Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6237 . 6238 . 6239 . 6240 . 6241 . 6242 . 6243 . 6244 . 6245 . 6246 . 6247 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:15
- Nahlásit

Nazdar lumpícííí! Měli sme supráckej den! byli sme ve zlosejně za 20 minut vot prahy, je to vážně kousínek a byli sme tam děsně brzo. Nejdřív sme se naloďovali jako Hujerovi - různě sme přehazovali čokle a přemisťovali baťochy, nakonec sme se usadili, rozjeli a domeček v kufru se rospat, takže sme zas zastavovali a přeoperovávali kufr. Na ísto sme dorazili, kávy popili, pojedli mamčina bezva guláče a Bajkova bezva guláče, stáli taky sme venku apili kávu a učili psy tahat sáňky, maryje se na nich učila jezdit, sama je pak taky utáhla. Bůchoj to vůbec nevadilo, že tahá sáňky, asi to ani nevěděl, pořád hledal někoho, s kym by si hrál. Bylo tam taky malobokséřátko, huuustoštěndo Se sáňkama sme se teda jako fakt docela vyblbli. Nanda mě utáhne i sama. Přijela i Terka s maliňátkem a s rodičema, co maj drajvovou oranžovou Máňu, skorojezefčici. Terky Krysa si s námi hrála, ale dycky si musela jít k Terce odpočinout tím, že na ní visela. Tož tak sme si hráli a ona se šla dycky na chvíli pověsit. Maryje byla oškivá na Leontýnku, tak dostala bundu, kterou nesnáší a šla do kotečku. Bůch z toho byl velmi nešťasten a chtěl být v kotečku s Máňou. A pak už zas nechtěl a chtěl být s Fandou a kousat Bajkonůra. Taky se bránilo, svítilo k tomu slunko. Pak sme zapřáhli Nánu a Bajka a jeli sme jako páni. Jeli strašně rychle a přes celé fotbalové hřiště. A v tom momentě Bjko lákala psy na řídítka a Nandu nalákala a ta se překousla a prokousla Bajkový ruku. Měla velkoďuznu a máme nafocený krvavý sních. A pak sme zase pili kávy a jedli guláčůch a pak sme se sbalili a jeli domki a Jirka od Leontýnky dostane žumpa mykynu a zůčastní se dalšího ynternešnlu. A teď peru a budu masakrovat ty rbky na zítřejší klikání. Jak se máte pitomcíííííí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:17
- Nahlásit

Baysha
gdo pak do zmrzlý zemně bude kopat hrop na žumpopohřep???
pochřep bé v létě,to je jasný a jeden případnej budoucí člen vymyslel,že bude na víckrát..jednou v jílovým a jednou ve zlosejni.-)))) se upochřpujem.-((((
Baico
pani fotečky pěkný ale mám stížnost! měla byste si na ty bílý veverky dát aspon refleksní pásky,na těch prvních hlídačkách je problém toho čokla vůbec rozlišit vot vokolí

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:18
- Nahlásit

Doporučuju se zaměřit na Gerdu

kinta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:21
- Nahlásit

brezen2008
já četla v zásuvce

To je vidět, na co myslíte, pani. Byste jenom zasunovala. Coš nic nemění na tom, že zde je záruku téš třeba pečlivě prověřit.

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:21
- Nahlásit

davidkova renata
měla byste si na ty bílý veverky dát aspon refleksní pásky
Ste to pani nepochopila. To jsou bojoví psi do zimy Nic nevidíš a najednou rána a visí na tobě pes

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:22
- Nahlásit

brezen2008
já cí taky hada, mě by se i vešel, ale sežrali by mi ho někteří nejmenovaní bílopsi
ketty
pani na to bacha, to se hrozně blbě vysvětluje pak, dyž na to nejsou světci, ještě, že vy je máte
Baico
mimikry major zeman
fšem gratuluji k procházce, já mám smůlu, páč jsme totálně zapadaný a v tom těžkým sněhu se nedá nic, su nasraná

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:24
- Nahlásit

Eldoguero
su nasraná
tak pojďte do nasranejch paní, tady nás beztak nikdo nepolituje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baico
Doporučuju se zaměřit na Gerdu
maj s nandou úpa stejnej výras co? ))

hele co ruka,uš bolí jaxvině??

Baico
Ste to pani nepochopila
sem dneska nepochopila víc věcí..třá kruhy mi nešly vůbec.-(((
makrel

já su taky nasraté krs mykrovlnku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:28
- Nahlásit

Baico
Ste to pani nepochopila. To jsou bojoví psi do zimy Nic nevidíš a najednou rána a visí na tobě pes

tak tak, já vám rozumim pani

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:31
- Nahlásit

davidkova renata
hele co ruka,uš bolí jaxvině??
Ještě ne,stále čekám, až to přijde Eldoguero
Eldoguero
tak tak, já vám rozumim pani
Konečně spřízněná duše Pani vy ste mi tu chyběla

ketty
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:32
- Nahlásit

Eldoguero
no to joooo docela tata koukal ono sem urco nebyla ani videt zas pod nim jen syset takove to ralfe dost dolu no ale musela sem to zopakovat trikrat a jako sme tak potapavala abych udrzela rovnovahu to byl masakrale kdyz byl dole uz sme ztoho mela prcu vim ze mi nic neudela zeby me neskalpoval atd ale neni to moc prijemny jako kdbych ho aspon unesla

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:33
- Nahlásit

davidkova renata
maj s nandou úpa stejnej výras co?
No, ono když se podíváš na mě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:35
- Nahlásit

