Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6228 . 6229 . 6230 . 6231 . 6232 . 6233 . 6234 . 6235 . 6236 . 6237 . 6238 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:30
- Nahlásit

Alexa
tak to teda nebudeme, v létě sem se tam jezdila koupat do vedlejší vesnice takže doufám, že trefím i na sněhu. A chytrou krabičku beru sebou a pro jistotu ji i zapnu

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Fotky jsou tady
Gerda
Hele Maryji tam sice nemáš, ale máš tam tudle. Ta je velmi povedená

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:32
- Nahlásit

Baico
vážně neni ani na jedný ze tříset fotek????????? Zítra je vaším úkolem s novým aparátem fotit maryji v kolektivu pejsků, jak má kamarády, jak je má ráda, jak oni mají rádi ji, jak vítězí v závodě a takový ty věci, jo? ))))

Maky a Trix
myslim, že jednou si jí asi i vyfotila )) No tak prostě dej čoklovi uzenou makrelu a třá se třást nebude.

Atusch
Tak koupíme po cestě, nebo vemu kanystr a načepujem ho u davítkový, sjedem k ní před barák.

Alexa
ALEKSANDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:33
- Nahlásit

Baico
Je tam Máňa, je! Jak je ve společném ípu u Atušky!

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:34
- Nahlásit

Teda co je toto za obludu? Docela sem se nasmála

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:36
- Nahlásit

Baico
Mohla bych si prosím nějaké fotky zneužít do soukromého alba a na FB? Jsou krásný fakt

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:36
- Nahlásit

Ale já cíííííí kousaaaat Zlatovláskůůůůůů ))):

http://baico.rajce.idnes.cz/Novorocni_obrany_Proko pak_1.1._2011/#IMG_0334.JPG

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:37
- Nahlásit

Gerda
ALEKSANDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!

copa Gerdičko

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:38
- Nahlásit

Atusch
Teda co je toto za obludu? Docela sem se nasmála
Jo ta je velmi povedená
Mohla bych si prosím nějaké fotky zneužít do soukromého alba a na FB? Jsou krásný fakt
Jasně. Chceš je i vypálit? Zítra bych ti to vzala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:39
- Nahlásit

Atusch
Teda co je toto za obludu?
jééé ty máš ošklivýho pejska, vypadá jak F1 no s pitbulem

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:40
- Nahlásit

Baico
Chceš je i vypálit? Zítra bych ti to vzala.¨
budu moc ráda, vezmu ti prázdné CD
Ale zneužít si je musím hned jsou to fakt momentky

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:40 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

a máme tady švédskou trojku

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:40
- Nahlásit

A takhle nastupují na obranu profesionální veverky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:42
- Nahlásit

Maky a Trix
prostě ani už nevim, co zkusit.
nezkoušej vůbec nic.Přes rok to stejně v zásadě nepotřebuješ a jednou za rok to prostě přežijete..pamatuj že méně je někdy více.
Gerda
vypeč něco, ne?
vypejkám další tvarochovej kuláč bo nic jinýho tu nebylo..bé souboj tvarochovejch kuláčů)))
v tom případě je fakt mnohem lepší se mu věnovat, aby si s tim nešel trpět někam sám
nooo jako voptartně s timdle..je to pravda,ale zas pokud je majitel z tý situace sám ne nervy,je skoro lepší dyš toho čokla nechá ladem než aby se mu strnule a neupřímně snažil zlepšit náladu,což samo způsobí vopak

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:42
- Nahlásit

Baico
A takhle nastupují na obranu profesionální veverky
mámo bješ první ty ho určitě přepereš, já tě jistím zezadu

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:43 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Alexa
mámo bješ první ty ho určitě přepereš, já tě jistím zezadu
Jo, přesně tak
Si to zdovolením půjčím na ksichtbuk

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:44
- Nahlásit

davidkova renata
přes rok mu to neva. Jen tohle je asi hodně, což zase i chápu. Příště to strávíme na chatě, tak lidijové jsou, ale ohňostroje jsou tam střídmé. To bude lepší.

Baysha
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:45
- Nahlásit

Baico
super fotky, díky!

Alexa
a máme tady švédskou trojku
nojo, dyš ta moje lolobrižída vystrčí pipku, to by bylo, aby si nečuchli

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:48
- Nahlásit

Baico
takhle nastupují na obranu profesionální veverky
nádherný! )))

A jinak teda máme s Fanynkou moc rostomilý fotečky, jak sme spolu kamarádi

davidkova renata
jasnééé, budou guláčky tvarocháááčkíííííííí ))

Atusch
Bůšek je strašně ftipnej na těch fotkách, kde se rozčiluje, že nemůže za tebou ))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:49
- Nahlásit

http://renata62.rajce.idnes.cz/1.1.2011/
se teda nmedaj srovnat s bajkovejma,ale co uš..musíte mi koupit novej foták nebo to vodnese moje nána!!!

