| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:38
- Nahlásit
impact
tak to je parada to do noveho roku vstoupite jako prasatka spinavi takze celi rokk se budete mit jako prasata v zite
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:39
- Nahlásit
Gerda
jsem celkem nadšená, ale uvažuju svoboda a nezávislost.....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:41
- Nahlásit
kejtlin
jojo presne ma slova na me nekteri vco na zactku pohoda atd atd ze maj sve zajmy taky ..tak treba po roce najednou jestli si nechci nechat jen bada ze ostatni sou na nic .....sem taky prohlasila jako ze se muze teda zbalit oni mi neveri ze to myslim vazne ja jako v tomhle sem dost zasadova a mimo teto zasady si na zadne az tak netrvam a myslim to smrtelne vazne ....oni tomu asi neverii nebo si mysli ze casem...no omyl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:44
- Nahlásit
kejtlin
uvažuju svoboda a nezávislost.....
myslim že svoboda a nezávislost k příjemnýmu vztahu patří. Možná si to jen pleteš s kompromisama, ale ty člověk musí dělat tak jako tak, i když žije sám. Pokud je dělat neumí, možná je to potom to sobectví. Neřikám, že v některejch situacích jde kompromis stranou, přes něco prostě vlak nejede. Když ti bude chlapíček milej, třeba i když pejskařem nebude, dá se vrámci kompromisu soužití s tolika čoklama pořešit tak, aby byly všechny strany spokojené. Myslim si, že umíš vyjít vstříct, pokud to bude umět i on, pěknému vztahu nic nebrání. A doufám, že se nemusíme bavit o tom, že hlapíček dámě něco nechce dovolit, že se ho dáma musí ptát, jestli smí večer vyrazit s kámošema a takový ty bejkárny, který normální čék zná jen z fory, z vyprávění zoufalých žen. Páč svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhýho. Jak půjdeš kol vztahu s obavama a nejistotou, můžeš se na to rovnou vysrat. Buď se ti líbit bude, nebo nebude.
Ach, jsem tak moudrá.... ))))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:47
- Nahlásit
Gerda
jj to všechno vím, a jsi moudrá, přemoudrá Gerda
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:48
- Nahlásit
Gerda
jojo hezky jsi to napsala kejtlin lepe bych to nedokazala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:52
- Nahlásit
kejtlin
no tak vidíš, prostě si užij to, co je ti teď pěkný a vyprdni se na jakýkoli potenciální potíže, co by mohly přijít, ty se řešej, až když přijdou. A bacha na společný majetky a takový ty věci, který se naopak musej řešit hned. Nic společně s mušem nekupovat, krom věcí, kterých se pak můžeš bez potíží vzdát, nebo ho z nich vyplatit. Sice vždycky od zamilovaných dam slyším na tuto poznámku jen kritiku, jenže ona je veliká pravda, že dobré účty dělají dobré přátele. A nejhorší jsou vztahy krs majetek v rodině. Naštěstí to neznám z domku našeho, neb vůbec nic nikdo nemáme, ale i tohle mi moje maměnka vštěpovala, i z největší lásky se může stát největší nepřátelství. Pokud máš čistej účet, jasně dáno, co je čí, můžeš v případě problémů už řešit jen věci vztahové, nemajetkové, ty, co hmotné nejsou. Hlavně si s nim neber společnou hypotéku ani žádnou půjčku. S nikym si jí neber. Nikdy. Měla by ses s nim vyspat, abys věděla, že nekupuješ zajocha v sáčku.... )))))))))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:56
- Nahlásit
Gerda
no to mě taky napadlo... to vyspání, ale nejsem lehká děva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:58
- Nahlásit
kejtlin
na tom neni nic lehce divýho...myslim, že to je fajné vědět hned, jesi to jde, nebo nejde....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
Gerda
mám infekčního pásovce a fakt hnusnýho, bolavýho azhnisanýho, ted´ do toho fakt nepůjdu, a odkopnout ho můžu vždycky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:02
- Nahlásit
Děcka, letim na vycházku s čoklama, tady už se v parku začíná střílet, jedem k Atušovejm.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:03
- Nahlásit
Gerda
Měla by ses s nim vyspat, abys věděla, že nekupuješ zajocha v sáčku.... )))))))))))
na prvním rande? No paní na první mu přece může jen dovolit, aby ji obdivoval. Na druhým možná nějakou tu pusinku...no tak na čtvrtým,pátým rande bysme se mohli bavit o tom, že bude znát barvu jejího spodního prádla . A to jenom vzhledem k tomu, že už mají tenhleten věk
A doufám, že se nemusíme bavit o tom, že hlapíček dámě něco nechce dovolit, že se ho dáma musí ptát, jestli smí večer vyrazit s kámošema a takový ty bejkárny, který normální čék zná jen z fory, z vyprávění zoufalých žen
Poslední dobou jsem četla zpovědi mnoha zoufalých žen, které žárlí na mušovi "kamarádky". Jsem úplně hleděla co je to včil za módu ve světě . Třá tam psala holka (přes dvacet, žádná puboška), že její přítel se domluvil s "kamarádkou", že se jde večer k ní domů dívat na nějaký film . Nebo další, že její chlap je od Vánoc na horách na dědové chalupě, ji tam nepozval (výslovně jí řekl, že to bude pánská jízda, tak sorry kotě) a pak se na fejsbůku dočetla, že zve fšechny (hlavně holky), aby přijeli slavit k nim
A obě ty dámy s oněma pánama dál chodí a ještě jsou úpa nešťastné co jako mají dělat . Teda nevím, na mě tohleto zkusit nějaký sameček tak má sbalený kufírek na chodníku dřív než ten fejsbůk vůbec dočtu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:05
- Nahlásit
Biluška
tak ten by letěl jak papírovej drak
all
tak vše závisí na mě, on by do toho šel jsem se dozvěděla před chvílí....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:12
- Nahlásit
Biluška
no to ej masakrrrrr ...to by teda fakt letel jako
kejtlin
no hele tak supr tak promysli a uvidis a zkusit muzes a ukoncit to vzdy taky muzes horsi enzkusit a premyslet coby kdyby
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:15
- Nahlásit
ketty
já do toho jdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:17
- Nahlásit
kejtlin
ketty
tak ten by letěl jak papírovej drak
Mě fascinuje ten daf na tom fóře. Prakticky všichni jsou na straně těch samečků . Že prý když s holkou chodí tak to přece není její majetek, že může mít kamarádky a tak...a ještě pokaždé seřvou ty holky, že šmírují . Ta co jí chlap jde za kamarádkou na "film" se to dozvěděla tak, že mu projela esemesky. Ještě zjistila, že ta kamarádka o ní mluví jako o "hysterce" a chlap má strach, aby "se to hysterka nedozvěděla" . Nějaký kluk na té foře ji seřval, že dobře jí tak, že kdyby nešmírovala tak by nic nevěděla a jak by jí bylo dobře . A všichni ostatní mu přitakávali, že má pravdu . Jsem nestihla zírat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Biluška
Mášenek nechodí na filmy za kamarádkami
Taky jsem podobné věci četla, ale já jsem podezíravá od přírody, nejen stran kamarádek, ale tak všeobecně
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
kejtlin
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:21
- Nahlásit
kejtlin
já do toho jdu
No bomba
A já můžu jít v poledne dooom
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:23
- Nahlásit
Biluška
to je rachot teda jasne kazdy ma sve zname a pratele obou pohlavi ale ma to sve meze a mantineli ne ??zas odsat podsat a pokud neco pise ta dotycna takoveho ...tak uz enni neco v poradku stim chlapem neb jak ji asi tak muze popisovat ???? no asi by to bylo na dloouhou debatu to rozebrat ....
kejtlin
jooo a vlastne ste se poznali trosku diky me to je uzasne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:23
- Nahlásit
kejtlin
Mášenek nechodí na filmy za kamarádkami
Tak mohl by jít, že jo....není tu uvázaný na řetězu . Ovšem mě by potom vůbec nic nebránilo sbalit mu ty dvě igelitky, se kterýma se sem přistěhoval a kopnout ho do pr...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:26
- Nahlásit
ketty
ale ma to sve meze a mantineli ne ??
Přesně tak. Nemám nic proti tomu, aby chlap někde na ulici potkal bývalou spolužačku a šli spolu na kafe pokecat.
Ale mám toho dost proti tomu, aby si s tou holkou dával rande někde večer u filmu . Nebo na Silvestra na horské chatě zatímco té svojí nakecá, že to bude pánská jízda bez bab
Vsadím se, že kdyby ta holka druhý den doma řekla, že jde s kamarádem na večeři a pak k němu domů koukat na sbírku motýlů tak milý přítel udělá scénu jak prase
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:29
- Nahlásit
Biluška
vidím to stejně jako Ty, mi taky nevadí, když jedou někam s partou přátel a jsou tam i ženský, já mám v partě přátel taky chlapy
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:30
- Nahlásit
Biluška
asi tak nak a je na zenske co chce tolerovat kdyz je tak slepa atd a je snim a chce byt tak si pak nema stezovat ,.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:39
- Nahlásit
nazdar koťata
kejtlin má fstach????? jupííííííí .bé další akce na foře!!
zbytek nevim,gdo dělá vejcuc?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:43
- Nahlásit
davidkova renata
jj mám fstach
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:43
- Nahlásit
davidkova renata
tady se toho udalo hlavne v noci to byla vec vejcuc asi neumim popsat hlavne se rozebiralo kejtlinino rande tahani kabelu a nakej sendvic co se vecera tyce jo a umrzli deti atak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:49
- Nahlásit
ketty
jo a umrzli deti atak
takže nic poctatnýho )))
kejtlin
jj mám fstach
sim tě hlavně ho nedělj přes žrádlo ,musí tě milovat jen tak,stejně jako čoklové a navíc si ušetříš dost práce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:51
- Nahlásit
davidkova renata
sim tě hlavně ho nedělj přes žrádlo,musí tě milovat jen tak,stejně jako čoklové a navíc si ušetříš dost práce
ty si přece kretén
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 11:52
- Nahlásit
kejtlin
ty si přece kretén
co já? ti předávám jedinečný kinekologycký moudra kerý jinde než TAM nenajdeš a zadara a ty to snat nechápeš!!
|