| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:26
- Nahlásit
Monty
pes nemá PP, tak je to jedno, ne? prý ho odněkud n¨zachránila, takže to ani nemusí být úplně čistej NO
je to škoda, kdyby mu je zkusila chvíli vylepovat a přidala mu minerály tak by třá postavili, ale jestli jí to neva tak je to samo jedno
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:30
- Nahlásit
kinta
Placatý tlamy, to je moje.
Ano, pani jste moje kamarádka, já je taky můžu, a když jsou k tomu ještě bílí...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:33
- Nahlásit
Eldoguerotak jak pises funga vetsina utulku,takze na bliti a k hovnu pani!
kintabelasci se mi libi boxeriiii!u na sjich je na cvicaku vetsina,bo tam mame chovatelku alenu zarskou,moravia box,s ni je kolikrat prdel,skoda,ze chodi tak malo
Montyskoda tech usisek jak pise alexa.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:36
- Nahlásit
Eldoguero
Pani, poťte, budeme nejlepčí kamarátky, jo?
Jo a s těma růžovejma kulkama, jak tady na Vás stále útočí nejmenovaná osoba, tak jsem měla dobrej zážitek. Potkali jsme při venčení tatínka s dvěma dětičkama, chlapeček se díval na Bruna zezadu a pravil: "Vemínko rúžový."
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:38
- Nahlásit
kintaVemínko rúžový.
jeste ze hajan tam nic nema a amin tu jednu ma schovanou v chlupech!ale muzu ti rict,amin kamosi s biglem,fajnej pes,namrza mu bud jedna nebo druha kulka jak jsou dyl venku a hrajou si
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:45
- Nahlásit
to je uzasnej ksichtik
Ztratila se-
Dne 23.12, cca v 19h se ztratila v Rýnovicích na Staré Osadě fenka čivavy jménem Kačka. Je tmavě hnědá s rezavými znaky a bílou náprsenkou. Váží cca 2kg. Problémem je, že je nemocná, má alergii na psí granule, tak musí dostávat speciální dietu. Obávám se, že pokud se dieta nebude dodržovat, může zemřít. Tímto Vás moc moc prosím o pomoc, pokud by Vám jí někdo dovezl nebo předal informace vedoucí k její nalezení.
Kontakt: tel. č.: 773 939 753, e-mail: Vsimonova@seznam.cz
(Vloženo 1.1.2011)
http://www.dasenka.unas.cz/sos.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
"Rýnovicích na Staré Osadě "
A to je kde? V Praze, nebo u Plzně nebo kde???
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:52
- Nahlásit
Lidi, gde je fifijová?! Já ci info o Finistovi Jasném sokolu!! Uš je prý doma, smradlavec!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:55
- Nahlásit
kinta
Kopíruju z Miji:
Předběžné info , Foxík ráno neměl den,kloozaly mu nohy, Ovšem ,když ho Ota Kesl začal drbat vrtěl ocásekm. opřáli jsme mu pěknou cestu .Na cestu jsme mu aspoň vyčistila ospalky, Jana ho s manželem naložili do přepravky. A teď dostávám zprávu,že jsou na místě .Fifi prý čekala, že vypadá ještě hůř.Užse najedl napil vykakal a chrundí,Další zprávy budou od majitelky a Jany K později . Já dodám fotky z nástupu v Jimlíně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 14:57
- Nahlásit
kinta
Pani, poťte, budeme nejlepčí kamarátky, jo?
Tak joooooooooo
Jo a s těma růžovejma kulkama, jak tady na Vás stále útočí nejmenovaná osoba, tak jsem měla dobrej zážitek. Potkali jsme při venčení tatínka s dvěma dětičkama, chlapeček se díval na Bruna zezadu a pravil: "Vemínko rúžový."
Ješiš, to je výborný
To mi jednou kdysi potkali babu s chlapečkem a chlapeček ukazoval na argentiny a říkal cosi jako Jé bílý pejsci a že jsou hezký a tak a jeho debilní matka prohlásila, když kolem ní procházel Argo "No fuj, to je ale hnusnej pes." Chlapeček, že ne, že je hezkej a baba vztekle "Sem ti řekla, že je hnusnej a nechoď k nim nebo tě pokoušou!" a táhla ho pryč.
Já se nadechovala, že něco děsně ftipnýho řeknu, ale přítel mě předběh a zařval jí do ucha (jakože fakt doslova) "No, hlavně, že ty seš krasavice a k tomu úplně blbá!"
Já už pak jen komentovala to, že dítě má víc rozumu, ale při týhle výchově, že z něj bude za chvíli stejnej debil, jako je vona.
Nejmenovaná osoba vůbec nerozumí bílejm psům a neví, že jsou nejkrásnější
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:03
- Nahlásit
Eldoguero
"No, hlavně, že ty seš krasavice a k tomu úplně blbá!"
Nejmenovaná osoba vůbec nerozumí bílejm psům a neví, že jsou nejkrásnější
Nejmenovaná osoba vůbec, opakuji vůbec nerozumí psům, coš vzhledem k tomu, že psa nevlastní, není nic podivného. Budiš jí tedy otpuštěno.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:31
- Nahlásit
Zdar fšici!
Akce Zlosyň byla velmi podařená. Už stahuju fotky A taky už jsem konečně ten velkokynolog, protože mám prokousnutou ruku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:32
- Nahlásit
kinta
Nejmenovaná osoba vůbec, opakuji vůbec nerozumí psům, coš vzhledem k tomu, že psa nevlastní, není nic podivného. Budiš jí tedy otpuštěno.
Připojuji svůj podpis, opakuji připojuji svůj podpis
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:43
- Nahlásit
Nazdar lidijové!
Sme doma z velmi vydařené prochásky s chovatelkou, Bajšomámou, Bajšoségrou, Bajšoségrou z prvního vrhu a tříměsíční trialovou labradůrou z Dojčlandu. Ségry se mordovaly celou cestu velmi, na Tině vůbec není poznat, že je mrzák skrz koleno, čemuž sem strašně ráda. Bajšomáma byla ráda, že se konečně Tina má s kým mordovat a ju nechá na pokoji. Trialová mimilabradůra Rika je hubená jak lunt, vypadá jak podvýživa, prej toho zežere jak dva dospělí blabradoři. Je to naprosto úžasné mimiště, slatké a nesmírně hodné, aš našetřím tisíc ojro, též si z Dojčlandu takové dovezu... možná Pak sme šli do picérky, sem přežrána velice moc velmi. Fotky posléze
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:48
- Nahlásit
Vlčáčková
Rýnovicích na Staré Osadě "
A to je kde? V Praze, nebo u Plzně nebo kde???
vubec netusim, skopirovala jsem to ze stranek dasenky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:50
- Nahlásit
už toho mám fakt dost, pojebaní petardisti. je to každou chvilu ještě i dneska.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
jj mám novýho muše
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:56
- Nahlásit
kejtlin
mám novýho muše
Tak super truper! Gratuluju!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:57
- Nahlásit
Baico
nepojedeš náhodou do utulku Kralupy?
dana se tam nedostane celej leden a tak se ptám i jinde
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:57 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
kejtlin
Tak hlavně ho pani hodně používejte, dokavať je v záruce, abyste případné vady materiálu odhalila fčas.
Muše myslim, dyby to náhodou někomu nebylo jasný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:58
- Nahlásit
kinta
já četla v zásuvce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus ,co se událo za naší nepřítomnosti????
my dělaly nábor do žumpy,vypadá to na celkem slušný přírůstky
Uš sme taky domki,užili sme si bezva den u bajků na cvičáku,byly těšký závoty f tahu se zátěží nakonec..bezva jízda opjet se potvrdila škodlivost pozytývní motyvace,čokle v zápřahu bajkofka nutně musela motývovat řidítkama a to jí stálo celkem slušnou díru v ruce od mého kanystrového psa..sem jí ale řikala aby si ty rosiňoly nebrala ,měla čokly nakopnout se slovy táhněte vy šmejdi a nemusela mít ted děravou ruku Tak ale zase řikala,že eště nigdy nebyla kóslá ot psa,tagže je nám ctí,že sme mohly býti první .Bůch byl trošek unaven,coš se f autě poznalo podle toho,že měl napůl přivřený víka ..ted uš ale bude zas ve formě bo cesta trvala skoro hodku taxi vorazil
su nasrané,vybouchla mikrovlnka a neonka musela do kaufu ihnet pro novou ..PŘISPĚJTE MI NA MIKROVLNKU NEBO TO VODNESE MŮJ PES !!!!
Baysha
na Tině vůbec není poznat, že je mrzák skrz koleno,
toš to je bezva,hlavně aby to vydrželo!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:59
- Nahlásit
makrel
U nas dnes už nic, už jim asi došli petardy naštestí i když to u nás bouchá, tak je to vždy trochu z dálky, tady těsně kolem bydlej samý páprdi, co tak autem rovnou do garáže a venku je za celej rok nezahlídneš, takže nelezou ani ven s petardama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 15:59 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Novýho je to je, že na mě leze nemoc, kašlu, bolí mě hlava a i vím, kde jsem to chytla.A hlavně to nechci!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:02
- Nahlásit
davidkova renata
my dělaly nábor do žumpy,vypadá to na celkem slušný přírůstky
pani ale ste si vjedomá toho, že čím tu bude víc přírůstkůch, tím rychlejc se zaplní těch 9000 či kolik stran? A gdo pak do zmrzlý zemně bude kopat hrop na žumpopohřep???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:04
- Nahlásit
davidkova renata
Fotky zde
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:06
- Nahlásit
jo a mám možnost dostat krajtu tmavou,mívá kolem 2,5m,je to holčička,amálka,ale já si jí nevezmu,je sice mazliví,krásně papá králíky a morčata,ale sem se nevejde,by si mohla dát elišku jako obýdek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:08
- Nahlásit
ahoj lidi byla sem prepadena a malem znasilnena tatinek byl na navsteve kounout na pejsky atd no a litala po venku ma smecka s haravou ketty ..no a tento detail sem opomela a hned teda potom co sem zavrela ketty a smecku sem sla tatinkovi ukazat rafinka ..tatka sel se svou zenou za plot neb se boji a ralfika jeste nevideli nooo a finale ukazky skoncilo tim ze me ralfik chtel znasilnit musim uznat ze dost pribral malem sem to neustala a mam opet drapy na zadech sem jak po velmi vasnive noci
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:09
- Nahlásit
Kdej pejsek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:10
- Nahlásit
Baico
vypadá to na super akci a fík je tvůj budoucí možný muš?
|