| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:23
- Nahlásit
Eldoguero
no tak dědatam jel na pozvání na vánoce, ale neměli údajně volnou postel, aby tam přespal, řízek mu nedali, neměli ho obalenej, ale poeníze od něj si vzali, tak děda přijel zklamanej domů, dostal sebou 4 chlebíčky a 3 jednohubky-neměli větší krabičku. No a že tam pojede na silvestra, že mu vynahradí ty vánoce a tak, přijeli pro něj s plnou parádou, děda do telefonu řekl, že přijede, no a když dojeli, tak jim ani neotevřel a před vrata oznámil, že si to rozmyslel, že k nim nechce, otočil se a zašel do baráku a oni tam čučeli opařený jak idioti ještě jakou dobu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:24
- Nahlásit
Eldoguero
Já? Deprézi? Ani ne... Měla jsem, poslední dva dny. Ale už je to pasé. Statečně to zapíjím...
Biluška
Škoda...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:25
- Nahlásit
nemějte deprézi, fakt né
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
danajasahe,he pekny!
impacttak to zapij radne!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
kejtlin
to uďál dobře děda, třeba si to budou pro příště pamatovat
impact
tak zapíjejte pani, ale s mírou
Biluška
Víte co zůstane suché na utopeným nemluvněti?????
Plenky Pampers!!!
platí to, i když dítě říká jména psů, táta a do prdele?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:31
- Nahlásit
Eldoguerocus pani,jak slavite????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
Je to černý a letí to přes rybník.co je to?
Dobře nakopnutá kočka.
Eldoguero
platí to, i když dítě říká jména psů, táta a do prdele?
Jistě. První slovo Lály bylo "Esí" (Hessi). Pupy byla taková zaostalejší. Začala mluvit až skoro ve dvou letech. Zato rovnou řekla "Esí hop"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
danajasa
výborný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:34
- Nahlásit
Biluška
Je to černý a letí to přes rybník.co je to?
Dobře nakopnutá kočka.
paní to je starý, ale vždycky mě to dostane
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:36
- Nahlásit
tak jenda se vráti lmá horečku a myslí si že ho budu obskakovat,ale nebudu
a zejtra asi nedorazím,uvidím až ráno
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:37
- Nahlásit
Biluška
no jasně, ale já jestli to má smysl zkoušet z tím utopeným nemluvnětem, jako estli po něm fakt zůstane suchá pamperska?
A není to fuk, kdy začnou mluvit, šak toho za život nakecaj stejně až až
nemethova5
ahoj pani, v rodinném kruhu 12 dog, jedné smrduté stafordky, dítěte (zatím spícího) a přítele, ostatní spí vedle ve stáji
co vy?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:39
- Nahlásit
jdu spát,už mě to tady doma nebaví,v televizi hovno a psiska už pomalu spěj,jdu s nimi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:40
- Nahlásit
Eldoguerocokly vyvenceny!hajan musi byt na voditku,pac jak litaji rachejtle,tak by kazdeho zakousl v jeho okruhu,amin to ma na haku,mu se to libi,ted jsem pozrala na co jsem prisla,matka chrape,psi chrapou,zofka chrape,jen ja tady cumim do kompu a cekam na pulnoc,at muzu jit chrapat!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:42
- Nahlásit
Se mi podařilo v rychlosti vyvenčit, páč byl docela klid. Akorát že v rychlosti, takže inkontinentní Bekynka se lehce dokapičkovala doma.
No ale, co už, že jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:44
- Nahlásit
Vlčáčkovája prisla taky pred chvilkou,pac s hajanem s eneda,lovi kazdeho na potkani,ani ti co nebouchaji,takze jsou vyvenceni a chrapou,pak pujdu brzo s nema,pac jedu do hokny.
|
ketty
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
jooo sem zabudla zminit ....davidkove se mooc libili tve rady me do zivota neco malo sem ji zkopcila jako treba jak dite naucit privolani aportovat a tak renca jeste pridala nake rady svoje co a jak
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Ju. Už jsem na dně.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:45
- Nahlásit
impactmyslis jako alkuhulicky????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:46
- Nahlásit
nemethova5
je tak to je stejnej jak bad ten by to taky lovil vse jak neco bouchne de poprvnim co vidi
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:49
- Nahlásit
nemethova5
To taky. Ale jinak na dně lahve jahodovýho vína.
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
kettyno to jsem rada,ze v tom nejsem sam,on je desne agresor,co se tyce petard a dalsich veci,tak badik taky lovi kolemjdouci jo???
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
no jasně, ale já jestli to má smysl zkoušet z tím utopeným nemluvnětem, jako estli po něm fakt zůstane suchá pamperska?
S vlastním bych to nezkoušela. Jednak přijdeš o rodičák a za druhé si myslím, že s tím budeš mít děsnýho papírování Víš jaký sou na těch úřadech dneska byrokrati
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:50
- Nahlásit
nemethova5
Jestli Hajan loví i ty za plotem, tak sem s ním. Pošlu ho na ty kretény přes plot.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:52
- Nahlásit
Vlčáčkoválovi vsechny a kdyby mohl tak se pres ten plot dostane,nastesti uz je chabrus na nohy,takze plot jak lanka uz nepreskoci!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:53
- Nahlásit
nemethova5
no vsak nekde nakou starnku zpet a nekde i predtim sem zminovala co bad dela kdyz slysi ranu atd to je jako mazec a kdyz je ohnostroj je nasranej maximalne hele jednou na tabore prask figurant mela sem jit teda na plac rukav asi po druhe jako akce u davu dav mi zacal utikat a i ja se bala ze napali do prvniho co narazi ale figurant samo zacal utikat a rvat takze se bad vydal primo na nej jinak to vypadalo ze se vrhne na dav chvili .....tu jako se vrha na plot a chce za nej najit toho hajzla co dela ten bordel jako maximalne nasranej pes ....holky ani ne spis je jako strhne bad kdyz hodne rve ze dou snim stekat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:55
- Nahlásit
nemethova5 Bych mu ho prostříhla.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:55 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Vlčáčková
a ti pujcim badika k nemu i at se vyradi to on rad lovi hajzli co delaj bordel a kort kdyz ho jeste navrch podporis spravnou intonaci
Bych mu ho prostříhla.
D
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:58
- Nahlásit
kettyty vole neblbni!vlcackova by je nezvladla ty dva rozjety buldozery,pak nekoho sezerou a prijede nova natacet!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 21:59
- Nahlásit
nemethova5
to je přesně Kyra, ten náš plot za moc nestojí a byl by průser jak vrata
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:01
- Nahlásit