| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:53
- Nahlásit
Zdar dámy.
Biluška
Ze Slezských Pavlovic zmizel ten první pejsek nahoře. Myslíš, že si ho někdo vzal? Byl mladý a pěkný, ale byl tam dost dlouho. Nebo se ho nějak zbavili, protože je tam nával nových? Víš o tom něco?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:00
- Nahlásit
kejtlin
Doufám, že aspoň mušovi je líp a dorazí z
Jee, máš muša ňákýo novýho? To mi uniklo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Vim o něm fšechno . Jmenuje se Žofré (v útulku mu říkali Žulda, ale to se mi nelíbí) a momentálně schne u mě v koupelně
Zbytek když tak mailem, nechci aby mě zase nějaký náhodný kolemjdoucí obvinil, že vydělávám miliony na čoklech z útulku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:05
- Nahlásit
brezen2008
U nás to zatím tak horké není, pořád je -3, ale je to málo,včera bylo celej den na nule, takže sníh je těžkej, mokrej a fakt se v něm nedá chodit. Mě to teda vůbec neba takhle, když nikam pořádně nemůžu
Hele, těm granulím za 4 dny nemohlo naprosto nic být, to prostě tvejm psům nesedí, radši teda nekrmit, dobře že ji poslala dál, dřív než by třá dostali průjem a tak.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:08
- Nahlásit
HÁÁÁÁJZLLLL děcká v obci Střížovice u Kroměříže byl náký vožralý myslivec a chlubil se že už zastřelil16psů a má je zakopaný na zahradě,já ho neznám tak sem musela jít pryč(šla sem enem na cíga tam do hospody)ináč by mě musel asi zastřelit taky je to klan kuref co se vzájemě podrží takže nikdo nemá šanci du blejt velebnosti páč mu to nikdo nedokáže bože kde to žiju
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:16
- Nahlásit
vožralý myslivec a chlubil se že už zastřelil16psů
c.p jeden zku.vený jak to mohl udělat kok.t jeden a ještě se s tím chlubit!!!!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:17
- Nahlásit
danajasa
Otázka je z ajakých okolností je zastřelil. V první řadě, pytlačící psy a kočky může v honitbě usmrcovat POUZE myslivecká stráž, tedy pokud pán není členem mysl. stráže lze ho dostat i na toto chlubení se v hospodě. To by bylo dobré zjistit.
Dále jsou stanovená jasná pravidla, za kterých smí mysl. stráž usmrcovat psy v honitbě, jenže to by museli být svědci, kteří by byli ochotni dosvědčit, že dotyčný udělal to a to špatně a pak je možné ho popotahovat. Je možné mu za to napařit i poměrně tvrdé sankce a především by ho jistě bolela ztráta loveckého lístku a s tím spojená nemožnost nosit v honitbě zbraň (odebrali by mu zbrojní průkaz skup. C)
Zkus zjistit jak to je, určitě stojí za to jít těmhle kreténům po krku.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:20
- Nahlásit
danajasa
chlubil se že už zastřelil16psů a má je zakopaný na zahradě,
Tak to bych nedala a musela bych mu řict, že je zmrd! A kdyby nahodou chtěl udělat něco mejm psům, tak ať se připraví na to, že zdeche bídnou smrtí a to nemyslim ani trochu obrazně!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:27
- Nahlásit
Biluškanoo,to je pekny,a vis jak se to rika,jak na novy rok tak po cely rok!
Eldoguerocus pani,ja si vubec co se tyce debilnich utulku nedelam vubec zadnou nadeji,viz.nalezena krasna ovcanda,zabehla se ke mne do rachoty ,s hajanem sdileli jeden pelech,pak si ju vzal znamy,fena se ma jak prase v zite!!!
danajasacus tak na tu kurvu bych si pockala a asik bych ho moc mucila a to dost dlouho!
kejtlinahoj to je fajn,ze ti je lip,no mi nic moc teda!opar se krasne rozleza do vsech koncin na me hube!
Montynaval fotku mimi ovcaka!mas novej fotak,tak jsi ho mohla aspon zvencit,jinak vas pani taky zdravim!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:32
- Nahlásit
nemethova5
ahojte paní, nebojte fotila jsem, už některé fotky nahrávám na FB a večer pak nahraju na rajče, tak se můžete pokochat. A novej foťák zas nějak nemám mám už ho skoro půl roku můj foťák už je vyvenčený až až chudák, nestačím nabíjet baterky, hlavně teda o víkendech
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
ja ybch mu asi rovnou dala pres drzku neb toto me vytaci na prvni naznak naslapnuti ......
