| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:25
- Nahlásit
K zubaři přijde pacient s bolavým zubem. Doktor ho prohlédne a říká: "Nedá se nic dělat, musím vrtat hodně hluboko, až na nerv."
"Tak to se, pane doktore, zapotíte! Já mám totiž nervy v prdeli!"
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:25
- Nahlásit
Vlčáčková
jezis chudak malej ji musi byt desne sama ve tme v mrazu ...a co kdyby ji tam naka vlitla stat se muze ....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:26
- Nahlásit
Dodatek k pracovní smlouvě platný od 1.1.2011
1) Nemocenská
Zaměstnavatel nebude nadále akceptovat potvrzení od lékaře o pracovní neschopnosti. Kdo může dojít k lékaři, dojde i do práce.
2) Chirurgické zákroky
Veškeré operace jsou v době Vašeho pracovního poměru zakázané! Firma Vás přijala jako celého a neporušeného člověka. Pokud si necháte něco odstranit, bude to posuzováno jako hrubé porušení pracovní kázně.
3) Volno na zotavenou
Každý zaměstnanec má nárok na 104 volných dnů za rok. Tyto dny se budou nazývat soboty a neděle.
4) Absence z důvodu úmrtí
Tato absence Vám bude omluvena pouze za předpokladu, že zaměstnavatele uvědomíte minimálně 14 dní předem, protože jste povinni za sebe zapracovat náhradu.
5) Návštěva toalety
Návštěvy na toaletách se budou řídit abecedním pořádkem. Všichni zaměstnanci začínající na písmeno A půjdou na toaletu mezi 8:00 až 8:20, písmeno B 8:20 až 8:40 atd. Pokud to nestihnete v uvedeném čase, musíte počkat do druhého dne, nebo si vyměnit časenku s jiným zaměstnancem. Tato změna musí být písemně povolena od vedoucích obou zaměstnanců. Pro použití toalety jsou stanoveny 3 minuty. Po uplynutí tohoto limitu se ozve zvukové znamení, toaletní papír se ukryje a dveře toalety se otevřou dokořán.
6) Přestávka na oběd
Hubení zaměstnanci – 1 hodina (musí lépe vypadat)
Zaměstnanci se standardní vahou – 30 minut (stačí pro udržení váhy)
Tlustí zaměstnanci – 5 minut (stačí na vypití odtučňovacího koktejlu)
7) Kodex oblékání
Doporučuje se, aby zaměstnanci chodili do práce oblečení úměrně svému platu. Kdo bude přistižen ve značkovém oblečení, bude to znamenat, že je na tom finančně dobře a může mu být snížen plat.
Děkujeme Vám za loajalitu vůči naší společnosti. Jsme tu od toho, abychom zabezpečili pozitivní zaměstnanecké ovzduší.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:29
- Nahlásit
ketty
je to strašný, poprvý jsem se cítila skoro trapně, jako pocit opilé matky mi byl zcela nový, ale už si zvykám
danajasa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:29
- Nahlásit
ketty Jo, je to chudák. Ani ji skoro nevenčí, zahradu má jen takovou cestičku a kolem plotu, ostatní je kvůli ní zaplocené. Stejně je většinu i bílého dne v kotci, u plotu ji vidím méně, spíše odpoledne. Ráno většinou řve v kotci do té doby, než na ní zařvu já a pak se taky někdy na té zahradě objeví. Čili když mě slyší páneček, tak jí pustí, abych tam neječela ještě já. Takže asi tak. Hlavně, že mi bylo řečeno, že ji připustí, aby měla štěňata - taky s nějakým vořechem bez PP... jako je ona.
Fakt, že ...
Nic jinýho se na to nedá říct!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:30
- Nahlásit
Doktore, mam problem pri komunikaci s lidmi, strasne rychle se nastvu. Hmm, a jak se to projevuje? Kurva a co jsem ti ted rek ty debile?!?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:30
- Nahlásit
danajasa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:33
- Nahlásit
danajasatak to je dobry,to si opisu a vytisknu!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:35
- Nahlásit
Vlčáčkováty vole,fakt dobry,zase chudak fena na vytriskani penez za stenata,ja bych toho tvojeho souseda z chuti pretahla!kdyz vidim,jak se ti dva maji jak prasata v zite a nedam na ne dopustit,tak mnou lomcuje jen vztek,a takovych idiotu je plno!!sama v kotci v mraze!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:36
- Nahlásit
Eldoguero
chaaa teeda to bude teda vec asi
Vlčáčková
to ej tachot teda takovi kreteni opravduuu
to ji jako pripustenim chtej uklidnit jo nebo co??? ......
