| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:55
- Nahlásit
tak já si šla ještě pak lehnout a ted jdu škrábat brambory na buřguláš a večer bude kuřecí křídla a hranolkama a smarinádou
jenda už moc horečky nemá,inhaluje furt sůl a jí pomrdanče
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:56
- Nahlásit
Eldoguero
abys ten spacák ještě nepotřebovala
mám ho v autě
ale bude tady asi s námi i kolega, takže nic a stejně by to nešlo skrz pásovce, je hodně infekční a muš by mi asi nepoděkoval, kdyby ho chytil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 11:57
- Nahlásit
Eldoguero
kočku jsem nikdy nejadla,jak to chutná? a užat tu fotku,prosím .-)
tady je taky klid,psiska lítaj jak střelený,ale u čínanu maj narváno,lidik normál nakupujou jako by nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:00 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
brezen2008
myslím, že Eldoguero myslela kočkou čočku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:09
- Nahlásit
kejtlin
Eldoguero myslela kočkou čočku
no jen aby
Šécko nej v novém roce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:29
- Nahlásit
kejtlin
no to je fakt, tak si holt musíte jen povídat no
brezen2008
jasně, že čočku, kočky nežeru
pani víte, že by se na Nový rok nemělo jíst nic co má peří, říká se, že prej pak uletí štěstí, ale je to jen taková pověra...
kachna_
takovouhle kočku bych teda fakt nejedla, vypadá dost hrozně
zde foto dítěte
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:57
- Nahlásit
Eldogueroty vole malej eldorado notorik!!pani,az to nekdo uzri na socialce mate po prdeli!
kejtlinto si nemuzes koupit to rybarsky kresilko,mocinky pohodlny na spani,stoji u nas cca 180kc.ja jsem v tom zalomila tra na hodku i na argosu,toz moc parada,tady mame kresla dve,takze kdybych chtela tak si dachnu,ale mi se nechce,pac cumim na filmy,ted jsem se dodivala na novou verzi souboj titanu,moc,moc krasny,aji mi u toho ukapla slzicka!
ALL
jinak decka amin mi udelal diru do zadnice,ten zmetek cerna,jak jsem si s nim hrala,tak mel takovy tocky,ze me tak rafl,ze mam prokouslej zadek jak svina,az jsem si bolesti cvrnkla do textilu,uz si s nim nehraju,je to zmetek!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:58
- Nahlásit
AD FACEBOOK
Neberte si to prosím osobně, ale až na vzácné vyjímky si nepřidávám na FB lidi, které neznám osobně. Není to nic proti nikomu a netýká se to jen lidí z tohoto fora, ale celkově odkudkoliv.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:00
- Nahlásit
Eldoguero
haaaaaaaaaaaa dite je uzasneee super jako
....
ste toho zas napsaaalii za tu chvilku co sem se cihala telku a na chvili oddelila badika aby uklidnil hormony s ketty uz aby doharala......