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:36
- Nahlásit
Montyahojky,koukam,ze jsi permanetne taky venku,co?tak to je jeste novej fotak,i kdyz ma pul roku.se pak mrknu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:38 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
nemethova5
jo jo víkendy využíváme jak jen můžeme, přes týden je to slabší, to bohužel není tolik toho času...
na tom FB by už to mělo co nevidět být
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:39
- Nahlásit
Monty
Pani, taky Vás ci na FB, taky ci vidět fotky, jak se menujetééé?
Nebo si mě přidejte, ju? Sem Daniela Kinta Kinterová.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:40
- Nahlásit
kintaja si va staky pridam jo?muzu?
Montyhe,he,hned se mrknu pani.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:41
- Nahlásit
nemethova5
Jasný, přidejte. Já su f tom taková poněkut zdrženlivá, tak moc lidi nepřidávám. Jen opčas.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:49
- Nahlásit
nemethova5
už tam jsou paní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 13:58
- Nahlásit
Montykolik ten alan ma,jeste mu nestoji usiska?
kintauz vas tam mam!
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:01
- Nahlásit
nemethova5
Jj, uš sem skoukla někerý Vaše fotky. Já na ofčáky nejsu, ale huňáčí můžu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:01
- Nahlásit
nemethova5
má 5 měsíců
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:03
- Nahlásit
kintano jo to je pan hajan,amin moc hunac neni,co to mate z belaska pani???
Montyno jo,to je potresteny mimino jeste,i kdyz amin ma rok a je strelenej furt
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:04
- Nahlásit
Nazdar bazar
hrozná přectava že od zejtřka zase do rachoty nechcete mě někdo sponzorovat?????
kinta
tak já si tě taky přidám ju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:06
- Nahlásit
Alexa
Jeslti někoho seženeš, tak se ho prosim zeptej, jestli by nechtěl sponzorovat i mě jo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:06
- Nahlásit
Biluška Tak jo. Máš sovu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:07
- Nahlásit
Alexa
taky se mi paní nechce, ikdyž já neměla žádnou dofolenou
nemethova5
prdlý byl pěkně, počkejte paní až to dám ty fotky na rajče, tak jsou i fotky jak si hlaje s labradorkou, jak si hraje se Sophyjí jsem nějak nestačila fotit, byli oba dva bleskově rychlí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:08
- Nahlásit
Monty
no řekni majitelovi že by měl rychle s těma ušiskama něco dělat, essi už není pozdě.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:08
- Nahlásit
nemethova5
Mám boxera bjelobu z útulku. Placatý tlamy, to je moje. Ale nejsme tak profi kinológové jako tady věčina. Na cvičáku ho to nebafčilo, tak jsem se na to vyprdla. Teď mám navíc výčitky, v poslední době jsem na něho neměla vůbec čas kvůli práci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:14
- Nahlásit
Alexa
pes nemá PP, tak je to jedno, ne? prý ho odněkud n¨zachránila, takže to ani nemusí být úplně čistej NO
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:20
- Nahlásit
No nic, my jdeme, jdeme venčit ještě z JRT
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:25
- Nahlásit
nemethova5
No právě, že tenhle útulek je tím proslulej. Nedaleko je ještě jeden, to maj známý a tam je to úplně jiný, akorát, že obce maj smlouvu s tímhle debilním útulkem
Vůbec nemluvím o tom, že když se tam dostane zaběhlej pes a nevypadá úplně 100% v pohodě (což často vzhledem k nějakým těm dnům stráveným kdesi v lesích prostě vypadat nemusí), tak ho většinou páníček už nikdy nedostane... ti šťastnější zaplatí za odchyt a den pobytu v útulku 800,- kč malí psi a 1000 kč velký.Prej je v tom i očkování, ale ještě nikdo nedostal ke psovi žádnej očkovák
Navíc nechápu proč by měli očkovat psa, u kterýho znaj majitele a vědí, že si ho vyzvedne (toho tam podrží 2, 3 dny, aby si mohli naúčtovat víc).
Prostě hnus, hnus, hnus, hlavně, že patřej do Ligy...
|