| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:22 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
kejtlin
no k peknemu randeti je fajn kdyz to predci ocekavani fajn smerem
mee ocekavani taky nekdo predcil vcera ale ne v tom dobrem.......
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:24
- Nahlásit
ketty
no k peknemu randeti je fajn kdyz to predci ocekavani fajn smerem
třeba z toho nic nebude při mý smůle
mee ocekavani taky nekdo predcil vcera ale ne v tom dobrem.......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:28
- Nahlásit
Nějak mě ta hra na hospodyňku zmáhá, asi si půjdu lehnout
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:35
- Nahlásit
makrel
prosím tě, hlavně vypni troubu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:35
- Nahlásit
kejtlin
jaký bylo to randeto?
Baico
Já bych i šla, ale musím trčet v práci, kde neni do čeho píchnout. Všichni inspaktoři mají dovču, takže v terénu nikdo neni. Novelu nařízení vlády už mají právníci. A já tu sedim jak trubka.
Ty bláho. Bych nemohla být zaměstnaná. Na tenhle proflákaný čas si moc dobře pamatuju, je to k zešílení
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:39
- Nahlásit
Monty
jo dík, už se mi stalo, že jsemsi šla zdřímnout a u toho vařila rýži .-)
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:40
- Nahlásit
kejtlin
aale bud optimista ses fajn holka a hezkaaa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:47
- Nahlásit
prosím vás,od kolika zejtra je ta vycházka a sraz u té továrny?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:48
- Nahlásit
Ahoj jelimáni, jen vám všem chci popřát dobrej a pozitivní vstup do dalšího roka, hodně štěstí, lásky a zdraví a taky hodně rozkousaných nábytkůch, posranejch kobercůch a poblitejch aut a tak dále a tak podobně. A moc se neopijte!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:48
- Nahlásit
jbat
děkujeme paní, taky si to užijte a zase se přijebejte zpátky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:56
- Nahlásit
Biluška
jaký bylo to randeto?
nemělo chybu, skvěle jsme se doplňovali a pořád se smáli, jestli z toho něco bude nevím, dali jsme si do konce roku na rozmyšlení, ale i kdyby ne, tak bych chtěla být s ním i jako kamarádka, ale to prý asi nepůjde na to ho moc přitahuju, tak nevím.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:58
- Nahlásit
kejtlin
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 09:59
- Nahlásit
jbat
Ahoj, pani, všechno nej do novýho roku přeji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:00
- Nahlásit
kejtlin
tak bych chtěla být s ním i jako kamarádka, ale to prý asi nepůjde na to ho moc přitahuju, tak nevím.
Tak proč s ním chceš kamarádit, když on s tebou chce chodit?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:02
- Nahlásit
Biluška
já s ním chci taky chodit, ale on se mnou asi taky, ale myslí, že jsem na něj moc dokonalá-nevím jak na to přišel, ale fakt si to myslí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:06
- Nahlásit
Biluška
Na tenhle proflákaný čas si moc dobře pamatuju, je to k zešílení
Nejhorší je, že se to pak vystřídá s obdobím, kdy nevím, co dřív a trávím v práci 12 hodin.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:06
- Nahlásit
tak jsme si dali ranní snídaničku s psíkama - vafličky se šlehačkou a já jdu do petka vypomoci
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:07
- Nahlásit
Ahoj jelimáni, jen vám všem chci popřát dobrej a pozitivní vstup do dalšího roka, hodně štěstí, lásky a zdraví a taky hodně rozkousaných nábytkůch, posranejch kobercůch a poblitejch aut a tak dále a tak podobně. A moc se neopijte
jbat
joo diky tobe taky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:11
- Nahlásit
ale ještě musím nakoupit,si asi koupím takové to jablíčko alkoholický,sladký- sem doma,tak se vožrat mohu
sameček má rýmičku,tak umírá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:13
- Nahlásit
kejtlin
já s ním chci taky chodit, ale on se mnou asi taky, ale myslí, že jsem na něj moc dokonalá-nevím jak na to přišel, ale fakt si to myslí.
Aha. Vycházej z jednoho předpokladu - CHLAPI LŽOU. Furt lžou. Nebo to aspoň zkouší
Když jsem byla ještě díťato tak v nějakém časopise (tuším Ty a Já, ale možná to byl nějaký jiný) byla databáze největších lží co říkají kluci holkám na randeti. Na prvím místě bylo "nejsem pro tebe dost dobrý" což ve skutečnosti znamená "sorry, ale mám na víc, tebe nechci, nejsi pro mě dost dobrá".