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:02
- Nahlásit
tak muš je prý nemocen, má horečku
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:04
- Nahlásit
kejtlin
jeee to je smula teda no ja ale taky nastydla mam pekne ucpany nos to asi ztoho ohnostroje vcera jaksem litala porad dom ven dom ven teda vedro zima vedro zima asi nic moc ...tak at je brzy zdrav a muze se stavit za tebou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:06 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
nemethova5
ketty
no jo malý alkoholik akorát jsme měli jen zavřenou flašku, s otevřenou by to bylo reálnější
du něco dělat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:09
- Nahlásit
ketty
prej se nadupoje ibalginama a paralenama a když se mu uleví, tak dojede
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:19
- Nahlásit
Hafoooj měje zléé s chlastu,hmyzopsovi je zléé páč tajně kradla česnekové jednohubky s paprikou,pakůn se poblil a vyblil vepřový tesák(což nechápu páč sem mu to vobírala takže byl asi na dně hrnce z polífkou kerou dorazil jako bonusovousvašinku)kocourovi je taky blbě páč jak dotáh večer dom tak sem ho zákeřně odlovila a narvala mu do krku odčervovací prášek dědovi je taky blbě páč vyžahl slífku co dostal pod větef o ježicha takže jediný životaschopný člen tohoto domu je muš
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:37
- Nahlásit
Eldoguero
no to jooo to by byla uplna bomba nej na to dat dudlik jeste a do toho caj teda naka lahev od whiskyyy by to musela byyt a dat to male do puusy a jak dudaa jeste ze spani
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:39
- Nahlásit
kejtlin
jeeeee tak dobre takle se taky lecim kdyz enco no ted maximalne muzu nakej vytamin
danajasa
tyy jo ste rodinka mas veselo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:41
- Nahlásit
Eldoguero
tak tohle neukazuj nikde,bo sociálka by to dítě šmajzla )
ale krásná fotka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:42
- Nahlásit
impact
já jich tam taky nemám moc,jako lidí,spíš utulky tam sou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 13:44
- Nahlásit
brezen2008
Já to beru právě vcelku osobně..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 15:21
- Nahlásit
impact
naprosto chápu
tak tady je pomalu tma jak v prdeli,takže šindlerův seznam ,už čtu u lampičky a nemám té knížky dost
je to lepší než film,takže si jí hned v lednu koupím,maj jí za 300 ,- kč
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 15:38
- Nahlásit
Fuj, bratr už podruhý bleje.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 15:49
- Nahlásit
impact
tady je nablito docela dost,jako venku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 15:53
- Nahlásit
Už ste z venku jelimánci? Užíváte si dnes den? Smí se dnes prát? Sem prala a pověsila prádlo, platí to po cleý den, že se nesmí prát?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:02
- Nahlásit
Gerda
já už dneska udělal 2 pračky,vyluxovala,utřela prach a nudím se,ale zejtra
zejtra budu celej den bez chlapa ,takže od rána si budu užívat překrásnej den
jenom já a mí psi,prostě bomba krásnej den strávenej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:04
- Nahlásit
Gerda
kolik se váš sešlo na vychákování?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:30
- Nahlásit
Gerda
prát se muže, ale údajně nesmí viset prádlo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:35
- Nahlásit
tady je krásné teplo,takže chodím jenom v tričku a lehké letní bundě
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 16:53
- Nahlásit
Ahoj lidijové, už jsme vyprocházkovaný, máme odkousáno i když na to byl moc unavený psík. Asi bude nenávdět Jiříka protože ho dneska byl a on byl blbounek důvěřivej a šel si pro pamlsku a dostal od něho facana, zkusil to znova tak dostal facku znova a když se šel mazlit zatáhl ho za slabiny tak mi ho až bylo líto a schovala ho blbounka malýho protože to vůbec ale vůbec nepochopil, ale jen ať ho kouše i bez rukávu!!! A ještě jsem přežila novoroční návštěvu u příbuzenstva. Jsem ráda, že je to za mnou
Bůch je převelice unaven, je to super
brezen2008
procházkovali jsme se my s Bůchem, Bajšová s Bajšou , Gerda s Maryjií a Pardálka s chrtama a naháčem a mušem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:07
- Nahlásit
Atusch
dík
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 17:17
- Nahlásit
Nazdar, fšici!
Mám tak mrkvou labradůru, že sem vedle ní u stolu jedla a ona LEŽELA A NEPŘIŠLA SOMROVAT!!! Tímto děkuji fšem zúčastněným za skvělou prochásku. Mám mokré boty. Eště se mi zdařilo po prochásce umýt si hlavu, vyluxovat, vytřít, převlíct postel a vyprat jednu pračku. Jsem skoro tak mrkva jak můj pes. Můžu si na Panadol dát panáka?
Jinač hlásím, že u nás se na silvestra bouchalo velmi moc, začalo to už kolem páté a skončilo po jedné ráno. Když po půlnoci začal ten největší rachot, tak bajša vstala, sedla si k balkónovým dveřím a čuměla ven. Je to velmi dobrý pes
|