| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 00:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
tak jsem zpjet sem si dala po těch nevím kolika bavorácích 2 sklínky šampíčka a jsem nějaká vláčná. U nás kupodivu stříleli jenom asi 10 minut a to docela přeřvala telka. Tak Alexa v klidu chrápala a Barča asik 2x zaštěkala, tak je pudu za chvilku vyhodit na mráz a du pinkat. Doufám že zejtra nebéééé sněžit abych za vámi dorazila do Práglu. Kuwa každý slovo nejmíň 21x opravuju
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 01:01
- Nahlásit
Eldoguero
no to rozhodne to by je preslo
dobrou nooc
Alexa
tady detonace jeste slysim ted mazec ale uz tak stridme venku envim mozna z prahy jeste jdou taky ...urco enbude a vpoho dojedes
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 01:04
- Nahlásit
My už máme taky vyvenčíno. Takže dobrou!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 01:14
- Nahlásit
ty jo vsici spiiii kurna
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 01:48
- Nahlásit
čus žumpičko,
rozchodila sem internet, sem v hluboké ilegalitě, pézetko to nesmí zjistit, jinak nedá bůk z pracek
jak to že fšichni spinkaj?
PAŘÍMÉÉ...
ohňostroj byl boží, páč byl daleko a tudíš žádný zvuky a byl dlouhýýýýýýýýý a nádherný a zadara
uááááá deme ven budem jezdit na bobech
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 02:28
- Nahlásit
Biluška
Žumpa je nejlepší, protože jsou v ní nejlepší lidi
Nejsi už vožralá???????????????????????
Se setřicí jsi mě potěšila!
Omlouvám se za odmlku. Měla jsem tu souseda a zákazníka v jednom. Vedli jsme hróóóóózně chytrý řeči.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 07:13
- Nahlásit
Tak, já usnula. Asi v jedenáct.
Podle toho, jak jsem měla po probuzení naskládaný psy pod peřinou a podle toho, jak nasraná je Mamba, soudím, že to bouchalo moc. No, co už... A bolí mě hlava jak cip!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 07:20
- Nahlásit
zdravím v roce 2011
dneska nedorazíme,bo bysme vám tam překáželi
psiska dostali ranní dávku granulí,všera to tady bylo docela drastiský,lítalo to tady ještě hodinu po půlnoci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 07:38
- Nahlásit
ahoj žumpo, sem v hokně asi tady brzo usnu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 07:56
- Nahlásit
kejtlincus pani,taky jsem v hokne,ale klidek a parada!
ALL
zdar vsici,krasnej novej rok!!!ja se tak se psekama prezrala,az jsem se pos.ala!!!no doufam,ze jak se rika,jak na novy rok tak po cely rok,jjaminek se mi taky vznasi jak balonek,taky se nejak prezral semnou!!!vsude je klidddd,vozralci vychrapujou a dementi asi taky!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 08:16
- Nahlásit
přeji vše nej v novém roce!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 08:33
- Nahlásit
Přejeme vše nej do nového roku, ať je ten rok 2011 lepší než ten předešlý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 08:41
- Nahlásit
brezen2008
Co blbneš????????
Dobré jitro žumponoříííí v novém roce, doufám, že jste krásně probuzené, veselé až hamba.
zprává pro eldorágo - kanárek bude můj kamarád, jako Áťa, už to vidim, je to dobrý pes, opakuji, je to dobrý pes ))))
Maryje cudák byla venku až teď ráno, potěšilo jí, že první, koho uviděla, byl Beníček, její oplípený kamarát, kvičela na něj a šla ho obejmout. Pán už je zvyklej. Maryje je opravdické Dítě země, ráda objímá.
Pomalu se chystáme na vejlet, už mám pončocháče a převlíkla sem si peřinky do krásného nového povláčku.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 08:55
- Nahlásit
Ahoj, žumpo, razím do hokny a nojbůček beru s sebou, tak se možná připojím za Vámi. Ale mám tam opravdu hodně prácenky, tak uvidím. PŘEJU VŠEM KRÁSNÝ NOVOROČNÍ DEN!
