| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:13
- Nahlásit
nemethova5
jééééé
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:16
- Nahlásit
Alexadobry pani,moc pekny,no ja to vzala tak komorne tu pfku!aby jste si nemysleli o me neco.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:20
- Nahlásit
Biluška
tak pokud to takto máte nastavený, proč ne - já asi potřebuju trošku větší miru soukromí, a není to o tom, že bych měla co tajit...
fšici
bajša sedí u dveří na balkón a čumí na rachejtle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
čus kreténi jaxe máte a co děláte??uš ste namazaný?? .-)))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:24
- Nahlásit
Baysha
paní neserte mě s odvážným psemdavidkova renata
já eště ne, zatím pracuju na polidštění
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:24
- Nahlásit
Biluška
nevim, já prostě do telefonu nelezu ani mámě, tak na to nejsem zvyklá, kdyby mi chlap lozil v telefonu a četl si mý zprávy, nasral by mě celkem fest a fakt bych si ten foun zamykala a heslovala. Stejně jako mail. Prostě to jen každá vidíme jinak. Zo, že chlap lže, nemusí bejt jen záležitost smsek. On si žádný s nikym posílat nemusí, může mít i při čtení všechno čistý, ale provalí se zas jinde něco jinýho...možná zrovínka ta nevěra nemusí bejt ve vztahu to nejhorší. Daleko strašnější mi přijde, že si manžel kámoščin nabral bez jejího vědomí pár houm kreditů a nějakecj půjček. VNořil je tim do celkem slušnýho průseru, ze kterýho už se pár let nemůžou vymanit. A co to udělalo se vztahem mezi nima - o tom snad ani netřeba hovořit. My, blízký, to vidíme na rozvod a já kámošce poradila velmi hbitě udělat rozdělení majetku manželů a uznání dluhu jen manželem. Celá tahle situace mezi ně zasekla takovej klín, že to by nezvládlo ani 5 zákonitejch milenek.
Hlavně kdžy domu nepřitáhne nějaký brebery.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:26
- Nahlásit
Alexa
ten vobrázek vypadá, jako kdyby tý slečně prosákla vložka a navštívil ji falešný přítel - dohromady. Je to velmi nechutné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:30
- Nahlásit
Gerda
ten vobrázek vypadá, jako kdyby tý slečně prosákla vložka a navštívil ji falešný přítel
mi to příde jako výstroj těch co kámoší s tim Jehošménosenesmívyslovit bo f tom vidim vlka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:31
- Nahlásit
Gerda
jj je tu hnusný proto to sem dávám, ale tendel je snat lepří nééé
davidkova renata
co ta andula jak se ti líbila?????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:31
- Nahlásit
davidkova renatajj,taky tam vidim vlka!jinak ahoj!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:32
- Nahlásit
Alexa
co ta andula jak se ti líbila?????
jaká andula zas???
uš má blbá balunka spravenej koš? nána že zdraví
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:32
- Nahlásit
nemethova5
jj,taky tam vidim vlka
tstststs to je přece Barunka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:33
- Nahlásit
Alexano jo,kdyz ja tam vidim jen obrys na tech gatatach,ale jinak pekny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:34
- Nahlásit
davidkova renata
jaká andula zas??
no fčera prej neusneš u Anduly tak sem zvědavá essi si vydržela
uš má blbá balunka spravenej koš?
až časem ono bude asik stačit když jí ho zezadu chytnu karabinou na vobojek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:35
- Nahlásit
Alexa
no fčera prej neusneš u Anduly
jo tááááá..no tak snad příště usnula sem těsně po 9 a andula ekselovala skoro do 11 dle programu když jí ho zezadu chytnu karabinou na vobojek
to nemůže bejt na volno ale!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:37
- Nahlásit
davidkova renata
to nemůže bejt na volno ale!
he???? proč by nemohla???? vobojek chytnu na vobojek
no tak snad příště usnula sem těsně po 9
hahahaha
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:38
- Nahlásit
Alexa
hahahaha
ftipná zas že jo?! ..a to sem ráno fstala těsně po 9..taky
vobojek chytnu na vobojek
coto??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
obojek chytnu na vobojek
překlep no co bys chtěla po několika bavorácích. Košík na vobojek samo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:40
- Nahlásit
Gerda
No tak zrovna mámě bych do founu teda nelezla . Nemáme bůhvíjaký fstach (málo mě uplácela ) . S Mášenkem mi to prostě přijde normální. V podstatě víme o každým svým kroku. Během času jsem tak nějak zjistila, že Mášenka je vůbec lepší mít pod kontrolou Vůbec teď nemyslím nějakou nevěru, dám ruku do ohně za to, že by nic takového neudělal.Ale stran jiných věcí je lepší ho hlídat, páč je úplně blbej, skoro jako Balunka
Daleko strašnější mi přijde, že si manžel kámoščin nabral bez jejího vědomí pár houm kreditů a nějakecj půjček
Áno,áno, dyť říkám, že je lepší ty samečky hlídat
Hlavně kdžy domu nepřitáhne nějaký brebery.
