoupla jsem tan brufen, tak to asik zabralo.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:48
- Nahlásit

Eldoguero
Dobrý je, že budou mít ti rozhodčí čtečky, to mi co máme psy jen čipovaný oceníme, páč nemusíme furt shánět něgde čtečku
No tak to já neřeším, protože my máme tetování nečitelný od malička, take jsem si čtečku koupila.

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 19:52
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/nebezpecny-rusk y-pes-pohranicnik-skolil-narusitele-a.html

Tohle je možný asik jen v zemi, kde zítra už znamená včera.

<< 1 ... 6237 . 6238 . 6239 . 6240 . 6241 . 6242 . 6243 . 6244 . 6245 . 6246 . 6247 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání