Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6219 . 6220 . 6221 . 6222 . 6223 . 6224 . 6225 . 6226 . 6227 . 6228 . 6229 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 16:30
- Nahlásit

ketty
doufám,že to máš zdokumentovaný,jako vyfocený

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 16:57
- Nahlásit

prosím,dělali tady někomu z vás - profouknutí uší?

impact
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:02
- Nahlásit

brezen2008
Ne, ale moji psi by občas potřebovali.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:05
- Nahlásit

impact
no tak to já je mám hluchý vod tý doby co je tu mám

tak jdem na kopec,doufám že nebudou blbnout s petardama,zatím tu nic není slišet,nebo to nesliším

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:06
- Nahlásit

brezen2008
noo to urco ja budu fotit ten bordel co tam je a hromady veci to teda neee
profouknuti usi je peknej hnus sem emla zanet vnejsiho zvukovodu a uz nikdy nechci ......to byl amzec jako nevim jestli ej horsi to nebo zubar ....ale asi ty usi ....u zubare mi netecou bolesti slzy omdlivam ale toto to ej rachot

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:13
- Nahlásit

pojebaný silvestr-teda petardisti a dělobucháři. Už jsem psa odvezla a jdu se pomalu šlechtit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:20
- Nahlásit

makrel
držím palce paní

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:20
- Nahlásit

kejtlin
díky, ale mám nervy kvůli psovi, tak se ani moc netěším

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:22
- Nahlásit

tady se už střílí kolem baráku, naštěstí psina mi chrápe na nohách a neřeší nic - uvidíme, jak o půlnoci...
asi se du předopít, ať mám trošku náskok, než přijde přítul po deváté z práce

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:23
- Nahlásit

Baysha
tady se střílí od štědrého dne, dneska jsem měla problém ho vyvenčit a zase nechtěl žrát. naštěstí tam kde je s našima je větší klid. pít budu až ve 20 hod.

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:26
- Nahlásit

makrel
lituju upřímně, věřím, že pokud pes střílečky nesnáší, tak je tohle období na mašli
jsme se na to konto pohádali s přítulou, nakoupil si rachejtle a už se těší...

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:27
- Nahlásit

Kuk, už sem tu celá zpět, krásně sme se vyprochajdili s Atušovejma, pak sme si dali i kafíčko a čajíček u nich, nechali sme si v kuchyni dokoncei Bůcha, ale si je děsně nebezpečnej, pořád rotoval a boural věci kolem sebe, pak si leh a když viděl, že leží i Máňa, vzal to jako nejlepší bezva věc, kdy by si měl jít lehnout k ní či si s ní pěkně hrát. Prolezl k ní šprušlema v židli....je to bláááázen )) Taky přivítal maminku Atušovou tim, že jí vyrazil z ruky mísu s cukrovím, kterou pak s Áťou sežrali a Mařena se chvilinku styděla připojit se ))
Pak sem šla na nákup, měli zavřeno, tak sem šla přes celý sídl do druhýho krámu a už mněli otevříno, jenže sem v mezičase, ve strachu, že už otevřeno nebude nikde (tim mě davítková strašila!!!), nakoupila u čongů, pročež sem táhla plnej batoh věcí do krámu, kde sem nakoupila další. Pak sem přišla domu, snědla dvěstě litrů rajský a teď si s vámi jdu povídat.

Biluška
CO se týká kamarádek - hele to fakt záleží na spoustě věcí. Pokud ti chlap lže, pokud o tobě s někým mluví jako o hysterce, pak ani doma ti nemůže hrát bezvadňácký milomuže, tzn poznáš, že něco neni, jak má bejt. Nevim, ale to, že sem kráva, bych se nechtěla dozvědět z smsky. Já bych mu prostě do toho telefonu nelezla. V čičmelákově, když sme se nastěhovali, sem neměla vůbec žádný kamarády. Pak sem tam poznala kluka, mařka si vybrala jeho psa na objímání, chodili sme spolu hodně často ven, i večer, vraceli se i o půlnoci, byli celej večír v řiti, páč chlapík prostě na ty procházky moc nebyl. Někdy sou kamarádi fakt kamarádama a nemusí to znamenat, že tě mužíček podvádí. A nevěřim zároveň na to, že si lidi můžou bejt absolutně věrný celej svůj život. Prostě to podle mě neni vůbec možný.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:29
- Nahlásit

Gerda
a teď si s vámi jdu povídat.
to je záslužný čin, ale prachy na mé játrové konto by byly lepčí

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:34
- Nahlásit

makrel
pošlu na játro a vy mi pošlete půlmegáč, jo? Hele mařena je taky děsně střelboplachá, odpo s Áťou zpomalovali podle toho, kde to bouchalo. Bude dnes ukrytá u mámy, může být v koupelně, nebo pod postelí, nebo na záchodě, kde chce. Bála bych se, kdyby by silvestr v létě, že by jí kleplo. Ale takhle snad ne. Óťukáváš čokla v průběhu roku? My kvůli tomu začali jezdit na ty obrany, mařka si tam chodí, hraje, čumí, nebo se jdem venčit, vždy je ve skupině ječících psů, bývá přítomná, když fíček řve, zvedá se adrenalin, když práská bičem, jeli sme schválně s davítkovou a aleksičkou do těch rakovic, tam se střílelo snad z děla...snažim se s ní bejt furt někde, kde to bouchá, ale bouchá právě jen tak, že se to dá vydržet slušně, bez paniky. A tak jí otupuju. Jde to velmi pomalu, ale už se o hodně zlepšila, hodně vzdálených ohňostrojů už teď dáme navolno.

Baysha
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:35
- Nahlásit

Gerda
Ad kamarádky - pokud mi přítul řekne, že si chce jít sednout s kamarádkou, proč ne, nemám problém a su ráda, že se bude dobře bavit. Ale pokud tamten tvrdil, že je na pánské jízdě, zakázal jí tam ject a pak tam přes fejsbůk, kde si to mohla přečíst, zval cizí kočky, tak to dle mého vůbec v pořádku není. Ony jsou kamarádky a kamarádky... a navíc něco jiného je diskrétní zahnutí, ale toto je sviňárna a drzost nejvyššího kalibru.
Už jsem tomu mému řekla, že pokud by se stalo a někdy mi zahnul, tak se o tom nechci za žádnou cenu dozvědět. Úlet se může stát a do mobilu mu v žádném případě nepolezu. Na druhou stranu vím, že když má pocit, že se mu ve vztahu něco nelíbí, tak dycky přijde a probereme to.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:36
- Nahlásit

cau decka!tak su tu,co je noveho???udela mi nekdo vejcuc????chlebicky,dort,jednohubky aveskery zradlo uz mam nachystany,jeste vychladit sampano a nachystat cukrovi!!!psiska vylitani,hlavne amin,byl se smeckou psu,co bydli kousek od nas,asi tak cca deset psu,lidi to nemohli jaksi rozdychat!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:38
- Nahlásit

Gerda
kde to bouchá, ale bouchá právě jen tak, že se to dá vydržet slušně, bez paniky.
u nás snaha o otupování vede k ještě většímu stresu, protože bouchání je pro něho nesneitelné i na opačném konci města, neexistuje bouchání, které by vydržel slušně. Možná se dočkám za pár let, tobě to taky nešlo hned v prvních letech co sis ji vzala, nebo jo?

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:43
- Nahlásit

tak už mám holky doma. Bára dostala slušivý košíček jak na medvěda, vypadá že si ho nesundá a že jí s ním budu moct začít testovat mezi odvážnejma psíkama. Alexa je děsně nasraná že nemůže lítat po zahradě a štěkat na rachejtle

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:46
- Nahlásit

Baysha
Ale pokud tamten tvrdil, že je na pánské jízdě, zakázal jí tam ject a pak tam přes fejsbůk, kde si to mohla přečíst, zval cizí kočky, tak to dle mého vůbec v pořádku není. Ony jsou kamarádky a kamarádky... a navíc něco jiného je diskrétní zahnutí, ale toto je sviňárna a drzost nejvyššího kalibru.
naprosto, to je bez diskuse, že je to velká sviňárna, o tom vůůůbec nemluvim.

makrel
Možná se dočkám za pár let, tobě to taky nešlo hned v prvních letech co sis ji vzala, nebo jo?
já to naopak v prvních letech výrazně zhoršila, protože sem nikdy nezažila psa, co by se toho bál, takže když mi mařka při prvnim blesku ze začátku utekla přes půl sídliště, měla sem úplnou paniku, že jako co budeme dělat atd. Bohužel jsem ji pokaždý, když to venku bouchlo a ona se bála, vzala domu. Tím jsem udělala nejhorší službu. Nechala jsem ji prostě utéct. Pak to došlo až tak daleko, že v zimě večer, a nemuselo ani nic bouchat, se bála chodit ven. Jen tak. Odmítala chodit určitýma trasama, kde měla zafixováno nejvíc dělbuchů. Takže to celé skončilo, začala sem jezdit s davídkovou po obranách a psa zlepšovat. Samozřejmě že záleží na stupni paniky a stresu, ale psa bych tomu fakt vystavovala, podle té únosnosti zátěže, protože se od dělbuchů a bouřek prostě izolovat nemůžeš, je lepší, dkyž ten pes nepřijde do paniky a ví, co má v případě strachu dělat.

Lola1
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:48
- Nahlásit

kejtlin
držím palce!!!!

all
jak silvestrujete? Přeji přežití ve zdraví, včetně bježek Jimmi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:48
- Nahlásit

Alexa
vypadá že si ho nesundá a že jí s ním budu moct začít testovat mezi odvážnejma psíkama.
samo, těšíme se na procházku s Blbou Balunkou, Nána si to náramně užije, to si piš

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:50 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

uz to tady taky zacina bouchat ....ma smecka to nese asi tak dedula spi zofka napodobne ..bad natazene usi a chce ven koukat kdo dela bordel tak sem smecku vypustila a po smeru bouchani badik vyrazil a rval a rval liska snim pak se pridali i holky ..no ted uz sou doma bad stastne s vyplazenym jazykem a verim ze kdybych ho pustila a mohl si nakeho petardistu atd ulovit byl by jeste nadsenejsi s jeste blazenejsim vyrazem .....
...tak sme rada ze mam pejsky vpoho krom yorka staryho u mamky ten bude zalezli v koupelne dokud to neustane ,mamka ale rikala ze letos celkem klid na sidlisti ale vecer to vypukne to urco se bude bat taky drobek malej starej ...
na ralfika sem zapomela ..ten samozdrejme hlida takze jak neco praskne vic uz doel steka takze stres taky zadny

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:51
- Nahlásit

Gerda
jo to všechno vím,ale jak jsem tu už psala, on nemá v pořádku nervovou soustavu díky té nemoci co má. Domů ho utíkat nenechám, když řeknu, že jdeme, tak prostě jdeme, teď pro jistotu na stopovačce .Ale úmyslné vystavování mi nebylo doporučeno ani vetem- Prostě máme přežít to období a max. pracovat na tom, aby mě vnímal a utíkal směrem ke mě, což se už v 90% daří. no nic, kašlu na to, teď je mimo nejhorší rány a těm blbečkům za pár dní dojdou zásoby

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:53
- Nahlásit

Gerda
no už si ho sundala ale pude to opravit. No vona hlavně když má košík tak se chová úplně jinak. Teď byl v telce otec prominentní spratka

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:53
- Nahlásit

Alexa
Teď byl v telce otec prominentní spratka
toho našeho? ten už beztak leží někde v lihu

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:54
- Nahlásit

makrel
toho našeho
jasně

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:57
- Nahlásit

makrel
Ale úmyslné vystavování mi nebylo doporučeno ani vetem- Prostě máme přežít to období a max. pracovat na tom, aby mě vnímal a utíkal směrem ke mě, což se už v 90% daří.
jasný, však píšu, to co je schopen snést, a když ani vet nedoporučuje, pak samože nic. Pokud ale pracuješ na to, aby přišel k tobě a to se daří, přijde mi to jako skvělej pokrok. Voni sou ty strašpytlata těžkej materiál.

Alexa
Balunka je houdíny.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 17:59
- Nahlásit

Gerda
jo, je to na houby, příště si rači vezmu nějakýho sebevědomýho hajzla, to bude jednodušší. On právě furt leze ke mě, i doma, místo aby si zalezl do koupelny jako všichni slušní ustrašenci, leze ke mě a lepí se celým tělem a u toho se klepe. To se pak fakt skvěle spí.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:02
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 18:11
- Nahlásit

U nás se napůl silvestruje a napůl chytá lupič co chodí známým na uhlí. Aš ho chytnem tak ho zkrmíme . Dneska to vypadá nadějně

Gerda
Samozřejmě, že chlap může mít kamarádky a holka kamarády. Neříkám,že to nefunguje. Ale má to prostě svý hranice. Viz jak psala Bajša. Třá ta první holka (jak se šel koukat na film ke kámošce) se to dozvěděla jenom z toho mobilu. On jí to jinak neřek. Nevím co jí řek, možná jí nakecal, že bude dýl v práci, nebo že jde pomoc otcovi skládat uhlí....Tohle je pro mě jasný zahýbání a letěl by fakt jak papír z průjezdu.
Jinak já lozím Mášenkovi do mobilu normálně, on mě taky. S mailama je to stejný. Nemám před ním tajnosti, on přede mnou taky ne. Když nestíhám (což je furt) a někdo mi pošle sms tak na něho jenom v poklusu houknu co má odpovědět a on to napíše místo mě. Přijde mi to naprosto přirozené. Až přede mnou začne mobil schovávat a nebude chtít, abych mu četla sms co mu přišla když má zrovna ruce od hlíny tak poznám, že se něco děje.

<< 1 ... 6219 . 6220 . 6221 . 6222 . 6223 . 6224 . 6225 . 6226 . 6227 . 6228 . 6229 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání