| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:18
- Nahlásit
brezen2008
si měla rande?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:21
- Nahlásit
kejtlin
ano,ale né jak si většina lidí zde myslí
byla jsem se podívat za něčím,co mě hladí u srdce- u kámoše,co chová doma,anakondu,hroznýše a nějaké jedovaté hady a vodní želvy a HLAVNĚ PAVOUKY ,už mám domluveno si na jaře vzít od něj asi 5 kousků,samečky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:23
- Nahlásit
brezen2008
aháá tak to jo, super až na pavouky, těch se bojím
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:25
- Nahlásit
Zdar dámy,
kejtlin Co děda? Ještě jste spokojeni, jak jste příbuzným natrhli prdel?
Atush/b] Jsi zde někde?
[b]Gerda Mě se zdá, že Ti Máňu náčelník a spol. diskriminují. Na žádné fotce z obran Máňa není. Jak je to možný?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:25
- Nahlásit
brezen2008
ááá ty budeš mít pavouka???? Hrůůůza!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:30
- Nahlásit
Vlčáčková
Mě se zdá, že Ti Máňu náčelník a spol. diskriminují. Na žádné fotce z obran Máňa není. Jak je to možný?????
mě se to zdá taky! Ale je to zejména tím, že my byli na vycházce už od deseti, v jednu teprve přijeli obranáři, to už začalo slušně foukat a my měly s Bajšou už zmrzlý nohy, Bajša dokonce mokro v botech. A tak sme odjížděly daleko dřív než ostatní. Jinak Maryje nebrání, ona je vždy jen divák a když už vyvíjí aktivitu tímto směrem, spočívá v loudění pamlsků od čekatelů a fíků. Ona je nesportovní, má klidový drajf. I když teď v zimě je mnohem aktivnější, popobíhá si a někdy i velmi rychle utíká. Je spíš chodcem. Ale vytrvalostním, ujde se mnou vše, co ujdu já. A v tomto kondičním rozpoložení ji chci udržet do co nejvyššího věku. Musíme hodně chodit, hlavně v zimě, aby na vedrová období nabrala kondici a nebyla moc brzy unavená, chtěla bych, aby to srdénko zvládalo s lehkostí co nejdéle.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:31
- Nahlásit
Vlčáčková
ano prosím, jsem tu Co jsem provedla?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:32
- Nahlásit
taky dam nake fota ale z prochazky nemam nove sem zabudla fotak roztomili badik
aporter a nepusti a nepusti
takle to vypada okolo me kdyz sedim u kompu
v patre uzemi lisek
haaaa koukam na s tebou me bavi svet je maminka doma?? nee to nadava papousek
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:36
- Nahlásit
Gerda Aha. Takže vona je líná. Tak to jo.
Atusch Nic jsi neprovedla. Jen jsem chtěla zase zkonzultovat fotogalerii na Googlu. Mě furt nejdou otvírat jednotlivé obrázky, jen slideshow. A Tys mi nikdy nenapsala, jestli Tobě taky ne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:37
- Nahlásit
ALEXA,prosímtě,pak koukni na tu hru stěma vilama,já tam na tebe klikla a něco jsem ti tam nechtěně asi udělala,pokud je to špatně,tak mě asi zabiješ!!!děkuji za předem soustras
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Co děda? Ještě jste spokojeni, jak jste příbuzným natrhli prdel?
jsme
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:40
- Nahlásit
Přátelé, kamarádi!Fotky jsem vypálila a jdu chrupkat. Na některé z vás se těším zítra!!
Dobrou!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:41
- Nahlásit
Vlčáčková
na netu ve webovejch albech mi to jde v poho pustit jako prezentace jestli se ptáš na toto
Ale nejde mi nahrávat z picasy fotky na web, prostě to chce abych se přihlásila a pak mi to nedovolí a hodí chybovou hlášku, s tím že jestli problém přetrvává tak jim mám napsat, ale anglicky neumím a v češtině to asi neklapne Už sem picasu i preinstalovala a furt nic
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:44
- Nahlásit
Prosím pjekně Kateřinu Kohoutovou, aby se mi přiblížila svým žumpím jménem. Abych získala přehled, koho mám na xichtknize v přátelích. Díky.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:46
- Nahlásit
Huš asi vim. Kejtlin randící je to, že jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:47
- Nahlásit
kinta
kejtlin
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:48
- Nahlásit
Atusch
Jo, jenže já chci kliknout na fotku, aby se mi zvětšila, ale nepustila se prezentace! Na jednu fotku třeba z půlky.