Podej si ho paní, zkroť ho hned ze začátku,aby si nemyslel, že si bude frkat chlapeček
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:17
- Nahlásit
Biluška
nene tak to nemyslel, jako nejsem pro tebe dost dobrý, my si píšeme asi 10 dní, nebo jsme si psali před randetem-pokračujeme v tom i dneska a to už mi i psal, že jsem úžasná, skvělá.... samý superlativy a včera si prý jen potvrdil, jak jsem dokonalá, je mu divný, že takový dokonalá ženská by měla zájem o něj o naprosto normálního chlapa, nepadla věta nejsem pro tebe dost dobrej.
Já si taky nejsem úplně jistá, jestli do toho chci jít, zvykla jsem si moc na svobodu a nezávislost
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:27
- Nahlásit
kejtlin
jojo svoboda a nezavyslost je mrcha jak si nekdo zvykne ...to znam .....no hlavne se ho zeptej jestli s emu zda uzasnych i tech 13psu neb ze se jich nevzdas ....neb tam vzdy si mysli ze te casem prekecaji a ukecaji po case zacnou zkouset a nemas toho moc ...a podobne neni to pravidlo ale....no uvidis ale preju jen to nej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:28
- Nahlásit
ketty
psy má rád a nevadí mu, je rád, že mám svého koníčka on má taky své což je v pořádku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:29
- Nahlásit
Dobré ráno parchanti silvestrovský! ))) Už sem v práci, ale za chvíli jedu k Atuš na nebouchací prochásku. Maryje trpí, neboť má kšandičky, ty od Bajši, neb už mě sere, jak furt pochoduje po autě a dělá, že cesta autem je peklo, na výlet se těší, to jo, ale asi tam chce jet vzducholodí, nebo nevim. Potřebovala bych nějakou sedadlovou vycpávku jako je třá Nandička, s nandičkou mařka nepochoduje, neb nemůže, neb nandička zabere 5/6 sedačky. Už mám novou kartu, je moc pěkná, má květiny, škoda, že na ní nejsou vůbec žádné peníze. Dnes budem večer s kámošema u kámošky, má velkej byt, tak se tam snad všichni vejdem. Musíme ovšem jíti rozumně pospávat krs zítřejší prochajdění.
KEJTLIN GRATULUJU K MUŠOVI A PARÁDNICKÉMU RANDETI! jEN TAK DÁL! Za chvíli tu bude další prsten s dijamánem a další Servantes. Chci bejt drůžička na obouch svarbách. Budem mít s mamkou růžové šatky a košíčky plné růžových lístečků, budem vám je házet pod nohy. Doufám, že netrváte na tom, aby drůža byla panna. Jinak si jdete na svarbu samy.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:32
- Nahlásit
kejtlin
jo to joo no taky znam takovi co maj radi psi a i meli doma a pak za cas zacli zkouset treba po pul roce jestli treba dva nechci dat pryc no to se posrali jako vzdy nasledovala ma otazka jeli normalni a ze na toto sem upozornovala a vysvetlovala jiz pred nejakym casem a ze spis je toho malo nez moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:33
- Nahlásit
Gerda
KEJTLIN GRATULUJU K MUŠOVI A PARÁDNICKÉMU RANDETI! jEN TAK DÁL
děkuju, ale zatím je s nejistým výsledkem, zřejmě z mé strany
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:35
- Nahlásit
kejtlin
jasný, to je v poho, nikdo přece nechce, abys byla hned nadšená z každýho prďoly, co je nadšenej z tebe. Když ti bude vyhovovat, proč ne, bylo by to fajné a přála bych ti to.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:36
- Nahlásit
kejtlin
@LL
Děcka, nám neteče voda. Ty vole, na Silvestra. To je fakt šlupka!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:37
- Nahlásit
ketty
jako, že bych se vzdala psů?? tak to nehrozí ani v nejmenším! kvůli chlapovi bych nikdy nedala z baráku ani myš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 10:38
- Nahlásit
impact
hlavně aby ti tekla na Novej rok, páč jak na novej rok, tak po celej rok, tudíž byste musela bejt smrdutá špindírka
|