Eldoguero
mám mu říct at ti ho nechá??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:37
- Nahlásit

kinta
bych na zasunování musela mít nějakého chlapa,ale nemám ,takže mám smolíka

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:37
- Nahlásit

Prosím, nemáte někdo (i zprostředkovanou) zkušenost, po jak dlouhé době se psovi "může" sundat EVO?
Momentálně řeším dilema mezi koupi/půjčit. Ani jedno z toho není zadarmo, ale zápůjčka by "krátkodobě" vyšla samozřejmě levněji.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:50
- Nahlásit

davidkova renatagerda a já nevím ještě kdo?
heledte,kde tam v kunraticích je ten Pošvář a maj tam více drůhu na výběr než v tý almice?

danajasa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:53
- Nahlásit

Zdáár enem proíhám.gratuluju všem co dnes okusili krásu býti vláčen steklým blběsebrzdícím psem,já to miluju.Dále pak mi držte palec jedu za jednou ženou ohledněví cvičáku neb nesmírně toužím opět tejrat pakůně legálně s vidinou výsleku zápisu jakéhokoli písma či čísla do průkazu.Jnáč nám velice kouří kamna tak máme v domě smrdutou Londynskou mhu chybý akorát blikající baskervil.

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:55
- Nahlásit

Baico
davidkova renata
Gerda
tak koukám že jste si to moc pěkně užily
Dines
isdipiš ho měl na psoj ten by ti poradil, nebo si tu nandi téma vo elobojku

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:04
- Nahlásit

Alexa
Velmi

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:09
- Nahlásit

Alexa
isdipiš ho měl na psoj ten by ti poradil
To vím -ale neviděla jsem ho tu už celou věčnost....no tak já jdu pročítat stránku po stránce téma

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:14
- Nahlásit

Dines
to je tuze moc individuální vjec
Některý psi si to zafixujou v pohodě za pár týdnů, ovšem znám např. labradora, kterýmu to trvalo půl roku a amstafa, kterýmu to nedocvaklo ani po roce (i když zde nevím úplně přesně,jak to panička používá)
Zápůjčka od někoho známýho, kdo by to nehrotil by asi byla ideální, ale takhle dopředu vám to nikdo neřekne. tak průměrně se říká 1 - 2 měsíce nošení a používání (pochopitelně čím díl tím míň), ale ...

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:18
- Nahlásit

Eldoguero
Takhle - mě by se to "vyplatilo" ideálně nějaký tři měsíce
Taky mám trochu vítr co by se stalo s chudákem EVO při koupeli, protože nemám psa, ale vydru, takže až rozmrznou vody, tak jsem nahraná

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Dines
tak mu písní mejl,davítková ho kdyžtak má nebo Walda

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:19
- Nahlásit

Alexa
Beru zpět - nemam nervy číst miliony stránek dohadů o EVO (Psíčka)

Baico
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:21
- Nahlásit

Gerda
Davídková
Atuš
Předseda ván vzkazuje, že máte jezdit častějc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:21
- Nahlásit

brezen2008
kde tam v kunraticích je ten Pošvář a maj tam více drůhu na výběr než v tý almice?
zkus se voptat laguny anebo pardálky,ta už tam taky byla..my tam eště osobně nebyly,tak nevíme..
Alexa
mělas tam bejt lenochu,dorazila na chvíli aji Terka na těšký závot f tahu s Krysou..ale bohužel ani nenastoupila bo Krysa,byfše zapřežena do saních přectírala sochu maliny vot neznámýho umělce tak dokonale,že sme jí úpa zapomněli vyfotit

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:22
- Nahlásit

Dines
psíčka vynechávej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:22
- Nahlásit

makrel

pani nejen tady, ale vůbec nigde
Baico
Konečně spřízněná duše Pani vy ste mi tu chyběla
no jasný, šak vím naprosto přesně jak to je
davidkova renata
pani mě zcela nedávno taky odkráčela mikrovlnka, ta vaše šla asi za tou mojí zřejmě zas nějaký vjeci mezi nebem a zemí
brezen2008
bych si ho fakt vzala, ale momentálně nemůžu zajistit, aby byl úplně oddělen od bílých sabijáků aspoň v době, kdy jsou doma sami
snad v létě nebo na podzim budeme mít víc obytných místností už, ale teď by to byla úplná vražda (napsala ) a to by bylo moc škoda hadičky

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:23
- Nahlásit

davidkova renata
bo Krysa,byfše zapřežena do saních přectírala sochu maliny vot neznámýho umělce tak dokonale,že sme jí úpa zapomněli vyfotit
jí bajko měla taky nabídnout polštář třá by měla zářez i na druhý ruce. hele napiš dines mejl na isdipiše

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:23
- Nahlásit

Baico
Předseda ván vzkazuje, že máte jezdit častějc
řekni mu,že přijedem příští neděli))))) a at sem de,že nám to může říct vosobně.-)))) teda virtuálně vosobně.-)))
Dines
nejsi z prahy co? dyby jo,tak walda je výbornej,mohla bys mu rači zavolat ,po mailu je to na prd,dala bych ti číslo,určitě by neměl nic proti..ale písnu ho na mail..mám
davidkova.renata@seznam.cz
esi chceš,písnimi emyla a já ti pošlu to číslo

<< 1 ... 6237 . 6238 . 6239 . 6240 . 6241 . 6242 . 6243 . 6244 . 6245 . 6246 . 6247 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání