| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:12
- Nahlásit
nemethova5
Ahoj pani, tak koukám, že uklizeno, vyčesáno
Já se celej den morduju s fotkama, ale už to bude tak jestli se vám chce koukněte na web na nové fotky štěňátek
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:14
- Nahlásit
brezen2008 Jo tááák. Čili pozitivní zpráva.
kinta Jedeme v sobotu, takže bych se musela zastavit někdy ve druhé polovině týdne. Kde bydlíš nebo kudy chodíš z práce a kdy?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:15
- Nahlásit
Eldoguerocus pani,jo kouknu,jsem zvedava,jj,poklizeno,vycesano,mam zas na chvilku klid.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:18
- Nahlásit
nemethova5
Zítra budu fotit ještě jednotlivá štěňata, ale dneska už jsem fakt neměla sílu, celej den se mi to vypínalo, na web jsem je nahrávala na 6 krát
je tu někde Atush?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:19
- Nahlásit
Eldoguerono koukam,ze se ti darilo s netem jak me dnes v praci.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:22
- Nahlásit
Vlčáčková
Bydlím na Kameňáku, do práce a z práce chodím nepravidelně.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:24
- Nahlásit
Do pr... právě jsem zjistila,že se mi tam ty fotky nenahrály, já se z toho po...
Tak znova
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:26
- Nahlásit
nemethova5
jako furt se mi daří s netem, fakt jsem dneska už úplně vytočená
vám se taky dařilo? co se dělo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:28
- Nahlásit
Tak dobrý vypadá to, že se mi nahrály akorát trochu blbě, tak to jdu pořešit
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:29
- Nahlásit
kinta Kameňák by byl pro mě dááááleko lepší. Jezdím do práce ráno na 8. hodinu a vracím se kolem 14. Nebo jedu na 13. hodinu a vracím se po 18. Nebo něco mezi, jak bychom se dohodly, když to budeš vědět už třeba v po nebo v út. Aspoň bys nemusela nic nikam tahat a já hledat parkování.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:29
- Nahlásit
Děcka, už sem namasakrovala a vypekla ty ryby, přísahám, že sem pi prvnim otočení masakrovače málem vomdlela, jak to křupalo a vrtěly se tam ty hlavičky a vočíčka. Mám smradlavý byt a plnou přihrádku rybičňákůch. Nemám skoro nápojku, nemůžu vás číst zpětně - co řešíte?
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:32
- Nahlásit
Vlčáčková
Mám Tě na FB? Napsala bych Ti telefon, to by bylo lepší pro domluvu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:32
- Nahlásit
Eldogueroale furt mi to hlasilo,ze mam spatnou autorizaci a ze me to nechce pustit,jsem mela sto chuti zavolat jim na toho posranyho ufona co jako s tim hodlaji delat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:33 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
kinta hoď mi to na mail: tyrana.zvirata(zav)gmail.com. Na FB skoro nechodím a hlavně si tam nedopisuju.
Ty, nemohla bys pro mě na FB něco udělat? Je tam Marian Butkaj. Napiš mu cokoliv, jen jestli Ti v nějaké krátké době odpoví. Tam totiž nepoznám, jestli tam byl, a mě neodpovídá. Protože mi dluží peníze.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:33
- Nahlásit
Gerda
pani neberte to tak tragicky dyť to sou jen vočička a hlavičky a tak
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:38
- Nahlásit
dnešní venčení
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:44 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
nemethova5
vidis tu lisku na FB normalne liska trojnozka ovsem do ameriky se nedostanu ja bych trinohou lisku bralaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ych snad sla ted hned pesky uzasny haf juknii
laguna
tyyy jooo nadheraaaaaa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:46
- Nahlásit
nemethova5
sou to kreteni fšichni mě nejde nastavit zpátky zobrazování posledního vloženého fotoalba na úvodní stránce na estrankách, jak na to potaďte, nevím proč se mi to přestalo zobrazovat a nejde mi to hodit zpátky
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:46
- Nahlásit
Vlčáčková
Máte mail, pani. Tomu člověku jsem napsala, tak dám potom vědět.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:48
- Nahlásit
Holky, dobrou s kobrou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 21:49
- Nahlásit
kinta Dík, moc. Dobrou noc.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 22:29
- Nahlásit
Ahoooooooooj, tady je nějak mrtvo...
Eldoguero
jasný, že tu jsem! Koukala jsem na štěňátko, kolik že tomu Attilákovi je? Je tak trošku mastodontík, nebo se mi to zdá?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Led 2011 06:50
- Nahlásit
Brý den celý den!
Jak se všici máte??? Tyvado my doma ještě nemáme internet, tak jsem ani nikomu nemohla poslat péefko kterýžto jsem stejně nevyrobila, bo nebyl vůbec čas
Tak vám tu všem přeju mocinky skvělej novej rok a tak ... no prostě, ať je už konečně líp!!!
Rexík je nemocinkej - má eanej zánět v oušku a smrdí teda fakt strašně. Kapu mu do něj nějaký atb kapičky a ve středu jdem na kontrolu. Jinak nic novýho. Byt jsme úspěšně předali novýmu nájemníkovi a adios - na úklid jsem si nakonec ze zbejvajících dvou dnů dovolený vzala pět
Nemáte někdo zkušenost s Českou poštou a přeposíláním pošty na novou adresu? Nám bába na poště řekla, že to stojí 100 na měsíc na osobu, což mi za jednu zásilku (maximálně dvě), kterou mi náhodně někdo může poslat, přijde teda sakra hodně.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 07:21
- Nahlásit
Bré pracovní jitro
Tinta76
Nemáte někdo zkušenost s Českou poštou a přeposíláním pošty na novou adresu? Nám bába na poště řekla, že to stojí 100 na měsíc na osobu, což mi za jednu zásilku (maximálně dvě), kterou mi náhodně někdo může poslat, přijde teda sakra hodně.
Bývalo to na půl roku a stálo to možná taky tolik. Pořád zdražujou, mohli dojít až sem.
Twe, víš, jak trvá dlouho, než přepíšou dvě adresy měsíčně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 07:27
- Nahlásit
Fstávat a makat lemuřice
Tinta76
Je to zadara, pokud si ovšem sama zjistíš, že ti někdo napsal, zavoláš si na poštu a požádáš,aby ti to přeposlali. Když chceš přeposílat všechno automaticky tak je to za tu stovku měsíčně.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 07:44
- Nahlásit
éééééé, zase pindělí
to je chnus veleblbosti!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 07:46
- Nahlásit
Dobré deň
Vítejte v pracovním procesu v roce 2011
Ruka celkem dobrá, ani moc nebolí a oteklá je jen lehce
Dneska jdu k zubaři, takže jdu před poeldnem dom
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Led 2011 08:00
- Nahlásit
Lola1
Twe, víš, jak trvá dlouho, než přepíšou dvě adresy měsíčně?
Co dlouho? Ale kolik energyje do toho vynaložej
Biluška
No ehm, bych tam mohla volat každej den třeba, to ta stofka bé levnější Hele a nejde nějak zajistit, aby mi tu počtu vůbec nedoručovali, že by to jako nechávali na pobočce a já bych tam jednou tejdně zašla a pokavad tam něco bude, tak to vyzvedla. Nebo to ty paka chtěj mermomocí cpát někomu do schránky???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:02
- Nahlásit
Tinta76
No ehm, bych tam mohla volat každej den třeba, to ta stofka bé levnější
To jo. My sme to praktikovali akorát jednou, nebo dvakrát. Pokaždé přišel Mášenkovi doporučený dopis na starou adresu (k tatínkovi). Tatínek volal nám, že tam má Tomáš dopis a já volala na poštu ať to přepošlou .
Hele a nejde nějak zajistit, aby mi tu počtu vůbec nedoručovali, že by to jako nechávali na pobočce a já bych tam jednou tejdně zašla a pokavad tam něco bude, tak to vyzvedla. Nebo to ty paka chtěj mermomocí cpát někomu do schránky???
Tak to netuším. Se zkus zeptat pošťačky. Podle mě to nepude, páč to by pošta vůbec nevydělala
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:13
- Nahlásit
Tinta76
vůbec nedoručovali, že by to jako nechávali na pobočce a já bych tam jednou tejdně zašla a pokavad tam něco bude, tak to vyzvedla
Dobré ránko, jde to páč jsem vyslechla (su baba zvědavá a cizí rozhovor který byl přes megafon jsem vyslechla, proto to vím) tento hovor na poště kde se paní na to ptala a jde to u nás v Havířově aspoň jo. Tak se nenechej a trvej na tom, je to zadarmo. Když to jde tady podle pravidel pošty, tak to musí jít tam u Vás taky a hlavně je to zadarmo.
|