A přihlašuje mě to vždy jen do jedné galerie, kam nahrát fotku můžu. Ale já mám galerie tři a nejde mi to přepnout na ty dvě.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:49
- Nahlásit
kejtlin
Jj, ty jména opčanský sou problém, ale gdyš sem viděla na fotkách Kyru, tak mi to docvaklo.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:50
- Nahlásit
jee a jednu sem nasla ve starsich to sem dat taky musim ...
badik velice pratelsky psik veseli hravi se stalim usmevem na tvari
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:51
- Nahlásit
davidkova renata
pani nechci nic řikat,ale zvječila sem si tu fotku a ten čokl vypadá jako člověk... ne teda moc čanyčlověk
ona je celej páníček
na vlkošeda se pochopitelně poptám, to je jasný, je to hnus no...
Gerda
vyfoťte ty růžový kulky vot tý bílý fenkíííííííí ))
Tak to jsem v pr... páč fena kulky nemá, co dělám špatně?
šiš vás bych potřebovala, ste výbornej sadař-sadista,
úplně v poho, mě to naprosto nevadí, takže, když je potřeba něco zmasakrovat, naporcovat, vykuchat a tak úpa klidně
brezen2008
gratuluju k randeti, jé bych taky zas po dlouhý době chtěla vidět ňákýho hada
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:54
- Nahlásit
brezen2008
tam celkem nemáš co udělat jenom u sebe, ne u ostatních
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:54
- Nahlásit
ketty
pěkná fotka
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:55
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, jenže já chci kliknout na fotku, aby se mi zvětšila, ale nepustila se prezentace! Na jednu fotku třeba z půlky.
tak to nemám problém a spustím kterýkoliv foto.
Mám problém že když otevřu Picasu (editor) tak me to chce prihlasit do webovych alb a pak se mi prihlaseni nezdari, proto ted nemuzu, nic nahravat. Jen prohlizet jiz vlozene fota
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:56 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
jo ta se povedla
mam jeste krasne fota tomuto podobne z obran jak je roztomili psik ale ty uz tu nekolikrat byli myslim tak davat nebudu a sou ymslim v tom fotomaniactvi nekde na prvnich stranach taky dobry jako tesacky on vypada velice pratelsky uz od vyvedeni z odkladacky kdyz de na obrany ..on to pozna takze..to ej rachot ..uvazovat nemuzu neb to sem udelal jednou na obranach prekousl voditko tluste jak lano a hnal se na plac to byl rachot neb tam byl naky pes nechal se odvolat nastesti teda jako ale jen tak tak...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:59
- Nahlásit
Atusch
Aha. Takže ono je to prostě rozbitý nějak, projevuje se to všelijak.
Ještě mi, myslím, něco nejde u mailů. Jo, když dám "archivovat", zmizí mi to, ale už nikde nevidím, kde je to archivované, kdybych to chtěla vytáhnout zpátky nebo aspoň přečíst. Ale to možná už nešlo dřív.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 21:59
- Nahlásit
ketty
Paní vy nevíte,že psi citrony nejedíí Eldoguero
Vedle u těch granclí v debatě u nás maj právě ty druhý arijeny za 700pro gyganty tak zvažuju,že zásobím pakůně páč už zas sežral poslední pytel pufínů a ač sou docela dobrý nebyloto bůch ví co(vyrobil z kyla granclí 6laoven za den) Ted nic nechápu-muš mě seřval,že nejede lednička,že se všecko zkazí asi sem nepochopila že za to můžu já(naše lednička se mi nesvěřuje,že hodlá chcípnout to nevzal jako omluvenku)
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:02
- Nahlásit
danajasa
neeeeeeeeeeeeee jooooo dyt sou zdraviiiii musi mit nake vitaminy prece
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:07
- Nahlásit
Vlčáčková
tak u mailů nevím, jako ukládání do konceptů jde v poho, archivování teda nevím, to nedělám Vše co je důležitě označuju hvězdičkou a okamžitě to mám v prioritní poště, ale ať kouká google dořešit tu picasu, štve mě to a rajče mě neba
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:10
- Nahlásit
Děcka, čtu si nějakej článek o depilaci, než pudem s mařínem ven, v diskusi je výýýýbornej příspěvek pána, co zjevně nemá rád oholené ženy, cituji kus: "...takova zmalovana vyholena potetovana rasple s rebikem v oboci a kruhem v rypaku vypada jak bejk buzerant..." konec citace )))
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 22:11
- Nahlásit
kejtlin
jestlis nevidela tak tady sou
ta jedna je luxusni skoda ze to tam neni priblizene nekde mam na te jedne vypada fakt masakrove
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10888_6.html
|