Potkala sem ráno pani, kerá měla útulkovou španělku, holčička jí umřela asi na nějakou otravu, byla z toho moc špatná a říkala, že teď dalšího pséka nechce a dnes již má na vodítku cos malého jezefčičího bych řekla, co žilo na půlmetrovém špagátu u romských spoluopčanů. Tak mám heský nový rok.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 08:56
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice . No dobře, tak dneska eště nemakáme, ale už vám to brzo začne, si nemyslete . Za chvíli vyrážíme na trečíneček, musíme protáhnout kostičky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 09:16
- Nahlásit
Vlčáčková
Jimmi
a jaa myslela ze vsici spite huuuz sem tu cekala nikdo nikde a byla sem vzhuru asi do tri
impact
paradni zacatek roku
kejtlin
joooo to je spravne jit se do prace vyspat chaa
nemethova5
jojjo tady taky ani zivacka klasickej novej rok
Gerda
ja sem stopro vesela je fajn psi ejste veselejsi nejveselejsi bad
ketty ma krzci den nejspis a ten nej nej z nej dnu neb zacina chodit i ona za nim takze ma jazyk az na veste a uchylny pohled a ketty ciha kdy jako endavam pozor
kinta
jee to je hezke ..a v praci at to utika a taky preji jen to nej ...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 09:47
- Nahlásit
ahoj všem. Trix nese rachejtle doma nelibě. Když je slyší venku, tak mu to neva. No, takže si zažil půlhodinky hrůzy, protože v tom paneláku ani neexistuje místo, kde by to nebylo úplně příšerně slyšet. Fuj. ale co, přežil, pak usnul jak špalek a ani nechtěl jít ven.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:35
- Nahlásit
amin semnou v praci,co se tyka rachejtli a ohnostroje,tak ani nemrk,vubec ho to nezajimalo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:40
- Nahlásit
a jeste jedna novorocni!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:40
- Nahlásit
brýtró, sem měla pracovního silvesra, takže jsem se nedostala na popřání.
Tak všem teda teď přeju ať se vám všem f tom novym roce splní šecko co si přejete
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:42
- Nahlásit
Jak na Nový rok, tak po celý rok. takže dnes NEMAKAT !!!! Odpočívat, flákat se, mlsat a věnovat se pejskům . Tady zuřila bitva už tak kolem 17. hodiny, zbraně utichly kolem 2., mým ostříleným bojovníkům to nevadí, já se lekám a každý se ptá na psy, nikoho nezajímá, jetli ty petardy nevadí mně ???
Alkohol je metla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:50
- Nahlásit
mac1ty blaho!!!dobra fotka,vy tu mate vsechny psi alkoholiky pozoruju!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 10:50
- Nahlásit
U nás petardy vadí akorát Lilátku. Ne, že by se jich bála, ona je chce zabít páč ji ruší v meditaci . Takže po každé ráně vyletí, zařve "zabijuuuuuuuuuuuuuu jeeeeeee" a fšichni ostatní začnou řvát "Bíbu je zabijééééééé". Já řvu "držte hůůůůůůůbýýýýýýýýý". Za tři vteřiny se to zopakuje páč práskne další petarda
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:11
- Nahlásit
Tož Vám všem a všem čtyřnožcům dostatek štěstí a zdraví v roce 2011, je-li štěstí a zdraví , máte vše .
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:17
- Nahlásit
Krásné novoroční ráno
před chvílí jsem konečně fstala a teď jsem posnídobědvala.
mac1
Bezva fotka
Kejtlin
si dáchni ni??? Těžko vám přijde někdo nakontrolu a před dveře dej něco aby to zarachotilo když je někdo bude otvírat aby tě to vzbudilo a máš to
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:26
- Nahlásit
Alexa
si dáchni ni??? Těžko vám přijde někdo nakontrolu a před dveře dej něco aby to zarachotilo když je někdo bude otvírat aby tě to vzbudilo a máš to
na kontrolu nikdo nepřijde, ani dveře nejdou otevřít, jsou na bzučák, tak tady pospávám na židli, ale to je prd spánek. Kolega se má, je na lepší vrátnici, dáš křesla naproti sobě a je celkem obstojná postel
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:38
- Nahlásit
mac1
výborná fotka mám podobnou, ale s dítětem
u nás je klid, ba přímo mrkvo, jen ráno projeli myslivci okolo s vozíkem obílí, jedou krmit a vzhledem k tomu, že všechny cesty jsou pod sněhem, tak zajeli jen kousek k lesu co to šlo a jali se obilí pytlovat, budou ho nosit do krmelců na zádech, to si máknou při 1. lednu, většina to má do svýho krmelce celkem dost daleko
já mám namočenou kočku, bude k obědu s uzeným
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:43
- Nahlásit
kejtlin
spát se dá i na dřevěný židli, ale strašně z toho bolí za krkem, záda a prdel
v lázeňské kotelně jsme měli rozkládací křesílko, to byl luxus, jen jsem odešla, tak si tam ti zmetci dali normálně natvrdo postel, nechápu, že jim to někdo povolil
kde to jinak nešlo, vozila jsem si s sebou spacák, hodila ho na zem aspoň srovnat záda, když ne spát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Eldoguero
Alexa
muš mi slíbil, že se za mnou staví, tak mě to možná probere
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:53 - Změnil/a: Eldoguero