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 18:54
- Nahlásit

Unkas čeká na nový domov v Ústeckém centru pro zvířata v nouzi. Do útulku už byl po několikáté vrácen a před pobytem v útulku, také vystřídal několik majitelů. Nejépe se za celý život měl asi právě v tom útulku. I přesto, že je s rodokmenem, jeho chovatel...é - CHS Krásnoočko o něj nejeví zájem - do chovu není použitelný DKK 2/2 a údajně má i reakci na střelbu, ale kdyby si někdo dal práci, určitě by se to dalo omezit. Jelikož neměl v mládí žádnou socializaci, začal být nyní agresivní na psy, což se dá, ale také částečně omezit. Unkas je velmi dobře ovladatelný, inteligentní, čtyřletý pes. Nejvíce by se hodil k někomu, kdo by se s ním chtěl věnovat výcviku, být zavřený celý den v kotci, nebo hlídat pozemek není nic pro něj.
TEN JE NUNU

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:00
- Nahlásit

ketty
hele nemůžem ho někomu nacpat???? přepošli ho aspon známejm,plíís,já to hodila taky kámošce ze cvičáku,je boží

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:04
- Nahlásit

Gerda
jinak ty parkoviště jsem moc nepochopila, protože to tam neznám, takže prostě budu někde v ulici Thomayerova v 8:45. Tímto jsme domluveny a já napíšu až budu vyjíždět

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:20
- Nahlásit

Atusch
takže prostě budu někde v ulici Thomayerova v 8:45
Ta ulice se jmenuje Vídeňská. Dvě parkoviště tě nespletou, zajeď, kde se ti to bude hodit, je to tam maličký, najdem se v poho. Koukni: http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq=V%C3%A Dde%C5%88sk%C3%A1%2C%20praha%204%2C%20fakultn%C3%A D%20thomayerova%20nemocnice@sss=1@ssp=133134048_13 5734144_133172256_135767904@x=133156624@y=13574896 0@z=15

vidíš ty dvě péčka? Tak to sou ty parkingy

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:24
- Nahlásit

JAKO SEM BYLA VYVENCIT RALFA DOJDU ZA NIM KOUKAM UKRADL KRABYCKU S HREBIKAMA A SROUBMAa vysipal si to do pelechu asi hledal kladivko jeste tak nevim co chtel tvorit nebo mi tim naznacit mozna mu doslo ze diky te dire tam ma vetsi zimu ikdyz to zadelavam a chtel to zatlouct a nebo mi chce naznacit zebycht mela jako opravit neb vzal krabicku kterou u toho pouzivam a on me videl a vzdy sledoval chvili jako jak se snazim a zatloukam je to sikovny pejsek a ucenlivi asi ho naucim lehke domaci prace kldivo do huby hrebik do tlaby a jede se

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:26
- Nahlásit

davidkova renata
jasne jasne preposlu a zdilim na fb byla by ho skoda je fakt peknej a dkk 2/2neni nic tak hrozneho ....a v novem domove ustalenim kde se mu bude nekdo venovat urco ho ty manyry prejdou co ma verim tomu urco je z tech zmen majitele atd tak pruda ......to psi tezce nesou takovi byl kid ten ohar u uudy co sem ho vytahla z kotce .....a ted u argoska je v poho vlastne byl uz jak sem se mu zacla venovat nebyl takovi ...uhuceny atd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:27
- Nahlásit

ketty
dkk 2/2neni nic tak hrozneho ....a v novem domove ustalenim kde se mu bude nekdo venovat urco ho ty manyry prejdou
vidim to úpa stejně..musí se děsně nudit chudák

Atusch
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:30 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

Gerda
ano myslíme stejné parkoviště, na ně vjezd z ulice thomayerova. Budu tam a najdem se

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:34
- Nahlásit

Baysha
pani fláknete to na blů aji s těma fotkama z rajčete? kuju
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_11634_0.html

ketty
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 19:37
- Nahlásit

davidkova renata
tak tak ,taky mi ej ho lito ...nacpala bych ho k sobe ale mam volny fakt jen mini kotecek pro NO je to jako odkladacka narvu tam i ralfa vpoho vyskoci stoji otoci se ale ma to tak na lezeni je to metr na metr a pul cca takze fakt nic moc tak nak akorat to bylo tyy bulikovi byla tam spokojena mohla si tam i zablbnout ale vetsi pes.....

<< 1 ... 6228 . 6229 . 6230 . 6231 . 6232 . 6233 . 6234 . 6235 . 6236 . 6237 . 6238 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání