| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:22
- Nahlásit
Tak je po22h taj jen s hvězdičkou Mě je děsná kosa nějak to topení co tu topí pro hlodavce s vokolí nestíhá,bůch ví co tam dělaj pod tou bunkou---jako kdy musí začat králíci aby byli ty velikonoční mladý?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:23
- Nahlásit
je veliká zhovadilost cpát se v tuto pokročilou hodinu cukrovím? zas si říkám, že na tomhle není nic moc co zhoršit a v zimě by čék měl mít tepelnou izolaci
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:25
- Nahlásit
Atusch
aha už koukám, no odolný určitě je, každopádně odolnější než já...
a já
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:26
- Nahlásit
Eldoguero
nejni prooc by bylo pokud to neprezenes ze te bude tlacit brisko ...a zalezi v kolik des spat nejmene dve hodky by si pak mela jeste cihat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:27
- Nahlásit
danajasa
kdy musí začat králíci aby byli ty velikonoční mladý? akorát maj nejvyšší čas
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:28
- Nahlásit
ketty
dvě hoďky jo? tak to na to kašlu, jako ne na to cukroví, ale na tu životosprávu
no jo je to olgoj
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:31
- Nahlásit
Eldoguero
Mám obavu,že ty co sou tady pod bunkou už začaly to není možný aby hlodavec dělal takovej rachot (leží dva zajíci v příkopě,hele brácho na toho myslivce velkej pozor!!!!Von tak dobře střílí???Né ale už dvakrát mě poblil)
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:32
- Nahlásit
Eldoguero
jo tak nejak vecer se jist muze atd ale zalezi kdy de clovek spat neb telo pracuje pokud se najis atd a bla bla si pamatuju z obdomi meho anorektickeho skoro a pak takoveho spravne zivotospravy atak ze kdyz je clovek dlouho vzhuru je blbost jist naposled napriklad v sedum ..takze zadny strach jist vecer a zalezi i co po necem lehcim asi nemusis nak dyl byt akcni nejhorsi sou tezke veci
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:34 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
danajasa
tady taky hlodavc radej a nejen zajici
joo a vlastne me uz tu tokaj i anduli jak sou vevnitr a je teplo tak uz by chteli asi sedet na vejcich
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:35
- Nahlásit
ahoj, volala mi Jiřina, že Sára klepe hlavou a má asi nějakej nájezd na zánět. Ucho jí vymyla 30%kysličníkem...máte ještě nějaký typy?Díky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:38
- Nahlásit
danajasa
překažte jim to pani, nebudou vás mít rádi, budou vám říkat kaziš... a budou se vás stranit
ketty
no spát půjdu za chvíli, cukroví určitě není zrovna správná životospráva, i když vlastně jsou to cereálie, že jo
takže správná životospráva nehrozí, ale mě to neva
fakt je to olgoj
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:38
- Nahlásit
hally001
jeje znam takovi super kapky levny a ted ale zas nazev asi nevymyslim myslim ze surolan nebo tak nejak se to menuje je super ketty trpi na usi a zabira mi to jinak nevim zadnou babskou radu byva rapikovi repikovi caj dobry na vymivani namocit vatu a vytrit no nevim nemusi to zabrat ..ale me to i vylecilo zanet oka u papoucha a to predepsal vet teda nebyl to pokus
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:40
- Nahlásit
Eldoguero
hele kdyz to enni pravidlem tak sem tam to nevadi ja se taky enkdy nacpu a spi se mi lip nez kdyz dodrzim tak jak se ma jeee uz des joo jakej olgoj furt ??
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:44
- Nahlásit
ketty
to je fuk, aspoň budu mít tu izolaci
no na coolu je ňákej film, nevím o čem, ale je tam olgoj chorchoj a pěkně velkej
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:47
- Nahlásit
Eldoguero
jojo jasne taky potrebne na zimu dulezite mit zasobu
jo tydle vydle olgoj chorchoj to nemam pusteny sem lina prepinat ja tu tukam do klavesnice koukam kde jaky pes potrebuje domov co se naslo a kam to nacpat kdyz nemam misto a jeste pisu s kamaradoj a jeste chat na lidech v NO sem plne vytizena do toho tady hlidam bada aby neudelal ketty stenatka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:48
- Nahlásit
Eldoguero
fakt je to olgo
Si nezahrávejte olgoje spatřit znamená špatně skončit respaktive být sežrán obřím červem bacháááá
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:49
- Nahlásit
jooo a heleee kde je ta kejtlin ma naky dloooooooooooooooooooooooouhyyyyy rande na to ze ej prvni asi je i vasen
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:50
- Nahlásit
ketty
ta kejtlin ma naky dloooooooooooooooooooooooouhyyyyy rande
a nebo jenom čeká na souseda až přiveze kabely protože nemůže odjet autem
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:52 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Atusch
no ty si prejici
buh vi jaky kabely a skym kam taha
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:52
- Nahlásit
danajasa
já vim, už jich tam požral dost, funguje to i přes tv?
ketty
jsi plně vytížená, to já se jen cpu a klapu do klávesnice hovadiny
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:54
- Nahlásit
Eldoguero
joooooooooooooo no ale je sranda aspon jeste musim neco hodit do kamen nak klesla teplota a taky sem se cpala ale uz sem to sezrala a prasknu brzo pocitam ze v srpnu narodi se stejcek a bude stekat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:54
- Nahlásit
ketty
kristova noho, to ta švédská trojka a sendvič byly teda houby témata proti kabelům
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:55
- Nahlásit
ketty
to neni o přejícnosti, jen jsem nabídla další řešení a vysvětlení toho proč se neozývá
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:56
- Nahlásit
ketty
narodi se stejcek a bude stekat
štěkat bude 100% naše taky štěká
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 23:00
- Nahlásit
Hele lidi,olgoj je ňákej nudnej, du přiložit do kamen a spát asi už zítra tu budu v podstatě, tak uvidíme, kolik se nás tu sejde
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 23:00
- Nahlásit
Eldoguero
kristova noho, to ta švédská trojka a sendvič byly teda houby témata proti kabelům
co zaaaaaaaaaaaaaas ????
Atusch
ahaa no jasneee to joo buh vi co teda s tim randistou a sousedem dela prece by ji randista nekde nenechal samotnou nepojizdnou a treba ma kabel tak to spolu dobijej noo a nebo se zdrzela se susedem kdyz tahal kabel
Eldoguero
ketty
narodi se stejcek a bude stekat
štěkat bude 100% naše taky štěká
no to se mam na co tesit teda jako hezke hezke mi to dite odeberou ze to neucim mluvit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 23:04
- Nahlásit
Tý jo sem zapoměla ledový čaj venku asi budu mět tříšt,normálně esli sem někdo vleze tak ho vemu čajem po hlavě a bude mrkef to je zbran ůpa smrtící.Eldoguero
funguje to i přes tv
Určitě,páč já dyž čumím v práci na horor tak dojdu dom a mám horor na živo.Třá dnes jo-hmyzopes posral koberec,kocour poblil křeslo a děda zas netrefil záchod muš vařil tak v kuchyni to vypadá jak po rabování za války z následným dopadem granátu a já su klidná vemu psa a odjedu na fušku páč čekák Krůgra za rohem mě už nic nerozhází.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 23:07
- Nahlásit
ketty
ahaa no jasneee to joo buh vi co teda s tim randistou a sousedem dela prece by ji randista nekde nenechal samotnou nepojizdnou a treba ma kabel tak to spolu dobijej noo a nebo se zdrzela se susedemkdyz tahal kabel
mluvíš aspoň z části o autě ?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 23:08 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Atusch
a o cem jinem
ktera cast ti nejasna???
|
Atusch
Člen |