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:39
- Nahlásit
ty joo nic enni slyset venku asi uz sou ozrali nebo jim to urvalo ruce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:39
- Nahlásit
danajasa
jsou dny kdy jsem ráda, že podnikám a všechny tyhlety věci jsou na mě krátký
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:40
- Nahlásit
Huráááá náš kocour přišel domůůů,tak máme všechny žvážátka pod střechou,tudíž můžu začít chlastat 3.2.1 včíííl
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:45
- Nahlásit
Huráááá náš kocour přišel domůůů,tak máme všechny žvážátka pod střechou,tudíž můžu začít chlastat 3.2.1 včíííl
danajasa
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:46
- Nahlásit
Vlčáčková
no jo no, když oni si lidi furt myslej, že fena musí mít aspoň jednou za život štěňata a taky že na nich vidělaj velký prachy jak se pes celej živoat má je jim fuk
a taky si hodně myslí, že když maj zahradu, tak pes nemusí chodit na procházky bohužel to nakonec dopadá přesně takhle - pes už nechodí ani na tu zahradu
naši sousedi maj takhle dvě rotvičky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:48
- Nahlásit
Eldoguero
ty jo to je mazec jako fakt ....neni to krecek aby to bylo v kleci ......by mel asi an chov psu byt naky zakon jako ej na chov vlku ktery urcuje jak atd .....ikdyz ono i ty vlky nekteri maj v klicce a nikdo nic nedela
stim ....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:51
- Nahlásit
tyyy jo uz za hodku bude noviiii roioooooooooooooooook to leti ten cas
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:52 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Tak milá žumpo, tohle sme jen pro Vás ukradli u seniorů. Užijte si to.Přídu aš příští rok. Zatim
Do roku 2011,
Ti přeji.....
aby Ti nikdy nezamrzl úsměv..........
aby Tě nikdo nehodil přes palubu,ani do starého železa...........
abys byl vždy nohama pevně na zemi a měl je vždy v suchu................
aby ses nedostal nikdy na tenký led........
prostě abys vždy věděl, odkud vítr fouká..........
abys nechtěl být za každou cenu první..............
aby si na Tebe nikdo nevyskakoval.........
aby ses nedělal menším, než jsi......................
aby ses necpal, kam nemáš.......................
abys měl dost sil na nelehké úkoly...............
a chytil za pačasesy všechny šance, které Ti rok 2011 přinese.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:01
- Nahlásit
UŽ JSI VIDĚLA MUŽSKÝ MOZEK?
153-NÁSOBNÍ ZVĚTŠENINA
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:07
- Nahlásit
Alexaty jsi ale sprosta!ja tam vidim samou šuka.ku!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:09
- Nahlásit
malinkacus pani,ja ti pisu a ty nic!!!jako na skypu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:13
- Nahlásit
Mizím odsud mé milé kamarádky. Takže vám i náhodným kolemjdoucím přeju ať se vám v Novém roce splní všechna tajná přání a co nejméně týraných, zachraňovaných, nechtěných a hledaných psů. Pokud možno žádné
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:15
- Nahlásit
ketty Eldoguero nemethova5
Oni jí asi na množení nemají. Je to spíš, jak píše Eldorádo. Vysvětlila jsem paničce, proč bych jí ty štěňata nenechala. Ale nevím, jestli to padlo na úrodnou půdu. Příště, pokud se budeme o tom bavit, jí zkusím říct, že štěňata MUSÍ být doma a dělají hrozný bordel. Možná by to mohlo zabrat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:16
- Nahlásit
Biluška
Díky, drahá. Tobě taky všechno nejlepší.
A netvrď, že jdeš chrápat nebo slavit!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:19
- Nahlásit
Vlčáčková
postrašit je někdy dobrá varianta, bylo by to každopádně dobrý hlavně pro čubu, už takhle to stojí za prd a ještě k tomu štěňata, no snad se zadaří je přesvědčit
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:20
- Nahlásit
Zdarec, lidé. Vzhledem k tomu, že jsem dnes měla volno, byla jsem v hokně jen čtyři hodiny. Tak jsem ani neměla nakonec čas si s Vámi hodnotně popovídat. Nicméně Vám přeju do nového roku všechno jen krásné, růžové, lehounké a nadýchané. MÁM VÁS RÁDA, ŽUMPO !!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:21
- Nahlásit
Vlčáčkovája to proste nepochopim takovy lidi,oni si mysli,ze ty steneci mimina se budou vychovavat sama a starat se o sebe taky budou sama??a jeste bez pp,kdyz je outoulek plnej i papiraku,jsou to kreteni,doufam,ze jsi jim dala radny kapky!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:22
- Nahlásit
Děckáá muš chodí s hmyzopsem v náručí po domku a říkájí divéééj to je stromeček,to je okýnko nebooj toje jenom petardičkááá a uš je vratkej ted jí vysvětluje,že v zrcadle je takýýý ta samááá Diginkáá já se znich poserůůůů.No to bude noc.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:22
- Nahlásit
Biluška
Takže vám i náhodným kolemjdoucím přeju ať se vám v Novém roce splní všechna tajná přání a co nejméně týraných, zachraňovaných, nechtěných a hledaných psů. Pokud možno žádné
Milá paní! Vám i celé vaší lidsko-psí-kozo -koňské smečce přejeme s veverkama jen to nej...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 23:24
- Nahlásit
danajasato musi byt u vas sranda!
|