Já teda na celoživotní věrnost věřím. Dokud je tam fstach (myslím upřímný, dobrý fstach, nikoliv papír v šuplíku) tak nemám problém. Když fstach umře tak na nevěra není nevěra páč v podstatě není komu být nevěrný. To, že mám v šuplíku oddací list mě vůbec nezajímá pokud k tomu chlápkovi co mi zabírá místo v posteli cítím asi tolik lásky jako k hodinám s kukačkou. Pak mu úpa klidně budu nevěrná a fakt to vůbec jako nevěru nebudu vnímat.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:42
- Nahlásit
Bré večír!!
To je hrozný, jak někdo může být takovej debilní soubec. Soused, dokud měla psa, tak na rachejtle nikdo nesměl sáhnout. Gaston už je 3 royk mrtvej, tak proč neudělat radost pézetku. Práskali to na dvoře už v pět. Jsem si myslela, že si psi vezmu dom později. A navíc mi jedna rachejtle přistála na autě!!! Naštěstí jsem si předevčírem koupila tu plachtu na auto,takže to škrábnutý nemám. Tahle nasratá už jsem dlouho nebyla!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:43
- Nahlásit
Biluška
Když fstach umře tak na nevěra není nevěra páč v podstatě není komu být nevěrný
to je velmi heské, řekla ste to moc pěkně, takže zas tak rozdílnej pohlet na věci nemáme a to je velmi milé.
Hele děcka, tak ještě chvíli ap ak si musim jít umejt vlasy a člověka, abysem byla do nového roku čistá a nakadeřená. Jak mám neustále na hlavě čepici, vypadám bez ní čím dál tím hůř a hůř. Jo a vánoční obžerství už si vyžádalo svou daň, mám tři kila navrch. Ach jo. Ještě chvíli a nevejdu se ani do auta.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:47
- Nahlásit
vazeni,vsem preju dobre vykroceni do noveho roku spravnou nohou!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:50
- Nahlásit
tak mi držte palce ať dneska neumřu na otravu alkoholem a všem krásný vstup nebo vlez do novýho roku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:54 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
lidi bajša je úplně bubá, normálně jak ležím v posteli, tak dycky dojde, odhrne mně z noh peřinu a až pak si na ně lehne
alkehůl asi budu muset vynechat, fčera sem si pokazila žaludek kilem hroznů a eště furt mě bolí, dala sem si malej džintonik a není to vůbec dobrý, takže se fčil léčím pribiňákem a banánem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:59
- Nahlásit
Baysha
takže se fčil léčím pribiňákem a banánem
Mám obavu, aby ste půlnoc nestrávila na oné místnůstce
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 19:00
- Nahlásit
Baico
to hrozí každopádně, otáska je hlavně, kterým směrem k problému přistoupím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 19:01
- Nahlásit
Hele pipky, to je pěknej rozhovor:
http://zpravy.idnes.cz/narozny-mam-rad-lidi-ktere- odsuzuji-jako-politicky-nekorektni-darebaky-1nm-/d omaci.asp?c=A101230_114221_domaci_jan
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 19:02
- Nahlásit
Už mě tady ty rachejtle taky serou. Taková díra jak po granátu, loni tu nebylo skoro nic, a letos je to tu jak v Afghánistánu. Psiska jsou z toho auf. Už jsem jedněm zařvala do zahrady cosi o debilních rachejtlích a dalšímu debilovi jsem na dálku uklidňovala psa zavřenýho v kotci, protože oni si ho nejsou ochotní vzít domů nebo aspoň do garáže ani teď, když je pes zesranej strachy. Bože, kam jsem se to nastěhovala????!!!!!! KURVA. Doufám, že to někomu osmahne pazoury.
Jo a Fifi nám psala na Miju, že v odpadu po rachejtlích (papírky, tyčinky, barva) je plno jedů a může to způsobit neurologický problémy nebo selhání ledvin u psů.
Zde odborník-chemik:
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/kamil-wichte rle.php?itemid=11556
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 19:03
- Nahlásit
tak to zrzavý střevo se snaží zahrabat žvejkací kruh do gauče normálně jí čumákem strká do mezery mezi sedačkou a opěradlem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 19:12
- Nahlásit
tak tady to lítá už dost,psiska moji vše ok
|